#Μακμπέθ

Στέφανος Κασσελάκης: «Σύντομα ο γάμος με τον Τάιλερ στην Κρήτη, προχωράνε οι προετοιμασίες»

zappit.gr
Για τον επικείμενο γάμο του με τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ, απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης, στη συνέντευξη που έδωσε στην […] The post Στέφανος Κασσελάκης: «Σύντομα ο γάμος με τον Τάιλερ στην Κρήτη, προχωράνε οι προετοιμασίες» appeared first on Zappit.
17:00 31/03/2024

Κασσελάκης: «Συν ένα παιδιά» – Λάθος νούμερο στα κεράκια της τούρτας για τα γενέθλιά του – Βίντεο

empisteutiko.gr
Λάθος νούμερο είχε στα κεράκια η τούρτα που έσβησε ο Στέφανος Κασσελάκης για τα γενέθλιά του, στην ταβέρνα που βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, τους συνεργάτες και στρατιώτες από τον θάλαμό του, μετά την ορκωμοσία του. Όταν εμφάνισαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ την τούρτα με τον αριθμό «35», εκείνος λίγο πριν φυσήξει, είπε με χιούμερο «συν […] The post Κασσελάκης: «Συν ένα παιδιά» – Λάθος νούμερο στα κεράκια της τούρτας για τα γενέθλιά του – Βίντεο appeared first on Empisteutiko.gr.
22:58 29/03/2024

Κασσελάκης: Έσβησε τούρτα στη Θήβα και πήρε δώρο γραβάτα – Το βράδυ το πάρτι γενεθλίων στου Ψυρρή

agrinionews.gr
Τούρτα γενεθλίων έσβησε στην Θήβα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ. Αφού πρώτα πέρασε την πύλη του στρατοπέδου του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στη Θήβα καθώς ξεκίνησε η πενθήμερη άδεια που έλαβε μετά την ορκωμοσία του νωρίτερα σήμερα, επισκέφθηκε τοπική ταβέρνα όπου έσβησε τούρτα γενεθλίων με το νούμερο 35. Νωρίτερα, σε βόλτα που έκανε σε δρόμους της Θήβας με τον σύζυγό και τους συνεργάτες τους, κάποιος τον πλησίασε και του έκανε δώρο μια γραβάτα. Στην πύλη του στρατοπέδου τον κ. Κασσελάκη περίμεναν οι γονείς του και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να είναι ευδιάθετος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκη
15:46 29/03/2024

Ο Στέφανος Κασσελάκης λίγο πριν παρουσιαστεί στο στρατό: «Θα μου λείψει ο σύζυγός μου»

zappit.gr
Ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγο πριν παρουσιαστεί στον στρατό, μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα  και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, αλλά […] The post Ο Στέφανος Κασσελάκης λίγο πριν παρουσιαστεί στο στρατό: «Θα μου λείψει ο σύζυγός μου» appeared first on Zappit.
14:00 19/03/2024

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου για την σάτιρα στον Στέφανο Κασσελάκη: «Αυτό είναι ντροπή – Είναι χυδαίο»

tilegrafimanews.gr
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ: Αντιδράσεις στις καρναβαλικές παρελάσεις με τη σάτιρα στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη και τη σχέση του με τον Τάιλερ Μακμπέθ. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Ο Δήμαρχος Ευρώτα, Δήμος Βέργος τοποθετήθηκε μέσω της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου με την παρουσιάστρια να διαφωνεί με τον τρόπο με τον οποίο έγινε η σάτιρα στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη, αναφερόμενη σε ομοφοβικά σχόλια που ακολούθησαν. «Αυτό δεν είναι πολιτική σάτιρα, αυτό είναι ντροπή, αυτό είναι χυδαίο, είναι ομοφοβικό σχόλιο. Δεν είναι πολιτική σάτιρα, μόνο και μόνο το τι φοράει ο Στέφανος Κασσελάκης. Είναι ντροπιαστικό. Σας αρέσει αυτή η εικόνα να βγαίνει για την πόλη σα
12:46 19/03/2024

Γάμος Κασσελάκη-Τάιλερ: Τον Αύγουστο στα Χανιά με εκατοντάδες καλεσμένους

thecaller.gr
Όρκους αιώνιας αγάπης αναμένεται να ανταλλάξουν μέσα στο καλοκαίρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ. Όρκους αιώνιας αγάπης αναμένεται να ανταλλάξουν μέσα στο καλοκαίρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ. Μετά τον γάμο που πραγματοποίησε στη Νέα Υόρκη, το ζευγάρι βρίσκεται σε φουλ ετοιμασίες για την οργάνωση γαμήλιας τελετής και στην Ελλάδα, μετά και τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα […]
00:00 05/03/2024

Αυτή είναι η μεζονέτα του 1,7 εκατ. ευρώ στο Κολωνάκι που θα στεγάσει Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπέθ

news.gr
Αγοράστηκε πριν από τρία χρόνια από Κύπριο επιχειρηματία και ανακαινίστηκε πλήρως από γνωστή interior designer το 2022
21:37 04/03/2024

Στέφανος Κασσελάκης: Στα Χανιά το καλοκαίρι ο γάμος με τον Τάιλερ Μακμπέθ

empisteutiko.gr
Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπέθ μετά τον γάμο τους στις ΗΠΑ πριν μερικούς μήνες, αναμένεται να παντρευτούν και στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της νέα νομοσθεσίας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μάλιστα, ο γάμος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον αγαπημένο του θα γίνει στα Χανιά της Κρήτης τους καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο, στον Δήμο Χανίων δεν έχουν ακόμα κάποια ενημέρωση για τα σχέδια […] The post Στέφανος Κασσελάκης: Στα Χανιά το καλοκαίρι ο γάμος με τον Τάιλερ Μακμπέθ appeared first on Empisteutiko.gr.
16:58 04/03/2024

Αυτή είναι η εντυπωσιακή μεζονέτα των σχεδόν 2 εκ. ευρώ Κασσελάκη - Τάιλερ στο Κολωνάκι

Newsit
Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ αγόρασαν σπίτι αξίας 1.800.000 ευρώ στο Κολωνάκι. Η κατοικία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του συζύγου του έχει εμβαδό 246 τ.μ. και απέχει μόλις 100 μέτρα από την πλατεία. Το σπίτι που αγόρασαν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ έχει μίνιμαλ επίπλωση και διακόσμηση. Είναι βαμμένο σε ... Περισσότερα To άρθρο Αυτή είναι η εντυπωσιακή μεζονέτα των σχεδόν 2 εκ. ευρώ Κασσελάκη - Τάιλερ στο Κολωνάκι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:00 04/03/2024

O Στέφανος Κασσελάκης στην Αργολίδα για την ετήσια γιορτή μανταρινιού – Τον συνόδευε ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ

empisteutiko.gr
Σήμερα βρέθηκα στο Δρέπανο Αργολίδας για την ετήσια γιορτή μανταρινιού. Κόντρα στα προβλήματα που δημιουργούν οι πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης στον αγροτικό τομέα, οι άνθρωποι εδώ συνεχίζουν να μοχθούν και να ελπίζουν σε καλύτερες μέρες» έγραψε στη σχετική ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης. «Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ θα είμαστε δίπλα τους, στήριγμά τους. Αλλάζουμε, διευρυνόμαστε. Και θα εργαστούμε για […] The post O Στέφανος Κασσελάκης στην Αργολίδα για την ετήσια γιορτή μανταρινιού – Τον συνόδευε ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ appeared first on Empisteutiko.gr.
21:58 03/03/2024

  Αχιλλέας Μπέος: «Το καλοκαίρι στο Βόλο θα παντρέψω Κασσελάκη – Τάιλερ»

sportstonoto.gr
Με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, που στο παρελθόν είχαν συγκρουστεί δημοσίως με ακραίες τοποθετήσεις, συνομίλησε πριν λίγες ημέρες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης…. Το parapolitika.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο Βόλου, ο οποίος μεταξύ σοβαρού και αστείου, ανέφερε πως θα παντρέψει το καλοκαίρι στο Βόλο το ζεύγος Κασσελάκη – Μακμπέθ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το […]
10:46 02/03/2024

Τάιλερ Μακμπέθ για Κασσελάκη: «Ψάχνουμε σπίτι με τον Στέφανο, Θα παντρευτούμε στην Ελλάδα το καλοκαίρι» (vid)

Gazzetta
Ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη, μίλησε για όλους και για όλα και επεσήμανε πως «ο στόχος μας είναι να έχουμε ένα μόνιμο σπίτι εδώ στην Ελλάδα».
23:00 29/02/2024

Τάιλερ Μακμπέθ: Το καλοκαίρι θα παντρευτούμε με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Ελλάδα

Παραπολιτικά
Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο Τάιλερ Μακμπέθ, σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη για τον γάμο τους στην Ελλάδα.
21:00 29/02/2024

Οι εικόνες αποκαλύπτουν ποιοι στηρίζουν μανιωδώς τον Στέφανο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

tilegrafimanews.gr
ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΑ: Για σχεδόν 1,5 ώρα ο Στέφανος Κασσελάκης μιλούσε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σήκωσε το γάντι ανακοινώνοντας τέσσερις κάλπες για Πρόεδρο, Κεντρική Επιτροπή, Νομαρχιακές και Οργανώσεις. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώνοντας την ομιλία του κάθισε δίπλα στον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ, ωστόσο, τα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν ήταν η αγκαλιά στον Ευάγγελο Αποστολάκη και τα χαμόγελα με τον Χάρη Δούκα.
13:46 23/02/2024

Στέφανος Κασσελάκης στο LSE: Εκλέχτηκα με το καθαρό μήνυμα ότι θα δώσω φωνή σε όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Θαυμάζω τον Ανδρέα Παπανδρέου

eretikos.gr
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, στην εκδήλωση του London School of Economics. Στην αρχή της συζήτησης, όταν ο γνωστός καθηγητής Οικονομικών του LSE Κέβιν Φέδερστοουν παρουσίαζε τον Στέφανο Κασσελάκη, είπε ότι πρόκειται για έναν νεοφερμένο στην πολιτική, όμορφο και ανοιχτά γκέι άνδρα, ενώ κάλεσε για χειροκρότημα στον Τάιλερ Μακμπέθ, τον σύζυγο […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
22:58 19/02/2024

Στο Λονδίνο Κασσελάκης-Τάιλερ -Μίλησε σε εκδήλωση του LSE σε παμπ

paraskhnio.gr
Ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ, βρίσκεται στο Λονδίνο για να μιλήσει σε εκδήλωση του LSE και αναμένεται να συμμετάσχει μέσω βιντεοκλήσης στην κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα αμφισβητήσει τις πρωτοβουλίες του για επανίδρυση του κόμματος. Το μεσημέρι της Δευτέρας ο κ. Κασσελάκης είχε κλειστό γεύμα εργασίας Το άρθρο Στο Λονδίνο Κασσελάκης-Τάιλερ -Μίλησε σε εκδήλωση του LSE σε παμπ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
13:28 19/02/2024

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο με μια τρυφερή αγκαλιά στα χιόνια

Newside.gr
Με μια τρυφερή φωτογραφία τους στα χιόνια, Τάιλερ Μακμπέθ και Στέφανος Κασσελάκης γιορτάζουν τον έρωτά τους, με αφορμή τη σημερινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου -γιορτή των απανταχού ερωτευμένων. «Forever & Always» είναι η λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση του Τάιλερ Μακμπέθ, σε στόρι που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αναδημοσίευσε σε δική [...] Το άρθρο Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο με μια τρυφερή αγκαλιά στα χιόνια εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
17:00 16/02/2024

Κασσελάκης: Η ρομαντική φωτογραφία με τον Τάιλερ στα χιόνια για τον Άγιο Βαλεντίνο -«Για πάντα μαζί»

agrinionews.gr
Μία ξεχωριστή φωτογραφία μοιράστηκαν για τον Άγιο Βαλεντίνο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ. Οι δυο τους ανήρτησαν μία ρομαντική φωτογραφία ξαπλωμένοι στο χιόνι, δίπλα δίπλα, με τον τίτλο «Forever & Always», σε ελεύθερη μετάφραση «Για πάντα μαζί». Την ανάρτηση έκανε πρώτος ο Τάιλερ και ακολούθησε με repost ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε τη φωτογραφία που ανήρτησε για την ημέρα των ερωτευμένων ο Στέφανος Κασσελάκης. Πηγή: iefimerida.gr
23:46 14/02/2024

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος: Στέφανος και Τάιλερ διασκεδάζουν στα χιόνια

lykavitos.gr
Μία φωτογραφία μοιράστηκαν για τον Άγιο Βαλεντίνο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ.
23:17 14/02/2024

Γιόρτασαν Κασσελάκης και Τάιλερ τον Άγιο Βαλεντίνο – Δείτε το μήνυμα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟ)

paraskhnio.gr
Με μια τρυφερή φωτογραφία τους στα χιόνια, Τάιλερ Μακμπέθ και Στέφανος Κασσελάκης γιορτάζουν τον έρωτά τους, με αφορμή τη σημερινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου -γιορτή των απανταχού ερωτευμένων. «Forever & Always» είναι η λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση του Τάιλερ Μακμπέθ, σε στόρι που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αναδημοσίευσε σε δική του ιστορία στην πλαρφόρμα κοινωνικής Το άρθρο Γιόρτασαν Κασσελάκης και Τάιλερ τον Άγιο Βαλεντίνο – Δείτε το μήνυμα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
22:28 14/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load