#Δύο Ξένοι

Δημήτρης Αποστόλου για το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”: “Δεν ήθελε να τα πούμε, ήταν μεταφυσικό”

sinidisi.gr
Ο Δημήτρης Αποστόλου ήταν καλεσμένος στο Πρωίαν σε είδον με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά και μίλησε για τον λόγο που δεν προχώρησε ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς «Δύο Ξένοι» και τον...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Δημήτρης Αποστόλου για το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”: “Δεν ήθελε να τα πούμε, ήταν μεταφυσικό”
11:09 17/01/2024

Εβελίνα Παπούλια για Αίαντα Μανθόπουλο: Καλό ταξίδι όπου και αν πας

NewsBomb
Η Εβελίνα Παπούλια, η οποία συνεργάστηκε με τον Αίαντα Μανθόπουλο στη σειρά «Δύο Ξένοι», κατέφυγε στον λογαριασμό της στο Instagram…Περισσότερα...
00:00 18/10/2023

Δέσποινα Βανδή: Οι δύο ξένοι και το τραγούδι που δε μπορει να πει ποτέ – Ποιό είναι και γιατί;

koolnews.gr
Η Δέσποινα Βανδή βρισκόταν στο ξεκίνημα της το 1998 όταν της έγινε πρόταση να συμμετάσχει για μερικά επεισόδια στη σειρά Δύο Ξένοι ως Χαρούλα, η τραγουδίστρια σε επαρχιακό μαγαζί που έχει σχέση με τον διοικητή του στρατού και μπλέκει με τον γκέι στρατιώτη Τόλη (Αλέξανδρο Ρήγα). Στο τελευταίο επεισόδιο του γκεστ πρέπει να πει το […]
13:02 23/04/2023

Τζούλη Σούμα: Οι μνήμες από τον Νίκο Σεργιανόπουλο στη σειρά «Δύο Ξένοι»

tlife.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο, Φίλιππο Ηρειώτη, παραχώρησε η Τζούλη Σούμα. Η ηθοποιός, To άρθρο Τζούλη Σούμα: Οι μνήμες από τον Νίκο Σεργιανόπουλο στη σειρά «Δύο Ξένοι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:50 10/04/2023

Τζούλη Σούμα: Η συμμετοχή στους Δύο Ξένους, ο Νίκος Σεργιανόπουλος και η Ντίνα Κώνστα

zappit.gr
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε συνέντευξη η Τζούλη Σούμα. Η ηθοποιός μίλησε για τη θρυλική σειρά Δύο Ξένοι, για τον […] The post Τζούλη Σούμα: Η συμμετοχή στους Δύο Ξένους, ο Νίκος Σεργιανόπουλος και η Ντίνα Κώνστα appeared first on Zappit.
13:08 10/04/2023

Χρίστος Αντωνιάδης: Για ένα διάστημα καβάλησα το καλάμι, αργούσα στα μαγαζιά

Newsit
Ο αγαπημένος τραγουδιστής Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την καριέρα του, τη συμμετοχή του στη σειρά «Δύο Ξένοι», αλλά και για τη γνωρίμια και τη σχέση του με την σύζυγό του. «Όταν είπα στις δισκογραφικές ότι θα γράφουμε το όνομα μου «Χρίστος», τους φάνηκε παράξενο, αλλά ιντριγκαδόρικο τέχνασμα για τα εξώφυλλα. Έκανα ... Περισσότερα To άρθρο Χρίστος Αντωνιάδης: Για ένα διάστημα καβάλησα το καλάμι, αργούσα στα μαγαζιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:12 04/04/2023

Τιτίκα Στασινοπούλου: Ήταν άδικο που δεν συνεχίστηκαν οι Δύο Ξένοι

Newsit
«Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Νίκο Σεργιανόπουλο», είπε η Τιτίκα Στασινοπούλου. Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη 1» ήταν σήμερα η Τιτίκα Στασινοπούλου. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σειρά «Δύο Ξένοι». «Ήταν άδικο που η σειρά δεν συνεχίστηκε. Ήταν να πάει και την επόμενη χρονιά, αλλά κάποιοι ηθοποιοί δεν ήθελαν ... Περισσότερα To άρθρο Τιτίκα Στασινοπούλου: Ήταν άδικο που δεν συνεχίστηκαν οι Δύο Ξένοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:24 05/03/2023

Δυο ξένοι: Η τρίτη σεζόν της σειράς δεν προβλήθηκε ποτέ και κάηκε σε θράκα στο Οίτυλο

Newsbeast.gr
Στην εκπομπή «Mega Stories» και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου μίλησε ο Δημήτρης Αποστόλου και η συνέντευξή του προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (05/12). Ο σεναριογράφος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην θρυλική -πλέον- σειρά του Mega «Δύο Ξένοι» στην οποία πρωταγωνιστούσαν ο Νίκος Σεργιανόπουλος και η Εβελίνα Παπούλια. Η σειρά ολοκληρώθηκε στη δεύτερη σεζόν και ο σεναριογράφος, Δημήτρης Αποστόλου εξήγησε τι απέγινε η τρίτη σεζόν των «Δυο Ξένων» που είχε γραφτεί όμως. «Είχαμε γράψει 12 επεισόδια και μάλιστα σε ένα πολύ όμορφο μέρος, το Οίτυλο. Αλλά είχαν αρχίσει κάτι γκρίνιες από τη μεριά των ηθοποιών και συντελεστών. Όλοι εμείς δεν είχαμε καταλάβει τι είχε γίνει με αυτή τη σειρά. Γράφαμε, γυρίζαμε
20:10 06/12/2022

Τιτίκα Στασινοπούλου: Η υγεία μου πέρασε στραπάτσα, ξεπεράσαμε τη συνάντηση μου με τον καρκίνο

Newsit
“Στην περιπέτεια της υγείας μου είχα μία εσωτερική σιγουριά ότι όλα θα πήγαιναν καλά” δήλωσε η Τιτίκα Στασινοπούλου. Η Τιτίκα Στασινοπούλου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελένη και στον Κωνσταντίνο Αρκά. Η ηθοποιός μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι Δύο Ξένοι.  Η υγεία μου πέρασε στραπάτσα, ... Περισσότερα To άρθρο Τιτίκα Στασινοπούλου: Η υγεία μου πέρασε στραπάτσα, ξεπεράσαμε τη συνάντηση μου με τον καρκίνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:32 03/10/2022

Δύο Ξένοι: Η απίστευτη αποκάλυψη για τη σειρά – Ποιος σπουδαίος ηθοποιός θα έμπαινε στον τρίτο κύκλο

tlife.gr
Η Τιτίκα Στανισοπούλου αποκάλυψε στην εκπομπή «Ελένη» άγνωστα παρασκήνια από την σειρά «Δύο Ξένοι», αλλά και To άρθρο Δύο Ξένοι: Η απίστευτη αποκάλυψη για τη σειρά – Ποιος σπουδαίος ηθοποιός θα έμπαινε στον τρίτο κύκλο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:46 03/10/2022

Τιτίκα Στασινοπούλου: Οι Δύο Ξένοι, το φινάλε της σειράς και ο Θανάσης Βέγγος

zappit.gr
Συνέντευξη στην «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε η Τιτίκα Στασινοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον σύζυγό της, τον […] The post Τιτίκα Στασινοπούλου: Οι Δύο Ξένοι, το φινάλε της σειράς και ο Θανάσης Βέγγος appeared first on Zappit.
14:42 03/10/2022

Χαλκίδα: Ελίνα Παπίλα Νίκος Καρτελιάς. Δύο Ξένοι στην ίδια πόλη. Ούτε καλημέρα εδώ και μήνες

koolnews.gr
Ούτε καλημέρα από δω και πέρα που λέει και το τραγούδι, για Γιώργο Kαρτέλια και Ελίνα Παπίλα, το πρώην αχώριστο ραδιοφωνικό δίδυμο του sok FM της Χαλκίδας και των παρουσιαστών του πρωινού breakfast @ star. Το ζευγάρι από την ημέρα που η εκπομπή κόπηκε, έκοψε και την καλημέρα και δεν έχουν ανταλλάξει ούτε μία κουβέντα. […]
18:20 07/09/2022

Τα face mists δεν είναι απλά νερά…

instyle.gr
Μπορεί η πρώτη σχετική με τα face mists μνήμη μας να είναι η Ντένη Μαρκορά στην τηλεοπτική σειρά Δύο Ξένοι, όπου εκείνη κατανάλωνε πολλά Evian ψεκάζοντας το πρόσωπό της, αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Τα face mists δεν είναι απλά νερά, αλλά υπέροχες ενυδατικές συνθέσεις εμπλουτισμένες με ιδιαίτερα στοιχεία. Κι είναι από πάντα οι […] The post Τα face mists δεν είναι απλά νερά… appeared first on InStyle.
16:48 30/08/2022

Νίκος Μποτόπουλος: Πως είναι σήμερα ο μαθητής του Μαρκορά, Δημήτρης από τους Δύο Ξένους

dete.gr
Θυμάστε τον Νίκο Μποτόπουλο, ο οποίος υποδύθηκε τον Δημήτρη στη σειρά Δύο Ξένοι και ήταν ένας από τους μαθητές του Κωνσταντίνου Μαρκορά;Ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς είχε μία υποκριτική σχολή και μαθητές του ήταν η Άβα, ο Φώτης, η Δάφνη, ο Δημήτρης, ο Βασίλης, ο Ντίνος και η Ντιάννα.Ο Νίκος Μποτόπουλος λοιπόν ενσάρκωσε τον Δημήτρη, τον γόη της σχολής που φλέρταρε […]
10:02 01/08/2022

«Δύο Ξένοι»: Η μεγάλη επιστροφή – «Κλαίει» το twitter για τον Σεργιανόπουλο

eleftherostypos.gr
14 χρόνια έχουν περάσει από την άγρια δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου και όπως φαίνεται η απόφαση του Mega να παίξει σε επανάληψη τους καλοκαιρινούς μήνες την σειρά Δυο ξένοι ήταν τόσο «ανυπόφορη» όσο και συγκινητική. Οι χρήστες του twitter και παράλληλα τηλεθεατές του… Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr. Ειδήσεις σήμερα Το άρθρο «Δύο Ξένοι»: Η μεγάλη επιστροφή – «Κλαίει» το twitter για τον Σεργιανόπουλο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:00 28/07/2022

Δύο Ξένοι: Η άγνωστη ιστορία πίσω από την ατάκα «βρε Αία»

neolaia.gr
Ο Αίας Μανθόπουλος αποκάλυψε την ιστορία πίσω από την ατάκα «βρε Αία» που ξεχώρισε στη σειρά «Δύο Ξένοι».
16:30 17/07/2022

Δύο ξένοι: Βροχή τα σχόλια στο twitter για τις επαναλήψεις

eleftherostypos.gr
Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Ντίνας Κώνστα, οι «Δύο Ξένοι» επέστρεψαν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η αγαπημένη σειρά του MEGA, που μέχρι και σήμερα συγκεντρώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, θα προβάλλεται καθημερινά σε επανάληψη από το Μεγάλο Κανάλι στις 18:00. Οι τηλεθεατές παρακολουθούν με μανία τα επεισόδια και φυσικά σχολίασαν στο Twitter Μπα που να […] Το άρθρο Δύο ξένοι: Βροχή τα σχόλια στο twitter για τις επαναλήψεις εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
19:44 14/07/2022

Οι "Δύο Ξένοι" επέστρεψαν και το Twitter... προσκύνησε - Συγκίνηση για την Ντένη Μαρκορά

thetoc.gr
Οι "Δύο Ξένοι" αποτελούν μία από τις δημοφιλέστερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, την οποία υπεραγαπούν οι τηλεθεατές και βλέπουν ακόμα και σήμερα.
07:36 12/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load