#Σώρρας

Viral φωτογραφία: Αρτέμης Σώρρας, πριν γίνει δισεκατομμυριούχος ήταν ΣΦΙΧΤΗΣ. Δες τον να ποζάρει

koolnews.gr
Ο Αρτέμης Σώρρας, πριν βρει 600 δισεκατομμύρια με τα οποία θα αγόραζε το χρέος της Ελλάδαςκαι θα μας έσωζε από τη χρεοκοπία και πριν ξεκινήσουν τα μπλεξίματά του με την δικαιοσύνη απασχολούσε τα κοινά για τις… αθλητικές του επιδόσεις. Τι δεν το πιστεύεις; Κι όμως πολλά χρόνια πίσω, εν έτει 1987, ο Αρτέμης Σώρρας απείχε […]
10:00 10/08/2022

Επανεμφάνιση Σώρρα με δίμετρους μπράβους και πλήθος οπαδών του

in.gr
Ο κ. Σώρρας έκανε, μετά από περίπου δυόμισι χρόνια στη φυλακή, επανεμφάνιση. Μα πού αλλού; Στο πλευρό των οπαδών του...
11:32 18/05/2022

“Ενώνουμε την Ένωση” – Επανεμφανίστηκε ο Σώρρας και γνώρισε την αποθέωση – Βίντεο

dete.gr
Επανεμφάνιστηκε ο Αρτέμης Σώρρας και γνώρισε την αποθέωση από δεκάθες υποστηρικτές του «Ενωθήκαμε και τώρα… ενώνουμε την ένωση» είπε σε οπαδό του κινήματος Ελλήνων Συνέλευσις, η οποία έδειξε να μην κατανοεί τι ακριβώς ήθελε να πει ο «αρχηγός» Αρτέμης Σώρρας. Ωστόσο  αμήχανα ψέλλισε «εντάξει», δείχνοντας ότι συμφωνεί με τα λεγόμενά του. Ο Αρτέμης Σώρρας στο come back του που […]
10:06 18/05/2022

Αρτέμης Σώρρας: Επανεμφανίστηκε με στρατιά απο «μπράβους» σε βίλα στο Λαγονήσι μπροστά σε πλήθος οπαδών του

ProtoThema.gr
Την αποθέωση από δεκάθες υποστηρικτές του γνώρισε ο Αρτέμης Σώρρας - Περιστοιχισμένος από bodyguards είχε σύντομες συνομιλίες με όσους έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωσή του
09:22 18/05/2022

O Αρτέμης Σώρρας επέστρεψε και θέλει να μας... ξανασώσει

thebest.gr
Είναι Κυριακή μεσημέρι και μερικές εκατοντάδες άνθρωποι φτάνουν με λεωφορεία αλλά και αυτοκίνητα σε μια μάντρα δίπλα από από μια εξοχική κατοικία στο Λαγονήσι, η είσοδος της οποίας επιτηρείται από μαυροφορεμένους άνδρες.
23:22 17/05/2022

Εμφανίστηκε ξανά ο Πατρινός Αρτέμης Σώρρας – Κάλεσμα για την Ενθύμηση του Όρκου

dete.gr
Σε ανακοίνωση των “Ελλήνων Συνέλευσις” αναφέρεται: Μεγάλο δημόσιο κάλεσμα απηύθυνε ο πρόεδρος του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις Αρτέμης Σώρρας σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Κάλεσμα στην μεγαλειώδη εκδήλωση που σηματοδοτεί την συμπλήρωση ενός κύκλου 7 εφτά χρόνων από την ίδρυση του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου όπου θα ανακοινωθεί ο επαναπροσδιορισμός […]
08:54 12/05/2022

Αρτέμης Σώρρας: Επανεμφάνιση με νέο look και με νέες «απειλές» (Βίντεο)

lykavitos.gr
Ο Αρτέμης Σώρρας επανεμφανίστηκε μπροστά στους οπαδούς του, με τις εικόνες από την Κάλυμνο να κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.
21:24 06/02/2022

Αρτέμης Σώρρας: Δείτε πως είναι σήμερα ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις» (ΒΙΝΤΕΟ)

thecaller.gr
Ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις» βρέθηκε σε συγκέντρωση του κόμματος στην Κάλυμνο έχοντας μακρύνει τα μαλλιά του και πιάνοντάς τα κοτσίδα. Δείτε στο σχετικό βίντεο την επανεμφάνιση του Αρτέμη Σώρρα:
14:46 06/02/2022

Αρτέμης Σώρρας: Αγνώριστος με new look στην Κάλυμνο – Έβγαλε τα γυαλιά και τους έκανε να απορήσουν

Newsit
Ο Αρτέμης Σώρρας επανεμφανίστηκε μπροστά στους οπαδούς του, με τις εικόνες από την Κάλυμνο να κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου… Ο Αρτέμης Σώρρας βρέθηκε στην Κάλυμνο και μίλησε σε κλειστή συγκέντρωση του κόμματος που συνεχίζει να προεδρεύει. Ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις» με μακριά μαλλιά που είχε πιάσει κοτσίδα και μαύρο γυαλί, ... Περισσότερα To άρθρο Αρτέμης Σώρρας: Αγνώριστος με new look στην Κάλυμνο – Έβγαλε τα γυαλιά και τους έκανε να απορήσουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:38 06/02/2022

Αρτέμης Σώρρας: Αγνώριστος με κοτσίδα, μουσάκι και “μπράβους”, δηλώνει πιο πλούσιος από ποτέ (βίντεο)

irafina.gr
Πρίν λίγες ημέρες έκανε την εμφάνιση του ο Αρτέμης Σώρρας μετά την εξαφάνιση του, με μια τελείως διαφορετική εμφάνιση. Έχει γίνει αγνώριστος με μουσάκι, κοτσίδα και μπράβους. Η εικόνα του Aρτέμη Σώρρα, επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» δεν θύμιζε σε τίποτα την εικόνα που είχε εκείνος, λίγο πριν συλληφθεί, όπου και είχε αφήσει μακριά γενιάδα. Ο […]
13:32 06/02/2022

Με νέο λουκ εμφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας

ProtoThema.gr
Ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις» εθεάθη με κοτσίδα
12:38 06/02/2022

Έκανε… come back με κοτσίδα ο Πατρινός Αρτέμης Σώρρας! – Βίντεο

dete.gr
Με διαφορετικό… στιλ επανεμφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας. Ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις» βρέθηκε σε συγκέντρωση του κόμματος στην Κάλυμνο. Εξέπληξε λοιπόν ελαφρώς με το λουκ του, καθώς λανσάρει πλέον κοτσίδα. Όσο για την ομιλία του, ο Σώρρας τόνισε ότι το κόμμα του αντέχει, παρά τον πόλεμο που δέχεται από εγχώριες και διεθνείς δυνάμεις καθώς, όπως τόνισε, «έχει σκληροπυρηνική πολιτική βασισμένη στην αλήθεια του δικαίου».
22:38 05/02/2022

Αρτέμης Σώρρας: «Καμία σχέση εμείς με Θεματοφύλακες» – Ανακοίνωση για τηλεπερσόνες και κινηματάκια

Newsit
Ο Αρτέμης Σώρρας αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του, μέσα από ανακοίνωση της Ελλήνων Συνέλευσις που ηγείται. Διαψεύδει κάθε σχέση με τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» μετά τα γεγονότα στην Πιερία με την αρπαγή Γυμνασιάρχη… H Eλλήνων Συνέλευσις και ο Αρτέμης Σώρρας διαψεύδουν ότι έχουν σχέση με τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος.» Έστω και αν μέλη της ... Περισσότερα To άρθρο Αρτέμης Σώρρας: «Καμία σχέση εμείς με Θεματοφύλακες» – Ανακοίνωση για τηλεπερσόνες και κινηματάκια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:50 22/12/2021

Οι οπαδοί του Σώρρα απαντούν για τους θεματοφύλακες του συντάγματος: Δεν έχουμε σχέση

thebest.gr
H Eλλήνων Συνέλευσις και ο Αρτέμης Σώρρας διαψεύδουν ότι έχουν σχέση με τους “Θεματοφύλακες” του Συντάγματος.
07:54 22/12/2021

Εκοιμήθη ο πρωτοπρεσβύτερος π. Χαράλαμπος Σώρρας, εφημέριος για χρόνια στην Αγ. Σοφία

ekklisiaonline.gr
Κηδεύεται το Σάββατο στις 11 το πρωί στο ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Οβρυά. Το άρθρο Εκοιμήθη ο πρωτοπρεσβύτερος π. Χαράλαμπος Σώρρας, εφημέριος για χρόνια στην Αγ. Σοφία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:42 26/11/2021

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο πρωτοπρεσβύτερος π. Χαράλαμπος Σώρρας

dete.gr
Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση ότι εκοιμήθη σε ηλικία 92 ετών ο συνταξιούχος ιερέας της Μητροπόλεως Πατρών, πρωτοπρεσβύτερος π. Χαράλαμπος Δημ. Σώρρας. Ο εκλιπών ήταν ένας σεβαστός και ιδιαίτερα αγαπητός ιερέας που υπηρέτησε για πολλά χρόνια, περισσότερα από 25 ως εφημέριος στην μεγάλη ενορία του ιερού ναού της Αγίας Σοφίας Η εξόδιος ακολουθία […]
22:18 26/11/2021

Πάτρα: Συγκίνηση για τον θάνατο της Σοφίας Σώρρα – Τέλος εποχής για την γνωστή ταβέρνα

dete.gr
Έπεσε οριστικά η αυλαία για την γνωστή ταβέρνα «Σώρρας» μες τον θάνατο της, πάντα χαμογελαστής και αξιαγάπητης, Σοφίας Σώρρα που απεβίωσε την Παρασκευή το απόγευμα από έμφραγμα.Η κηδεία της θα γίνει στον Ιερό Ναό «Παναγίτσας» στην Οβρυά Πατρών σήμερα Σάββατο 25/09 στη 1.30 το μεσημέρι.
08:06 25/09/2021

Αρτέμης Σώρρας, ο ιδανικός αρχηγός των «Αυτόχθονων Ελλήνων Ιθαγενών»

Gazzetta
Τελικά, φαίνεται ότι η ζωή δεν έχει μόνο φαντασία. Έχει και πλάκα, αλλά και ατυχία. Πάρτε ένα παράδειγμα τελευταίας σοδειάς.
20:32 24/09/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load