#Άτλας

Μοίρασε ασίστ ο Ματέο Γκαρσία στην ισοπαλία της Άτλας (video)

pressaris.gr
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη Ματέο Γκαρσία, ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στην ισοπαλία της Άτλας, με 2-2 απέναντι στην Κρουζ Αζούλ. The post Μοίρασε ασίστ ο Ματέο Γκαρσία στην ισοπαλία της Άτλας (video) appeared first on pressaris.gr.
21:10 23/04/2024

Οι «Άτλαντες» Αγρινίου φιλοξενούν το 1st Spring Tournament- Σέντρα στις 29/4

agrinionews.gr
Στο Αγρίνιο, στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας ποδοσφαίρου «Άτλαντες Αγρινίου», στο Δοκίμι, στις 30 Απριλίου και 1η Μαΐου θα διεξαχθεί το τουρνουά ποδοσφαίρου 1st Spring Tournament. Θα συμμετέχουν ομάδες παιδιών ηλικίας 12 έως 14 ετών. Το τουρνουά θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα στηρίζοντας τον σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» καθώς και το ΚΔΑΠ μεα Συμβαδίζω. Στον τελικό του τουρνουά θα συμμετάσχει το αθλητικό σωματείο ΘΟΑΣ Αγρινίου με 2 τμήματα χορού- ενόργανης γυμναστικής (κορίτσια 10 ως 15 ετών) και θα αναδειχθεί και η σύγχρονη διασύνδεση αθλητισμού και ρομποτικής/ τεχνητής νοημοσύνης μέσω του ερευνητικού ινστιτούτου Makerlab, μέσα από την εμφάνιση ενός τετράποδ
15:48 22/04/2024

Ανόρθωση: Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Άτλας»

Gazzetta
Με επίσημη ανακοίνωσή της η Ανόρθωση γνωστοποίησε ότι το πρόγραμμα ενίσχυσης της ομάδας «Άτλας» βρίσκεται ακόμα σε ισχύ και συνεχίζεται, παρά την σχετικά χαμηλή έως τώρα συμμετοχή των κατόχων διαρκείας.
20:00 16/04/2024

Ανόρθωση: «Κλωτσά» ο Μουσοντά, μη ικανοποιητική η ανταπόκριση για τον «Άτλας»

Gazzetta
Τα πράγματα στην Ανόρθωση είναι πολύ δύσκολα, με παίκτες όπως ο Μουσοντά να μην είναι «εύκολοι» στις διαπραγματεύσεις για τα δεδουλευμένα, ενώ δεν βγαίνει άκρη με την οικονομική στήριξη από διάφορες πλευρές.
15:00 16/04/2024

Άτλας, του Εμμανουήλ Κωνσταντινίδη στο PalmTree

monopoli.gr
Το PalmTree Multinfuntional Center of Arts υποδέχεται την παράσταση «Άτλας» του Εμμανουήλ Κωνσταντινίδη.
13:53 05/03/2024

Γιαννάκης, Διαμαντίδης και άλλοι αστέρες του ελληνικού μπάσκετ συμμετείχαν σε φιλανθρωπικό αγώνα με αμαξίδιο

pressaris.gr
Το απόγευμα της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου, ο "Άτλας" διοργάνωσε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ στο Π. Φάληρο, παρουσία μερικών εκ των μεγαλύτερων προσωπικοτήτων του αθλήματος στη χώρα. The post Γιαννάκης, Διαμαντίδης και άλλοι αστέρες του ελληνικού μπάσκετ συμμετείχαν σε φιλανθρωπικό αγώνα με αμαξίδιο appeared first on pressaris.gr.
14:09 17/10/2023

Άρης: Ανακοινώθηκε το τέλος του Ματέο Γκαρσία

onsports.gr
Άρης: Ο Ματέο Γκαρσία συνεχίζει στην Άτλας στο Μεξικό, το…
22:17 25/06/2023

Το «αντίο» του Ματέο Γκαρσία στον Άρη (pic)

to10.gr
Ο Ματέο Γκαρσία ανακοινώθηκε κι επίσημα από την Άτλας του Μεξικού και ευχαρίστησε με μια ανάρτηση την οικογένεια του Άρη, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα ως φίλαθλος.
20:46 25/06/2023

Το συγκινητικό αντίο του Ματέο Γκαρσία στον Άρη : «Θα είστε πάντα στην καρδιά μου» (vid)

thessports.gr
Ο Ματέο Γκαρσία θα συνεχίσει στην Άτλας και αποχαιρέτησε τον Άρη με ανάρτηση στο Instagram. Ειδικότερα στο μήνυμα του ανάφερε: «Ευχαριστώ πολύ όλη την οικογένεια του Άρη που με έκανε να νιώσω σαν στο σπίτι μου από την πρώτη μέρα. Ήταν ένας όμορφος δρόμος μαζί, σήμερα αποχαιρετώ τον σύλλογο ως ποδοσφαιριστής, αλλά ποτέ δεν θα […] The post Το συγκινητικό αντίο του Ματέο Γκαρσία στον Άρη : «Θα είστε πάντα στην καρδιά μου» (vid) first appeared on ThesSports.
17:53 25/06/2023

Άρης : Το «ευχαριστώ» και ο αποχαιρετισμός στον Ματέο Γκαρσία

thessports.gr
Ο Ματέο Γκαρσία είναι απο τα ξημερώματα της Κυριακής (25/06) παίκτης της Άτλας, φεύγοντας από τον Άρη μετά από τρία χρόνια στο «Βικελίδης». Η ΠΑΕ Άρης μέσω μιας ανακοινώσης ευχαρίστησε τον Αργεντίνο μεσοεπιθτικό για την προσφορά του και του ευχήθηε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Αναλυτικά η ανακοίνωση : Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση, […] The post Άρης : Το «ευχαριστώ» και ο αποχαιρετισμός στον Ματέο Γκαρσία first appeared on ThesSports.
16:53 25/06/2023

Στη Γουαδαλαχάρα ο Ματεό Γκαρσία (vid)

to10.gr
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ταξίδεψε στο Μεξικό, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Άτλας.
09:46 24/06/2023

Τελειώνει του Ματέο Γκαρσία στην Άτλας

thessports.gr
Ζήτημα λεπτομερειών και ίσων κάποιων ωρών να είναι η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Ματέο Γκαρσία στην Άτλας. Από τη στιγμή που ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν ακολούθησε την αποστολή στο Ισραήλ, διαφαινόταν η έκβαση των επαφών με τον σύλλογο του Μεξικό. Μάλιστα δημοσιεύματα των Μεξικανών έκαναν λόγο χθες για οριστική συμφωνία της ομάδας για την απόκτηση […] The post Τελειώνει του Ματέο Γκαρσία στην Άτλας first appeared on ThesSports.
09:53 23/06/2023

Μητσοτάκης: ΣΥΡΙΖΑ και Βαρουφάκης να ζητήσουν συγγνώμη για το λάθος τους με τον Κασιδιάρη

pagenews.gr
ο ναυπηγείο «Άτλας» στο Πέραμα, ένα από τα 24 ναυπηγεία που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, επισκέφθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. «Εδώ και τέσσερα χρόνια η κυβέρνησή μας έχει στηρίξει ουσιαστικά τον ναυπηγοεπισκευαστικό κλάδο της χώρας, με παρεμβάσεις οι οποίες όχι μόνο έσωσαν τα εμβληματικά ναυπηγεία της Ελευσίνας, εξυγίαναν τα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά, αλλά στήριξαν και τα 24 ναυπηγεία εδώ του Περάματος, τα οποία, όπως βλέπετε, σήμερα ανταποκρίνονται και με το παραπάνω στις απαιτήσεις των πελατών τους. Η Ελλάδα είναι μία χώρα ταυτισμένη με τη ναυτοσύνη, τα ναυπηγεία του Περάματος έχουν αποκτήσει παγκόσμια φήμη για την ποιότητα της εργα
13:12 03/05/2023

Μητσοτάκης: Ουσιαστική στήριξη της κυβέρνησης στον ναυπηγοεπισκευαστικό κλάδο (pics)

Cnn.gr
Το ναυπηγείο «Άτλας» στο Πέραμα, ένα από τα 24 ναυπηγεία που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, επισκέφθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.Περισσότερα...
12:32 03/05/2023

Μητσοτάκης: Tα ναυπηγεία του Περάματος έχουν αποκτήσει παγκόσμια φήμη

pagenews.gr
Το ναυπηγείο «Άτλας» στο Πέραμα, ένα από τα 24 ναυπηγεία που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, επισκέφθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
12:22 03/05/2023

Ο Τσιτσιπας… ξαναχτυπά: Με ποιο ηθοποιό του Χόλιγουντ μοιάζει κατά δήλωσή του

ieidiseis.gr
Ομοιότητες με διάσημο ηθοποιός του Χόλιγουντ βλέπει ο Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς.Εντύπωση προκαλεί για μία ακόμα φορά με τα όσα είπε στη διάρκεια συνέντευξης στη Μαδρίτη ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ειδικότερα, όταν ρωτήθηκε αν έχει κάποιον διάσημο στο μυαλό του με τον οποίο μοιάζει ο τενίστας απάντησε χωρίς δισταγμό τον Ορλάντο Μπλουμ, γνωστό ηθοποιό του Χόλιγουντ. «Νομίζω ότι μοιάζω με τον Ορλάντο Μπλουμ. Μου αρέσει το όνομα Ορλαντο. Δεν θα με πείραζε να άλλαζα το όνομά μου σε Ορλάντο. Το άλλο μου όνομα θα μπορούσε να είναι Ορλάντο Άτλας. Αν μπορούσα να αλλάξω την ταυτότητά μου και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποσυρόταν και ξεκινούσα με διαφορετικό όνομα και ταυτότητα στο Tour θα το έκανα Ορλάντο
21:12 01/05/2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξαναχτύπησε - «Αν μπορούσα θα ήμουν ο Ορλάντο Άτλας με ξυρισμένο κεφάλι»

NewsBomb
Η σκέψη που μοιράστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για αλλαγή ταυτότητας, με αφορμή την ομοιότητα που θεωρεί πως έχει με τον…Περισσότερα...
20:10 01/05/2023

Πόσα ένσημα έχω; Βρες το με ένα κλικ (Ανανεωμένες οδηγίες)

NewsBomb
Τη δυνατότητα να δουν πόσα ένσημα έχουν, δίνει στους εργαζόμενους το υπουργείο Εργασίας μέσω της εφαρμογής «Άτλας».Περισσότερα...
14:12 31/03/2023

Γυμναστική- Άτλας: Λιάπη και Μεσίρη "βλέπουν" Εθνική

thebest.gr
Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κ.Υ.Ε. Ενόργανης Γυμναστικής Αγίου Κοσμά θα βρεθούν σήμερα στις 4 το μεσημέρι οι πρωταθλήτριες του Άτλαντα στην ενόργανη γυμναστική.
09:40 17/02/2023

Αποθέωση Αντετοκούνμπο: «Ο Άτλας του ΝΒΑ»

Zougla
«Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα: ο Giannis είναι ο MVP». Είναι ο τίτλος ανάλυσης στην ιστοσελίδα NBA.com, που «επιστρατεύει» από την ελληνική μυθολογία...
19:10 26/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load