#Ακολουθία του Νυμφίου

Ακολουθία του Νυμφίου – Όρθρος Μεγάλης Πέμπτης

ekklisiaonline.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Ακολουθία του Νυμφίου – Όρθρος Μεγάλης Πέμπτης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:42 12/04/2023

Ο Μητροπολίτης Λαοδικείας Θεοδώρητος στην Ακολουθία του Νυμφίου

ekklisiaonline.gr
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, Διευθυντής του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, χοροστάτησε την Μ. Τρίτη το εσπέρας, 11 Απριλίου 2023, στην Ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρος Μ. Τετάρτης), στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πτωχοκομείου, στο κέντρο της Αθήνας (Βασιλίσσης Σοφίας & Πλουτάρχου). Το άρθρο Ο Μητροπολίτης Λαοδικείας Θεοδώρητος στην Ακολουθία του Νυμφίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:58 12/04/2023

Κατάμεστος ο πολιούχος της Βεροίας στον Όρθρο της Μ. Τετάρτης (ΦΩΤΟ)

ekklisiaonline.gr
Τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στην Ακολουθία του Νυμφίου και κήρυξε τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου του Νέου, Πολιούχου Βεροίας. Το άρθρο Κατάμεστος ο πολιούχος της Βεροίας στον Όρθρο της Μ. Τετάρτης (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:20 12/04/2023

Ο Υπ. Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος στον Άγιο Αλέξανδρο Π. Φαλήρου

ekklisiaonline.gr
Στον Καθεδρικό Ιερό του Αγίου Αλεξάνδρου, πολιούχου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου παρέστη την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και υποψήφιος βουλευτής Νοτίου Τομέα Αττικής με την Νέα Δημοκρατία να παρακολουθήσει την Ακολουθία του Νυμφίου και το περίφημο τροπάριο της Κασσιανής, που απέδωσε με μοναδικό τρόπο ο χορός των ψαλτών υπό τον Πρωτοψάλτη κ. Κωνσταντίνου Πολίτη, Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος. Το άρθρο Ο Υπ. Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος στον Άγιο Αλέξανδρο Π. Φαλήρου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:10 12/04/2023

Τάκης Θεοδωρικάκος: “Ο ψάλτης αποτελεί φορέα της άυλης πολιτιστικής μας κληρονομιάς”

ekklisiaonline.gr
Στον Καθεδρικό Ιερό του Αγίου Αλεξάνδρου, πολιούχου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου παρέστη την Μεγάλη Τρίτη και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και υποψήφιος βουλευτής Νοτίου Τομέα Αττικής με την Νέα Δημοκρατία για να παρακολουθήσει την Ακολουθία του Νυμφίου και το Τροπάριο της Κασσιανής. Το άρθρο Τάκης Θεοδωρικάκος: “Ο ψάλτης αποτελεί φορέα της άυλης πολιτιστικής μας κληρονομιάς” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:50 12/04/2023

Η Ακολουθία του Νυμφίου σήμερα Μεγάλη Τρίτη στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου και Οσίας Παρασκευής Πτολεμαΐδας(της Κούλας Πουλασιχίδου)

e-ptolemeos.gr
 Με μεγάλη ευλάβεια και συμμετοχή πιστών , γιορτάστηκε η Μεγάλη Τρίτη στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου και Οσίας Παρασκευής Πτολεμαΐδας, που είναι αφιερωμένη στη μνεία του Ιερού Ευαγγελίου κατά των θρησκευτικών αρχηγών του Ισραήλ γραμματέων και φαρισαίων, καθώς και στην παραβολή των Δέκα Παρθένων . Την ανάλυση του Ευαγγελίου έκανε με γλαφυρότητα και παραστατικότητα ο […]
07:02 12/04/2023

Αυστραλίας Μακάριος: «Κι όμως! Ο μαθητής γίνεται προδότης και η ιερόδουλη γίνεται αγία»

ekklisiaonline.gr
Με κατάνυξη τελέστηκε την Μεγάλη Τρίτη, 11 Απριλίου, η Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Σύδνεϋ, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου. Το άρθρο Αυστραλίας Μακάριος: «Κι όμως! Ο μαθητής γίνεται προδότης και η ιερόδουλη γίνεται αγία» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
02:24 12/04/2023

Ιλίου Αθηναγόρας: ”Η Μ. Εβδομάδα θέλει να μας οδηγήσει στην πραγματικότητα της σωτηρίας μας”

ekklisiaonline.gr
Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 η Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αφιδνών. Το άρθρο Ιλίου Αθηναγόρας: ”Η Μ. Εβδομάδα θέλει να μας οδηγήσει στην πραγματικότητα της σωτηρίας μας” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:36 11/04/2023

Το Τροπάριο Της Κασσιανής Στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Του Σωτήρος Λαρίσης

ekklisiaonline.gr
Στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως του Χριστού Λαρίσης χοροστάτησε στην Ακολουθία του Νυμφίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Το άρθρο Το Τροπάριο Της Κασσιανής Στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Του Σωτήρος Λαρίσης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:00 11/04/2023

Η Ακολουθία του Νυμφίου στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Χαλκηδόνος

ekklisiaonline.gr
Μέσα σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκε απόψε, Μ. Τρίτη (11 Απριλίου 2023), η Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος χοροστατούντος από του Παραθρονίου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γέροντος Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, πλαισιωμένου από τον Πρωτοσύγκελλο Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Ευγένιο Καρατζά. Το άρθρο Η Ακολουθία του Νυμφίου στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Χαλκηδόνος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:54 11/04/2023

Καθήλωσε τους πιστούς το Τροπάριο της Κασσιανής, στα Τρίκαλα (video-φώτο)

trikalavoice.gr
Ένα από τα ωραιότερα τροπάρια της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας εψάλη το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στους Ναούς της περιοχής μας. Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου τελέστηκε η Ακολουθία του Νυμφίου, ο όρθρος της Μεγάλης Τετάρτης, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης Χρυσοστόμου. Το τελευταίο τροπάριο στην ακολουθία είναι αυτό της ευσεβούς και λογίας […]
22:14 11/04/2023

ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ LIVE ΤΩΡΑ: 11 Απριλίου 2023 – ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΝΥΜΦΙΟΥ Ζωντανά – Όρθρος Μεγάλης Τετάρτης

ekklisiaonline.gr
LIVE: ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΣΣΙΑΝΗΣ - Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2023 - Όρθρος Μεγάλης Τετάρτης - Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης. Εκκλησία Live - Μεγάλη Τρίτη Εσπέρα Ζωντανά. Ακολουθία Όρθρου Μεγάλης Τετάρτης ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης Γαρδικίου & Πύλης κ. Χρυσοστόμου. Ακολουθία του Νυμφίου Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2023 στις 9.15 το βράδυ. Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Αγίου Στεφάνου Τρικάλων. Το άρθρο ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ LIVE ΤΩΡΑ: 11 Απριλίου 2023 – ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΝΥΜΦΙΟΥ Ζωντανά – Όρθρος Μεγάλης Τετάρτης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:12 11/04/2023

Κυριακή των Βαΐων και Ακολουθία του Νυμφίου στη Μητρόπολη Πέτρας

ekklisiaonline.gr
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος το Σάββατο του Λαζάρου, 8 Απριλίου 2023 ιερούργησε στο παρεκκλήσιο του Αγίου, Δικαίου και Τετραημέρου φίλου του Χριστού Λαζάρου, της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Αρετίου. Το άρθρο Κυριακή των Βαΐων και Ακολουθία του Νυμφίου στη Μητρόπολη Πέτρας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:24 11/04/2023

Βαρθολομαίος: «Όσο εμείς επιστρέφουμε στον τόπο μας, τόσο η κανδήλα της πατρίδας μας δεν θα στερείται το λάδι της»

ekklisiaonline.gr
Το απόγευμα της Μ. Δευτέρας, ο Παναγιώτατος, χοροστάτησε στην Ιερά Ακολουθία του Νυμφίου, στον Ι. Ναό της Αγίας Βαρβάρας Ευλαμπίου. Το άρθρο Βαρθολομαίος: «Όσο εμείς επιστρέφουμε στον τόπο μας, τόσο η κανδήλα της πατρίδας μας δεν θα στερείται το λάδι της» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:16 11/04/2023

Βεροίας Παντελεήμων: «Να είμαστε πάντοτε σε εγρήγορση»

ekklisiaonline.gr
Τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στην Ακολουθία του Νυμφίου και κήρυξε τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά Ναούσης. Το άρθρο Βεροίας Παντελεήμων: «Να είμαστε πάντοτε σε εγρήγορση» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:08 11/04/2023

Ακολουθία του Νυμφίου στην Ενορία Μαθιάς

ekklisiaonline.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Ακολουθία του Νυμφίου στην Ενορία Μαθιάς εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
00:26 11/04/2023

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο Ευλάμπιο της Ίμβρου για την Ακολουθία του Νυμφίου

ekklisiaonline.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο Ευλάμπιο της Ίμβρου για την Ακολουθία του Νυμφίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:58 10/04/2023

ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΝΥΜΦΙΟΥ LIVE ΤΩΡΑ: Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου 2023 Ζωντανά – Όρθρος Μεγάλης Τρίτης

ekklisiaonline.gr
LIVE: ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΝΥΜΦΙΟΥ - Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου 2023 - Όρθρος Μεγάλης Τρίτης - Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης. Εκκλησία Live - Μεγάλη Δευτέρα Εσπέρα Ζωντανά. Ακολουθία Όρθρου Μεγάλης Τρίτης ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης Γαρδικίου & Πύλης κ. Χρυσοστόμου. Ακολουθία του Νυμφίου Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου 2023 στις 9.15 το βράδυ. Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Αγίου Στεφάνου Τρικάλων. Το άρθρο ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΝΥΜΦΙΟΥ LIVE ΤΩΡΑ: Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου 2023 Ζωντανά – Όρθρος Μεγάλης Τρίτης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:12 10/04/2023

Μεγάλη Δευτέρα: Live η Ακολουθία του Νυμφίου – Ξεκινάει η Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών

tromaktiko.gr
Η Μεγάλη Δευτέρα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Ιωσήφ, του γιου του Ιακώβ, που αναφέρεται στη Παλαιά Διαθήκη και στην άκαρπη συκιά, που την καταράστηκε ο Χριστός και ξεράθηκε μ’ ένα του λόγο Το απόγευμα προς βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, όπως και της Κυριακής των Βαΐων, αλλά και της Μεγάλης Τρίτης, ψάλλεται η Ακολουθία του […] The post Μεγάλη Δευτέρα: Live η Ακολουθία του Νυμφίου – Ξεκινάει η Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών appeared first on Tromaktiko.gr.
20:17 10/04/2023

ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ LIVE ΤΩΡΑ: 10 Απριλίου 2023 Ζωντανά – ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΝΥΜΦΙΟΥ

ekklisiaonline.gr
LIVE: ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 2023 - Ακολουθία Νυμφίου 10 Απριλίου - Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης - Όρθρος Μεγάλης Τρίτης. Εκκλησία Live - Μεγάλη Δευτέρα Εσπέρα Ζωντανά. Ακολουθία Όρθρου Μεγάλης Τρίτης ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης Γαρδικίου & Πύλης κ. Χρυσοστόμου. Ακολουθία του Νυμφίου Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου 2023 στις 7.30 το απόγευμα. Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων. Το άρθρο ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ LIVE ΤΩΡΑ: 10 Απριλίου 2023 Ζωντανά – ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΝΥΜΦΙΟΥ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:26 10/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load