#Φίλιππος Καμπούρης

Φίλιππος Καμπούρης: Ανοιχτό κάλεσμα στην κεντρική του ομιλία στο Σύνταγμα και μετά συναυλία με Θέμη Αδαμαντίδη

happytv.gr
Ανοιχτό κάλεσμα στους πολίτες, έκανε ο υπ. Περιφερειάρχης Αττικής Φίλιππος Καμπούρης, για να δώσουν το δυναμικό παρών τους, την Κυριακή 1 η Οκτωβρίου, στις 19:00 μμ στην Πλατεία Συντάγματος, όπου θα διεξαχθεί, η κεντρική του ομιλία, στην «Μάχη για την Αττική». Επιφυλάσσοντάς τους μάλιστα, μία ευχάριστη έκπληξη, αφού όπως ανακοίνωσε, μετά το τέλος των όσων […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Φίλιππος Καμπούρης: Ανοιχτό κάλεσμα στην κεντρική του ομιλία στο Σύνταγμα και μετά συναυλία με Θέμη Αδαμαντίδη
12:37 27/09/2023

Τζίνα Ντρούλις: Θλίψη στην κηδεία της δημοσιογράφου – Συντετριμμένος ο Φίλιππος Καμπούρης

tlife.gr
Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιά πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κηδεία της δημοσιογράφου Τζίνας Ντρούλις To άρθρο Τζίνα Ντρούλις: Θλίψη στην κηδεία της δημοσιογράφου – Συντετριμμένος ο Φίλιππος Καμπούρης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:10 24/07/2023

Συγκλονίζει η ανάρτηση του Φίλιππου Καμπούρη μετά τον θάνατο της αδερφής του

okmag.gr
Μέσα σε ενάμιση χρόνο ο Φίλιππος Καμπούρης έχασε από τη ζωή του τους γονείς και την αδερφή του Τζίνα Ντρούλις. Η Τζίνα Ντρούλις είχε διαγνωστεί με μεταστατικό καρκίνο στο συκώτι και παρά τη μάχη που έδωσε δεν κατάφερε να βγει νικήτρια. Ο γνωστός δημοσιογράφος προχώρησε σε μια συγκλονιστική ανάρτηση για τις απώλειες που βίωσε. Διαβάστε […] The post Συγκλονίζει η ανάρτηση του Φίλιππου Καμπούρη μετά τον θάνατο της αδερφής του appeared first on OK! Magazine.
17:58 23/07/2023

Τζίνα Ντρούλις: Οι τελευταίες αναρτήσεις πριν φύγει από τη ζωή – Τι έγραφε για τον καρκίνο

tlife.gr
Πέθανε η Τζίνα Ντρούλις, όπως γνωστοποίησε σε ανάρτησή του ο αδελφός της, Φίλιππος Καμπούρης. «Η Τζίνα To άρθρο Τζίνα Ντρούλις: Οι τελευταίες αναρτήσεις πριν φύγει από τη ζωή – Τι έγραφε για τον καρκίνο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 21/07/2023

Πέθανε η Τζίνα Ντρούλις: Η ανάρτηση του αδελφού της, Φίλιππου Καμπούρη

tlife.gr
Με ανάρτηση στα social medfia ο Φίλιππος Καμπούρης ενημέρωσε για την θλιβερή είδηση του θανάτου της To άρθρο Πέθανε η Τζίνα Ντρούλις: Η ανάρτηση του αδελφού της, Φίλιππου Καμπούρη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 20/07/2023

Τζίνα Ντρούλις: Χωρίς τις αισθήσεις της και με αιμορραγία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Gazzetta
«Προσευχηθείτε, το μεγάλο θαύμα έγινε» γράφει στο Facebook ο Φίλιππος Καμπούρης για την αδερφή του
00:00 20/07/2023

Ανακοπή καρδιάς έπαθε η δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις – Η έκκληση του Φίλιππου Καμπούρη

irafina.gr
Με μία ανάρτησή του ο Φίλιππος Καμπούρης απηύθυνε έκκληση για την αδερφή του Τζίνα Ντρούλις, η οποία υπέστη ανακοπή καρδιάς κι ύστερα από ανάνηψη στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας κατάφερε να επανέλθει. Η δημοσιογράφος έχει διαγνωστεί με καρκίνο. Ο Φίλιππος Καμπούρης προέτρεψε τους διαδικτυακούς του φίλους να προσευχηθούν και στη συνέχεια, αποκάλυψε τι συνέβη τα τραγικά […]
18:46 19/07/2023

Γονίδης-Μελάς: Σε ποιον μάχιμο υποψήφιο βουλευτή, δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους και δημοσίως (βίντεο)

happytv.gr
Χρόνια τώρα, έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, με το ήθος του, την προσωπικότητά του, και την μάχιμη δημοσιογραφία του, βγάζοντας τα, όλα στην φόρα, χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος. Έτσι και τώρα, ο Φίλιππος Καμπούρης, ως υποψήφιος βουλευτής, του «Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών», στο πλευρό του Κυριάκου Βελόπουλου, και της «Ελληνικής Λύσης», […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Γονίδης-Μελάς: Σε ποιον μάχιμο υποψήφιο βουλευτή, δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους και δημοσίως (βίντεο)
12:34 28/04/2023

Φίλιππος Καμπούρης: Συγκίνησε στην προεκλογική του ομιλία έχοντας στο πλευρό του τις 2 γυναίκες της ζωής του (εικόνες)

happytv.gr
Με την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, αλλά και την σημαντική παρουσία, των δύο σημαντικών γυναικών της ζωής του, έγινε την Κυριακή, η προεκλογική ομιλία του Φίλιππου Καμπούρη. Ο γνωστός δημοσιογράφος, που χρόνια τώρα, μέσα από την έντονη, δημοσιογραφική και τηλεοπτική του παρουσία, αποτελεί την «φωνή του λαού», ξεσπώντας με πυγμή και βροντερή φωνή, ενάντια κάθε […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Φίλιππος Καμπούρης: Συγκίνησε στην προεκλογική του ομιλία έχοντας στο πλευρό του τις 2 γυναίκες της ζωής του (εικόνες)
09:10 29/03/2023

Τατσόπουλος: Ο εισαγγελέας έκρινε γρήγορα ότι πρέπει να αφεθώ ελεύθερος – Προφανώς έκρινε ότι πρόκειται για φαιδρή ιστορία

Newsbeast.gr
Ελεύθερος αφέθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος μετά την σύλληψη του έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Φίλιππος Καμπούρης, το βράδυ της Δευτέρας (30/01). Ο συγγραφέας, το μεσημέρι της Τετάρτης (01/02) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Τ-Live και αναφέρθηκε στην σύλληψή του. «Οι δημοσιογράφοι ήρθαν λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, γι’ αυτό έκανα και δηλώσεις πριν. Μετά ήρθαν οι αστυνομικοί, περίμεναν υπομονετικά να τελειώσει η εκδήλωση. Το γνώριζα ήδη γιατί ο κύριος Καμπούρης είχε επαναλάβει μέσα από την εκπομπή του πολλές φορές πού θα βρίσκομαι και την πρόσκληση στους αστυνομικούς να έρθουν να με συλλάβουν» ξεκίνησε την περιγραφή του ο Πέτρος Τατσόπουλο
20:50 01/02/2023

Πέτρος Τατσόπουλος: Συνελήφθη μετά από μήνυση παρουσιαστή-υποψήφιου βουλευτή – Δείτε βίντεο

ekklisiaonline.gr
Τον συγγραφέα μήνυσε ο υποψήφιος με τον Βελόπουλο, Φίλιππος Καμπούρης - Κρατείται στο ΑΤ Ομονοίας - Το ιστορικό της «κόντρας» τους. Το άρθρο Πέτρος Τατσόπουλος: Συνελήφθη μετά από μήνυση παρουσιαστή-υποψήφιου βουλευτή – Δείτε βίντεο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
00:28 31/01/2023

Φ. Καμπούρης – Τζ. Ντρούλις: Καθήλωσαν στον Άγιο Εφραίμ – Το τάμα & η γενναία μάχη “Με έσωσε ο Άγιος” (βίντεο)

happytv.gr
Καθήλωσαν μοναχές και πιστούς ο γνωστός δημοσιογράφος Φίλιππος Καμπούρης και η αδερφή του , δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις, το πρωί του Σαββάτου,  στην Ιερά Μονή Αγίου Εφραίμ Νέας Μάκρης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, μαζί με την αδερφή του, βρέθηκαν στην Ιερά Μονή, για να εκπληρώσουν το τάμα του, και να ευχαριστήσουν για μία ακόμη φορά […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Φ. Καμπούρης – Τζ. Ντρούλις: Καθήλωσαν στον Άγιο Εφραίμ – Το τάμα & η γενναία μάχη “Με έσωσε ο Άγιος” (βίντεο)
13:52 30/01/2023

Τριών Ιεραρχών: ΜΗΝΥΣΗ στον Τατσόπουλο καταθέτει ο Φίλιππος Καμπούρης

ekklisiaonline.gr
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Τριών Ιεραρχών: ΜΗΝΥΣΗ στον Τατσόπουλο καταθέτει ο Φίλιππος Καμπούρης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:46 29/01/2023

Νέα Μάκρη: Γνωστός δημοσιογράφος – παρουσιαστής εκπλήρωσε το τάμα του στον Άγιο Εφραίμ (φωτό & βίντεο)

irafina.gr
Καθήλωσαν μοναχές και πιστούς ο γνωστός δημοσιογράφος Φίλιππος Καμπούρης και η αδερφή του , δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις σήμερα στην Ιερά Μονή Αγίου Εφραίμ Νέας Μάκρης. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής εκπλήρωσε σήμερα προσωπικό του τάμα στον Άγιο Εφραίμ, μιας και όπως ανέφερε στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ήταν εκείνος ο Άγιος […]
17:10 28/01/2023

Φίλιππος Καμπούρης: Με έσωσε ο Άγιος Εφραίμ της Νέας Μάκρης

ekklisiaonline.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής εκπλήρωσε σήμερα προσωπικό του τάμα στον Άγιο Εφραίμ, μιας και όπως ανέφερε στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ήταν εκείνος ο Άγιος που τις κρίσιμες ώρες του 2020, την ώρα που βρισκόταν στο νοσοκομείο μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, τον στήριξε και του εμφανίσθηκε στη δύσκολη στιγμή. Το άρθρο Φίλιππος Καμπούρης: Με έσωσε ο Άγιος Εφραίμ της Νέας Μάκρης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:00 28/01/2023

Νέα Μάκρη- Με έσωσε ο Άγιος! Φίλιππος Καμπούρης και Τζίνα Ντρούλις ΚΑΘΗΛΩΣΑΝ στον Άγιο Εφραίμ

ekklisiaonline.gr
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΣΗΜΕΡΑ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023: Καθήλωσαν μοναχές και πιστούς ο γνωστός δημοσιογράφος Φίλιππος Καμπούρης και η αδερφή του , δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις σήμερα στην Ιερά Μονή Αγίου Εφραίμ Νέας Μάκρης. Το άρθρο Νέα Μάκρη- Με έσωσε ο Άγιος! Φίλιππος Καμπούρης και Τζίνα Ντρούλις ΚΑΘΗΛΩΣΑΝ στον Άγιο Εφραίμ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:30 28/01/2023

Φίλιππος Καμπούρης: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ (μας), σε αποζητούμε!

ekklisiaonline.gr
Η συγκινητική ανάρτηση του δημοσιογράφου και υποψήφιου βουλευτή, Φίλιππου Καμπούρη για τον Μακαριστό Χριστόδουλο. Το άρθρο Φίλιππος Καμπούρης: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ (μας), σε αποζητούμε! εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:12 28/01/2023

Φίλιππος Καμπούρης: Με ποιο κόμμα πολιτεύεται ο γνωστός μάχιμος δημοσιογράφος

happytv.gr
Αποτελώντας εδώ και δεκαετίες, τη «φωνή του λαού», μέσα από τη δημοσιογραφική του πορεία, ήρθε η ώρα για τον Φίλιππο Καμπούρη, να γίνει κυριολεκτικά, η φωνή του λαού, με την υποψηφιότητά του, στο πλευρό του Κυριάκου Βελόπουλου, με την «Ελληνική Λύση» στο Β1 Βόρειο Τομέα Αθηνών! Ο μάχιμος δημοσιογράφος, που έχει γίνει γνωστός στο ευρύ […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Φίλιππος Καμπούρης: Με ποιο κόμμα πολιτεύεται ο γνωστός μάχιμος δημοσιογράφος
12:56 20/01/2023

Έφυγε απο τη ζωη η μητερα της δημοσιογράφου Τζινα Ντρουλις

olympia.gr
Έφυγε απο τη ζωη η Πατρίσια Λίντα Καμπούρη στα 74 της χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους οικείους της. Η Πατρίσια Λίντα Καμπούρη ήταν μητερα των δημοσιογράφων Τζινα Ντρουλις και Φιλίππου Καμπούρη. Την δυσάρεστη είδηση δημοσιοποίησε ο γιος της και γνωστός δημοσιογράφος Φίλιππος Καμπούρης μέσα από το προφίλ του στο Facebook, αναρτώντας το […] Έφυγε απο τη ζωη η μητερα της δημοσιογράφου Τζινα Ντρουλις - olympia
11:48 27/04/2022

Φίλιππος Καμπούρης: Κόλλησε ένα ψαλίδι στο χέρι του και κατηγορεί το εμβόλιο – «Το σώμα μου έγινε μαγνήτης»

diaforetiko.gr
Last Updated on June 16, 2021 by diaforetiko newsroom Φίλιππος Καμπούρης: Κόλλησε ένα ψαλίδι στο χέρι του και κατηγορεί το εμβόλιο – «Το σώμα μου έγινε μαγνήτης» «Τι έχει μέσα το εμβόλιο;» ρωτάει ο παρουσιαστής με το ψαλίδι κολλημένο στο μπράτσο Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή του παρουσιαστή Φίλιππου Καμπούρη στον σταθμό ΑΡΤ. Ο […]
09:40 16/06/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load