#Κοινωνικός τουρισμός

Ατμομηχανή ο κοινωνικός τουρισμός: ΟΑΕΔ κοινωφελής εργασία, ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ 2020

ekklisiaonline.gr
ΟΑΕΔ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Ζητούνται υποψήφιοι όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ). Συγκεκριμένα, ζητούνται 436 υπάλληλοι, διαφόρων ειδικοτήτων. Κοινωνικός τουρισμός: ΟΑΕΔ κοινωφελής εργασία, ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ 2020. Το άρθρο Ατμομηχανή ο κοινωνικός τουρισμός: ΟΑΕΔ κοινωφελής εργασία, ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ 2020 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:04 30/05

Κοινωνικός τουρισμός ώρα μηδέν: Ανοίγουν τα σύνορα- Επίδομα 534 ευρώ αιτήσεις LIVE

ekklisiaonline.gr
Ανακοινώνεται η λίστα με τις χώρες, που από τις 15 Ιουνίου, «ανοίγουν τα σύνορα» για τους τουρίστες, με αεροπορικές πτήσεις προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η λίστα με τις 29 χώρες, διαμορφώθηκε ύστερα από μελέτη του επιδημιολογικού προφίλ των χωρών προέλευσης των τουριστών και αφού ελήφθησαν υπόψη οι χθεσινές ανακοινώσεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας Αεροπορίας (EASA), καθώς και η σχετική εισήγηση της Eπιτροπής Λοιμωξιολόγων. Το άρθρο Κοινωνικός τουρισμός ώρα μηδέν: Ανοίγουν τα σύνορα- Επίδομα 534 ευρώ αιτήσεις LIVE εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:55 29/05

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ: Αιτήσεις ΟΑΕΔ- Κοινωνικός τουρισμός, παράταση εισφορών ΕΦΚΑ

ekklisiaonline.gr
ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ : κπονείται απο το υπουργείο Τουρισμού πρόγραμμα για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού με τίτλο “Τουρισμός για Ολους” για την περίοδο 2020-2021 το οποίο χρηματοδοτείται απο το εθνικό ή συγχρηματοδοτούμενο σκέλος του ΠΔΕ του υπουργείου Τουρισμού. Το άρθρο ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ: Αιτήσεις ΟΑΕΔ- Κοινωνικός τουρισμός, παράταση εισφορών ΕΦΚΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:40 28/05

ΟΑΕΔ - Κοινωνικός τουρισμός: Αυξάνονται οι δικαιούχοι - Πώς θα κάνετε την αίτηση για δωρεάν διακοπές

NewsBomb
Κοινωνικός Τουρισμός 2020: Ξεκινούν έως τις 10 Ιουνίου οι αιτήσεις των υποψηφίων για τα πακέτα διακοπών για 533.000 δικαιούχους, που θα ενεργοποιήσει…
21:39 27/05

ΟΑΕΔ: Κοινωνικός τουρισμός αιτήσεις live, ΟΠΕΚΑ επίδομα παιδιού α21, ΚΕΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ekklisiaonline.gr
ΟΑΕΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ : Στη φάση της εκκαθάρισης κινείται η πρώτη πρόσκληση της Δράσης 10.1.09 «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων» για το έτος 2019. Ενστάσεις έως 28 Μαΐου για την πρώτη εκκαθάριση στις σπάνιες φυλές. ΟΠΕΚΑ προνοιακα επιδόματα. Το άρθρο ΟΑΕΔ: Κοινωνικός τουρισμός αιτήσεις live, ΟΠΕΚΑ επίδομα παιδιού α21, ΚΕΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:52 27/05

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ: Νέα ΚΥΑ από ΟΑΕΔ- Κοινωνικός τουρισμός 2020- ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ekklisiaonline.gr
ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ : Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης δεκάδων διαφορετικών ειδικοτήτων. Το άρθρο ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ: Νέα ΚΥΑ από ΟΑΕΔ- Κοινωνικός τουρισμός 2020- ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:58 26/05

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Από λεπτό σε λεπτό η ΚΥΑ για ΟΑΕΔ κοινωφελής εργασία – Κοινωνικός τουρισμός

ekklisiaonline.gr
ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ : Δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός για μείωση μισθών στο δημόσιο, ενώ διευκρίνισε ποιοι δικαιούνται ακόμα την άδεια ειδικού σκοπού. “Τη δικαιούνται όλοι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, με παιδιά έως 15 ετών, τα οποία λόγω των ρυθμίσεων που ισχύουν, δεν μπορούν να πάνε κάθε μέρα στο σχολείο. Το άρθρο ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Από λεπτό σε λεπτό η ΚΥΑ για ΟΑΕΔ κοινωφελής εργασία – Κοινωνικός τουρισμός εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:49 26/05

ΟΑΕΔ - Κοινωνικός τουρισμός: Τρίμηνη παράταση του τωρινού προγράμματος

NewsBomb
ΟΑΕΔ - Όλες οι ειδήσεις: Τρίμηνη παράταση του τωρινού προγράμματος κοινωνικού τουρισμού προανήγγειλε ο διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης μιλώντας…
02:33 26/05

533.000 δικαιούχοι – Κοινωνικός τουρισμός 2020 , ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ – ΑΙΤΗΣΕΙΣ

tilegrafimanews.gr
533.000 δικαιούχοι – Κοινωνικός τουρισμός 2020 , ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ – ΑΙΤΗΣΕΙΣ – Το πρόγραμμα για τον κοινωνικό τουρισμό. ΕΙΔΗΣΕΙΣ live : Πακέτα «δωρεάν» διακοπών για 533.000 δικαιούχους ενεργοποιεί εντός του Ιουνίου το υπουργείο Εργασίας με τον ΟΑΕΔ με στόχο την ενίσχυση του εσωτερικού τουριστικού ρεύματος όχι μόνον από τα χαμηλά εισοδήματα, αλλά κυρίως και από τη […]
16:56 25/05

Έκτακτο επίδομα μακροχρόνια ανέργων: ΟΑΕΔ κοινωφελής εργασία- Κοινωνικός τουρισμός

ekklisiaonline.gr
ΕΠΙΔΟΜΑ 400 ΕΥΡΩ: Η αυτόματη καταβολή των 400 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων, γίνεται μετά την καταχώριση IBAN. Οι λογαριασμοί των δικαιούχων πιστώνονται εντός 3 εργάσιμων ημερών. Το άρθρο Έκτακτο επίδομα μακροχρόνια ανέργων: ΟΑΕΔ κοινωφελής εργασία- Κοινωνικός τουρισμός εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:16 25/05

Σε εξέλιξη οι φορολογικές δηλώσεις: Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ, επίδομα ενοικίου ΚΕΑ

ekklisiaonline.gr
ΟΠΕΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ: Επίδομα ενοικίου (στέγασης). Κάθε πότε πρέπει οι δικαιούχοι να υποβάλουν αίτηση. Η πληρωμή μηνός Μαΐου 2020 στους δικαιούχους (όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση μέχρι και την 30 Απριλίου 2020 και έχει εγκριθεί) του Επιδόματος Ενοικίου Στέγασης θα γίνει την τελευταία εργάσιμη του Μαΐου 2020 δηλαδή την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 Το άρθρο Σε εξέλιξη οι φορολογικές δηλώσεις: Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ, επίδομα ενοικίου ΚΕΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:58 25/05

Υγειονομικό πρωτόκολλο ξενοδοχείων: Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ- Κοινωφελής εργασία

ekklisiaonline.gr
ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ : Οι προδιαγραφές για την επαναλειτουργία των τουριστικών καταλυμάτων αφορούν όλα τα καταλύματα ανεξαρτήτως τεχνικών και λειτουργικών προδιαγραφών, κατάταξης, είδους, διάρκειας λειτουργίας, πλην των οργανωμένων τουριστικών κατασκηνώσεων. Κάθε τουριστικό κατάλυμα θα πρέπει να καταρτίσει Πρωτόκολλο σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Τουρισμού. Το άρθρο Υγειονομικό πρωτόκολλο ξενοδοχείων: Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ- Κοινωφελής εργασία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:10 24/05

ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: Πληρώνονται ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ Ιουνίου 2020- Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ

ekklisiaonline.gr
ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 : Οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων Ιουνίου 2020 για ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών). Πληρώνονται οι συντάξεις ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ Ιουνίου 2020. Το άρθρο ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: Πληρώνονται ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ Ιουνίου 2020- Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:31 23/05

Ποιοι κερδίζουν από τη μείωση ΦΠΑ: Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ, κοινωφελής εργασία 2020

ekklisiaonline.gr
ΜΕΙΩΣΗ ΦΠΑ : Μειώνεται ο ΦΠΑ στις μεταφορές από το 24% στο 13%, για την περίοδο 1 Ιουνίου – 31 Οκτωβρίου 2020. Καλύπτει μεταφορές επιβατών με τρένο, με μετρό και τραμ, με αστικά και υπεραστικά λεωφορεία, με αεροπλάνο, με πλοίο, με συνδυαστικές μεταφορές. Το άρθρο Ποιοι κερδίζουν από τη μείωση ΦΠΑ: Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ, κοινωφελής εργασία 2020 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:19 22/05

VOUCHER ΟΑΕΔ: Κοινωνικός τουρισμός για Όλους- ΚΕΑ επίδομα ενοικίου- ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ekklisiaonline.gr
ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ : Θα υπάρξει ανάπτυξη επιχειρησιακών πλάνων για τους μικρούς νησιωτικούς προορισμούς: Συγκεκριμένα για την ενίσχυση ικανότητας υποδομών υγείας δρομολογείται η εγκατάσταση συνολικά 20 νέων αναλυτών για tests στα νησιά και εξασφαλίζονται 600 κλίνες COVID στα νησιά. Επιπλέον για τους μικρούς νησιωτικούς προορισμούς θα υπάρξει κάλυψη από κοντινούς προορισμούς με εξασφάλιση χρόνου μεταφοράς
11:34 21/05

ΟΑΕΔ - Κοινωνικός τουρισμός: Εξετάζεται επιδότηση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

pronews.gr
Ο διοικητής του ΟΑΕΔ, Σπύρος Πρωτοψάλτης, ανέλυσε τις τρέχουσες δράσεις του Οργανισμού. Το πρόγραμμα για έκτακτη παροχή 400 ευρώ στους μακροχρόνια άνεργους δε είχε μεγάλη ανταπόκριση, και μόνο 1.000 από τους 19.500 δικαιούχους κατέθεσαν το i-ban τους. Έτσι, δίνεται παράταση έως τις 24 Μαϊού, τελευταία μέρα κατά την οποία μπορούν οι μακροχρόνια άνεργοι να καταθέσουν στην ειδική πλατφόρμα τα στοιχεία τους. Παράλληλα, ο Σπύρος Πρωτοψάλτης, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα επιδότησης εργασίας που σχεδιάζουν στον ΟΑΕΔ. «Συζητάμε στο ΔΣ μια πρόταση για να βελτιώσουμε ένα πρόγραμμα που δεν 'έτρεξε' καλά και αφορά σε επιταγές επανένταξης στην αγορά εργασίας. Θέλουμε να το ισχυροποιήσουμε, να το διευρύνουμε και
13:49 19/05

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ, κοινωφελής εργασία, παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ

ekklisiaonline.gr
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΣΠΑ : Τους εμπλεκόμενους φορείς προβληματίζει το ενδεχόμενο να λειτουργήσουν οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί με τα μισά σχεδόν παιδιά σε κάθε τμήμα για την αποφυγή διάδοσης του covid 19. Το άρθρο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ, κοινωφελής εργασία, παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:16 18/05

ΑΣΕΠ: Έως 22 Μαΐου οι αιτήσεις – Νέος προσωπικός αριθμός – Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ

ekklisiaonline.gr
ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Η υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε από χθες 13 Μαΐου ημέρα Τετάρτη και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 22 Μαΐου. Πρόκειται για θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ με προκήρυξη του ΑΣΕΠ. Το άρθρο ΑΣΕΠ: Έως 22 Μαΐου οι αιτήσεις – Νέος προσωπικός αριθμός – Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:04 14/05

ΟΠΕΚΑ: Παράταση σε κοινωνικό τουρισμό και προγράμματα της Αγροτικής Εστίας - Προ των πυλών νέα προγράμματα

dikaiologitika.gr
Μέσα στο επόμενο διάστημα θα δοθούν στην δημοσιότητα όλα τα νέα στοιχεία και οι πληροφορίες για την έναρξη υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των επιχειρηματιών και των δικαιούχων στα νέα προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ έτους 2020- 2021.Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΟΠΕΚΑ και προς ενημέρωση των δικαιούχων των προγραμμάτων του Λογαριασμού της Αγροτικής Εστίας και τους Επιχειρηματίες που έχουν συμβληθεί με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ  παρατείνεται η διάρκεια των προγραμμάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) έτους 2019 έως και την 30η Ιουνίου 2020. Ο ΟΠΕΚΑ, με την παράταση της διάρκειας των προγραμμάτων της Αγροτικής Εστίας έτους 2019, ανταποκρίνεται αφενός μεν στην οικονομική ενίσχυση των Επιχειρηματιών (ξενοδοχε
19:01 13/05

Ένταξη και των τρίτεκνων στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Κέλλας: «Κοινωνικός τουρισμός για το δημογραφικό και την ενίσχυση των τουριστικών επιχειρήσεων»

larisanew.gr
Κέλλας: «Κοινωνικός τουρισμός για το δημογραφικό και την ενίσχυση των τουριστικών επιχειρήσεων» Σε συνέχεια της αναφοράς του για την ένταξη των πολύτεκνων οικογενειών στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού, ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, υπέβαλε νέα αναφορά στους αρμόδιους Υπουργούς Εργασίας, Γ. Βρούτση, και Τουρισμού, Χ. Θεοχάρη, για την ένταξη […]
23:45 12/05

ΟΑΕΔ Κοινωνικός τουρισμός 2020: Ημερομηνίες, δικαιούχοι και όλες οι αλλαγές

Newsit
ΟΑΕΔ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Ο κορονοϊός έχει αλλάξει εκτός από την καθημερινότητά μας, και όσα γνωρίζαμε για τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ. Κοινωνικός τουρισμός ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο ΟΑΕΔ Κοινωνικός τουρισμός 2020: Ημερομηνίες, δικαιούχοι και όλες οι αλλαγές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:45 11/05

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load