#Τζώρτζια Γεωργίου

Τζώρτζια Γεωργίου: Διακοπές στις εξωτικές Μαλδίβες για την παρουσιάστρια

zappit.gr
Στις Μαλδίβες βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Τζώρτζια Γεωργίου, η οποία περνάει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών και απολαμβάνει όμορφες […] The post Τζώρτζια Γεωργίου: Διακοπές στις εξωτικές Μαλδίβες για την παρουσιάστρια appeared first on Zappit.
21:00 02/08/2023

Τριαντάφυλλος: Ένα βήμα από τη συμφωνία με το Open – τι θα παρουσιάζει

ieidiseis.gr
O Τριαντάφυλλος είναι ένα βήμα πριν από τις υπογραφές με τη νέα διοίκηση του Open για να παρουσιάζει καλοκαιρινή εκπομπή.Η Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη κατέληξε σε συμφωνία με το Open για να αναλάβει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του καναλιού στην ολότητά του. Το φιλόδοξο project ανέλαβε να φέρει σε πέρας η νέα διευθύντρια ψυχαγωγία του καναλιού Ιζαμπέλλα Σασλόγλου, τηλεοπτικό στέλεχος με μεγάλη εμπειρία. Ανάμεσα στις πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσει άμεσα η νέα διευθύντρια είναι το καλοκαιρινό πρόγραμμα του σταθμού, ο οποίος έχει αποψιλωθεί το προηγούμενο διάστημα από παρουσιαστές και όχι μόνο. Έτσι, όπως πληροφορηθήκαμε σήμερα από την «Super Κατερίνα», επίσης της Barking Well M
12:46 23/06/2023

Τζώρτζια Γεωργίου για Παπίλα: «Ότι είπα δεν το παίρνω πίσω»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα έκανε δηλώσεις η Τζώρτζια Γεωργίου, η οποία τόνισε πως δεν θέλει να […] The post Τζώρτζια Γεωργίου για Παπίλα: «Ότι είπα δεν το παίρνω πίσω» appeared first on Zappit.
14:04 28/05/2023

Τζώρτζια Γεωργίου: Δεν επιχείρησα να επικοινωνήσω με την Ελίνα Παπίλα, ούτε κι εκείνη μαζί μου

Newsit
Η Τζώρτζια Γεωργίου παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Ερωτώμενη αν έχει σκεφτεί να κάνει κάτι μόνη της στην ελληνική τηλεόραση απάντησε: «Το έχω σκεφτεί, μου αρέσει γενικά η εξέλιξη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν κάποιος πει ότι θέλει να παρουσιάσει δική του εκπομπή αμέσως χαρακτηρίζεται». Και συμπλήρωσε: «Αν είναι να ... Περισσότερα To άρθρο Τζώρτζια Γεωργίου: Δεν επιχείρησα να επικοινωνήσω με την Ελίνα Παπίλα, ούτε κι εκείνη μαζί μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:14 20/05/2023

Τζώρτζια Γεωργίου για Ελίνα Παπίλα: «Η συνεργασία μου μαζί της ήταν μία παρένθεση, δεν δέσαμε»

zappit.gr
Στην κάμερα του Open Weekend μίλησε η Τζώρτζια Γεωργίου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τη συνεργασία της φέτος με τη […] The post Τζώρτζια Γεωργίου για Ελίνα Παπίλα: «Η συνεργασία μου μαζί της ήταν μία παρένθεση, δεν δέσαμε» appeared first on Zappit.
15:32 07/05/2023

Τζώρτζια Γεωργίου: «Αν έλειπαν 2-3 άτομα, πιστεύω θα ήμασταν η τέλεια ομάδα»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη μίλησε η Τζώρτζια Γεωργίου, η οποία απάντησε για την περσινή χρονιά που […] The post Τζώρτζια Γεωργίου: «Αν έλειπαν 2-3 άτομα, πιστεύω θα ήμασταν η τέλεια ομάδα» appeared first on Zappit.
12:55 28/04/2023

Τζώρτζια Γεωργίου: Ήταν σα να μύρισα τα νύχια μου και να το κατάλαβα πως δεν συνεχίζουμε στο Star

Newsit
“Θεωρώ ότι αν δεν σου κάνω, οφείλεις να μου το πεις, όπως ξέρεις να μου πεις ότι σε θέλω” δήλωσε η Τζώρτζια Γεωργίου. Στο Open Weekend και στην Πέννυ Καβέτσου απάντησε η Τζώρτζια για την αποχώρησή της από το Star. «Δεν ήταν εύκολο. Έγινε λίγο περίεργα γιατί άλλο πίστευα και τελικά άλλο έγινε. Δεν είχε ... Περισσότερα To άρθρο Τζώρτζια Γεωργίου: Ήταν σα να μύρισα τα νύχια μου και να το κατάλαβα πως δεν συνεχίζουμε στο Star δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:56 20/11/2022

Τζώρτζια Γεωργίου: «Έφτασαν σε σημείο να με ρωτάνε ποιο βύσμα έχω στο Star και δεν φεύγω»

zappit.gr
Η Τζώρτζια Γεωργίου μίλησε στο Open Weekend και στην Πέννυ Καβέτσου για την αποχώρησή της από το Star και τον […] The post Τζώρτζια Γεωργίου: «Έφτασαν σε σημείο να με ρωτάνε ποιο βύσμα έχω στο Star και δεν φεύγω» appeared first on Zappit.
12:38 20/11/2022

Τζώρτζια Γεωργίου: «Η καινούρια σεζόν με βρίσκει αλλού, τίποτα δεν είναι ίδιο με παλιά»

zappit.gr
Για το νέο της τηλεοπτικό βήμα στο πλευρό της Μάριον Μιχελιδάκη στο Open έκανε ανάρτηση η Τζώρτζια Γεωργίου, η οποία […] The post Τζώρτζια Γεωργίου: «Η καινούρια σεζόν με βρίσκει αλλού, τίποτα δεν είναι ίδιο με παλιά» appeared first on Zappit.
19:46 29/08/2022

«Τέσσερα ολόκληρα χρόνια συνεργασίας με το Star μόλις ολοκληρώθηκαν»

okmag.gr
Η εκπομπή Breakfast@Star έριξε τίτλους τέλους με τα πρόσωπά της να αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό. Η Τζώρτζια Γεωργίου έπειτα από τέσσερα χρόνια συνεργασίας με το Star αποχαιρετά και το κανάλι βάζοντας πλώρη για νέα πράγματα που προς το παρόν δεν αποκαλύπτει. «Όταν τα φώτα σβήνουν θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της σημερινής ημέρας!Τέσσερα ολόκληρα […] The post «Τέσσερα ολόκληρα χρόνια συνεργασίας με το Star μόλις ολοκληρώθηκαν» appeared first on OK.
18:50 08/07/2022

Τζώρτζια Γεωργίου: Τέλος από το STAR – H ανάρτηση της

youfly.com
Παρελθόν αποτελεί από το STAR η Τζώρτζια Γεωργίου. Η ανάρτηση της παρουσιάστριας που επιβεβαιώνει την είδηση. The post Τζώρτζια Γεωργίου: Τέλος από το STAR – H ανάρτηση της appeared first on Youfly.
16:34 08/07/2022

Αποχώρησε η Τζώρτζια Γεωργίου από το Star

zappit.gr
Με ανάρτηση που έκανε η Τζώρτζια Γεωργίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Star. […] The post Αποχώρησε η Τζώρτζια Γεωργίου από το Star appeared first on Zappit.
15:52 08/07/2022

DWTS: Όσα έγιναν στα παρασκήνια του τελικού

okmag.gr
Τo χορευτικό σόου του Star, DWTS έριξε αυλαία το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου αναδεικνύοντας μεγάλη νικήτρια την Τζώρτζια Γεωργίου. Μαζί με τον παρτενέρ της Αλέξανδρο Μπαχάριεφ κατάφεραν να ξεχωρίσουν ήδη από τις πρώτες εμφανίσεις τους στο ballroom του Dancing with the Stars. «Δεν το πιστεύω ότι έχει γίνει αυτό αλήθεια, το ήθελα από την […] The post DWTS: Όσα έγιναν στα παρασκήνια του τελικού appeared first on OK.
20:46 05/02/2022

Βίκυ Καγιά: Όλες οι λεπτομέρειες της εντυπωσιακής εμφάνισής της στον τελικό του DWTS

govastileto.gr
  Αυλαία έριξε το βράδυ της Παρασκευής το «Dancing with the Stars» με νικητές τους Τζώρτζια Γεωργίου και Αλέξανδρο Μπαχάριεφ. Ωστόσο την παράσταση...
12:06 31/01/2022

DWTS: Παραφωνίες και γέλια – Ζήτησαν από τους χορευτές να τραγουδήσουν

Newsbeast.gr
Για πέντε μήνες εξαντλήθηκαν στις πρόβες για να μάθουν χορούς ballroom. Οι διάσημοι με τους επαγγελματίες παρτενέρ τους χόρεψαν στη σκηνή του Dancing With The Stars με το κοινό να βγάζει νικήτρια την Τζώρτζια Γεωργίου. Στο backstage του μεγάλου τελικού η εκπομπή Breakfast@Star αποφάσισε να δοκιμάσει τόσο τους χορευτές όσο και τους κριτές όχι στο χορό, αλλά στο τραγούδι. Τα αποτελέσματα προκαλούν πολλά γέλια καθώς οι παραφωνίες είναι αρκετές, ενώ οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν τους στίχους των τραγουδιών. Μεγάλη αποκάλυψη ο Τζέισον Ροδίτης, που μπορεί να μην ξέρει να μιλάει καλά τα ελληνικά, ήξερα όμως το τραγούδι της Γωγώς Τσαμπά.
11:36 31/01/2022

Η Τζώρτζια Γεωργίου είναι η μεγάλη νικήτρια του Dancing With The Stars

ProtoThema.gr
H λαμπερή παρουσιάστρια και ο παρτενέρ της ξεχώρισαν ανάμεσα στους φιναλίστ και έγραψαν τηλεοπτική ιστορία
09:32 29/01/2022

DWTS: Πώς αντέδρασε η Τζώρτζια Γεωργίου όταν ανακοινώθηκε ότι είναι η νικήτρια

okmag.gr
Ανατροπές, συγκινήσεις, λάμψη αλλά και τον Νίκο Κοκλώνη στη θέση του πέμπτου guest κριτή στο σοου είχε ο τελικός του DWTS. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο Ντόμινικ, η Τζώρτζια Γεωργίου και η Βασιλική Μιλλούση ήταν οι μεγάλοι φιναλίστ που χόρεψαν για τελευταία φορά αυτή την Παρασκευή. Μαζί με τους παρτενέρ τους όλο αυτόν τον καιρό οι 4 διαγωνιζόμενοι […] The post DWTS: Πώς αντέδρασε η Τζώρτζια Γεωργίου όταν ανακοινώθηκε ότι είναι η νικήτρια appeared first on OK.
09:04 29/01/2022

Μιλλούση, Βαρθαλίτης, Γεωργίου: Ποιος ο νικητής έκπληξη DWTS. Πώς αντέδρασε η Βασιλική [video]

fimes.gr
Σταύρος Βαρθαλίτης, Τζώρτζια Γεωργίου, Βασιλική Μιλλούση, Dominic Stars – Ποιος ο μεγάλος νικητής έκπληξη του DWTS; Αυλαία με χορό και λάμψη έριξε το DWTS – ποιος ο μεγάλος νικητής; Πιστό στο τηλεοπτικό του ραντεβού, μα για τελευταία φορά, ήρθε το DWTS στους δέκτες μας μέσα από το STAR τη νύχτα της Παρασκευής. Στο τιμόνι της […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Μιλλούση, Βαρθαλίτης, Γεωργίου: Ποιος ο νικητής έκπληξη DWTS. Πώς αντέδρασε η Βασιλική [video].
08:56 29/01/2022

Ο μεγάλος νικητής στο DWTS

ieidiseis.gr
Με λάμψη και πολύ χορό έπεσε η αυλαία το DWTS.Πιστό στο τηλεοπτικό του ραντεβού για τελευταία φορά ήρθε το DWTS στους δέκτες τη νύχτα της Παρασκευής. Στο τιμόνι της παρουσίασης η Βίκυ Καγιά, ενώ μαζί της ήταν ο Λάμπρος Φισφής. Όπως κάθε φορά, στην κριτική επιτροπή βρέθηκαν και πάλι ο Jason Roditis, η Έλενα Λιζάρδου, η Μαρίνα Λαμπροπούλου και ο Στέφανος Δημουλάς προκειμένου να απολαύσουν την πρόοδο των ζευγαριών. Στο παρκέ του DWTS ανέβηκαν με πάθος για να διεκδικήσουν την μεγάλη νίκη ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η παρτενέρ του Μαρία Καμμενίδη, η Τζώρτζια Γεωργίου και ο παρτενέρ της Αλέξανδρος Μπαχάριεφ, η Βασιλική Μιλλούση και ο παρτενέρ της Μαξίμ Στάντνικ και ο Dominic Stars και η παρτενέρ του Ειρή
08:48 29/01/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load