#Η απαγωγή

Παγιδευμένοι – Spoiler: Η εν ψυχρώ δολοφονία ενός πολύ αγαπημένου προσώπου, θα δώσει άλλη τροπή στα γεγονότα

Newsbeast.gr
Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Ant1 «Παγιδευμένοι» είδαμε πως: Η απαγωγή της Δάφνης και η κατάσταση υγείας του Σπύρου έχουν συντρίψει τον Δημήτρη, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του με τη βοήθεια της Άννας. Το σκοτεινό πάζλ της δολοφονίας της Μαριάννας αρχίζει να συμπληρώνεται, αφού κάποιοι από τους ενόχους σπάνε κι αρχίζουν να ομολογούν. Η λύση του μυστηρίου κρύβει μια μεγάλη ανατροπή! Ο Δημήτρης, η Άννα και ο Ανδρέας ψάχνουν όλα τα στοιχεία για να βρουν εγκαίρως τη Δάφνη. Μία πληροφορία που θα μάθει ο Θοδωρής θα δείξει το φως στο βάθος του τούνελ. Παγιδευμένοι: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Ant1 Δευτέρα 15 Απριλίου – Επεισόδιο 50: Με τ
00:00 13/04/2024

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 49 (VIDEO)

logiastarata.gr
Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙO 49 Η απαγωγή της Δάφνης και η κατάσταση υγείας του Σπύρου έχουν συντρίψει τον Δημήτρη, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του με τη βοήθεια της Άννας. Το σκοτεινό πάζλ της δολοφονίας της Μαριάννας αρχίζει να συμπληρώνεται, αφού κάποιοι από […] The post ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 49 (VIDEO) appeared first on Λόγια-Σταράτα.
03:00 10/04/2024

Παγιδευμένοι: Μία πληροφορία που θα μάθει ο Θοδωρής θα δείξει το φως στο βάθος του τούνελ

zappit.gr
Παγιδευμένοι: Η απαγωγή της Δάφνης και η κατάσταση υγείας του Σπύρου έχουν συντρίψει τον Δημήτρη, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει […] The post Παγιδευμένοι: Μία πληροφορία που θα μάθει ο Θοδωρής θα δείξει το φως στο βάθος του τούνελ appeared first on Zappit.
19:00 09/04/2024

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ: Το σκοτεινό πάζλ της δολοφονίας της Μαριάννας αρχίζει να συμπληρώνεται

logiastarata.gr
Καταιγιστικές εξελίξεις  στο σημερινό επεισόδιο του β κύκλου της σειράς ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 Η απαγωγή της Δάφνης και η κατάσταση υγείας του Σπύρου έχουν συντρίψει τον Δημήτρη, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του με τη βοήθεια της Άννας. Το σκοτεινό πάζλ της δολοφονίας της Μαριάννας αρχίζει να συμπληρώνεται, αφού κάποιοι από τους […] The post ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ: Το σκοτεινό πάζλ της δολοφονίας της Μαριάννας αρχίζει να συμπληρώνεται appeared first on Λόγια-Σταράτα.
13:00 09/04/2024

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ – Spoiler: Εν ψυχρώ δολοφονία ενός πολύ αγαπημένου προσώπου

logiastarata.gr
Εξελίξεις που καθηλώνουν στη συνέχεια του δεύτερου κύκλου της σειράς ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ του ΑΝΤ1. Η απαγωγή της Δάφνης και η κατάσταση υγείας του Σπύρου έχουν συντρίψει τον Δημήτρη, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του με τη βοήθεια της Άννας. Το σκοτεινό πάζλ της δολοφονίας της Μαριάννας αρχίζει να συμπληρώνεται, αφού κάποιοι από τους ενόχους σπάνε κι […] The post ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ – Spoiler: Εν ψυχρώ δολοφονία ενός πολύ αγαπημένου προσώπου appeared first on Λόγια-Σταράτα.
00:00 09/04/2024

Έρωτας φυγάς – επεισόδιο 85: Καθηλωτικό το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

happytv.gr
Η Νότα, κρατώντας ακόμη ομήρους τον Γιωργάκη και τη Ρηνιώ, θα βρει καταφύγιο στο πιο απίθανο μέρος. Καθηλωτικές και ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 “Έρωτας φυγάς”. Επεισόδιο 85 – Παρασκευή 1/3/24 Η απαγωγή του Γιωργάκη και της Ρηνιώς έχει συγκλονίσει ολόκληρη την περιοχή, και όλοι ψάχνουν απεγνωσμένα να […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Έρωτας φυγάς – επεισόδιο 85: Καθηλωτικό το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου
22:37 29/02/2024

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ – Spoiler: Η απαγωγή του Γιωργάκη και της Ρηνιώς!

logiastarata.gr
Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια του Β’ κύκλου της σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ  Ο Ιάσωνας κανονίζει οι πολιτικοί της περιοχής να επηρεάσουν την έδρα με αντάλλαγμα τη στήριξή του στις εκλογές. Ο Κοντογιάννης προτίθεται να βοηθήσει την Αλεξάνδρα με τις γνωριμίες του, αλλά ο Μάρκος θα πρέπει να ξεπληρώσει με αίμα τη χάρη αυτή. Η Νότα, που δεν […] The post ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ – Spoiler: Η απαγωγή του Γιωργάκη και της Ρηνιώς! appeared first on Λόγια-Σταράτα.
22:00 22/02/2024

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η απαγωγή δύο προσώπων φέρνει ανατροπές

youfly.com
Δραματικές οι στιγμές στη Γη της Ελιάς, καθώς η απαγωγή δύο προσώπων θα φέρει ανατροπές και νέα προβλήματα στη ζωή Κωνσταντίνου-Ισμήνης. The post Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η απαγωγή δύο προσώπων φέρνει ανατροπές appeared first on Youfly.
22:58 18/02/2024

Ισραήλ: Η απαγωγή 40χρονης από επτά μέλη της Χαμάς

ProtoThema.gr
Η Αμίτ Σουσάνα παλεύει να ξεφύγει χωρίς αποτέλεσμα - Απήχθη 7 Οκτωβρίου στο κιμπούτζ Κφαρ Αζά και απελευθερώθηκε στις 30 Νοεμβρίου
00:00 05/12/2023

Ο ΟΡΚΟΣ II: Ύστερα από τέσσερα χρόνια, ο Φίλιππος επιστρέφει στην Αθήνα

logiastarata.gr
Όλα όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράςτης ΕΡΤ Ο ΟΡΚΟΣ II  που έχει τίτλο «Η απαγωγή» Ύστερα από τέσσερα χρόνια, ο Φίλιππος επιστρέφει στην Αθήνα επιλέγοντας ένα εγκαταλελειμμένο «νεκροταφείο τρένων» ως καταφύγιό του. Οι ζωές του Ραφαήλ, της Θάλειας και της Μαριτίνας έχουν αλλάξει ριζικά. Τη στιγμή που η Σύλβια τού τονίζει ότι πρέπει να […] The post Ο ΟΡΚΟΣ II: Ύστερα από τέσσερα χρόνια, ο Φίλιππος επιστρέφει στην Αθήνα appeared first on Λόγια-Σταράτα.
08:00 22/11/2023

Παγιδευμένοι – Γεράσιμος: «Άφησε με, το χρωστάω στην Άννα»

youfly.com
Η απαγωγή του Άκη από τον Γεράσιμο ανάβει φωτιές στη σχέση παππού και εγγονού στη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1. The post Παγιδευμένοι – Γεράσιμος: «Άφησε με, το χρωστάω στην Άννα» appeared first on Youfly.
12:58 25/06/2023

Μεξικό: 50 μετανάστες απήχθησαν από λεωφορείο στο Σαν Λουίς Ποτοσί

Skai.gr
Η απαγωγή έγινε στην πολιτεία Σαν Λουίς Ποτοσί, στο κεντρικό Μεξικό, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης.
21:02 17/05/2023

Μεξικό: Οι αρχές αναζητούν περίπου 50 μετανάστες- θύματα απαγωγής

naftemporiki.gr
Περίπου 50 μετανάστες αναζητώνται από τις αρχές του Μεξικού, καθώς επέβαιναν σε ένα λεωφορείο και πιστεύεται ότι έπεσαν θύματα απαγωγής. Η απαγωγή έγινε στην πολιτεία Σαν Λουίς Ποτοσί, στο κεντρικό… Μεξικό: Οι αρχές αναζητούν περίπου 50 μετανάστες- θύματα απαγωγής - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
21:00 17/05/2023

Απαγωγή στη Θεσσαλονίκη: Οι δράστες πήραν τα λύτρα μετά την αρπαγή – Το σχέδιο συσκότισης

Newsit
Η απαγωγή στη Θεσσαλονίκη εξιχνιάστηκε και οι δράστες βρίσκονται πλέον στα χέρια της αστυνομίας. Η αρπαγή του νεαρού και το σκοτεινό παρασκήνιο προκαλούν αίσθηση… Η απαγωγή σχεδιάστηκε με προσοχή στη Θεσσαλονίκη, με τους δράστες να έχουν από την πρώτη στιγμή ένα πράγμα στο μυαλό τους. Πώς θα μπορέσουν να πάρουν τα λύτρα χωρίς να αποκαλυφθεί ... Περισσότερα To άρθρο Απαγωγή στη Θεσσαλονίκη: Οι δράστες πήραν τα λύτρα μετά την αρπαγή – Το σχέδιο συσκότισης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:50 29/04/2023

Μαρί Σεβάκη: Η απαγωγή από τον πατριό στα 4, ο βιασμός, ο γάμος με το ζόρι, το παιδί και ο φριχτός θάνατος στα 21 – ΦΩΤΟ

newsitamea.gr
Το νήμα της ζωής κόπηκε άξαφνα για τη Μαρί Σεβάκη μόλις στα 21 της χρόνια, έχοντας πρώτα περάσει διά πυρός και σιδήρου. Όλα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 1990, όταν δύο άνδρες βρήκαν νεκρή στην άκρη του δρόμου μια νεαρή γυναίκα. Η Σούζαν Μαρί Σεβάκη είχε χτυπηθεί και εγκαταλειφθεί από αυτοκίνητο....
21:16 21/03/2023

Μαρσελίνο: Η απαγωγή και η άγρια δολοφονία του 17χρονου «Μαραντόνα» της Αγίας Βαρβάρας

in.gr
Ο Μαρσελίνο γιος εύπορης οικογένειας έπεσε θύμα απαγωγής και τελικά δολοφονήθηκε από τους ανθρώπους που θεωρούσε φίλους του, σε μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα
11:40 18/03/2023

Η Γη της Ελιάς: Έτσι τελειώνει η απαγωγή φιάσκο του Μάνου

youfly.com
Η απαγωγή - κόλαση του Μάνου Βρεττάκου, φτάνει στο τέλος της και όλοι μπορούν να χαμογελάσουν ξανά, στην γη της ελιάς. The post Η Γη της Ελιάς: Έτσι τελειώνει η απαγωγή φιάσκο του Μάνου appeared first on Youfly.
06:08 18/03/2023

Σασμός: Η βεντέτα στο κόκκινο – Ο Παύλος κρατά όμηρο τον Αστέρη

youfly.com
Η απαγωγή του Αστέρη θα σημάνει την αναζωπύρωση της βεντέτας ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες, στην σειρά Σασμός! The post Σασμός: Η βεντέτα στο κόκκινο – Ο Παύλος κρατά όμηρο τον Αστέρη appeared first on Youfly.
07:32 27/01/2023

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Ελισάβετ κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Πέτρο ζωντανό

NewsBomb
Μαύρο Ρόδο: Η απαγωγή του Πέτρου και της Ελισάβετ τους φέρνει όλο και πιο κοντά με τη μοναχή να κάνει…Περισσότερα...
11:34 25/01/2023

Τον απήγαγαν στην Αθήνα και τον σκότωσαν στη Λάρισα - Έσπασαν τα ισόβια για δράστες του εγκλήματος

Newsit
Η απαγωγή και η δολοφονία του 19χρονου αναβίωσε στα δικαστήρια με τους δράστες να «παίρνουν» τελικά αυτό που ήθελαν από την πρώτη στιγμή. Τα ισόβια έσπασαν στη Λάρισα και οι ίδιοι κάνουν τους υπολογισμούς τους… Οι 3 που είχαν συλληφθεί για την απαγωγή και τη δολοφονία του 19χρονου Πακιστανού ζήτησαν συγγνώμη και εμφανίστηκαν μετανιωμένοι. Πέτυχαν ... Περισσότερα To άρθρο Τον απήγαγαν στην Αθήνα και τον σκότωσαν στη Λάρισα - Έσπασαν τα ισόβια για δράστες του εγκλήματος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:54 25/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load