#Τρύφωνας Σαμαράς

5Χ5: O Τρύφωνας Σαμαράς κάνει push ups και τον εμψυχώνει η Χριστίνα Παππά

zappit.gr
Ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει σε ένα μοναδικό βραδινό «5X5» Σπέσιαλ με καλεσμένους τη Χριστίνα Παππά και τον Τρύφωνα Σαμαρά, οι […] The post 5Χ5: O Τρύφωνας Σαμαράς κάνει push ups και τον εμψυχώνει η Χριστίνα Παππά appeared first on Zappit.
19:00 07/04/2024

Τρύφωνας Σαμαράς: «Έκοψα την πιπίλα μετά τα 12 μου χρόνια»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Λιάνα Ζημάλη έκανε δηλώσεις ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο γνωστός κομμωτής μίλησε και για το […] The post Τρύφωνας Σαμαράς: «Έκοψα την πιπίλα μετά τα 12 μου χρόνια» appeared first on Zappit.
09:00 06/03/2024

Ο Τρύφωνας Σαμαράς τραγουδάει για την «Πιπίλα» του και μυρίζει σουξέ!

govastileto.gr
Μία έκπληξη μας επιφύλασσε ο αγαπημένος Τρύφωνας Σαμαράς όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει. Αυτή τη φορά κλέβει την παράσταση με το νέο παιδικό τραγούδι του Hippoβρύχιου όπου συμμετέχει και τραγουδάει ο ίδιος! Συγκεκριμένα μόλις κυκλοφόρησε η “Πιπίλα” που όπως μαρτυράει και ο τίτλος αναφέρεται στην διαδικασία απαλλαγής των μικρών μας φίλων από την πιπίλα. Ο […]
19:00 02/03/2024

Τρύφωνας Σαμαράς: «Με είχε κάνει μπλοκ η Πηγή Δεβετζή»

zappit.gr
Για το μπλοκ που του είχε κάνει η Πηγή Δεβετζή στο Instagram απάντησε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο γνωστός κομμωτής τόνισε […] The post Τρύφωνας Σαμαράς: «Με είχε κάνει μπλοκ η Πηγή Δεβετζή» appeared first on Zappit.
09:00 19/02/2024

Τρύφωνας Σαμαράς: «Έχει τύχει πολλές φορές να φλερτάρω άνδρα και να είναι στρέιτ»

tlife.gr
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών ο Τρύφωνας Σαμαράς και μίλησε για όλους και για To άρθρο Τρύφωνας Σαμαράς: «Έχει τύχει πολλές φορές να φλερτάρω άνδρα και να είναι στρέιτ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 06/02/2024

Τρύφωνας Σαμαράς – Πηγή Δεβετζή: Ο Νίκος Κοκλώνης «έλυσε» την παρεξήγηση ανάμεσά τους

govastileto.gr
Ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν καλεσμένος χθες στην εκπομπή του Open «Οδός Ζαρίφη 2» με τηνΚατερίνα Ζαρίφη. Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε μεταξύ άλλων για την δουλειά του, την σχέση του με τον πατέρα του, αλλά και για τη φιλία του με τον Νίκο Κοκλώνη: Συγκεκριμένα, ο Τρύφωνας Σαμαράς είπε: «Περνάει η σχέση από φουρτούνες, αλλά τον […]
23:00 10/01/2024

Τρύφωνας Σαμαράς: «Στενοχωρήθηκα πολύ όταν έχασα τη μητέρα μου αλλά δεν ήταν έμπνευση για μένα»

zappit.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτη 9/1 ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο γνωστός κομμωτής πέρασε το […] The post Τρύφωνας Σαμαράς: «Στενοχωρήθηκα πολύ όταν έχασα τη μητέρα μου αλλά δεν ήταν έμπνευση για μένα» appeared first on Zappit.
17:00 09/01/2024

Μαρία Κορινθίου: «Συνέχεια δέχομαι body shaming, αλλά δεν με αφορά – Ξέρω πολύ καλά ποια είμαι»

tlife.gr
Η Μαρία Κορινθίου και ο Τρύφωνας Σαμαράς βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση απαντώντας σε ερωτήσεις για το To άρθρο Μαρία Κορινθίου: «Συνέχεια δέχομαι body shaming, αλλά δεν με αφορά – Ξέρω πολύ καλά ποια είμαι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 21/11/2023

Τρύφωνας Σαμαράς: «Η Μαρία Καλάβρια ήταν η αρχικουτσομπόλα του Celebrity»

zappit.gr
Για την εμπειρία του στο Celebrity μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο γνωστός κομμωτής απάντησε, επίσης, […] The post Τρύφωνας Σαμαράς: «Η Μαρία Καλάβρια ήταν η αρχικουτσομπόλα του Celebrity» appeared first on Zappit.
12:00 18/11/2023

Οι εντυπωσιακές παρουσίες στο event για το ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά με την Κορίνα Τσοπέη

okmag.gr
Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε το pre presentation του νέου ημερολογίου του celebrity hair stylist Τρύφωνα Σαμάρα. Στο νέο εντυπωσιακό ημερολόγιο, πρωταγωνιστεί η μια και μοναδική Ελληνίδα Μις Υφήλιος, Κορίνα Τσοπέη. Ο αγαπημένος hair expert Τρύφωνας Σαμαράς μαζί με τη «μούσα» του και μοναδική Ελληνίδα Μις Υφήλιο Κορίνα Τσοπέη υποδέχθηκαν, στο εστιατόριο Pasaji Restaurant, στο City Link την […] The post Οι εντυπωσιακές παρουσίες στο event για το ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά με την Κορίνα Τσοπέη appeared first on OK! Magazine.
15:58 10/10/2023

Τρύφωνας Σαμαράς για το I’m a Celebrity: «Έκλαψα, με έπιασε…»

youfly.com
Πώς αποφάσισε να συμμετάσχει στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ; The post Τρύφωνας Σαμαράς για το I’m a Celebrity: «Έκλαψα, με έπιασε…» appeared first on Youfly.
14:58 07/10/2023

I’m a Celebrity…Get Me Out of Here: Ο Τρύφωνας Σαμαράς μπαίνει στο ριάλιτι – Τρελό γέλιο

koolnews.gr
Στιγμές γέλιου και χιούμορ έρχεται να προσδώσει ο γνωστός κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μπαίνει στο ριάλιτι της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ I am celebrity get me out of here Η αναμονή τελείωσε και οι φανατικοί της τηλεόρασης πλέον περιμένουν με ανυπομονησία. Το γνωστό τηλεοπτικό ριάλιτι «I’m a Celebrity Get Me Out of […] The post I’m a Celebrity…Get Me Out of Here: Ο Τρύφωνας Σαμαράς μπαίνει στο ριάλιτι – Τρελό γέλιο appeared first on Koolnews.gr.
12:58 06/10/2023

Η Κορίνα Τσοπέη με ρόλεϊ στα μαλλιά: Για πού την ετοίμασε ο Τρύφωνας Σαμαράς;

okmag.gr
Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (28/9) η Κορίνα Τσοπέη. Η μοναδική Ελληνίδα που αναδείχθηκε Μις Υφήλιος το 1964 ήρθε στη χώρα μας, προκειμένου να φωτογραφηθεί για το ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά. Το μεσημέρι της Παρασκευής (29/9) εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, και πριν εμφανιστεί […] The post Η Κορίνα Τσοπέη με ρόλεϊ στα μαλλιά: Για πού την ετοίμασε ο Τρύφωνας Σαμαράς; appeared first on OK! Magazine.
19:58 29/09/2023

Κορίνα Τσοπέη: Γιορτάζει τα 80 της χρόνια και γίνεται η μούσα του νέου ημερολογίου του Τρύφωνα Σαμαρά

okmag.gr
Η Μις Υφήλιος του 1964, Κορίνα Τσοπέη κλείνει σήμερα τα 80 της χρόνια. Ο Τρύφωνας Σαμαράς μάλιστα αποκάλυψε πως θα είναι το νέο πρόσωπο του ημερολογίου του για το 2024. Μέσα από τις αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γύρισε τον χρόνο πίσω και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από το παρελθόν. Η Κορίνα […] The post Κορίνα Τσοπέη: Γιορτάζει τα 80 της χρόνια και γίνεται η μούσα του νέου ημερολογίου του Τρύφωνα Σαμαρά appeared first on OK! Magazine.
21:58 13/09/2023

Λάκης Γαβαλάς και Τρύφωνας Σαμαράς στη Μύκονο βαράνε τις κουδούνες

koolnews.gr
Ο γνωστός κομμωτής, Τρύφωνας Σαμαράς, και ο επιχειρηματίας, Λάκης Γαβαλάς, συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Μύκονο, απολαμβάνοντας τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου με τον καλύτερο τρόπο. Το ζευγάρι των celebrities δημοσίευσε πρόσφατα βίντεο στα social media, όπου φαίνονται να διασκεδάζουν και να τραγουδούν το διάσημο τραγούδι “Ring My Bell”. Φαίνεται πως η διάθεση είναι […] The post Λάκης Γαβαλάς και Τρύφωνας Σαμαράς στη Μύκονο βαράνε τις κουδούνες appeared first on Koolnews.gr.
16:58 02/09/2023

Τρύφωνας Σαμαράς: Είναι γραμμένο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου η ταύτιση με την Βίκυ Καγιά

thebest.gr
Ο Τρύφωνας Σαμαράς απάντησε στους δημοσιογράφους για την ανακοίνωση του Star ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα αναλάβει την παρουσίαση του Shoipping Star.
06:00 21/07/2023

Τρύφωνας Σαμαράς για Βίκυ Καγιά: «Ήταν ωραία Barbie, τώρα είναι η μαμά της Barbie»

govastileto.gr
Στην πρεμιέρα της «Barbie» πήγε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος προχώρησε σε μερικές δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονταν εκεί. Ο κομμωτής σχολίασε με χιούμορ τις εξελίξεις στην τηλεόραση και ειδικότερα τη μετακίνηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Star στην εκπομπή που παρουσίαζε η Βίκυ Καγιά. «Ελληνίδα Barbie είναι για μένα η Δούκισσα Νομικού» είπε αρχικά. […]
23:00 20/07/2023

Τρύφωνας Σαμαράς για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Το γραμμένο της είναι να ταυτίζεται με τη Βίκυ Καγιά»

okmag.gr
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που φέτος απολαμβάναμε στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks, αλλάζει εντελώς τηλεοπτική στέγη από τη νέα σεζόν και επιστρέφει στο Star. Η Ηλιάνα θα παρουσιάζει από τη νέα σεζόν το Shopping Star, μετά την αποχώρηση τη Βίκυς Καγιά. Ο Τρύφωνας Σαμαράς για την επιλογή της Ηλιάνας στο Shopping Star Ο Τρύφωνας […] The post Τρύφωνας Σαμαράς για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Το γραμμένο της είναι να ταυτίζεται με τη Βίκυ Καγιά» appeared first on OK! Magazine.
12:58 19/07/2023

Τρύφωνας Σαμαράς: «Ο Κοκλώνης με έχει βάλει σε φέρετρο»

pagenews.gr
«Στην κηδεία μου θέλω όλο το ΚΚΕ και τον κύριο Κουτσούμπα», λέει ο Τρύφωνας Σαμαράς.
14:46 21/06/2023

Τρύφωνας Σαμαράς: «Έχουμε καούρα τι θα κάνει τηλεοπτικά η Βίκυ Καγιά;»

zappit.gr
Το παρών στην επίσημη πρεμιέρα του Δήμου Αναστασιάδη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής έδωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο γνωστός […] The post Τρύφωνας Σαμαράς: «Έχουμε καούρα τι θα κάνει τηλεοπτικά η Βίκυ Καγιά;» appeared first on Zappit.
10:00 15/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load