#Φοίβος Δεληβοριάς

Ο Φοίβος Δεληβοριάς «ξεφύλλισε» τα άλμπουμ εκείνα που τον καθόρισαν – κι εμείς ήμασταν εκεί

monopoli.gr
Ο Φοίβος Δεληβοριάς ανατρέχει στην άβυσσο των αναμνήσεων του και ξεφυλλίζοντας τα άλμπουμ που τον καθόρισαν, μοιράζεται κάποιες από αυτές με όλους εμας στο Κύτταρο. Το περασμένο Σάββατο βρεθήκαμε εκεί και μοιραζόμαστε τις εντυπώσεις μας.
09:53 18/03/2024

Φοίβος Δεληβοριάς: «Η ΕΡΤ δεν μας φέρθηκε καλά»

youfly.com
Ο γνωστός τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς εξέφρασε πρόσφατα τη δυσφορία του για τη στάση της ΕΡΤ αναφορικά με την εκπομπή «Νούμερα» The post Φοίβος Δεληβοριάς: «Η ΕΡΤ δεν μας φέρθηκε καλά» appeared first on Youfly.
14:58 03/02/2024

Φοίβος Unplugged στο Θέατρο Θησείον

patrasevents.gr
Τουρναβίτου 7, Αθήνα (Ψυρρή)Κυριακή, 10 Δεκ 2023 22:00Η νέα περίοδος του θεάτρου «Θησείον» βαφτίζεται μουσικά σε ένα live-κολυμπήθρα του Σιλωάμ που δημιουργεί ειδικά για την περίσταση ο Φοίβος Δεληβοριάς. Με καλεσμένο τον πολυοργανίστα Γιώργο Κατσάνο και συν-κολυμβήτρια τη Νεφέλη Φασούλη, πέφτουν στα βαθειά νερά της μουσικής, αυτοσχεδιάζουν και εύχονται με τον ήχο και το στίχο τους μακροημέρευση, ποίηση κι ελευθερία.
16:53 02/12/2023

Ο Φοίβος Δεληβοριάς σε ένα μοναδικό live…unplugged στο Θέατρο Θησείον

monopoli.gr
Το Θησείον, ένα θέατρο για τις τέχνες γιορτάζει το τέλος αυτής της χρονιάς με ένα ιδιαίτερο live για μία και μοναδική βραδιά.
13:53 28/11/2023

Φοίβος Δεληβοριάς – Βάσω Καβαλιεράτου: Με artistic looks στη συναυλία τη Νατάσσας Μποφίλιου

okmag.gr
Ο Φοίβος Δεληβοριάς και η Βάσω Καβαλιεράτου βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο Βράχων για να απολαύσουν στη σκηνή τη Νατάσσα Μποφίλιου. Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος συμπράξαν για ακόμα μια φορά το βράδυ της Δευτέρας με τον παλμό του κοινού στο θέατρο Βράχων. Οι καλοί τους φίλοι Φοίβος […] The post Φοίβος Δεληβοριάς – Βάσω Καβαλιεράτου: Με artistic looks στη συναυλία τη Νατάσσας Μποφίλιου appeared first on OK! Magazine.
13:58 05/09/2023

Δεληβοριάς: Δεν θα δεις ποτέ πρόσωπα της κυβέρνησης στις συναυλίες και στις παρέες μου

Newsbeast.gr
Για την απόφαση να διατηρεί χαμηλό προφίλ στον δημόσιο λόγο αλλά και την ενίσχυση της εγκληματικότητας μίλησε έξω από τα δόντια ο Φοίβος Δεληβοριάς στη συνέντευξη που έδωσε στο ΒΗΜagazino και τον δημοσιογράφο Γιώργο Ναστό. Μου δίνετε τον τελευταίο καιρό την αίσθηση ότι κρατάτε συνειδητά χαμηλό δημόσιο προφίλ. Είναι όντως έτσι; Πάντα τέτοιο κρατούσα. Δεν είμαι από αυτούς που ποστάρουν καθημερινά, σχολιάζοντας την επικαιρότητα. Όταν το αποφασίσω, όμως, μιλάω πολύ αυστηρά για την επίσημη εξουσία που – μες στη μέθη της – υιοθετεί απάνθρωπα και ολοκληρωτικά χαρακτηριστικά και επιτίθεται σε πολιτιστικές και δημοκρατικές κατακτήσεις δεκαετιών. Αυτό δεν σκοπεύω να το σταματήσω κι ας έχει, όπως φα
02:00 04/09/2023

Φοίβος Δεληβοριάς: Η έκκληση στους διαδικτυακούς του φίλους

okmag.gr
Δημόσια έκκληση στους διαδικτυακούς του φίλους έκανε ο Φοίβος Δεληβοριάς το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο τραγουδοποιός ο οποίος τον φετινό χειμώνα πέρασε στη μυθοπλασία μέσα από τη σειρά της ΕΡΤ «Τα Νούμερα» θέλησε να επιστήσει την προσοχή στους followers του για έναν fake λογαριασμό που δημιουργεί το όνομά του. Συγκεκριμένα, ο Φοίβος Δεληβοριάς ζήτησε από […] The post Φοίβος Δεληβοριάς: Η έκκληση στους διαδικτυακούς του φίλους appeared first on OK! Magazine.
15:58 27/07/2023

Η Ελένη Βιτάλη σε μια μοναδική συναυλία στο Θέατρο Βράχων

happytv.gr
Καλεσμένοι της οι (αλφαβητικά): Φοίβος Δεληβοριάς Παναγιώτης Μάργαρης Μανώλης Μητσιάς Γιώργος Νταλάρας Διονύσης Σαββόπουλος Ηρώ Σαΐα Η φωνή της Ελένης Βιτάλη έχει σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι. Στην πολύχρονη πορεία της υπηρέτησε σχεδόν κάθε έκφραση του: από δημοτικά και λαϊκά ως πιο ηλεκτρικά ακούσματα, πάντα με την ίδια χαρακτηριστική αλήθεια και συγκίνηση. Μια συναυλία-γιορτή έρχεται την […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Η Ελένη Βιτάλη σε μια μοναδική συναυλία στο Θέατρο Βράχων
10:37 14/06/2023

Ο Φοίβος Δεληβοριάς δημοσίευσε πρώτη φορά φωτογραφία της κόρης του – «Μπόνι και Κλάιντ»

Newsbeast.gr
Για πρώτη φορά ο Φοίβος Δεληβοριάς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την κόρη του. O γνωστός μουσικός σύστησε την κόρη του, Ιόλη, με μια τρυφερή φωτογραφία που την κρατά αγκαλιά. «Μπόνι και Κλάϊντ», έγραψε στη λεζάντα της κοινής τους φωτογραφίας ο γνωστός μουσικός. Πάντως οι περισσότεροι σχολίασαν πως η Ιόλη μοιάζει περισσότερο στη μητέρα της. Ο Φοίβος Δεληβοριάς και η ηθοποιός, Βάσω Καβαλιεράτου, είναι ζευγάρι εδώ και 12 χρόνια.
11:00 08/06/2023

Φοίβος Δεληβοριάς: Σε καλοκαιρινή περιοδεία με τη νέα του μουσική παράσταση

monopoli.gr
Ο Φοίβος Δεληβοριάς ξεκινάει καλοκαιρινή περιοδεία σε επιλεγμένους σταθμούς της Ελλάδας με τη νέα του μουσική παράσταση, βασισμένη σε όλη την τραγουδοποιία από τα 16 του έως σήμερα.
17:22 23/05/2023

Εκλογές: "Μας ρωτούσαν τι χρώμα έχει ο ήλιος, κι αν λέγαμε πράσινο, μας κερνούσαν παγωτό"

thebest.gr
Δημήτρης Πουλικάκος, Φοίβος Δεληβοριάς, Ναταλία Γερμανού και επτά ακόμη άνθρωποι από τον χώρο της τηλεόρασης και του πολιτισμού μοιράζονται τις καλύτερες, τις χειρότερες και τις πιο αστείες εκλογικές αναμνήσεις τους.
01:40 22/05/2023

Δεν θα μας πει παινέματα

eleftherostypos.gr
Τραγουδοποιοί, όπως ο Φοίβος Δεληβοριάς που τραγούδησε -εκτός από τη νίκη της Ρωσίας- και την… ιδιωτικοποίηση του νερού, στη Θεσσαλονίκη, η Ραλλία, ειδική στην Ακρόπολη, η Μποφίλιου του Λένιν, ο σεξιστής Μιθριδάτης, η Τάνια Τσανακλίδου, που άνοιξε μια στοματάρα να, για να μας φάει, ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, κριτής της περιβολής κυριών, η Ακρίτα, που […] Το άρθρο Δεν θα μας πει παινέματα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:52 20/05/2023

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στη Βλάστη στις Γιορτές της Γης!

e-ptolemeos.gr
Ο Φοίβος Δεληβοριάς θα βρεθεί στη Βλάστη και στις Γιορτές της Γης από 5 έως 9 Ιουλίου! Σε ανάρτηση στο fb από τις “Γιορτές της Γης” αναφέρονται τα εξής: “Μόνο ψέματα θα πείτε αλλά, είδαμε ένα όνειρο και είπαμε να το κάνουμε στ’ αλήθεια.. Ονειρευτήκαμε τον Φοίβο να περιδιαβαίνει τα σοκάκια της Βλάστης, χαζεύοντας αυτές […]
19:40 15/04/2023

Ο Φοίβος Δεληβοριάς για δύο τελευταίες παραστάσεις στο Κύτταρο

monopoli.gr
Μετά τα απανωτά sold out, ο Φοίβος Δεληβοριάς και η μπάντα του ανακοινώνουν ακόμη δύο - και οριστικά τελευταίες εμφανίσεις - για μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της χρονιάς.
14:24 10/04/2023

Τρομος στο Μαξίμου μετά την τεράστια συμμετοχή στην συναυλία εναντίον της ιδιωτικοποίησης του νερού

olympia.gr
«Πλημμύρισε» από κόσμο την Κυριακή η πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη μεγάλη συναυλία που διοργανώθηκε κατά των σχεδίων της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει και το νερό! Καλλιτέχνες όπως οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Φοίβος Δεληβοριάς κ.α. τραγούδησαν στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στους πολίτες να υπερασπιστούν το νερό, ενώ ο κόσμος που έδωσε το παρών, κρατούσε […] Τρομος στο Μαξίμου μετά την τεράστια συμμετοχή στην συναυλία εναντίον της ιδιωτικοποίησης του νερού - olympia
19:42 03/04/2023

Φοίβος Δεληβοριάς – Βάσω Καβαλιεράτου: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

tlife.gr
Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης 29/3 ο Φοίβος Δεληβοριάς και η Βάσω To άρθρο Φοίβος Δεληβοριάς – Βάσω Καβαλιεράτου: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ζευγάρι δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:04 30/03/2023

Φοίβος Δεληβοριάς: Η εμφάνιση με τη σύζυγό του και η έμπρακτη στήριξη στους ανθρώπους του κινηματογράφου

okmag.gr
Ο Φοίβος Δεληβοριάς αγαπά τον κινηματογράφο και το έχει εκφράσει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους μέσα από την επαγγελματική αλλά και την προσωπική του ζωή. Από τις κινηματογραφικές αναφορές στα τραγούδια του και στις παραστάσεις του μέχρι τις αναρτήσεις του στα social media όπου αποθεώνει σκηνοθέτες και έργα. Το βράδυ της Τετάρτης ο αγαπημένος τραγουδοποιός […] The post Φοίβος Δεληβοριάς: Η εμφάνιση με τη σύζυγό του και η έμπρακτη στήριξη στους ανθρώπους του κινηματογράφου appeared first on OK! Magazine.
15:54 30/03/2023

Φοίβος Δεληβοριάς για τα «Νούμερα»: «Ένας κύκλος κλείνει»

okmag.gr
«Ένας κύκλος κλείνει. Είναι ο κύκλος μιας σεζόν ή ο κύκλος μιας σειράς-παιχνιδιού στην οποία δώσαμε όλη την ψυχή και την αγάπη μας τόσοι άνθρωποι;» γράφει ο Φοίβος Δεληβοριάς λίγο πριν από την ολοκλήρωση του φετινού κύκλου για τη σειρά «Τα Νούμερα». «Κανείς δεν ξέρει ακόμα-συζητάμε και περιμένουμε» σημειώνει ο τραγουδοποιός για το μέλλον της […] The post Φοίβος Δεληβοριάς για τα «Νούμερα»: «Ένας κύκλος κλείνει» appeared first on OK! Magazine.
18:56 27/03/2023

Τα Νούμερα: Ο Φοίβος Δεληβοριάς ανακοίνωσε το τέλος της σειράς και η Μάντρα πήρε φωτιά

ieidiseis.gr
Έφτασε η ώρα για το τελευταίο επεισόδιο της σουρεάλ σειράς «Τα Νούμερα», ενώ είναι σε αναμονή για τον δεύτερο κύκλο τους.Η κωμική σουρεάλ σειρά της ΕΡΤ1, «Τα Νούμερα», έφτασε στο τελευταίο της επεισόδιο. Ο Φοίβος Δεληβοριάς το ανακοίνωσε, δημοσιεύοντας το αντίστοιχο τρέιλερ στο προφίλ της σελίδας του στο Facebook. Παράλληλα εδώ και λίγο καιρό έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις για τον δεύτερο κύκλο της πρωτότυπης σειράς που τόσο άρεσε στο κοινό. Συντελεστές και καλεσμένοι έγιναν viral με τις ατάκες τους και δεν σταμάτησαν λεπτό να τσαλακώνονται με ένα σενάριο που απλά... δεν υπήρχε. Ο Φοίβος Δεληβοριάς ονειρεύτηκε μια Μάντρα με πρόζα και μουσική κάθε είδους που έφερε στη σκηνή της τα πιο ετερόκ
18:26 27/03/2023

Φοίβος Δεληβοριάς: «Κάνω μεγάλη προσπάθεια να ανεχτώ τους Τσιάρτες»

okmag.gr
Η Ίντρα Κέιν δεν άφησε να περάσει απλά το ρατσιστικό σχόλιο που έκανε για ακόμη μία φορά ο Βασίλης Τιάρτας. Η ερμηνεύτρια θέλησε με αυτό τον τρόπο να δώσει φωνή και σε άλλους ανθρώπους σαν εκείνη πιστεύοντας ότι όταν έχουμε δημόσιο βήμα πρέπει να παίρνουμε θέση. Τη στάση της στήριξε και ο Φοίβος Δεληβοριάς. «Μου […] The post Φοίβος Δεληβοριάς: «Κάνω μεγάλη προσπάθεια να ανεχτώ τους Τσιάρτες» appeared first on OK! Magazine.
20:38 25/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load