#Ποιος γιορτάζει σήμερα

Ονομαστικές Εορτές: Ποιος γιορτάζει σήμερα; Ένας οδηγός για κάθε ημέρα του χρόνου

koolnews.gr
Οι ονομαστικές εορτές αποτελούν ένα σημαντικό μέρος της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής σε πολλές χώρες. Είναι ημέρες κατά τις οποίες εορτάζεται το όνομα ενός ατόμου, συνδεδεμένο συνήθως με έναν άγιο ή μια θρησκευτική μνήμη. Σε αυτό το άρθρο, θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε τις πιο σημαντικές ονομαστικές εορτές ανά μήνα, παρέχοντας μια ευρεία εικόνα των ημερών […] The post Ονομαστικές Εορτές: Ποιος γιορτάζει σήμερα; Ένας οδηγός για κάθε ημέρα του χρόνου appeared first on Koolnews.gr.
10:58 19/01/2024

Α21 Αποκριάτικα τραγούδια- Ποιος γιορτάζει σήμερα 4 Μαρτίου

ekklisiaonline.gr
Ο Όσιος Γεράσιμος ο Ιορδανίτης γεννήθηκε στη Λυκία τον 5ο αιώνα μ.Χ. από ευσεβείς και ταπεινούς γονείς και εκ βρέφους αφιερώθηκε στον Θεό. Σε νεαρή ηλικία ασπάσθηκε την αίρεση των Μονοφυσιτών παρασυρόμενος από τους οπαδούς του αιρετικού ψευδοπατριάρχη Θεοδοσίου, φανατικού μονοφυσίτου Αιγύπτιου μοναχού, ο οποίος κατά την απουσία του Πατριάρχη Ιουβεναλίου (422 - 458 μ.Χ.), βοηθούμενος και υπό της βασιλίσσης Ευδοκίας (βλέπε 13 Αυγούστου) - προ της μεταστροφής της στα ορθόδοξα δόγματα, κατόρθωσε να καταλάβει τον πατριαρχικό θρόνο των Ιεροσολύμων και να προβεί σε ανεκδιήγητες σκληρότητες επί είκοσι μήνες (451 - 453 μ.Χ.). Ακόμη κι αυτός ο πανίερος ναός της Αναστάσεως έγινε θέατρο απερίγραπτων σκηνών
16:52 04/03/2022

Ποιος γιορτάζει σήμερα 1 Φεβρουαρίου: ΦΕΚ Νέα μέτρα εστίαση, Σταύρος Πέρρος- Self test σχολεία

ekklisiaonline.gr
Η δωρεάν διάθεση self-test από τα φαρμακεία γίνεται μόνο κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, ώστε κατά τις διημερεύσεις και διανυκτερεύσεις να μπορούν να εξυπηρετούν έκτακτες ανάγκες. Το άρθρο Ποιος γιορτάζει σήμερα 1 Φεβρουαρίου: ΦΕΚ Νέα μέτρα εστίαση, Σταύρος Πέρρος- Self test σχολεία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:14 01/02/2022

Ποιος γιορτάζει σήμερα 25 Ιανουαρίου: Δωρεάν rapid test, κλειστά σχολεία- Κρούσματα κορονοιού

ekklisiaonline.gr
Στην πραγματικότητα, οι διαφορές μεταξύ BA.1 και BA.2 είναι περισσότερες από εκείνες μεταξύ της αρχικής υποπαραλλαγής Όμικρον και της παραλλαγής Άλφα. Αυτό δημιούργησε ανησυχία στην επιστημονική κοινότητα, καθώς τέτοιες μοριακές διαφορές θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε διαφορετικές ιδιότητες, όσον αφορά την ανίχνευση, τη μολυσματικότητα, τη σοβαρότητα της νόσησης ή την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Το άρθρο Ποιος γιορτάζει σήμερα 25 Ιανουαρίου: Δωρεάν rapid test, κλειστά σχολεία- Κρούσματα κορονοιού εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:22 25/01/2022

ΕΜΥ Έκτακτο Δελτίο επιδείνωσης καιρού- Χιόνια- Ποιος γιορτάζει σήμερα 23 Ιανουαρίου

ekklisiaonline.gr
Η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφερειακές Ενότητες και τους Δήμους της Περιφέρειας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να λάβουν έγκαιρα τα απαιτούμενα μέτρα πρόληψης των επιπτώσεων από την εμφάνιση των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Το άρθρο ΕΜΥ Έκτακτο Δελτίο επιδείνωσης καιρού- Χιόνια- Ποιος γιορτάζει σήμερα 23 Ιανουαρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:38 23/01/2022

Ποιος γιορτάζει σήμερα 23 Ιανουαρίου, πότε πέφτει Τσικνοπέμπτη- Αργίες 2022 Πάσχα

ekklisiaonline.gr
ΠΟΤΕ ΠΕΦΤΕΙ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ : 12/3/2022 Ανάμνηση θαύματος κολλύβων Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος (Ψυχοσάββατο των Αγίων Θεοδώρων). Το άρθρο Ποιος γιορτάζει σήμερα 23 Ιανουαρίου, πότε πέφτει Τσικνοπέμπτη- Αργίες 2022 Πάσχα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:58 23/01/2022

18 Δεκεμβρίου γιορτή: Ποιος γιορτάζει σήμερα

larisanew.gr
Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021     Σεβαστιανός, Σεβαστίνος, Σεβαστός, Σέβος, Σέβης * Φλώρος, Φλώρης, Φλώρα, Φλωρή, Φλωρίτσα * Αγίου Σεβαστιανού του Συγκλητικού, Οσίου Φλώρου επισκόπου Αμνησού * Υπάρχουν και άλλες ημερομηνίες που γιορτάζει αυτό το όνομα. ????  Ανατολή ήλιου: 07:35 – Δύση ήλιου: 17:07 – Διάρκεια ημέρας: 9 ώρες 32 λεπτά ????  Σελήνη 14.1 ημερών Παγκόσμιες ημέρες […]
08:02 18/12/2021

ΕΚΚΛΗΣΙΑ: Ποιος γιορτάζει σήμερα, Ρουμπεν σεμεδο, γιαννης καρυπίδης σκηνοθέτης

ekklisiaonline.gr
Ο Αλέξανδρος καταγόταν από την Καλαβρία της Ιταλίας και από μικρός αφιερώθηκε στο Θεό. Το 314 διαδέχθηκε τον Μητροφάνη στον πατριαρχικό θρόνο της Κωνσταντινουπόλεως και το 325 ήταν ένας από τους 318 Πατέρες της Εκκλησίας, που έλαβαν μέρος στην Α’ Οικουμενική Σύνοδο της Νικαίας για την καταδίκη της αίρεσης του Αρείου. Το άρθρο ΕΚΚΛΗΣΙΑ: Ποιος γιορτάζει σήμερα, Ρουμπεν σεμεδο, γιαννης καρυπίδης σκηνοθέτης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:38 30/08/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load