#Ταχτσόγλου

Ο «Μικρός Πρίγκιπας» ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι σε μια παράσταση αλλιώτικη από τις άλλες

Newsbeast.gr
Ο Μικρός Πρίγκιπας, το εμβληματικό έργο του Αντουάν ντε Σεντ Εξιπερί θα «προσγειωθεί» από το γαλαξιακό του ταξίδι στο θέατρο «Από Μηχανής» και οι θεατές θα δουν μια παράσταση αλλιώτικη από όσες έχουν παρακολουθήσει μέχρι τώρα. Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 14:30 και ήδη η ομάδα «Όνειρο Είναι» ανυπομονεί για το νέο θεατρικό εγχείρημα στο οποίο θα ξεδιπλωθεί η όμορφη ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα. Φιλία, αγάπη, αφοσίωση, αποδοχή, σεβασμός στο περιβάλλον και ανάπτυξη της ενσυναίσθησης είναι μερικά από τα μηνύματα που «κρύβει» το έργο του Αντουάν ντε Σεντ Εξιπερί και η ομάδα «Όνειρο είναι» θέλει να μεταδώσει σε μικρούς και μεγάλους θεατές. Η ομάδα «Όνειρο είναι», ε
21:00 19/09/2023

Καλαμάτα: "Οι Ατάλαντοι και οι Εξωγήινοι" σήμερα στο Κλειστό

eleftheriaonline.gr
  Υστερα από την επιτυχημένη παράσταση “Κοροναίος” η οποία παρουσιάστηκε με επιτυχία το 2022, η θεατρική ομάδα “Οι ατάλαντοι” του Δημοτικού Σταδίου επιστρέφει… στο σανίδι. Αυτή τη φορά θα ανεβάσει το έργο "Οι Ατάλαντοι και οι Εξωγήινοι" σήμερα Σάββατο στις 8.09 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας. Πρόκειται για μια ακόμη κωμωδία, με τους “Ατάλαντους” να υπόσχονται άφθονο γέλιο και πολλές εκπλήξεις. Η είσοδος θα είναι δωρεάν, ενώ την παράσταση θα “ντύσουν” χορευτικά, παιδιά από το Σύλλογο Χορού “Ξενία”. Παίζουν οι: Σοφία Δούση, Παναγιώτης Γαλάνης, Ηλίας Πετρομανιάτης, Νίκος Ζεργιώτης, Αγγελος Παρθένης, Δημήτρης Μπάκας, Σωτήρης Ταχτσόγλου, Γιώργος Μαυρέας. Σκηνοθεσία – κείμενα: Γιώργος Μαυρέας.
13:20 25/03/2023

"Οι Ατάλαντοι και οι Εξωγήινοι" το Σάββατο στο Κλειστό της Παραλίας

eleftheriaonline.gr
Υστερα από την επιτυχημένη παράσταση “Κοροναίος” η οποία παρουσιάστηκε με επιτυχία το 2022, η θεατρική ομάδα “Οι ατάλαντοι” του Δημοτικού Σταδίου επιστρέφει… στο σανίδι. Αυτή τη φορά θα ανεβάσει το έργο "Οι Ατάλαντοι και οι Εξωγήινοι" το ερχόμενο Σάββατο στις 8.09 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας. Πρόκειται για μια ακόμη κωμωδία, με τους “Ατάλαντους” να υπόσχονται άφθονο γέλιο και πολλές εκπλήξεις. Η είσοδος θα είναι δωρεάν, ενώ την παράσταση θα “ντύσουν” χορευτικά, παιδιά από το Σύλλογο Χορού “Ξενία”. Παίζουν οι: Σοφία Δούση, Παναγιώτης Γαλάνης, Ηλίας Πετρομανιάτης, Νίκος Ζεργιώτης, Αγγελος Παρθένης, Δημήτρης Μπάκας, Σωτήρης Ταχτσόγλου, Γιώργος Μαυρέας. Σκηνοθεσία – κείμενα: Γιώργος Μαυρέας.
15:44 22/03/2023

Η τηλεοπτική Μαρούσκα εγκατέλειψε την υποκριτική και αφοσιώθηκε στον Θεό

ekklisiaonline.gr
Η Καλλιόπη Ταχτσόγλου υποδύθηκε έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς δεύτερους ρόλους στην ελληνική τηλεόραση, τη Μαρούσκα στους «Δύο Ξένους». Το άρθρο Η τηλεοπτική Μαρούσκα εγκατέλειψε την υποκριτική και αφοσιώθηκε στον Θεό εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:10 26/12/2022

Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Η απόσυρση από τα φώτα και η αφοσίωση στο Θεό

ekklisiaonline.gr
Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Τι κάνει σήμερα η ηθοποιός. Το άρθρο Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Η απόσυρση από τα φώτα και η αφοσίωση στο Θεό εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:52 06/07/2022

Άγιος Παίσιος- Καλ Ταχτσόγλου σε Τατσόπουλο: Πληρώθηκες για να γελοιοποιήσεις την Ιστορία μας

ekklisiaonline.gr
Γράφει η ηθοποιός Καλλιόπη Ταχτσόγλου στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- κ.Τατσόπουλε,- ἡ τηλεοπτικὴ σειρά, ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΑΣΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ- ἀναφέρεται στὴν ἱστορία τῶν Ἑλλήνων ποὺ ἦρθαν δεδιωγμένοι ἀπὸ τὰ Φάρασα τῆς Καππαδοκίας στὴν Μητροπολιτική τους Πατρίδα,τὴν Ἑλλάδα, καὶ τίποτε δὲν εἶναι παραμύθι, ἀλλά, ἡ σκληρὴ ἱστορικὴ ἀλήθεια, μέσα άπὸ τὶς ζωὲς τῶν ἀνθρώπων. Το άρθρο Άγιος Παίσιος- Καλ Ταχτσόγλου σε Τατσόπουλο: Πληρώθηκες για να γελοιοποιήσεις την Ιστορία μας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:02 17/02/2022

Καλ.Ταχτσόγλου: Κάνατε την Εκκλησία μας Υπουργείον Οικονομικών και φιλανθρωπικὸ ίδρυμα

ekklisiaonline.gr
Κανείς δὲν συνδέει τὰ νοσήματα καὶ τοὺς θανάτους μὲ τὰ μπόλια. Το άρθρο Καλ.Ταχτσόγλου: Κάνατε την Εκκλησία μας Υπουργείον Οικονομικών και φιλανθρωπικὸ ίδρυμα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
02:58 27/05/2021

Ηθοποιός Καλ.Ταχτσόγλου σε Εκκλησία: Κάντε όπως πρέπει ΑΝΑΣΤΑΣΗ- Θυμηθείτε την Α΄Οίκουμενικὴ Σύνοδο

ekklisiaonline.gr
« παρέστησαν οἱ βασιλεῖς τῆς γῆς, καὶ οἱ ἄρχοντες συνήχθησαν ἐπὶ τὸ αὐτὸ κατὰ τοῦ Κυρίου καὶ κατὰ τοῦ Χριστοῦ αὐτοῦ». Το άρθρο Ηθοποιός Καλ.Ταχτσόγλου σε Εκκλησία: Κάντε όπως πρέπει ΑΝΑΣΤΑΣΗ- Θυμηθείτε την Α΄Οίκουμενικὴ Σύνοδο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:26 25/04/2021

Ηθοποιός Καλ. Ταχτσόγλου: «Ανάσταση Χριστού στις 12- ΟΧΙ στις 9 με τους Αντίχριστους»

diaforetiko.gr
Ηθοποιός Καλ. Ταχτσόγλου: Ανάσταση Χριστού στις 12- ΟΧΙ στις 9 με τους Αντίχριστους. Δείτε φωτογραφία: Πηγή: eklissiaonline
09:28 25/04/2021

Ηθοποιός Καλ. Ταχτσόγλου: Ανάσταση Χριστού στις 12- ΟΧΙ στις 9 με τους Αντίχριστους

ekklisiaonline.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Ηθοποιός Καλ. Ταχτσόγλου: Ανάσταση Χριστού στις 12- ΟΧΙ στις 9 με τους Αντίχριστους εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:16 24/04/2021

Σωτήρης Ταχτσόγλου: Δεν νομίζω να πληρώσει απόλυτα για όσα έκανε ο Δούκας

Newsbeast.gr
Για το ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες μίλησε ο Σωτήρης Ταχτσόγλου στην κάμερα της εκπομπής  «Φωλιά των Κου Κου » ενώ αποκάλυψε πως πριν μπει στη σειρά του ΑΝΤ1, του είχαν ακυρώσει το ρόλο που θα έκανε στο «Έλα στη θέση μου». «Ενώ ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες δεν είναι μεγάλος, με αναγνωρίζουν στο δρόμο […]
02:55 23/04/2021

Άγριες Μέλισσες – Σωτήρης Ταχτσόγλου: «Δεν νομίζω να πληρώσει απόλυτα ο Δούκας»

Newsit
«Πέρασα κάστινγκ για το Έλα στη θέση μου και τελικά με πήραν στις Άγριες Μέλισσες», λέει ο Σωτήρης Ταχτσόγλου. Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου έδωσε συνέντευξη στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε για το ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες, ενώ αποκάλυψε πως είχε περάσει από κάστινγκ και για το Έλα στη θέση μου. «Ενώ ο ρόλος ... Περισσότερα To άρθρο Άγριες Μέλισσες – Σωτήρης Ταχτσόγλου: «Δεν νομίζω να πληρώσει απόλυτα ο Δούκας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:55 22/04/2021

«Πέρασα κάστινγκ για το Έλα στη θέση μου και τελικά με πήραν στις Άγριες Μέλισσες»

zappit.gr
Συνέντευξη στη Φωλιά των Κου Κου παραχώρησε ο Σωτήρης Ταχτσόγλου, ο οποίος μίλησε για το ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες, […] The post «Πέρασα κάστινγκ για το Έλα στη θέση μου και τελικά με πήραν στις Άγριες Μέλισσες» appeared first on Zappit.
11:55 22/04/2021

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Τι αναφέρει το έγγραφο που «καίει» τον Δούκα;

logiastarata.gr
Τι αποκαλύπτεται για τον Δούκα στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ; Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου είναι ο κακός «Σωτήρης» στις Άγριες Μέλισσες, ένας εντελώς κόντρα ρόλος όπως εξομολογείται ο ηθοποιός στην κάμερα του Ευτυχείτε και την Μένια Κούκου. «Είναι ένας ρόλος που έρχεται κόντρα με την ιδιοσυγκρασία μου, αλλά είναι πρόκληση για έναν ηθοποιό. Είναι ένας τιποτένιος ρουφιάνος», λέει […] The post ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Τι αναφέρει το έγγραφο που «καίει» τον Δούκα; appeared first on Λόγια-Σταράτα.
00:03 10/04/2021

Σωτήρης Ταχτσόγλου: Η πτώση από τον 3ο όροφο, η γυναίκα που του έσωσε τη ζωή, το πρόωρο μωρό και οι Μέλισσες

spoilers
Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου είναι ηθοποιός. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του ΚΘΒΕ στη Θεσσαλονίκη. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Μηχανικοί καταρράκτες... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σωτήρης Ταχτσόγλου: Η πτώση από τον 3ο όροφο, η γυναίκα που του έσωσε τη ζωή, το πρόωρο μωρό και οι Μέλισσες
20:55 03/04/2021

Σωτήρης Ταχτσόγλου: Έμεινα κρεμασμένος από το μπαλκόνι μέχρι που με εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μου

ieidiseis.gr
Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου μίλησε για το ατύχημα που είχε όταν έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας που μένει. Τι προσπάθησε να κάνει και γιατί δεν σκέφτηκε καθαρά. Καλεσμένου του Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή Tik Tok στον Alpha βρέθηκε ο ηθοποιός Σωτήρης Ταχτσόγλου μιλώντας για την περιπέτεια που παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή. Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πώς σε μία δύσκολη περίοδο που βίωνε με εντάσεις δεν σκέφτηκε λογικά και ενώ είχε μείνει εκείνος και η σύντροφός του έξω από το σπίτι τους επειδή είχε ξεχάσει τα κλειδιά πίσω από την πόρτα αποφάσισε να πηδήξει από το μπαλκόνι των γειτόνων του που έμεναν στον πάνω όροφο στο δικό του -κάτι που προφανώς δεν κατάφερε- με αποτέλεσμα
07:45 26/03/2021

Σωτήρης Ταχτσόγλου: «Κρεμάστηκα από το μπαλκόνι κι έπεσα από τον τρίτο όροφο»

zappit.gr
Στο Tik Talk βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Σωτήρης Ταχτσόγλου, όπου μίλησε για μία περιπέτειά του που λίγο έλειψε […] The post Σωτήρης Ταχτσόγλου: «Κρεμάστηκα από το μπαλκόνι κι έπεσα από τον τρίτο όροφο» appeared first on Zappit.
02:28 26/03/2021

Ηθοποιὸς Καλ.Ταχτσόγλου στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Για ποιά παιδεραστία κόπτεται ακριβώς το κράτος και η βία;

ekklisiaonline.gr
Ἀπὸ τὸ 1974 -μέχρι νὰ τὸ ἐμπεδώσουμε,τὸ κράτος καὶ ἡ βία ἐνημέρωνε τὰ παιδιὰ τοῦ Γυμνασίου γιὰ τὸν κίνδυνο τῶν ναρκωτικῶν,διαφημίζοντας ἔτσι, κάτι ποὺ ἀγνοούσαμε. Ποιός ὀφελήθηκε ; ἡ νεολαία ἢ τὰ...ναρκωτικά; Το άρθρο Ηθοποιὸς Καλ.Ταχτσόγλου στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Για ποιά παιδεραστία κόπτεται ακριβώς το κράτος και η βία; εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:11 01/03/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load