#Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

empisteutiko.gr
Ξεκινούν αύριο, Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 και λήγουν την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023, οι ηλεκτρονικές αιτήσεις που αφορούν στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος https://stegastiko.minedu.gov.gr, προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους. Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) […] The post Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις appeared first on Empisteutiko.gr.
19:58 29/06/2023

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ανοίγει ξανά το stegastiko.minedu για συμπληρωματική υποβολή πεδίων συγκατοίκησης

Newsit
Ανοίγει εκ νέου το πληροφοριακό σύστημα για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα, το διάστημα έως Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022, προκειμένου να συμπληρωθούν στις ήδη υποβληθείσες αιτήσεις αποκλειστικά και μόνο, συγκεκριμένα πεδία που αφορούν στον συγκατοικούντα φοιτητή. Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημερώνει όσους υπέβαλαν αίτηση για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 και ανήκουν στην περίπτωση ... Περισσότερα To άρθρο Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ανοίγει ξανά το stegastiko.minedu για συμπληρωματική υποβολή πεδίων συγκατοίκησης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:28 11/11/2022

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τα 2.000 ευρώ για όσους θέλουν να συγκατοικήσουν

eleftherostypos.gr
Διπλό στεγαστικό επίδομα λαμβάνουν φέτος οι φοιτητές που ανήκουν στην κατηγορία της συγκατοίκησης. Το υπουργείο Παιδείας εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά όλους όσοι υπέβαλαν αίτηση για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 και ανήκουν στην περίπτωση συγκατοίκησης, σύμφωνα με την παρ.2  του άρθρου 1 της υπ΄αριθμ.128839/Ζ1/20-10-2022 (Β΄5438) κοινής υπουργικής απόφασης: «Στην περίπτωση φοιτητή που συγκατοικεί με […] Το άρθρο Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τα 2.000 ευρώ για όσους θέλουν να συγκατοικήσουν εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:06 10/11/2022

Κινητοποίηση Φοιτητικών Συλλόγων της Αλεξανδρούπολης για τα ζητήματα της φοιτητικής μέριμνας

alexpolisonline.com
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η κινητοποίηση των Φοιτητικών Συλλόγων στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, όπου και κατάθεσαν τα αιτήματα τους στον δήμαρχο και ζήτησαν συνάντηση μαζί του. Σε ανακοίνωσή τους οι Φοιτητικοί Σύλλογοι ΠΤΔΕ, ΤΕΕΠΗ και Εστιών Αλεξανδρούπολης αναφέρουν:«Συνεχίζουμε αποφασιστικά και δυναμικά! Ήδη κατακτήσαμε όλοι οι πρωτοετείς να σιτίζονται δωρεάν από τη πρώτη μέρα των σπουδών τους. Προχωράμε σε πολύμορφες δράσεις το επόμενο διάστημα! Καλούμε όλους τους φοιτητές να δυναμώσουν τους φοιτητικούς συλλόγους με τη συμμετοχή τους! Διεκδικούμε:Αύξηση της χρηματοδότησης για τη φοιτητική μέριμνα.Άμεση στέγαση όλων των πρωτοετών φοιτητών.Πόσιμο νερό σε κάθε δωμάτιο. Θέρμανση και
10:30 07/10/2022

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ανοίγει πάλι η πλατφόρμα – Πως θα κάνετε την αίτηση

eleftherostypos.gr
Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημερώνει με ανακοίνωσή του τους ενδιαφερόμενους – δικαιούχους που δεν υπέβαλλαν αίτηση έως σήμερα για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, ότι το σύστημα θα επιτρέπει εκ νέου την υποβολή αιτημάτων κατά το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 10.00 π.μ. έως και την Πέμπτη 08 […] Το άρθρο Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ανοίγει πάλι η πλατφόρμα – Πως θα κάνετε την αίτηση εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
18:38 05/09/2022

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ποιοι δικαιούνται 1.000 ευρώ

ergasiakanea.eu
Σχεδόν ένα μήνα έχουν μπροστά τους οι δικαιούχοι για να υποβάλλουν τις αιτήσεις για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα για το έτος 2021-22 που ανέρχεται στα 1.000 ευρώ. Η καταληκτική ημερομηνία είναι την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022. Οι προϋποθέσεις Για την υποβολή της αίτησης ο φοιτητής θα πρέπει: Να είναι Έλληνας... The post Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ποιοι δικαιούνται 1.000 ευρώ first appeared on Εργασιακά Νέα.
22:26 03/07/2022

ΚΕΑ- Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 534, 1000, voucher 200, self test μαθητές- ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ

ekklisiaonline.gr
Ο φοιτητής διαμένει σε μισθωμένη οικία λόγω των σπουδών του, σε πόλη άλλη της κύριας κατοικίας του, στην οποία οι γονείς του ή ο ίδιος δεν έχουν πλήρη κυριότητα ή επικαρπία άλλης κατοικίας. Το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης θεωρείται ως μία πόλη. Επίσης, θεωρείται ως μία πόλ η η Περιφέρεια Αττικής, πλην της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, καθώς και των πόλεων ή περιοχών του που απέχουν από το κέντρο της Αθήνας περισσότερο από σαράντα (40) χιλιόμετρα, οι οποίες θεωρούνται ως αυτοτελείς πόλεις. Το άρθρο ΚΕΑ- Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 534, 1000, voucher 200, self test μαθητές- ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:34 23/10/2021

Μπαράζ self test Μαθητές- Πανελλήνιες 2022: Συντάξεις Νοεμβρίου- Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα

ekklisiaonline.gr
Το επίδομα χορηγείται για τόσα έτη όσα είναι και τα έτη σπουδών της αντίστοιχης σχολής ή τμήματος, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας τους, η διάρκεια δε αυτών βεβαιώνεται στο πιστοποιητικό καλής επίδοσης που χορηγείται στο φοιτητή. Για τους καταρτιζόμενους των δημόσιων Ι .Ε.Κ., το επίδομα χορηγείται για το διάστημα φοίτησης, όπως ορίζεται στο άρθρο 25 του ν. 4763/2020 (Α’ 254) και βεβαιώνεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό Λειτουργίας των Ι .Ε. Κ. Το άρθρο Μπαράζ self test Μαθητές- Πανελλήνιες 2022: Συντάξεις Νοεμβρίου- Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:56 21/10/2021

LIVE Κίνηση στους δρόμους και στα ATM: Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα- ΚΕΑ Επίδομα ενοικίου

ekklisiaonline.gr
Ο φοιτητής ή ο καταρτιζόμενος των δημόσιων Ι. Ε.Κ. να διαμένει σε μισθωμένη οικία λόγω των σπουδών του, σε πόλη άλλη της κύριας κατοικίας του στην οποία οι γονείς του ή ο ίδιος δεν έχουν πλήρη κυριότητα ή επικαρπία άλλης κατοικίας. Το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης θεωρείται ως μία πόλη. Επίσης, θεωρείται ως μία πόλη η Περιφέρεια Αττικής, πλην της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, καθώς και των πόλεων ή περιοχών που απέχουν από το κέντρο της Αθήνας περισσότερο από σαράντα (40) χιλιόμετρα, οι οποίες θεωρούνται ως αυτοτελείς πόλεις. Το άρθρο LIVE Κίνηση στους δρόμους και στα ATM: Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα- ΚΕΑ Επίδομα ενοικίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:46 19/10/2021

ΟΠΕΚΑ. ΚΕΑ, επιδόματα ενοικίου, γέννησης, προνοιακά- Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα

ekklisiaonline.gr
Η πληρωμή στους δικαιούχους γίνεται μετά την έγκριση με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, οικονομικού έτους 2021, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της καταβολής. Το άρθρο ΟΠΕΚΑ. ΚΕΑ, επιδόματα ενοικίου, γέννησης, προνοιακά- Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
09:08 16/10/2021

Taxisnet σχολική κάρτα: Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 534, 900 ευρώ- Κοινωνικό μέρισμα

ekklisiaonline.gr
Για την εκκαθάριση και την ενταλματοποίηση της δαπάνης οι ανωτέρω φορείς επιχορηγούνται από τις εγγεγραμμένες πιστώσεις του προϋπολογισμού του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠ ΠΑΙ Θ) οι οποίες μεταβιβάζονται στον προϋπολογισμό τους σε διακριτό κωδικό αριθμό. Υποχρεώσεις δαπανών που αφορούν σε δικαιούχους φοιτητές των Σχολών των Υπουργείων Τουρισμού, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής αναλαμβάνονται από τους προϋπολογισμούς των Υπουργείων αυτών. Ε ιδικά, για το έτος 2017 η κάλυψη των δαπανών αυτών από τα ως άνω Υπουργεία, θα πραγματοποιηθεί με μεταφορά πίστωσης από τις εγγεγραμμένες πιστώσεις του προϋπολογισμού του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠ ΠΑΙ Θ.).». Το άρθρο Taxisnet σχολ
11:24 15/10/2021

Εποχική Γρίπη 2021-2022: Αλλαγή ώρας χειμερινή, μερομήνια- Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα

ekklisiaonline.gr
Η γρίπη είναι μια μεταδοτική νόσος του αναπνευστικού συστήματος προκαλούμενη από τον ιό της γρίπης. Μπορεί να προκαλέσει ήπια έως σοβαρή νόσο και κάποιες φορές να οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο. Το άρθρο Εποχική Γρίπη 2021-2022: Αλλαγή ώρας χειμερινή, μερομήνια- Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:30 13/10/2021

Ώρες κοινής ησυχίας στο Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα – ΟΑΕΔ Επίδομα ανεργίας

ekklisiaonline.gr
Ο φοιτητής ή ο καταρτιζόμενος των δημόσιων Ι. Ε.Κ. να διαμένει σε μισθωμένη οικία λόγω των σπουδών του, σε πόλη άλλη της κύριας κατοικίας του στην οποία οι γονείς του ή ο ίδιος δεν έχουν πλήρη κυριότητα ή επικαρπία άλλης κατοικίας. Το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης θεωρείται ως μία πόλη. Επίσης, θεωρείται ως μία πόλη η Περιφέρεια Αττικής, πλην της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, καθώς και των πόλεων ή περιοχών που απέχουν από το κέντρο της Αθήνας περισσότερο από σαράντα (40) χιλιόμετρα, οι οποίες θεωρούνται ως αυτοτελείς πόλεις. Το άρθρο Ώρες κοινής ησυχίας στο Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα – ΟΑΕΔ Επίδομα ανεργίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:50 11/10/2021

Κλείσιμο σχολείων: Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα, eregister.it.minedu.gov.gr- e-ΕΦΚΑ

ekklisiaonline.gr
Επόμενος στόχος του e-ΕΦΚΑ είναι η πλήρης ψηφιοποίηση μέσα στους επόμενους μήνες της διαδικασίας υποβολής αιτήματος για επίδομα μητρότητας που θα μειώσει ακόμα περισσότερο τον χρόνο υλοποίησης των αιτημάτων. Το άρθρο Κλείσιμο σχολείων: Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα, eregister.it.minedu.gov.gr- e-ΕΦΚΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:18 22/09/2021

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ e- ΕΦΚΑ : Πλατφόρμα για Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα

ekklisiaonline.gr
Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet. Το άρθρο ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ e- ΕΦΚΑ : Πλατφόρμα για Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:52 20/09/2021

Open stegastiko.minedu.gov.gr: Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα, κατώτατος μισθός- myAADE

ekklisiaonline.gr
Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet. Το άρθρο Open stegastiko.minedu.gov.gr: Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα, κατώτατος μισθός- myAADE εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:34 20/09/2021

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Οι αλλαγές που θα ισχύσουν από το 2021 – 2022

neolaia.gr
Όλες οι αλλαγές στο Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα (2021 – 2022) Με το Άρθρο 195 «Στεγαστικό επίδομα προπτυχιακών φοιτητών» του ν. 4823/2021 «Αναβάθμιση του σχολείου, ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις» αλλάζουν οι προϋποθέσεις χορήγησης του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά (2021 – 2022). Ειδικότερα, στους προπτυχιακούς φοιτητές των Ανώτατων και Ανώτερων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, των Ανώτερων Σχολών Τουριστικών […]
17:18 16/09/2021

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Αναδρομικά συνταξιούχων- Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα

ekklisiaonline.gr
Διπλό ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα στους δικαιούχους στο τέλος τους χρόνους ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της ΔΕΘ. Στην ουσία πρόκειται για επανάληψη του ίδιου περσινού μέτρου όπου πάλι η κυβέρνηση είχε μοιράσει διπλό ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα στους δικαιούχους. Το άρθρο Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Αναδρομικά συνταξιούχων- Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:08 12/09/2021

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Οι αλλαγές που προβλέπονται για τους νεοεισακτέους

el.gr
Με το Άρθρο 195 «Στεγαστικό επίδομα προπτυχιακών φοιτητών» του ν. 4823/2021 «Αναβάθμιση του σχολείου, ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις» αλλάζουν από τη νέα Ακαδημαϊκή χρονιά οι προϋποθέσεις χορήγησης του στεγαστικού επιδόματος των φοιτητών Το άρθρο Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Οι αλλαγές που προβλέπονται για τους νεοεισακτέους εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
12:44 06/09/2021

Αποτελέσματα πανελληνίων 2021: Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα- Σχολεία πότε ανοίγουν

ekklisiaonline.gr
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΣΧΟΛΕΙΑ : Στο τέλος Αυγούστου με τον ίδιο τρόπο θα λάβουν sms και για την σχολή που πέρασαν με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής. Το άρθρο Αποτελέσματα πανελληνίων 2021: Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα- Σχολεία πότε ανοίγουν εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
09:48 04/07/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load