Κρασί: Ο sommelier Γιώργος Λούκας μας δίνει συμβουλές για οινικά ταιριάσματα που θα «απογειώσουν» το γιορτινό τραπέζι
04:42 - 20/12/2025
Τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα είναι η γιορτή των αρωμάτων και της φιλοξενίας. Τα σπίτια γεμίζουν με τη ζεστασιά αγαπημένων προσώπων και οι κουζίνες παίρνουν «φωτιά», προετοιμάζοντας τα εδέσματα, που χαρακτηρίζουν τη γευστική μας ταυτότητα. Από το παραδοσιακό χοιρινό και την πληθωρική γεμιστή γαλοπούλα, μέχρι το γλυκό φινάλε με τους βουτυρένιους κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα. […]
Το άρθρο Κρασί: Ο sommelier Γιώργος Λούκας μας δίνει συμβουλές για οινικά ταιριάσματα που θα «απογειώσουν» το γιορτινό τραπέζι εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr