#Ειρήνη Χρυσοβαλάντου

ΛΑΡΙΣΑ: Εγκαινιάζεται ο υπόγειος Ι.Ν. του Προφήτη Ηλία αφιερωμένος στην Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου

vimaorthodoxias.gr
Ι.Μ. ΛΑΡΙΣΗΣ – Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, θα τελέσει τα εγκαίνια του υπόγειου Ιερού Ναού του Προφήτη Ηλία Λαρίσης, ο οποίος είναι αφιερωμένος στην οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, στις 5:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή και η κατάθεση Ιερών […]
14:09 21/02/2024

Όταν η Οσία Ειρήνη η Χρυσοβαλάντου αγρυπνούσε προσευχόμενη όλη τη νύχτα

vimaorthodoxias.gr
Οσία Ειρήνη η Χρυσοβαλάντου: Ο τρόπος που προευχόταν η Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου. Η Οσία Ειρήνη η Χρυσοβαλάντου, η οποία εορτάζει 28 Ιουλίου, συνήθιζε να αγρυπνεί κάθε νύχτα, όλη νύχτα, προσευχόμενη κάτω από τον έναστρο Ουρανό.
09:09 13/01/2024

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ορεστιάδα στην Πρώτη Γραμμή» του Βασίλη Μαυρίδη

alexpolisonline.com
Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ορεστιάδα στην Πρώτη Γραμμή» με επικεφαλής τον Βασίλη Μαυρίδη. Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης: Συνδημότισσες, συνδημότες,Στις 8 Οκτωβρίου, αποφασίζουμε για το αύριο του τόπου μας. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι πολλές, οι ευκαιρίες όμως είναι ακόμη περισσότερες.Αυτή την κρίσιμη μάχη, σας ζητάμε να τη δώσουμε μαζί ενωμένοι. Να αγωνιστούμε όλοι μαζί στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.Με απόλυτο σεβασμό και αποφασιστικότητα, σας ανακοινώνουμε τους 182 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους εκλογικών περιφερειών, υποψήφιους συμβούλους δημοτικών κοινοτήτων και προέδρους κοινοτήτων του συνδυασμού «Ορεστιάδα Στην Πρώτη Γραμμή»:ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣΜαυρίδης Βασίλειος του
23:53 10/09/2023

Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου: Τα βράδια προσευχόταν με υψωμένα τα χέρια κάτω από τον έναστρο Ουρανό και αιωρείτο

ekklisiaonline.gr
Η Οσία Ειρήνη (828-932), η ηγουμένη της Μονής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ του Χρυσοβαλάντου, στα περίχωρα της Κωνσταντινουπόλεως, ως λέγει το Συναξάρι της, τα βράδια προσευχόταν με υψωμένα τα χέρια κάτω από τον έναστρο Ουρανό και αιωρείτο περίπου ένα μέτρο από το έδαφος. Το άρθρο Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου: Τα βράδια προσευχόταν με υψωμένα τα χέρια κάτω από τον έναστρο Ουρανό και αιωρείτο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:14 28/04/2023

Ένα από τα συγκλονιστικά Θαύματα της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου

ekklisiaonline.gr
Θαύμα: «Ονομάζομαι Ειρήνη Χρυσοβαλάντου. Είμαι το 3ο παιδί στην οικογένεια. Το άρθρο Ένα από τα συγκλονιστικά Θαύματα της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:54 27/01/2023

Θαύμα Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου: Ίαση της 6χρονης Ελένης

ekklisiaonline.gr
Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου: «Αγία μου Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, Σε προσκυνώ. Η βαθιά μου ευγνωμοσύνη προς την θαυματουργό χάρη σου δεν μπορεί να εκφρασθεί με λόγους. Το άρθρο Θαύμα Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου: Ίαση της 6χρονης Ελένης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:26 24/01/2023

Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου: Η προστάτιδα της γονιμότητας, του γάμου και της οικογένειας

ekklisiaonline.gr
Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου: Τα μήλα της Αγίας. Το άρθρο Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου: Η προστάτιδα της γονιμότητας, του γάμου και της οικογένειας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:20 28/12/2022

ΗΠΑ – Αστόρια: Ο πρώην Μητροπολίτης Τυάνων Παϊσιος στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου

ekklisiaonline.gr
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΗΠΑ: Ο πρώην Μητροπολίτης Τυάνων Παϊσιος εκκλησιάσθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, στον ιερό ναό της Αγίας Ειρήνης του Χρυσοβαλάντου της ομώνυμης Πατριαρχικής Μονής, της οποίας ο ίδιος τυγχάνει ιδρυτής μαζί με τον μακαριστό πρώην Επίσκοπο Απαμείας Βικέντιο. Το άρθρο ΗΠΑ – Αστόρια: Ο πρώην Μητροπολίτης Τυάνων Παϊσιος στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:46 14/11/2022

Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου: Το Μοναστήρι της Αγίας στη Λυκόβρυση. Μεγάλη η Χάρη σου

diaforetiko.gr
Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου: Το Μοναστήρι της Αγίας στη Λυκόβρυση. Μεγάλη η Χάρη σου Όσοι θέλουν μπορούν να μείνουν μέσα στη μονή. Η Μονή έχει πολλά δωμάτια για τους φιλοξενούμενους πιστούς ( ξεχωριστή πτέρυγα για τους άνδρες, ξεχωριστή για τις γυναίκες ) και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σχετικά με την διαμονή – όλο το χρόνο – […]
16:02 30/09/2022

Η 20η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στο Διδυμότειχο

alexpolisonline.com
Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 στο Διδυμότειχο θα πραγματοποιηθεί η 20η Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Διδυμότειχου «Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου», σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων και Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ). Η εκκίνηση θα γίνει στις 11:00 π.μ. από το χώρο έμπροσθεν του Ηρώου Διδυμοτείχου, όπου θα μοιραστούν μπλούζες και δάδες.Οι συμμετέχοντες πεζοί και μοτοσικλετιστές θα ακολουθήσουν μια διαδρομή γύρω και μέσα στην πόλη, μεταφέροντας παντού το μήνυμα της αιμοδοσίας και θα καταλήξουν πάλι στο χώρο του Ηρώου, όπου θα ανάψει ο βωμός με την Φλόγα της Αγ
21:58 23/09/2022

Ρένος Χαραλαμπίδης: Το τάμα στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου και το θαύμα της εγκυμοσύνης

ekklisiaonline.gr
Ρένος Χαραλαμπίδης: Όσα δεν γνωρίζατε για την καταγωγή του. Το άρθρο Ρένος Χαραλαμπίδης: Το τάμα στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου και το θαύμα της εγκυμοσύνης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:50 22/09/2022

Βανέσσα Τσαντοπούλου: «Ξαναγεννήθηκα χάρη στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, με έσωσε από τον καρκίνο»

diaforetiko.gr
Βανέσσα Τσαντοπούλου: «Ξαναγεννήθηκα χάρη στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, με έσωσε από τον καρκίνο» Τα γενέθλια της δεύτερης ευκαιρίας που της έδωσε ο Θεός γιόρτασε στις 9 Απριλίου η τραγουδίστρια Βανέσσα Τσαντοπούλου. Μια γυναίκα που πάλεψε με τον καρκίνο και βγήκε νικήτρια. «Η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου ήταν στο χειρουργείο μου και “καθοδηγούσε” το χέρι του γιατρού» […]
20:22 28/08/2022

Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου: Η ζωή της προστάτιδας της εγκυμοσύνης και της οικογένειας

diaforetiko.gr
Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου: Η ζωή της προστάτιδας της εγκυμοσύνης και της οικογένειας Η Αγία Ειρήνη υπήρξε Ηγουμένη της Μονής Χρυσοβαλάντου κατά το δεύτερο μισό του 9ου και τις αρχές του 10ου αιώνα. Είχε αποκτήσει πολύ μεγάλη φήμη για τις αρετές της και τιμάται ως Οσία από την Ορθόδοξη Εκκλησία. Τιμάται κάθε χρόνο στις 28 Ιουλίου, […]
15:16 10/08/2022

Π Δημήτριος: Μου είπε η μητέρα μου – Έτσι με έσωσε η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου και το μοναστήρι της

ekklisiaonline.gr
Η Οσία Ειρήνη έζησε στα χρόνια της βασίλισσας Θεοδώρας, που αναστήλωσε τις άγιες εικόνες. Το άρθρο Π Δημήτριος: Μου είπε η μητέρα μου – Έτσι με έσωσε η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου και το μοναστήρι της εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:02 28/07/2022

Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου: Η προστάτιδα της εγκυμοσύνης και τα μήλα της ατεκνίας

tilegrafimanews.gr
ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ: Στους ιερούς ναούς, που τιμάται η μνήμη της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου γίνεται σήμερα η Ευλόγηση των Μήλων, εις ανάμνησιν των τριών μήλων που δόθηκαν από τον Παράδεισο προερχόμενα, στην Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Λιτανεύονται τα μήλα μέσα στο ναό και κατόπιν τοποθετούνται μπροστά στη θαυματουργό εικόνα στο ιερό θρονί της Αγίας Ειρήνης, διαβάζεται η ειδική ευχή και αγιάζονται. Η χάρη του Θεού τα μεταβάλλει σε άγια μήλα, τα οποία αν καταναλωθούν ύστερα από τριήμερη νηστεία και με πίστη, μπορούν να βοηθήσουν σε προβλήματα με ατεκνία, αλλά και σε άλλα προβλήματα υγείας. Υπάρχει καταγεγραμμένο πλήθος τεκνοπο
13:38 28/07/2022

Τα Θαυματουργά μήλα της ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥΣ για την ατεκνία

ekklisiaonline.gr
Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου: Χιλιάδες είναι οι μαρτυρίες πιστών γυναικών που η Αγία Ειρήνη η Χρυσοβαλάντου εισάκουσε τις προσευχές τους και τις βοήθησε να τεκνοποιήσουν. Το άρθρο Τα Θαυματουργά μήλα της ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥΣ για την ατεκνία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:54 28/07/2022

Το Πανηγύρι Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Νίκαια – Νεάπολη – Τα μήλα της Θαυματουργού

ekklisiaonline.gr
Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου: Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ έχει την τιμητική της σήμερα και ολες οι εκκλησίες γιορτάζουν με μεγάλες τιμές προς ΔΟΞΑ ΘΕΟΥ και της ΑΓΙΑΣ που ο ΚΥΡΙΟΣ της έδωσε τρία μήλα απο τον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ! Το άρθρο Το Πανηγύρι Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Νίκαια – Νεάπολη – Τα μήλα της Θαυματουργού εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:52 28/07/2022

Επιδόματα ΟΠΕΚΑ Πληρωμή, καιρός μπουρίνια, Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου Μοναστήρι- Πανελλήνιες εκτιμήσεις βάσεων

ekklisiaonline.gr
Στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ www.opeka.gr μπορείτε να αναζητήσετε και να βρείτε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα επιδόματα και να ενημερωθείτε για το τι δικαιούστε. Το άρθρο Επιδόματα ΟΠΕΚΑ Πληρωμή, καιρός μπουρίνια, Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου Μοναστήρι- Πανελλήνιες εκτιμήσεις βάσεων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:50 28/07/2022

Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου: ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ 28 Ιουλίου – Εορτολόγιο ποιοι γιορτάζουν

ekklisiaonline.gr
Η Οσία Ειρήνη έζησε στα χρόνια της βασίλισσας Θεοδώρας, που αναστήλωσε τις άγιες εικόνες. Η Ειρήνη καταγόταν από την Καππαδοκία και διακρινόταν όχι μόνο για την ευσέβειά της, αλλά και για την σωματική ωραιότητά της και για την ευγενή ανατροφή της. Το άρθρο Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου: ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ 28 Ιουλίου – Εορτολόγιο ποιοι γιορτάζουν εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:58 27/07/2022

Ο τρόπος που προσευχόταν η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου

ekklisiaonline.gr
Η Οσία Ειρήνη (828-932), η ηγουμένη της Μονής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ του Χρυσοβαλάντου, στα περίχωρα της Κωνσταντινουπόλεως, ως λέγει το Συναξάρι της, τα βράδια προσευχόταν με υψωμένα τα χέρια κάτω από τον έναστρο Ουρανό και αιωρείτο περίπου ένα μέτρο από το έδαφος. Το άρθρο Ο τρόπος που προσευχόταν η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:40 27/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load