#Αντώνης Αλεξανδρίδης

Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού: Με 22 αθλητές η ομάδα στίβου του Ολυμπιακού

pronews.gr
Η ομάδα στίβου του Ολυμπιακού με 22 αθλητές ρίχνεται στη «μάχη» του 36ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού το Σάββατο (26/2) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Ο Ολυμπιακός με 19 αθλητές και 3 αθλήτριες  διεκδικεί το 11ο πρωτάθλημα και έβδομο διαδοχικό, σε επίπεδο Ανδρών. Το Σαββατοκύριακο 26-27/2, στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση κλειστού στίβου, με συμμετοχή περίπου 700 αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πετύχουν σπουδαίες επιδόσεις και διακρίσεις, με στόχο τη διατήρηση των σκήπτρων. *Το απογευματινό πρόγραμμα του Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 2 στις 17:00, ενώ στο διάστημα 16:00-17:00 από το ERTFLIX. Το πρωινό πρόγρα
22:52 24/02/2022

Αντώνης Αλεξανδρίδης: «Δεν είμαι βιαστής» – Έσπασε τη σιωπή του ένα χρόνο μετά την επίμαχη δήλωση

tlife.gr
Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη μίλησε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης ένα χρόνο μετά τη χυδαία ατάκα που To άρθρο Αντώνης Αλεξανδρίδης: «Δεν είμαι βιαστής» – Έσπασε τη σιωπή του ένα χρόνο μετά την επίμαχη δήλωση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:00 25/09/2021

Αντώνης Αλεξανδρίδης: «Ζητώ συγγνώμη, δεν είμαι βιαστής»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου έδωσε συνέντευξη ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, ένα χρόνο μετά την αδιανόητη ατάκα που […] The post Αντώνης Αλεξανδρίδης: «Ζητώ συγγνώμη, δεν είμαι βιαστής» appeared first on Zappit.
12:50 25/09/2021

Big Brother : Δήλωσε ξανά συμμετοχή ο παίκτης που έδιωξαν για το σχόλιο του βιασμού

in.gr
Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είχε απομακρυνθεί από το ριάλιτι μετά από χυδαία σχόλιά που είχαν προκαλέσει οργή και καταγγελίες.
05:39 05/04/2021

Big Brother: Ο παίκτης που είχε αποβληθεί λόγω δήλωσης για «βιασμό» δήλωσε ξανά συμμετοχή

eleftherostypos.gr
Το τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο του Big Brother που θα δούμε να επιστρέφει στις οθόνες μας τη νέα τηλεοπτική σεζόν έχει κυκλοφορήσει ήδη εδώ και μερικές ημέρες. Στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων κάνοντας την παραγωγή του Big Brother να τον αποβάλλει από το παιχνίδι.... The post Big Brother: Ο παίκτης που είχε αποβληθεί λόγω δήλωσης για «βιασμό» δήλωσε ξανά συμμετοχή appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
15:21 04/04/2021

Big Brother: Απίστευτο! Δήλωσε ξανά συμμετοχή ο παίκτης που έδιωξαν για το σχόλιο του βιασμού

NewsBomb
Big Brother: Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είχε προκαλέσει σάλο με το σχόλιό του, το οποίο είχε φέρει και την αποπομπή του…Περισσότερα...
15:00 04/04/2021

Αποκλειστική Συνέντευξη – Αντώνης Αλεξανδρίδης: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την διαφορετικότητα – Είμαι ένας άντρας ξεκάθαρος»

paraskhnio.gr
Ήταν από τα πρόσωπα που σχολιάστηκε αρκετά το 2020. Η αποβολή του από το Big Brother καθώς και φράσεις που χρησιμοποίησε στο σπίτι, έκαναν μία μεγάλη μερίδα τηλεθεατών να εναντιωθεί προς το πρόσωπό του, λαμβάνοντας «πυρά» τόσο για τον εαυτό του, όσο και προσβλητικά μηνύματα για την οικογένειά του. Διαβάστε τη συνέχεια στο backstage24.gr The post Αποκλειστική Συνέντευξη – Αντώνης Αλεξανδρίδης: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την διαφορετικότητα – Είμαι ένας άντρας ξεκάθαρος» appeared first on Paraskhnio.gr.
17:41 25/12/2020

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης δίνει τη δική του οπτική για την απομάκρυνση από το Big Brother (video)

agriniopress.gr
AgrinioPress Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης δίνει τη δική του οπτική για την απομάκρυνση από το Big Brother (video) Ο πρώην παίκτης του reality show του ΣΚΑΪ περιγράφει με πολλές λεπτομέρειες όλο το παρασκήνιο πριν την επίμαχη δήλωσή του περί βιασμού. Με ένα βίντεο 19 λεπτών που ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube o πολυσυζητημένος για τους λάθος λόγους πρώην παίκτης του Big Brother, Αντώνης Αλεξανδρίδης, μίλησε πρώτη φορά δημόσια για το τι πραγματικά … Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης δίνει τη δική του οπτική για την απομάκρυνση από το Big Brother (video) AgrinioPress
08:54 10/10/2020

Αντώνης Αλεξανδρίδης: Αποκαλύπτει για πρωτη φορά όλο το παρασκήνιο πίσω από τις δηλώσεις του στο Big Brother

spoilers
 Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων εβδομάδων, καθώς οι χαρακτηρισμοί του κατά τη διάρκεια του live streaming του ριάλιτι ξεσήκωσαν αντιδράσεις. Στο κανάλι του στοΤube μίλησε πρώτη φορά δημόσια για το τι πραγματικά συνέβη στο σπίτι του Big Brother  πετώντας καρφιά ότι μέχρι τώρα ενώ κάποιοι δημοσιογράφοι του έδιναν και χρήματα να μιλήσει τελευταία στιγμή ακύρωναν. Εκείνος λοιπόν κάνει εκτενή αναφορά σε όσα έγιναν πραγματικά και σε όσα η παραγωγή απέκρυψε. Τα περιγράφει αναλυτικά όπως ακριβώς έγιναν με τη δική του αλήθεια και όλες τις λεπτομέρειες. «Ονομάζομαι Αλεξανδρίδης Αντώνης είμαστε εδώ ένα μήνα ακριβώς μετά την αποχώρησή μου από το παιχνί
07:53 10/10/2020

Big Brother: Ο Αντώνης μιλάει για πρώτη φορά και λέει τη δική του «αλήθεια» – «Με κρεμάσαν μέσα σε ένα βράδυ…» (vid)

sportime.gr
Ο πρώην παίκτης του Big Brother, Αντώνης Αλεξανδρίδης, μίλησε για... Το άρθρο Big Brother: Ο Αντώνης μιλάει για πρώτη φορά και λέει τη δική του «αλήθεια» – «Με κρεμάσαν μέσα σε ένα βράδυ…» (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
00:23 10/10/2020

Αντώνης Αλεξανδρίδης: Αποκάλυψε για πρώτη φορά όλο το παρασκήνιο πίσω από τις επίμαχες δηλώσεις του στο Big Brother (video)

tlife.gr
Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων εβδομάδων, καθώς η απρεπής φράση του To άρθρο Αντώνης Αλεξανδρίδης: Αποκάλυψε για πρώτη φορά όλο το παρασκήνιο πίσω από τις επίμαχες δηλώσεις του στο Big Brother (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:48 09/10/2020

Τι θέλει να πει ο ποιητής…: Η αινιγματική ανάρτηση του πρώην παίκτη του Big Brother, Αντώνη Αλεξανδρίδη

eleftherostypos.gr
Στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα ο παίκτης του Big Brother, Αντώνης Αλεξανδρίδης. Τώρα μάλιστα ανέβασε μια αινιγματική φράση του Α. Μικρούτσικου που κάτι θέλει να μας πει! Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr The post Τι θέλει να πει ο ποιητής…: Η αινιγματική ανάρτηση του πρώην παίκτη του Big Brother, Αντώνη Αλεξανδρίδη appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
13:27 27/09/2020

Big Brother: Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης έκανε τις πρώτες μηνύσεις

NewsBomb
Big Brother: Δείτε ποιους μηνύει ο πρώην παίκτης του «Μεγάλου Αδερφού»
09:36 26/09/2020

«Χείμαρρος» ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Όσα του ανέφερε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης για τα χυδαία σχόλια

zappit.gr
Σε κανάλι στο YouTube παραχώρησε συνέντευξη ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος μίλησε για όσα καταλογίζουν το τελευταίο διάστημα στο Big […] The post «Χείμαρρος» ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Όσα του ανέφερε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης για τα χυδαία σχόλια appeared first on Zappit.
12:21 25/09/2020

Big Brother: Άρχισε… τις μηνύσεις ο Αντώνης Αλεξανδρίδης

topontiki.gr
ΕΛΛAΔΑ  Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο παίκτης που εκδιώχθηκε από το Big Brother εξαιτίας των χυδαίων σχολίων που έκανε περί βιασμού, είχε δηλώσει ότι θα κινηθεί νομικά για όλα όσα ακούστηκαν και φαίνεται ότι άρχισε να το πράττει.   Σύμφωνα με το tlife που επικαλείται πληροφορίες της εφημερίδας «On time», ο πρώην παίκτης του ριάλιτι έκανε μήνυση – για συκοφαντική δυσφήμιση – σε πέντε διαφορετικούς λογαριασμούς στο Twitter, πίσω από τους οποίους υπάρχουν φυσικά πρόσωπα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είναι σε καθημερινή επικοινωνία με την παραγωγή του reality, ωστόσο, δεν υπάρχει καμία διάθεση ή πρόθεση από τις δύο πλευρές να επιστρέψει στο σπίτι Αντώνης ΑλεξανδρίδηςBig Brot
11:24 25/09/2020

Big Brother: Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης άρχισε… τις μηνύσεις!

tlife.gr
Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο παίκτης που εκδιώχθηκε από το Big Brother εξαιτίας των όσων είπε για To άρθρο Big Brother: Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης άρχισε… τις μηνύσεις! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:18 25/09/2020

Big Brother – Ο Αλεξανδρίδης εκθέτει την παραγωγή και αποκαλύπτει ότι κατέθεσε μήνυση

spoilers
“Καλησπερα..Ο Δικαστης ακουει και της 2 πλευρες λενε!! Ο Κοσμος εχει το ελευθερο να πει οτι θελει!! Αλλα κ γω εχω το ελευθερο να πω για οτι εχει γινει! Αν ημουν ολα αυτα π λενε,σιγουρα θα ειχα καποια μηνυση..Εν αντιθετος εχω κανει εγω για συκοφαντικη δυσφημιση!Εκει μεσα παιζεις θεατρο αν ειχα παει φυλακη θα με εβαζαν στο παιχνιδη?μετα απο τοσες ερευνες..Παρακαλω σκεφτομαστε πριν να ανοιξουμε το στομα μαας!!Σε λιγο καιρο θα τα μαθετε ολα..!Ομοφοβικος??χαχα η κομμενος προλογος!! ΤΟΣΑ ΠΟΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ!!!! Καλο μεσημερι σε ολους!!.”   Με αυτό το σχόλιο του σε ομάδα στα κοινωνικά δίκτυα ο Αντώνης Αλεξανδρίδης εκθέτει την παραγωγή κάνοντας λόγο για κομμένο πρόλογο ενώ επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας που
16:05 22/09/2020

Big Brother: Σοκάρει η φωτογραφία που ανάρτησε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης – «Δεν αντέχω άλλο… Φτάνει πια…» (ΕΙΚΟΝΑ)

thecaller.gr
Μετά τον σάλο που είχε δημιουργήσει ο Αντώνης Αλεξανδρίδης με το χυδαίο σχόλιο που είχε κάνει περί βιασμού στο σπίτι του Big Brother, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το σπίτι. The post Big Brother: Σοκάρει η φωτογραφία που ανάρτησε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης – «Δεν αντέχω άλλο… Φτάνει πια…» (ΕΙΚΟΝΑ) appeared first on TheCaller.Gr.
10:30 21/09/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load