#Naomi Osaka

Naomi Osaka: Χωρισμός-βόμβα για την τενίστρια τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

instyle.gr
Εικασίες για χωρισμό πυροδότησε η Naomi Osaka μόλις τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρη της, Η 26χρονη σταρ του τένις άφησε υπονοούμενα για τον χωρισμό από τον σύντροφό της, Cordae, στο Twitter, ενώ στη συνέχεια διέγραψε κάθε ίχνος του ράπερ από τον λογαριασμό της στο Instagram. “Θέλω μόνο κάποιον που θα βλέπει το ηλιοβασίλεμα […] The post Naomi Osaka: Χωρισμός-βόμβα για την τενίστρια τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της appeared first on InStyle.
11:46 19/10/2023

Naomi Osaka: Μητέρα για πρώτη φορά – Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

instyle.gr
Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στη ζωή η Naomi Osaka που έγινε για πρώτη φορά μαμά. Αυτό είναι το πρώτο παιδί για την 25χρονη τενίστρια και τον σύντροφό της, Cordae, Το μωρό γεννήθηκε στο Λος Άντζελες. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 大坂なおみ???????????????? (@naomiosaka) Η Osaka ανακοίνωσε την είδηση της […] The post Naomi Osaka: Μητέρα για πρώτη φορά – Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι appeared first on InStyle.
09:46 12/07/2023

Naomi Osaka: Η έγκυος τενίστρια επιδεικνύει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της όλο καμάρι

instyle.gr
Η Naomi Osaka διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, αφού περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Η σταρ του τένις βρίσκεται στην Ιαπωνία όπου απολαμβάνει τις στιγμές της εγκυμοσύνης της, μερικές εκ των οποίων μοιράζεται και με τους θαυμαστές της. Η Naomi Osaka ανέβασε σειρά από φωτογραφίες στα social media όπου περπατά στους δρόμους […] The post Naomi Osaka: Η έγκυος τενίστρια επιδεικνύει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της όλο καμάρι appeared first on InStyle.
09:30 22/03/2023

Naomi Osaka: Η σταρ του τένις περιμένει το πρώτο της παιδί

instyle.gr
Η Naomi Osaka είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και έτσι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν του 2023. Η τετράκις πρωταθλήτρια grand-slam αποσύρθηκε την περασμένη εβδομάδα από το Australian Open, χωρίς να έχει δοθεί επίσημος λόγος για την αποχώρησή της .Ωστόσο, σήμερα μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram την εικόνα από ένα υπερηχογράφημα […] The post Naomi Osaka: Η σταρ του τένις περιμένει το πρώτο της παιδί appeared first on InStyle.
21:48 11/01/2023

Forbes: Aυτές είναι οι 10 πιο ακριβοπληρωμένες αθλήτριες στον κόσμο για το 2022

instyle.gr
Η Naomi Osaka βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες αθλήτριες για το 2022, έχοντας πίσω της την Serena Williams, όμως μια ομάδα ανερχόμενων «αστέρων» μειώνει τη διαφορά που τις χωρίζει με τις δύο κορυφαίες τενίστριες. Οκτώ γυναίκες κερδίζουν τουλάχιστον 10 εκατομμύρια δολάρια για πρώτη φορά. Όταν η Serena Williams ανακοίνωσε […] The post Forbes: Aυτές είναι οι 10 πιο ακριβοπληρωμένες αθλήτριες στον κόσμο για το 2022 appeared first on InStyle.
18:43 22/12/2022

16 γυναίκες που ενέπνευσαν με το έργο τους κι έγιναν παιδικά πρότυπα μέσα από κούκλες

queen.gr
Η Maya Angelou, η Naomi Osaka, η Frida Kahlo και άλλες σπουδαίες γυναίκες του πλανήτη έγιναν κούκλες με σκοπό να εμπνεύσουν τα κορίτσια κάθε ηλικίας με το έργο τους.  Περισσότερα...
11:30 29/04/2022

Τα πραγματικά συναισθήματα της Naomi Osaka για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Μετανιώνω»

Gazzetta
Η Naomi Osaka πιέστηκε πολύ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης στο Τόκιο, όχι απλώς επειδή πραγματοποιήθηκε στη γενέτειρά της, αλλά και γιατί η ίδια βρισκόταν στο επίκεντρο.
17:36 22/02/2022

Η Naomi Osaka κάνει μόδα τις ευαισθησίες της: 10 looks που το αποδεικνύουν

monopoli.gr
Η Naomi Osaka επέστρεψε στο Australian Open δηλώνοντας ότι το μόνο που την ενδιαφέρει πια, είναι να χαίρεται το τένις χωρίς το άγχος να νικάει πάντα ή την πίεση να κρατά τη θέση της στην παγκόσμια κατάταξη ψηλά.
13:54 16/01/2022

Η Naomi Osaka είναι η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια του κόσμου

instyle.gr
Το περιοδικό Forbes ανακοίνωσε ότι η Naomi Osaka είναι η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια του κόσμου. Η επαγγελματίας αθλήτρια της αντισφαίρισης γεννήθηκε στην Ιαπωνία από Αϊτινό πατέρα και Ιαπωνίδα μητέρα. Έζησε και προπονήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες από την ηλικία των τριών ετών. Ήρθε στο προσκήνιο στην ηλικία των δεκαέξι ετών, όταν νίκησε την πρώην πρωταθλήτρια του […] The post Η Naomi Osaka είναι η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια του κόσμου appeared first on InStyle.
10:42 15/01/2022

Η Naomi Osaka έβαψε τα μαλλιά της και είναι ίδια η Beyonce

tlife.gr
Οι celebrities λίγο πριν το νέο χρόνο αλλάζουν το χρώμα και το μήκος στα μαλλιά τους To άρθρο Η Naomi Osaka έβαψε τα μαλλιά της και είναι ίδια η Beyonce δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:10 08/12/2021

To 3D teddy bear μανικιούρ της Naomi Osaka είναι ότι πιο τρυφερό έχεις δει τελευταία

tlife.gr
Η Naomi Osaca συνεχίζει να εμπνέει με τις beauty επιλογές της τον τελευταίο καιρό. Τις τελευταίες To άρθρο To 3D teddy bear μανικιούρ της Naomi Osaka είναι ότι πιο τρυφερό έχεις δει τελευταία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:46 22/10/2021

H Naomi Osaka κάνει διακοπές στη Μύκονο - Δείτε φωτογραφίες

govastileto.gr
Η διάσημη Ιαπωνίδα επαγγελματίας αθλήτρια του τένις, Naomi Osaka  αυτές τις μέρες βρίσκεται στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Μύκονο, απολαμβάνοντας...
11:32 14/10/2021

Kinló: Η Naomi Osaka κυκλοφορεί τη δικιά της skin care line

govastileto.gr
  Η Naomi Osaka, μία από τις κορυφαίες τενίστριες του κόσμου αποφάσισε να λανσάρει τη δικιά της skin care line, τη Kinló. Η νέα beauy σειρά...
11:30 15/09/2021

Η συλλογή της Naomi Osaka με την Levi’s είναι μια νέα εκδοχή των vintage denims

instyle.gr
Η κορυφαία Αμερικανίδα αθλήτρια, Naomi Osaka, κυκλοφόρησε την δική της denim συλλογή, σε συνεργασία με … Continue reading "Η συλλογή της Naomi Osaka με την Levi’s είναι μια νέα εκδοχή των vintage denims" The post Η συλλογή της Naomi Osaka με την Levi’s είναι μια νέα εκδοχή των vintage denims appeared first on Instyle GR.
10:06 02/09/2021

Η Naomi Osaka μιλά για το σύνδρομο του απατεώνα

Gazzetta
Η Naomi Osaka είναι μία από τις κορυφαίες τενίστριες της εποχής μας.
16:16 31/08/2021

Η σούπερ σταρ του τένις Naomi Osaka έχει ένα νέο ενδιαφέρον: Τα κρυπτονομίσματα

mononews.gr
Η τεράστια άνθηση που γνωρίζουν τα κρυπτονομίσματα έχει τραβήξει την προσοχή της δημοφιλούς πρωταθλήτριας του τένις, Naomi Osaka, η οποία κάνει έρευνα για να επενδύσει στο συγκεκριμένο χώρο. 
13:58 31/08/2021

Πότε θα αγωνιστούν Τσιτσιπάς, Σάκκαρη και Γραμματικοπούλου στο US Open

filathlos.gr
Πότε θα αγωνιστούν Τσιτσιπάς, Σάκκαρη και Γραμματικοπούλου στο US Open 28/08/2021 Η πρώτη μέρα του US Open (30/8) έχει Στέφανο Τσιτσιπά και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου! Ο 23χρονος τενίστας θα παίξει περίπου στις 21.30 ώρα Ελλάδας με τον Άντι Μάρεϊ, ενώ η Βαλεντίνη κάνει το ντεμπούτο της σε σλαμ κόντρα στην Άνα Μπλίνκοβα περίπου στη 1 (μπορεί και αργότερα) τα ξημερώματα της Τρίτης. Πρεμιέρα κάνουν τη Δευτέρα και οι Ντανίλ Μεντβέντεφ, Νικ Κύργιος, Αντρέι Ρούμπλεφ, Αρίνα Σαμπαλένκα και Ναόμι Οσάκα.  Η Μαρία Σάκκαρη αγωνίζεται την Τρίτη με τη Μάρτα Κόστγιουκ. Το πρόγραμμα της Δευτέρας (30/08): Arthur Ashe Stadium (έναρξη πρώτου αγώνα 19:00)  1) Madison Keys
11:42 28/08/2021

Η Naomi Osaka περνάει ένα σπουδαίο μήνυμα για την αντηλιακή προστασία

instyle.gr
Η Naomi Osaka δεν είναι παθιασμένη μόνο με τον αθλητισμό, αλλά και με την περιποίηση … Continue reading "Η Naomi Osaka περνάει ένα σπουδαίο μήνυμα για την αντηλιακή προστασία" The post Η Naomi Osaka περνάει ένα σπουδαίο μήνυμα για την αντηλιακή προστασία appeared first on Instyle GR.
09:50 28/08/2021

Η Naomi Osaka σχεδίασε sustainable ρούχα για γνωστό fashion brand

queen.gr
Η διάσημη τενίστρια αποτίει φόρο τιμής στην Ιαπωνική καταγωγή της.
13:02 18/08/2021

Η Naomi Osaka πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά για το εξώφυλλο του Sports Illustrated

ipop.gr
Φέτος βλέπουμε την Naomi Osaka εξώφυλλο της φετινής έκδοσης του Sports Illustrated Swimsuit edition ως την πρώτη έγχρωμη αθλήτρια και επικροτούμε τα μηνύματα που περνάει. Το εξώφυλλο της Osaka βασίζεται εν μέρει πάνω στην αμφιλεγόμενη αποχώρησή της από το Roland Garros μετά την απόφαση να μην μιλήσει με τα Μέσα Ενημέρωσης για την προστασία της ψυχικής […] Το άρθρο Η Naomi Osaka πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά για το εξώφυλλο του Sports Illustrated εμφανίζεται στο iPop.
13:02 20/07/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load