#Παναγιώτης Πέτσας

Παναγιώτης Πέτσας για GNTM: Δεν με βοήθησε κανένας από τους κριτές – Τι ανέφερε για την Καγιά

eleftherostypos.gr
Ο Παναγιώτης Πέτσας μίλησε για την απόφαση του Star να “παγώσει” το GNTM ενώ μιλώντας για τους κριτές του παιχνιδιού ανέφερε πως κανείς δεν τον βοήθησε μετά το τέλος του αλλά και πως τη Βίκυ Καγιά δεν τη συμπαθούσε. Κόλαφος ο Παναγιώτης Πέτσας για το GNTM Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Πέτσας δήλωσε: «Δεν συμπαθούσα την Βίκυ […] Το άρθρο Παναγιώτης Πέτσας για GNTM: Δεν με βοήθησε κανένας από τους κριτές – Τι ανέφερε για την Καγιά εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
20:00 11/07/2023

Big Brother: Χάζεψε και ο Παναγιώτης Πέτσας με τα οπίσθια της Ανχελίτα και τη φωτογραφία που πόσταρε στο instagram

koolnews.gr
Γνωρίσαμε την Ανχελίτα μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother του ΣΚΑΪ, όπου η χαρισματική παρουσία της και οι εντυπωσιακές αναλογίες της τράβηξαν τα βλέμματα των τηλεθεατών και των συμπαικτών της. Μετά την έξοδό της από το σπίτι του Big Brother, η Ανχελίτα επικεντρώθηκε στην καριέρα της ως τραγουδίστρια. Η Ανχελίτα, όμως για να […] The post Big Brother: Χάζεψε και ο Παναγιώτης Πέτσας με τα οπίσθια της Ανχελίτα και τη φωτογραφία που πόσταρε στο instagram appeared first on Koolnews.gr.
22:58 15/06/2023

Ριάλιτι Τηλεόραση: Ποιος ΠΕΤΣΑΣ; Παίκτρια του GNTM εχει περάσει απά Αννίτα Πάνια, The X Factor Ελλάδας και άλλοα

koolnews.gr
Το μοντέλο που πήγε στο Next Top Model Ελλάδας και έσβησε τον Παναγιώτη Πέτσα. Ο Παναγιώτης Πέτσας μέχρι τώρα είχε το ρεκόρ του ανθρώπου που έχει περάσει από τα περισσότερα ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση. Τραγούδησε στο X Factor, μπήκε στο σπίτι του GNTM ενώ πήρε μέρος και στο big brother φτάνοντας μάλιστα μέχρι τον τελικό! […]
11:38 27/09/2022

Big Brother: Η φωτογραφία με το μαγιό με την οποία η Ανχελίτα του ριάλιτι διέλυσε την Κρήτη

koolnews.gr
Στην Κρήτη βρίσκεται η Ανχελίτα την οποία μάθαμε μέσα από το ριάλιτι της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, Big Brother. Η Ανχελίτα βρίσκεται στην Κρήτη επειδή το επόμενο Σαββατοκύριακο θα συμμετάσχει ο σύντροφος της, επίσης παίκτης που μάθαμε μέσα από τα ριάλιτι της τηλεόρασης όπως το Next Top Model Ελλάδας αλλά και το Big Brother, Παναγιώτης Πέτσας, […] The post Big Brother: Η φωτογραφία με το μαγιό με την οποία η Ανχελίτα του ριάλιτι διέλυσε την Κρήτη appeared first on Koolnews.gr.
12:38 20/06/2022

Παναγιώτης Πέτσας: Μετά τα ριάλιτι πάει σε καλλιστεία της επαρχίας

koolnews.gr
Πρώτος σταθμός Κρήτη για τον Παναγιώτη Πέτσα ο οποίος μετά τη συμμετοχή του στα ριάλιτι στην τηλεόραση ξεκινάει τους διαγωνισμούς ομορφιάς με συμμετοχή στα πρώτα καλλιστεία για τον Μίστερ Κρήτη! Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι σβάρνα την επαρχία έπαιρναν συνήθως οι τραγουδίστριες για να κάνουν το αγροτικό τους στα τοπικά μπουζουξίδικα και να πάρουν παραστάσεις από […] The post Παναγιώτης Πέτσας: Μετά τα ριάλιτι πάει σε καλλιστεία της επαρχίας appeared first on Koolnews.gr.
13:40 08/06/2022

Η Ανχελίτα του Big brother πλατσουρίζει με Brazilian μαγιό κ παίρνει πόζες. Η Φωτογραφία που κράσαρε servers

koolnews.gr
Το ζητήσαμε όλοι μαζί και η Ανχελίτα μας το κάνει δώρο με μία μέρα καθυστέρηση. Άνθρωπός μας που βρίσκεται στην Κρήτη είδε την πρώην παίκτρια του Big Brother στις παραλίες στο Τυμπάκι να παίρνει πόζες και να φωτογραφίζεται αναδεικνύοντας τα προσόντα της! Μαζί της ο σύντροφός της Παναγιώτης Πέτσας και ο Κρητικός παίκτης του ριάλιτι […] The post Η Ανχελίτα του Big brother πλατσουρίζει με Brazilian μαγιό κ παίρνει πόζες. Η Φωτογραφία που κράσαρε servers appeared first on Koolnews.gr.
14:24 30/05/2022

Big Brother: ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΒΟΜΒΑ. Πόσα λεφτά έδωσε την Ευδοκία ο νικητής του ριάλιτι; Γιατί τον χώρισε;

koolnews.gr
Αφού είδαμε το ζευγάρι Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor κάπως έπρεπε ο Big Brother να απαντήσει στο δικό του ριάλιτι και απάντησε με δύο ζευγάρια πού δημιουργήθηκαν στο σπίτι του μεγάλου αδελφού! Παναγιώτης Πέτσας και Ανχελίτα από τη μία, Νίκος και Ευδοκία από την άλλη! Τα τέσσερα παιδιά μάλιστα έφτασαν μέχρι τον τελικό! […] The post Big Brother: ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΒΟΜΒΑ. Πόσα λεφτά έδωσε την Ευδοκία ο νικητής του ριάλιτι; Γιατί τον χώρισε; appeared first on Koolnews.gr.
01:04 10/03/2022

Big Brother: Χώρισαν ο Παναγιώτης Πέτσας με την Ανχελίτα. Τι γίνεται με το VIDEO από το ριάλιτι

koolnews.gr
Παναγιώτης Πέτσας και Ανχελίτα γνωρίστηκαν στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ το big brother ερωτεύτηκαν και έμειναν μαζί για σχεδόν 90 μέρες μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδελφού! Τα δύο παιδιά λαχταρούσαν να βγουν έξω και να ζήσουν τον έρωτά τους απελευθερωμένοι και μακριά από τις κάμερες. Το έξω έφτασε αλλά δυστυχώς αποδείχθηκε σκληρό για τους δύο […] The post Big Brother: Χώρισαν ο Παναγιώτης Πέτσας με την Ανχελίτα. Τι γίνεται με το VIDEO από το ριάλιτι appeared first on Koolnews.gr.
23:16 25/01/2022

Παναγιώτης Πέτσας: Δίπλα στην Ανχελίτα μετά την εξομολόγησή της για το ροζ βίντεο

tlife.gr
Μέσα από ένα βίντεο στα social media η Ανχελίτα αναφέρθηκε στις πολύ προσωπικές της στιγμές στο To άρθρο Παναγιώτης Πέτσας: Δίπλα στην Ανχελίτα μετά την εξομολόγησή της για το ροζ βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:28 03/01/2022

Big Brother: Έχασαν και τα έσπασαν στα μπουζούκια Ανχελίτα και Πέτσας

sportime.gr
Το Big Brother ολοκληρώθηκε και για φέτος. Εκεί που ο Νίκος Τακλής ήταν ο μεγάλος νικητής. Οι Ανχελίτα και ο Παναγιώτης Πέτσας πάντως μετά την ήττα τους, τα «έσπασαν» στα μπουζούκια. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
15:56 19/12/2021

Παναγιώτης Πέτσας: Το πρώτο μήνυμα στα social media μετά το τέλος του Big Brother

tlife.gr
Τίτλοι τέλους για το Big Brother το οποίο το βράδυ της Παρασκευής αποχαιρέτησε οριστικά τους τηλεθεατές To άρθρο Παναγιώτης Πέτσας: Το πρώτο μήνυμα στα social media μετά το τέλος του Big Brother δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:08 18/12/2021

Νίκος Τακλής: Ποιος ο μεγάλος νικητής του Big Brother, με ποια είχε σχέση και το έκρυψε [video]

fimes.gr
O Νίκος Τακλής κατέκτησε την πρώτη θέση στο Big Brother και κέρδισε 100.000 ευρώ. Το αποτέλεσμα κρίθηκε και το τηλεοπτικό κοινό απόψε αποφάσισε για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής στον αποψινό τελικό του Big Brother. Ευδοκία Τσαγκλή, Νίκος Τακλής, Παναγιώτης Πέτσας κι Ανχελίτα κονταροχτυπήθηκαν στην αποψινή μεγάλη βραδιά για τους ίδιους κι ένας […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Νίκος Τακλής: Ποιος ο μεγάλος νικητής του Big Brother, με ποια είχε σχέση και το έκρυψε [video].
01:06 18/12/2021

Big Brother αποχώρηση: 4 στον τάκο ένας αποχωρεί. Ποιος παίκτης φεύγει από το ριάλιτι

koolnews.gr
Μία εβδομάδα πριν την ανάδειξη του μεγάλου νικήτη στο ριάλιτι του μεγάλου αδελφού που θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ έχουμε τον πρώτο παίκτη που πηγαίνει απευθείας στον τελικό Ο Παναγιώτης Πέτσας έκανε περίπατο στα αγωνίσματα και έδειξε ότι τελικά θα έπρεπε να πάει και στο Survivor αφού έχει πάρει σβάρνα όλα τα ριάλιτι […] The post Big Brother αποχώρηση: 4 στον τάκο ένας αποχωρεί. Ποιος παίκτης φεύγει από το ριάλιτι appeared first on Koolnews.gr.
09:40 10/12/2021

Big Brother – Η… πρόταση γάμου του Παναγιώτη και το «άκυρο» από την Ανχελίτα

in.gr
Ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα γνωρίστηκαν στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» και μέσα σε λίγο καιρό έγιναν... ένα
01:06 04/12/2021

Big Brother: Αποχώρησε και το Twitter την αποχαιρέτισε με ένα «άντε γεια και να μην σε δούμε ξανά»

Newsbeast.gr
Στο live του Big Brother 2 της Παρασκευής (26/11) η Ευδοκία, ο Νίκος, η Άννα και η Ανχελίτα ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση από την έξοδο από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Όταν ο παρουσιαστής Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωσε ποια παίκτρια αποχωρεί, ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα άρχισαν να κλαίνε καθώς η τελευταία και η Άννα ήταν οι δύο παίκτριες που είχαν μείνει στο τέλος. Η Άννα ήταν αυτή που αποχώρησε, η οποία σχολίασε πως ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει καθώς έτσι δεν θα χωριστεί και το ζευγάρι. Οι χρήστες στο Twitter στο άκουσμα ότι ήταν η Άννα η παίκτρια που θα αποχωρούσε… πέταξαν από τη χαρά τους. Στο live του Big Brother σχολιάστηκε και το τετ-α-τετ του Νίκου και τ
02:48 27/11/2021

Big Brother: Σκληρή μάχη για 2. Ποιος αποχωρεί σήμερα από το ριάλιτι; Μόνος ο Παναγιώτης;

koolnews.gr
Επτά παίκτες στο ριάλιτι, ένας αρχηγός με ασυλία, ένας το βέτο ένας που σώθηκε και οι τέσσερις στον τάκο και κάπως έτσι θα περάσουν οι υπόλοιπες εβδομάδες μέχρι την ανάδειξη του τελικού νικήτη θα κερδίσει τα 100.000 ευρώ! Αρχηγός αυτή την εβδομάδα στο Big Brother ήταν Παναγιώτης Πέτσας, το βέτο κέρδισε η Μαρία η οποία […] The post Big Brother: Σκληρή μάχη για 2. Ποιος αποχωρεί σήμερα από το ριάλιτι; Μόνος ο Παναγιώτης; appeared first on Koolnews.gr.
08:54 26/11/2021

Σάλος στο Big Brother: Διέρρευσε ροζ βίντεο με προσωπικές στιγμές του Παναγιώτη Πέτσα και την Ανχελίτα

thetoc.gr
Σε βίντεο το οποίο πιθανολογείται πως έχει τραβηχτεί από ανθρώπους της παραγωγής του Big Brother, φαίνονται ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα να ερωτοτροπούν.
10:12 23/11/2021

Big Brother: Η Ανχελίτα δεν άντεξε την πίεση και ξέσπασε σε δάκρυα!

govastileto.gr
  Ψυχολογικά πεσμένοι είναι ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα στο Big Brother, αφού οι φίλοι τους ο ένας μετά τον άλλον έχουν αποχωρήσει από το...
08:46 23/11/2021

Big Brother ποιος βγήκε αρχηγός αυτή την εβδομάδα στο ριάλιτι;

koolnews.gr
Επτά παίκτες έχουν μείνει στο σπίτι του μεγάλου αδελφού ένα μήνα πριν την έναρξη του μεγάλου νικητής θα κερδίσει 100.000 ευρώ! Ένας από αυτούς, ο νικητής του αγωνίσματος για την αρχηγία από τη στιγμή που έχει και ασυλία πλησιάζει λίγο πιο κοντά στο στόχο του τελικού! Αυτός είναι ο Παναγιώτης Πέτσας! Οι παίκτες έπρεπε να […] The post Big Brother ποιος βγήκε αρχηγός αυτή την εβδομάδα στο ριάλιτι; appeared first on Koolnews.gr.
01:20 23/11/2021

Απολύσεις στο κανάλι του Φαλήρου | Αυτό είναι το βίvτεο με τις περιπτύξεις παικτών του Big Brother που χλεύασαν και διέρρευσαν οι τεχνικοί (Pic & Tweets)

spoilers
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα απαράδεκτο βίντεο μέσα από το σπίτι του «Big Brother» στο οποίο απεικονίζονται ο Παναγιώτης Πέτσας και... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Απολύσεις στο κανάλι του Φαλήρου | Αυτό είναι το βίvτεο με τις περιπτύξεις παικτών του Big Brother που χλεύασαν και διέρρευσαν οι τεχνικοί (Pic & Tweets)
13:46 22/11/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load