#CNN Türk

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στο CNN Türk: Ορισμένες φορές η ένταση αυξάνεται και από τις δύο πλευρές

in.gr
«Υπάρχουν φορές που αυξάνεται η ένταση και από τις δύο πλευρές» στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στο CNN Türk, τονίζοντας παράλληλα ότι «δεν υπάρχει τίποτα που να μας χωρίζει με τον τουρκικό λαό».
03:22 10/03/2023

Κύπρου Γεώργιος: Δεν υπάρχει τίποτα που να μας χωρίζει με τον τουρκικό λαό

ekklisiaonline.gr
«Δεν υπάρχει τίποτα που να μας χωρίζει με τον τουρκικό λαό», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Γεώργιος στο CNN Türk, στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκικό μέσο. Το άρθρο Κύπρου Γεώργιος: Δεν υπάρχει τίποτα που να μας χωρίζει με τον τουρκικό λαό εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:08 09/03/2023

Σεισμός στην Τουρκία: «Ένιωθα ότι θα ανοίξει η γη κάτω από τα πόδια μου» – 6 νεκροί από τον νέο σεισμό των 6,4 Ρίχτερ

eleftherostypos.gr
Σεισμός στην Τουρκία: Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη νέα σεισμική δόνηση που έπληξε χθες Δευτέρα την περιοχή των συνόρων της Τουρκίας και της Συρίας, όπως μεταδίδει το CNN Türk, δυο εβδομάδες μετά τον καταστροφικό σεισμό 7,8 βαθμών ο οποίος στοίχισε τη ζωή τουλάχιστον 47.000 ανθρώπων και κατέστρεψε εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια και άλλα […] Το άρθρο Σεισμός στην Τουρκία: «Ένιωθα ότι θα ανοίξει η γη κάτω από τα πόδια μου» – 6 νεκροί από τον νέο σεισμό των 6,4 Ρίχτερ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:24 21/02/2023

Νέος σεισμός στην Τουρκία και τη Συρία: Αυξάνονται οι νεκροί στον θλιβερό κατάλογο [vid, pics]

onalert.gr
Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους καθώς σεισμός έπληξε χθες Δευτέρα την περιοχή των συνόρων της Τουρκίας και της Συρίας, όπως  μεταδίδει το CNN Türk. The post Νέος σεισμός στην Τουρκία και τη Συρία: Αυξάνονται οι νεκροί στον θλιβερό κατάλογο [vid, pics] appeared first on OnAlert.
10:44 21/02/2023

Πάνω από 37.000 οι νεκροί σε Τουρκία και Συρία από τον σεισμό

matrix24.gr
Ο 18χρονος Μουχαμέντ Καφέρ διασώθηκε από τα ερείπια κτιρίου στη νότια Τουρκία και είναι ο τρίτος άνθρωπος που διασώζεται σήμερα το πρωί περίπου 198 ώρες μετά τον καταστροφικό σεισμό της περασμένης εβδομάδας, μετέδωσε το CNN Türk. Ο καταστροφικός σεισμός της [...]
12:40 14/02/2023

Διπλό θαύμα στα ερείπια! Τους έβγαλαν ζωντανούς μετά από 198 ώρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

paraskhnio.gr
Δεκαεπτάχρονος, που κατονομάστηκε απλά ως Μουχαμέτ, κι ακόμη ένας άνδρας, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά εκτιμάται πως είναι αδελφός του, ανασύρθηκαν σήμερα από τα συντρίμμια πολυκατοικίας στην επαρχία Καχραμάνμαρας της Τουρκίας, σχεδόν 198 ώρες μετά τον καταστροφικό σεισμό 7,8 βαθμών της 6ης Φεβρουαρίου, μεταδίδει το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Türk. Στα Το άρθρο Διπλό θαύμα στα ερείπια! Τους έβγαλαν ζωντανούς μετά από 198 ώρες! (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
09:18 14/02/2023

Ελληνοτουρκικά: Πήραν αέρα τα μυαλά τους και παραληρούν – «Να χτυπήσουμε το ελληνικό τμήμα της Κύπρου» [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Ελληνοτουρκικά: Νέες προκλήσεις από τα τουρκικά ΜΜΕ, με δηλώσεις που «ρίχνουν λάδι στη φωτιά». Χαρακτηριστική ήταν η συζήτηση που έγινε σε τηλεοπτική εκπομπή του CNN Türk με αφορμή τα ελληνοτουρκικά αλλά και το θέμα της άρσης του αμερικανικού εμπάργκο πώλησης όπλων στην Κύπρο. Στην εκπομπή ήταν φιλοξενούμενοι, μεταξύ άλλων, ο απόστρατος Τούρκος πιλότος και υποστράτηγος […] Το άρθρο Ελληνοτουρκικά: Πήραν αέρα τα μυαλά τους και παραληρούν – «Να χτυπήσουμε το ελληνικό τμήμα της Κύπρου» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
18:48 03/10/2022

Ενισχύει τον Αττίλα με επιπλέον στρατό ο Ερντογάν-Προανήγγειλε κούρσα εξοπλισμών

ekklisiaonline.gr
Νέες απειλές κατά της Ελλάδας και της Κύπρου εξαπέλυσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, προειδοποιώντας πως είναι έτοιμος να ενισχύσει τη στρατιωτική παρουσία της στην κατεχόμενη Κύπρο, μετά την απόφαση των ΗΠΑ για την πλήρη άρση του εμπάργκο πώλησης όπλων στην Κυπριακή Δημοκρατία, σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης στο CNN Türk. Το άρθρο Ενισχύει τον Αττίλα με επιπλέον στρατό ο Ερντογάν-Προανήγγειλε κούρσα εξοπλισμών εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:34 29/09/2022

Ο Ερντογάν αυξάνει στο στρατό στα κατεχόμενα λόγω ΗΠΑ

Newsit
Η απόφαση των ΗΠΑ να άρουν το εμπάργκο πώλησης όπλων στην Κύπρο έγινε η αφορμή που ζητούσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να αυξήσει το στρατό της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Και το είπε ξεκάθαρα στη συνέντευξή του στο CNN Türk το βράδυ της Τετάρτης (28.09.2022). Η Τουρκία, είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα ενισχύσει τη ... Περισσότερα To άρθρο Ο Ερντογάν αυξάνει στο στρατό στα κατεχόμενα λόγω ΗΠΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:14 29/09/2022

Το φερέφωνο του ψευτοσουλτάνου στην Κύπρο, “χτύπησε” ξανά: “Επίσημες διαπραγματεύσεις μόνο με αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας!”

otavoice.gr
«Η κυριαρχική μας ισότητα πρέπει να γίνει αποδεκτή για να ξεκινήσουν οι επίσημες διαπραγματεύσεις», δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ. Σε συνέντευξή του στο τουρκικό κανάλι CNN Türk ο Ερσίν Τατάρ σχολίασε τις εικόνες Ε/κ ιερέων που πραγματοποιούσαν βολή, λέγοντας ότι “η εκκλησία έχει μεγάλη επιρροή στην πολιτική στην ε/κ πλευρά εδώ και χρόνια” και ότι ε/κ […]
11:38 21/02/2022

Σύμβουλος του Ερντογάν, μας εγκαλεί γιατί πηγαίνουμε στο Καστελλόριζο!

olympia.gr
Καθημερινές πλέον οι τουρκικές προκλήσεις, με τον σύμβουλο του Ερντογάν, Μεσούτ Χακί Κασίν, σε θέματα Ασφάλειας και Εξωτερικής Πολιτικής, να τις κλιμακώνει. Ο Κασίν, που είναι και καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο πανεπιστήμιο Yeditepe της Κωνσταντινούπολης, μίλησε στο CNN Türk χρησιμοποιώντας το γνωστό απαξιωτικό ύφος του για τη χώρα μας και τους Έλληνες. Προκλητικός δήλωσε ότι […] Σύμβουλος του Ερντογάν, μας εγκαλεί γιατί πηγαίνουμε στο Καστελλόριζο! - olympia
07:02 18/02/2022

Σύμβουλος Ερντογάν: “Η Ελλάδα θα χάσει όλα τα νησιά”

thecaller.gr
Ο Μεσούτ Χακί Τζασίν είναι σύμβουλος του Ερντογάν για θέματα Ασφάλειας και Εξωτερικής Πολιτικής και καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του ιδιωτικού Πανεπιστημίου Yeditepe της Κωνσταντινούπολης. “Εσύ σε πόλεμο με την Τουρκία 100% θα χάσεις” Μιλώντας στο CNN Türk, είπε: «Συνέχεια το λέω στους κεφάλες τους Έλληνες, στον Μητσοτάκη και στην κομπανία του. Ελάτε να ψαρέψουμε τσιπούρες […]
21:34 17/02/2022

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά

politik.gr
Ο Τούρκος στρατηγικός αναλυτής Αμπντουλάχ Τσιφτσί περιγράφει στο CNN Türk, τηλεοπτικός σταθμός μεγάλης τηλεθέασης, το πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά. Σε νέες αποκαλύψεις για…
07:42 17/02/2022

Εμμονή Ακάρ με το εξοπλιστικό πρόγραμμα της Ελλάδας

tanea.gr
Ο Χουλουσί Ακάρ απάντησε σε ερωτήσεις του CNN Türk κατά την επίσκεψή του στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη και αναφερόμενος στις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας, είπε ότι «η προσπάθεια εξοπλισμού της Ελλάδας είναι μια μάταιη προσπάθεια. Λέμε ότι ο διάλογος είναι σημαντικός και ιδιαίτερος και ότι η περιοχή τον χρειάζεται»
17:20 28/12/2021

Αζέρος πρόεδρος: Εμείς ξεκινήσαμε τον πόλεμο στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ

ptisidiastima.com
Ο Αζέρος πρόεδρος Ilλχαμ Αλίεφ παραδέχτηκε ότι το Αζερμπαϊτζάν ήταν η χώρα που ξεκίνησε τον πόλεμο στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ παρά τις επανειλημμένες δηλώσεις του Μπακού ότι η Αρμενία ήταν η πλευρά που ξεκίνησε τη σύγκρουση. Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN Türk στις 14 Αυγούστου, ο Αλίεφ είπε ότι το Αζερμπαϊτζάν ξεκίνησε έναν «πόλεμο σωτηρίας» όταν οι […] Το άρθρο Αζέρος πρόεδρος: Εμείς ξεκινήσαμε τον πόλεμο στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ εμφανίστηκε πρώτα στο Πτήση & Διάστημα.
07:02 17/08/2021

Εξαγωγική επιτυχία για το τουρκικό Hürkuş-C σύμφωνα με την TAI

ptisidiastima.com
Η Τουρκία θα εξάγει σύντομα το εγχώριας κατασκευής αεροσκάφος Hürkuş-C σε μια μη κατονομαζόμενη χώρα, σύμφωνα με την κατασκευάστρια Turkish Aerospace Industries (TAI). Ο Γενικός Διευθυντής της TAI Temel Kotil δήλωσε στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό CNN Türk την Κυριακή ότι συνολικά 12 Hürkuş-C θα πωληθούν στο εξωτερικό. “Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τη χώρα επειδή το […] Το άρθρο Εξαγωγική επιτυχία για το τουρκικό Hürkuş-C σύμφωνα με την TAI εμφανίστηκε πρώτα στο Πτήση & Διάστημα.
18:58 26/04/2021

Τουρκία : Γκάφα ολκής από σύμβουλο του Ερντογάν στον τηλεοπτικό αέρα – «Η Αμερική μας γ@μ@ει»

crashonline.gr
«Σε εκπομπή του CNN Türk εκτυλίχθηκε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στον αέρα των τελευταίων ετών» αναφέρει σοκαρισμένη η εφημερίδα «Τζουμχουριέτ», που πρόσκειται στην αντιπολίτευση! Τι συνέβη; Όπως αναφέρει το sigmalive.com, ο σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε θέματα ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής, Μεσούτ Τζασίν, μιλώντας για την άρνηση των...
09:13 07/03/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load