#Δημήτρης Ελευθεράκης

Τι απέγιναν οι δήμιοι των Ελλήνων Εβραίων; 25 Μαρτίου 1944

militaire.gr
Δημήτρης Ελευθεράκης από την DW 25η Μαρτίου 1944. Οι Εβραίοι των Ιωαννίνων ξεκινούν το ταξίδι τους για το Άουσβιτς. Ανάλογη τύχη είχαν και 46.000 Εβραίοι της Θεσσαλονίκης. Ποια τύχη είχαν όμως οι γερμανοί διοικητές, που ήταν υπεύθυνοι για την εξόντωση; Τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου 1944 γερμανοί στρατιώτες και έλληνες χωροφύλακες έβγαλαν με τη βία […] The post Τι απέγιναν οι δήμιοι των Ελλήνων Εβραίων; 25 Μαρτίου 1944 appeared first on Militaire.gr.
08:16 25/03/2023

Δημήτρης Ελευθεράκης: Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός ποιητής. Ηλικία, βιογραφικό

fimes.gr
Θρήνος για τον γνωστό ποιητή Δημήτρη Ελευθεράκη. Πέθανε, σε ηλικία 42 ετών, ο ποιητής της νεότερης γενιάς Δημήτρης Ελευθεράκης, που γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα. Σπούδασε ελληνική και ξένη φιλολογία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Εδιμβούργο. Ποιήματά του πρωτοδημοσιεύθηκαν το 1998 στο περιοδικό «Νέα Εστία». Επιμελήθηκε τις εκδόσεις των ποιημάτων του Κ. Γ. Καρυωτάκη […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Δημήτρης Ελευθεράκης: Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός ποιητής. Ηλικία, βιογραφικό.
16:50 13/11/2020

Ποιητής Δημήτρης Ελευθεράκης

ekklisiaonline.gr
Πέθανε, σε ηλικία 42 ετών, ο ποιητής της νεότερης γενιάς Δημήτρης Ελευθερακης, που γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα. Το άρθρο Ποιητής Δημήτρης Ελευθεράκης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
03:26 12/11/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load