#Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας

Απίστευτη καταγγελία: Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας ισχυρίζεται ότι ο Αρχιμανδρίτης Αλβανίας τον βρίζει στα social media

Gazzetta
Η εκκλησία της Αλβανίας προχώρησε σε μια απίστευτη καταγγελία για τον Αχιμανδρίτη Κρήτης.
09:00 14/08/2023

Ξαναχτίζεται ο Άγιος Προκόπιος στο κέντρο των Τιράνων – Εκκλησία αλήθειας και αγάπης είπε ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος

ekklisiaonline.gr
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ: Ξαναχτίζεται ο άγιος Προκόπιος στο κέντρο των Τιράνων - Εκκλησία αλήθειας και αγάπης, είπε ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος. Του π. Ηλία Μάκου. Την Κυριακή 30 Απριλίου ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος δέχθηκε το δήμαρχο Τιράνων Εριόν Βελίαϊ στο σημείο, όπου υπάρχει λυόμενος ναός του αγίου Προκοπίου και του παρουσίασε τα αρχιτεκτονικά σχέδια ανέγερσης εκ θεμελίων του παλιάς εκκλησίας, που είχε καταστραφεί την εποχή του κομμουνιστικού καθεστώτος. Το άρθρο Ξαναχτίζεται ο Άγιος Προκόπιος στο κέντρο των Τιράνων – Εκκλησία αλήθειας και αγάπης είπε ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:56 01/05/2023

ΠΥΛΩΡΟΣ: Σε πατριαρχική «καραντίνα» ο Αλβανίας Αναστάσιος

ekklisiaonline.gr
Είναι, ενδεχομένως, καιρός, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας να αναθεωρήσει αυτή την ατυχή δήλωση και ανακοίνωση της Αλβανικής Εκκλησίας, να στηρίξει το «δίκαιον», το «ορθόν», το εκκλησιαστικώς «νόμιμον» και δικαιωματικά «αποδεκτόν» Το άρθρο ΠΥΛΩΡΟΣ: Σε πατριαρχική «καραντίνα» ο Αλβανίας Αναστάσιος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:08 29/03/2023

Τραγωδία στα Τέμπη: Μέρα εθνικού πένθους η Κυριακή στην Αλβανία – Στο μοιραίο τρένο επέβαιναν και Αλβανοί

Newsbeast.gr
Μέρα εθνικού πένθους για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη κήρυξε τη Κυριακή 5 Μαρτίου ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα. Χθες, η ολομέλεια της αλβανικής Βουλής τήρησε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του τραγικού συμβάντος. Σύμφωνα με αλβανικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο μοιραίο τρένο επέβαιναν και Αλβανοί πολίτες, πέντε εκ των οποίων μέχρι χθες αγνοούνταν και άλλοι πέντε είχαν τραυματιστεί. Τη θλίψη για τη συνταρακτική τραγωδία, εξέφρασε και ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος.
13:38 03/03/2023

Αλβανίας Αναστάσιος για την Μεγάλη Σαρακοστή: «Οι Χριστιανοί είμαστε οι μετανοούντες αμαρτωλοί»

ekklisiaonline.gr
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ: «Οι Χριστιανοί είμαστε οι μετανοούντες αμαρτωλοί». Του π. Ηλία Μάκου. «Εμείς οι Χριστιανοί είμαστε οι μετανοούντες αμαρτωλοί». Αυτό ήταν το μήνυμα, που έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος για τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή, μιλώντας, προς το τέλος της Θείας Λειτουργίας στον καθεδρικό ναό της «Ανάστασης» στα Τίρανα, όπου ιερούργησε, πλαισιούμενος από τον Μητροπολίτη Αμαντίας Ναθαναήλ και ιερείς της Αρχιεπισκοπής. Το άρθρο Αλβανίας Αναστάσιος για την Μεγάλη Σαρακοστή: «Οι Χριστιανοί είμαστε οι μετανοούντες αμαρτωλοί» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:56 27/02/2023

ΤΕΡΑΣΤΙΟ το έργο της Εκκλησίας της Αλβανίας στον τομέα της υγείας: Πάνω από 1.5 εκ. ασθενείς έχουν εξεταστεί στο Ιατρικό Κέντρο «Ευαγγελισμός»

ekklisiaonline.gr
Τεράστιο το έργο της Εκκλησίας της Αλβανίας στον τομέα της υγείας: Πάνω από 1.5 εκ. ασθενείς έχουν εξεταστεί στο Ιατρικό Κέντρο «Ευαγγελισμός». Του π. Ηλία Μάκου. Μια από τις πρώτες ενέργειες, που δρομολόγησε ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, μόλις ανέλαβε επικεφαλής της Αυτοκέφαλης Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας, ήταν να δημιουργηθούν υποδομές για την ιατρική φροντίδα των Αλβανών, Ορθοδόξων και μη, ανοίγοντας τις πόρτες τις δικές του, τις πόρτες της ψυχής του στο Χριστό και στους συνανθρώπους. Το άρθρο ΤΕΡΑΣΤΙΟ το έργο της Εκκλησίας της Αλβανίας στον τομέα της υγείας: Πάνω από 1.5 εκ. ασθενείς έχουν εξεταστεί στο Ιατρικό Κέντρο «Ευαγγελισμός» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:56 26/01/2023

Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος: Συνεχίζοντας το έργο με τις ευχές κλήρου και λαού

ekklisiaonline.gr
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ Το άρθρο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος: Συνεχίζοντας το έργο με τις ευχές κλήρου και λαού εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
08:50 23/01/2023

Ο Αλβανίας έδωσε την Εικόνα Αναστάσεως στο νέο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

NewsBomb
Εικόνα της Αναστάσεως προσέφερε ως συμβολικό δώρο ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ. κ. Αναστάσιος στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Γεώργιο. Την εικόνα…Περισσότερα...
17:58 11/01/2023

Ντοκιμαντέρ: “Αναστάσιος – Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, 50 Χρόνια Αρχιερωσύνης” στο Κανάλι της Βουλής

ekklisiaonline.gr
Το ντοκιμαντέρ με θέμα: “Αναστάσιος – Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, 50 Χρόνια Αρχιερωσύνης (1972 – Σήμερα)” θα προβληθεί την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023, ανήμερα της εορτής των Θεοφανείων, στις 17:00 το απόγευμα, από το κανάλι της Βουλής. Το άρθρο Ντοκιμαντέρ: “Αναστάσιος – Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, 50 Χρόνια Αρχιερωσύνης” στο Κανάλι της Βουλής εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:50 04/01/2023

Ο Αλβανίας Αναστάσιος για τον Πάπα Βενέδικτο: «Υπήρξε εξέχουσα προσωπικότητα, προικισμένος με εξαιρετικά διανοητικά χαρίσματα»

ekklisiaonline.gr
Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας για την εκδημία του Πάπα Βενεδίκτου 16ου Το άρθρο Ο Αλβανίας Αναστάσιος για τον Πάπα Βενέδικτο: «Υπήρξε εξέχουσα προσωπικότητα, προικισμένος με εξαιρετικά διανοητικά χαρίσματα» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:52 03/01/2023

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας συγχαίρει τον νέο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

ekklisiaonline.gr
Συγχαρητήρια επιστολή προς τον νεοεκλεγέντα Αρχιεπίσκοπο Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου Μακαριώτατο κ. Γεώργιο απέστειλε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος. Το άρθρο Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας συγχαίρει τον νέο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:44 25/12/2022

Μήνυμα Αρχιεπίσκοπου Αλβανίας εν όψει Χριστουγέννων: Η ειρήνη είναι θείο δώρο

Cnn.gr
Και ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος, θέλησε με την σειρά του να ευχηθεί σε όλο τον κόσμο για τις γιορτές των Χριστουγέννων, κάνοντας λόγο για την αναγκαιότητα και την πολυτιμότητατης ειρήνης…Περισσότερα...
23:00 20/12/2022

Τα Διπλώματα Βυζαντινής Μουσικής σε νέους ψάλτες επέδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος

ekklisiaonline.gr
Τα Διπλώματα Βυζαντινής Μουσικής στους τέσσερεις νέους αποφοίτους της Σχολής της Εκκλησίας της Αλβανίας επέδωσε σήμερα, Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως, 18 Δεκεμβρίου 2022, το πρωί, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στα Τίρανα ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος, οποίος συλλειτούργησε με τον Μητροπολίτη Αμαντίας κ. Ναθαναήλ. Το άρθρο Τα Διπλώματα Βυζαντινής Μουσικής σε νέους ψάλτες επέδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:38 18/12/2022

Θερμή και Εγκάρδια Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αναστασίου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Ξενάγηση στο Ναό «Ανάσταση»

ekklisiaonline.gr
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Θερμή και Εγκάρδια Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αναστασίου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Ξενάγηση στο Ναό «Ανάσταση». Του π. Ηλία Μάκου. Θερμή συνάντηση είχε ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την επίσκεψή του στα Τίρανα στις 6 Δεκεμβρίου. Το άρθρο Θερμή και Εγκάρδια Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αναστασίου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Ξενάγηση στο Ναό «Ανάσταση» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
08:36 08/12/2022

Στιγμιότυπα από το διήμερο εορτασμό των 50 χρόνων επισκοπικής διακονίας του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου

ekklisiaonline.gr
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ: ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ από το διήμερο εορτασμό των 50 χρόνων επισκοπικής διακονίας του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου. Του π. Ηλία Μάκου. Με μεγάλο προστάτη και σύμμαχο τον Θεό επί πενήντα χρόνια στην αρχιερωσύνη (19 Νοεμβρίου 2022 η εκλογή του σε Επίσκοπο Ανδρούσης) ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος υπερασπίζεται την ΑΓΑΠΗ. Το άρθρο Στιγμιότυπα από το διήμερο εορτασμό των 50 χρόνων επισκοπικής διακονίας του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:16 20/11/2022

Όταν ο Αλβανίας Αναστάσιος συμμετείχε στην εξέγερση της Νομικής το 1973

ekklisiaonline.gr
Όταν ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος βοηθούσε τους εξεγερμένους φοιτητές της Νομικής. Το άρθρο Όταν ο Αλβανίας Αναστάσιος συμμετείχε στην εξέγερση της Νομικής το 1973 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:46 17/11/2022

Ο αγώνας του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου με τους φοιτητές του Πολυτεχνείου

ekklisiaonline.gr
Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ.Αναστάσιος, ο κατά κόσμον Αναστάσιος Γιαννουλάτος ανέλαβε να ανασυγκροτήσει την Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας μετά τα πέτρινα χρόνια του Χότζα. Το άρθρο Ο αγώνας του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου με τους φοιτητές του Πολυτεχνείου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:58 16/11/2022

Τα 93α γενέθλια του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστασίου: 4 Νοεμβρίου 1929 – 2023

ekklisiaonline.gr
Τα 93α γενέθλια του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστασίου (4/11/1929-4/11/2023). Του π. Ηλία Μάκου. Τα 93 γενέθλιά του έχει ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, μια εκκλησιαστική προσωπικότητα παγκόσμιας ακτινοβολίας, από αυτές, που σε φέρνουν όλο και πιο κοντά στο Θεό. Το άρθρο Τα 93α γενέθλια του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστασίου: 4 Νοεμβρίου 1929 – 2023 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:40 04/11/2022

Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος: 93 χρόνια ζωής και προσφοράς

ekklisiaonline.gr
Ενενήντα τρία χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος. Ήταν 4 Νοεμβρίου 1929 όταν στον Πειραιά έβλεπε το πρώτο φως της ζωής ένα παιδί το οποίο έμελλε με την πορεία και το έργο του στην Εκκλησία να σφραγίσει μία από τις πτυχές της στον 20ο και τον 21ο αιώνα, την ιεραποστολή. Το άρθρο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος: 93 χρόνια ζωής και προσφοράς εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:36 04/11/2022

Η Εκκλησία της Αλβανίας για την εκδημία του Μητροπολίτου Φιλομηλίου κυρού Ηλία

ekklisiaonline.gr
Επί τω θανάτω του Μητροπολίτου Φιλομηλίου κυρού Ηλία Κάτρε, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ. Ανάστασιος δήλωσε τα εξής: «Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε την εις Κύριον εκδημία του προσφιλούς αδελφού Μητροπολίτου Φιλομηλίου κυρού Ηλία (Κάτρε), εκλεκτού συνεργού εν Κυρίω σε διάφορες φάσεις της εκ των ερειπίων ανασυστάσεως της Ορθοδόξου Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Αλβανίας. Το άρθρο Η Εκκλησία της Αλβανίας για την εκδημία του Μητροπολίτου Φιλομηλίου κυρού Ηλία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:40 09/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load