#Γιώργος Παράσχος

Γιώργος Παράσχος: Με την πρώην γυναίκα μου δεν έχουμε πάρει ακόμα διαζύγιο

Newsbeast.gr
Με αφορμή τη νέα θεατρική του δουλειά, ο Γιώργος Παράσχος μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη Μαρία Παπαϊωάννου εστιάζοντας τόσο στο χωρισμό από την πρώην σύζυγό του όσο και την δύσκολη απώλεια του πατέρα του. «Με την πρώην γυναίκα μου δεν έχουμε πάρει ακόμα διαζύγιο. Κάποια στιγμή θα γίνει. Ζούμε χώρια και συνεχίζουμε τις ζωές μας. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο αναμεσά σε εμένα και την πρώην γυναίκα μου. Αποφασίσαμε να χωρίσουμε για το καλό της κόρης μας». «Όταν η κόρη μου ήρθε και με είδε στο θέατρο, είπα… “όχι Θεέ μου θα μου γίνει θεατρίνα”» εξομολογήθηκε αρχικά ο ηθοποιός. «Περίμενα ότι θα “φύγει” ο πατέρας μου αλλά ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος γι’ αυτό. Ευτυχώς πρόλαβα κ
01:00 25/02/2024

«Λύγισε» ο Γιώργος Παράσχος: «Περίμενα ότι θα φύγει, αλλά ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος»

tlife.gr
Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη Μαρία Παπαϊωάννου με αφορμή To άρθρο «Λύγισε» ο Γιώργος Παράσχος: «Περίμενα ότι θα φύγει, αλλά ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 24/02/2024

Γιώργος Παράσχος για Τεργιάκη: «Ποιος του θύμισε τόσες λεπτομέρειες από τη συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη;»

tlife.gr
Μέσα από την εκπομπή Breakfast@Star ο Γιώργος Παράσχος απάντησε στον Τάσο Τεργιάκη μετά τις δηλώσεις στο To άρθρο Γιώργος Παράσχος για Τεργιάκη: «Ποιος του θύμισε τόσες λεπτομέρειες από τη συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 21/06/2023

Γιώργος Παράσχος – αποκάλυψη: «Η Ελένη Μενεγάκη του είπε ότι δεν μπορείς να είσαι και στον Alpha και στο Mega»

zappit.gr
Ο Γιώργος Παράσχος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Γεια σου, αναφέροντας πως δεν έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από την συνεργασία του […] The post Γιώργος Παράσχος – αποκάλυψη: «Η Ελένη Μενεγάκη του είπε ότι δεν μπορείς να είσαι και στον Alpha και στο Mega» appeared first on Zappit.
13:00 19/06/2023

Γιώργος Παράσχος για Ελένη Μενεγάκη: «Στο δοκιμαστικό την λάτρεψα αλλά όταν ξεκίνησε η εκπομπή ήταν μια άλλη»

tlife.gr
Στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην To άρθρο Γιώργος Παράσχος για Ελένη Μενεγάκη: «Στο δοκιμαστικό την λάτρεψα αλλά όταν ξεκίνησε η εκπομπή ήταν μια άλλη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 18/06/2023

Παράσχος: «Μπορεί να κάνει την ανατροπή ο Άρης αρκεί να μην κάνει κανένα λάθος ο διαιτητής πάλι»

fosonline.gr
Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε για την μάχη του τίτλου και όχι μόνο. Αναφέρθηκε και στη ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης».
23:18 23/01/2023

Γιώργος Παράσχος: Μου έχουν πει πολλές φορές ότι δεν κάνω για έναν ρόλο επειδή είμαι πολύ γυμνασμένος

Newsit
“Μου έχουν πει ότι πρέπει να κάνω μόνο τον κακό, μόνο τον αστυνομικό, μόνο έναν μπράβο, μόνο έναν νονό της νύχτας” ανέφερε ο Γιώργος Παράσχος. Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και στην Νάντια Ρηγάτου για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης για να πάρει ρόλους και τις ευκαιρίες που ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Παράσχος: Μου έχουν πει πολλές φορές ότι δεν κάνω για έναν ρόλο επειδή είμαι πολύ γυμνασμένος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:24 18/01/2023

Γιώργος Παράσχος: «Δεν έχω πάρει τις ευκαιρίες που αξίζω»

zappit.gr
Με αφορμή την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» μίλησε ο Γιώργος Παράσχος στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» […] The post Γιώργος Παράσχος: «Δεν έχω πάρει τις ευκαιρίες που αξίζω» appeared first on Zappit.
14:38 18/01/2023

Γιώργος Παράσχος: «Έχω βαρεθεί να ακούω το όνομα του Αλέξη Παππά, κουράστηκα πια»

zappit.gr
Για την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» και τον Αλέξη Παππά απάντησε, για τελευταία φορά, ο Γιώργος Παράσχος στην […] The post Γιώργος Παράσχος: «Έχω βαρεθεί να ακούω το όνομα του Αλέξη Παππά, κουράστηκα πια» appeared first on Zappit.
11:04 08/01/2023

Γιώργος Λιάγκας: «Είναι δύσκολο για τους γονείς που περνούν τις γιορτές χωρίς τα παιδιά τους»

zappit.gr
Όσα εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παράσχος για την περίοδο μετά από το διαζύγιό του, έδωσαν την αφορμή να προχωρήσει και ο […] The post Γιώργος Λιάγκας: «Είναι δύσκολο για τους γονείς που περνούν τις γιορτές χωρίς τα παιδιά τους» appeared first on Zappit.
12:22 23/12/2022

Γιώργος Παράσχος: «Έχω χάσει δουλειά λόγω του Θανάση Πατριαρχέα»

zappit.gr
Ο Γιώργος Παράσχος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα […] The post Γιώργος Παράσχος: «Έχω χάσει δουλειά λόγω του Θανάση Πατριαρχέα» appeared first on Zappit.
08:54 22/12/2022

Το σημαντικό επίτευγμα που σημειώθηκε στο παιχνίδι Λεβαδειακός-Άρης

filathlos.gr
Το σημαντικό επίτευγμα που σημειώθηκε στο παιχνίδι Λεβαδειακός-Άρης 21/12/2022 Ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει αυτή την ώρα τον Άρη  για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ιστορικό ωστόσο μπορεί να θεωρηθεί το συγκεκριμένο ματς, καθώς είναι το παιχνίδι νούμερο 2.000 σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας στην Ελλάδα. Αναλυτικά η ενημέρωση της Super League 1: Οι προγραμματισμένες αγωνιστικές, χωρίς να υπολογίζει κανείς τους αγώνες των Playoffs, των Playouts και οποιαδήποτε άλλη μορφή μπαράζ ή αγώνων κατάταξης, είχαν φτάσει τις 1.999 και η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Άρη που άνοιξε την αυλαία του προγράμματος για τη 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League
16:18 21/12/2022

Γιώργος Παράσχος: Δεν θα ξαναπαντρευόμουν, η κοπέλα μου είναι διαζευγμένη με δύο παιδιά

Newsit
“Δεν θα ήθελα να κάνω αδερφάκι στο παιδί μου από άλλη μαμά. Θα δεχόμουν όμως η πρώην γυναίκα μου να κάνει παιδί με άλλον άντρα, καθώς θα μεγάλωναν στο ίδιο σπίτι” δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος. Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε σε συνέντευξή του στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού για το διαζύγιό του και τη νέα ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Παράσχος: Δεν θα ξαναπαντρευόμουν, η κοπέλα μου είναι διαζευγμένη με δύο παιδιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:30 18/06/2022

Ο Γιώργος Παράσχος εξομολογείται για το διαζύγιό του

zappit.gr
Στο περιοδικό Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το διαζύγιό […] The post Ο Γιώργος Παράσχος εξομολογείται για το διαζύγιό του appeared first on Zappit.
22:40 16/06/2022

Γιώργος Παράσχος: «Μπήκε από πίσω μου στις τουαλέτες, σήκωσε το φόρεμά της κι άρχισε να μου λέει διάφορα»

zappit.gr
Ο Γιώργος Παράσχος έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε για το Me Too και το περιστατικό […] The post Γιώργος Παράσχος: «Μπήκε από πίσω μου στις τουαλέτες, σήκωσε το φόρεμά της κι άρχισε να μου λέει διάφορα» appeared first on Zappit.
20:40 15/06/2022

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης: “Οι Άθλοι του Ηρακλή” με την υπογραφή της Κάρμεν Ρουγγέρη

grtimes.gr
Οι Άθλοι του Ηρακλή της Κάρμεν Ρουγγέρη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης σήμερα Σάββατο 14 και αύριο Κυριακή 15 Μαΐου 2022. Η αγαπημένη μικρών και μεγάλων Κάρμεν Ρουγγέρη, η Χριστίνα Κουλουμπή και οι συνεργάτες τους έρχονται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για να μας παρουσιάσουν την παράσταση ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ. Η Κάρμεν Ρουγγέρη και η Χριστίνα Κουλουμπή με μια νέα σκηνοθετική ματιά αλλά και με εντυπωσιακά σκηνικά, κοστούμια και ειδικά εφέ και βίντεο-προβολές, αξιοποιούν τις μεγάλες τεχνολογικές δυνατότητες του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και παρουσιάζουν την ζωή και τους άθλους του Ηρακλή σε μια σπουδαία παραγωγή για όλη την οικογένεια. Μια παράσταση για την δύναμη της θέλησης, γιατί όπως
12:32 14/05/2022

Η Κάρμεν Ρουγγέρη για την παράσταση «Οι Άθλοι του Ηρακλή» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

grtimes.gr
Στις τελευταίες παραστάσεις που δίνει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης η καλύτερη οικογενειακή παράσταση της χρονιάς, «Οι Άθλοι του Ηρακλή», αναφέρθηκε η σκηνοθέτης και ηθοποιός Κάρμεν Ρουγγέρη μιλώντας το απόγευμα της Παρασκευής στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλησπέρα», στον Real Fm 107,1. Η Κάρμεν Ρουγγέρη και η Χριστίνα Κουλουμπή με μια νέα σκηνοθετική ματιά, αλλά και με εντυπωσιακά σκηνικά, κοστούμια και ειδικά εφέ και βιντεο-προβολές, αξιοποιούν τις μεγάλες τεχνολογικές δυνατότητες του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και παρουσιάζουν την ζωή και τους άθλους του Ηρακλή σε μια σπουδαία παραγωγή για όλη την οικογένεια. Μια παράσταση για τη δύναμη της θέλησης, γιατί όπως
18:18 13/05/2022

«Βόμβα» Παράσχου: «Με έδιωξαν από τον ΟΦΗ γιατί κέρδισα με 4-1 τον Παναθηναϊκό!»

filathlos.gr
«Βόμβα» Παράσχου: «Με έδιωξαν από τον ΟΦΗ γιατί κέρδισα με 4-1 τον Παναθηναϊκό!» 28/01/2022 Απίστευτη αποκάλυψη από τον πρώην τεχνικό του ΟΦΗ μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό για το παιχνίδι που έγινε το 2008 στο Παγκρήτιο Στάδιο με τον ΟΦΗ να συντρίβει τον Παναθηναϊκό με 4-1. Ο Γιώργος Παράσχος αποκάλυψε πως ενώ είχε συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ και για την επόμενη χρονιά, μετά από εκείνο το παιχνίδι άλλαξαν όλα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν. Ο Γιώργος Παράσχος αποκάλυψε πως: “Έφτασε η ώρα να πω και κάτι που δεν το είχα ξαναπεί μέχρι τώρα αλλά πρέπει να γίνει γνωστό. Το 2008 είχα συμφωνήσει με τον
19:58 28/01/2022

Συζητήθηκε για Ατρόμητο ο Σα Πίντο

filathlos.gr
Συζητήθηκε για Ατρόμητο ο Σα Πίντο 20/12/2021 Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Ατρόμητος. Ο Γιώργος Παράσχος απολύθηκε και με τα τωρινά δεδομένα ο Γιώργος Κορακάκης φαντάζει το φαβορί για να τον αντικαταστήσει. Από τη στιγμή που πάρθηκε η απόφαση για απόλυση του Παράσχου, πάντως, ήταν λογικό να πέσουν στο τραπέζι κι άλλες λύσεις. Μία εξ αυτών ήταν του Ρικάρντο Σα Πίντο. Πρόκειται για έναν ακόμη γνώριμο των κυανόλευκων. Ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα, μπορεί να ανταπεξέλθει στα δύσκολα και έχει αρκετές παραστάσεις. Επίσης, άνθρωποι εντός της ΠΑΕ διατηρούν καλή άποψη για τον Πορτογάλο.
12:20 20/12/2021

Παράσχος… τέλος

filathlos.gr
Παράσχος… τέλος 19/12/2021 Μπορεί από χθες ο Γιώργος Παράσχος να βρισκόταν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, όμως σήμερα ήρθε η οριστική επιβεβαίωση, αφού ο 69χρονος αποτελεί παρελθόν από τον Ατρόμητο. Ο Καστοριανός τεχνικός συναντήθηκε με τη διοίκηση του συλλόγου με σκοπό να γίνει ανάλυση της κατάστασης μετά και τις τελευταίες ήττες, εκεί όπου αποφάσισαν την κοινή λύση της συνεργασίας τους. Ο Γιώργος Κορακάκης με τον Νίκο Λαζαρίδη θα αναλάβουν τις επόμενες μέρες την ομάδα, ωστόσο στόχος είναι να βρεθεί νέος προπονητής που θα καθοδηγήσει τον Ατρόμητο από τη νέα χρονιά. Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος "Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της
20:06 19/12/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load