#Γιώργος Παρτσαλάκης

Αντιπαραθέσεις 1.8.2023

blueskytv.gr
Παρουσιάζει Κώστας Χαρδαβέλλας Καλεσμένοι Αλέξης Μητρόπουλος  καθηγητής Εργατολόγος   Λευτέρης Ποταμιάνος πρόεδρος Μεσιτών Αττικής Σπύρος Σταυρούλιας φοροτεχνικός Γιώργος Παρτσαλάκης ηθοποιός Αγγελος Σκιαδάς Πρόεδρος Ενοικιαστών Ακιν. Αττικής Αντιπαραθέσεις 1.8.2023 on BLUE SKY.
09:46 02/08/2023

Γιώργος Παρτσαλάκης: Καταγγελία του ηθοποιού μετά από αναζήτηση φοιτητικής στέγης για τον γιο του

govastileto.gr
Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης έκανε παρέμβαση στην Κοινωνία Ώρα Mega με αφορμή τα ενοίκια «φωτιά» των φοιτητών αλλά και τις απαιτήσεις των ιδιοκτητών. Ο γνωστός ηθοποιός πρόσφατα βρέθηκε σε Ιωάννινα για αναζήτηση φοιτητικής στέγης του γιου του και μοιράζεται την εμπειρία του με τους τηλεθεατές του Mega. «Ο γιος μου πέρασε στη Φιλοσοφική στα […]
13:00 28/07/2023

Γιώργος Παρτσαλάκης: Καταγγελία για τις παράλογες απαιτήσεις των ιδιοκτητών κατοικιών

zappit.gr
«Φρένο» στα όνειρα των φοιτητών ωστόσο φαίνεται πως βάζουν τα υπέρογκα έξοδα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι για να σπουδάσουν […] The post Γιώργος Παρτσαλάκης: Καταγγελία για τις παράλογες απαιτήσεις των ιδιοκτητών κατοικιών appeared first on Zappit.
12:00 28/07/2023

Κούλης Νικολάου: «Η Γη της Ελιάς πάει 3η σεζόν – Αφού ο κόσμος μας θέλει να μην ακολουθήσουμε;»

youfly.com
Ο Κούλης Νικολάου, αποκαλύπτει αν ο Γιώργος Παρτσαλάκης, θα εγκαταλείψει οριστικά την υποκριτική, αλλά και για την Γη της Ελιάς! The post Κούλης Νικολάου: «Η Γη της Ελιάς πάει 3η σεζόν – Αφού ο κόσμος μας θέλει να μην ακολουθήσουμε;» appeared first on Youfly.
12:44 02/02/2023

Παρτσαλάκης: Ο Γιώργος σας χαιρετά, πάω στο σπίτι μου στην Κρήτη απλά να ζήσω κι εγώ ήρεμα

tomati.gr
Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Παρτσαλάκης στην  εκπομπή «Ελένη» και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου. Ο αγαπημένος ηθοποιός [...] The post Παρτσαλάκης: Ο Γιώργος σας χαιρετά, πάω στο σπίτι μου στην Κρήτη απλά να ζήσω κι εγώ ήρεμα appeared first on Το Μάτι.
14:08 01/12/2022

Γιώργος Παρτσαλάκης: Ηλίθιος αν ψάχνεις να βρεις αποκούμπι στα 70

NewsBomb
Ο Γιώργος Παρτσαλάκης διανύει μία πολύ καλή περίοδο στα επαγγελματικά του καθώς ως «Λυκούργος» έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών…Περισσότερα...
17:00 31/10/2022

Γιώργος Παρτσαλάκης: Η απόφαση για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του μετά τη Γη της Ελιάς

tlife.gr
Τον Γιώργο Παρτσαλάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηγεωργίου στην Κύπρο To άρθρο Γιώργος Παρτσαλάκης: Η απόφαση για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του μετά τη Γη της Ελιάς δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:08 31/10/2022

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης για το πάθος του με τον τζόγο: «Χάνεις την ανθρωπιά σου»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Ελένη» και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά του, […] The post Ο Γιώργος Παρτσαλάκης για το πάθος του με τον τζόγο: «Χάνεις την ανθρωπιά σου» appeared first on Zappit.
14:50 31/10/2022

Γιώργος Παρτσαλάκης: «Χάνεις την ανθρωπιά σου με τον τζόγο, μπορεί να βρεθείς στον δρόμο»

in.gr
Ο Γιώργος Παρτσαλάκης πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά του MEGA Γη της Ελιάς
14:40 31/10/2022

Έχεις δει τους γιους του Παρτσαλάκη; - Είναι κούκλοι και του μοιάζουν

onsports.gr
Ο Γιώργος Παρτσαλάκης είναι ένας από τους πιο γνωστούς και…
13:42 16/10/2022

Στα Χανιά περνά τις διακοπές του ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Newsit
Στα Χανιά, στην πατρίδα του βρέθηκε για τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου ο ηθοποιός, Γιώργος Παρτσαλάκης. Ο ηθοποιός με καταγωγή από τα Καλουδιανά Κισσάμου και πήγε στα Χανιά για τις γιορτινές μέρες του Αυγούστου. Ο Γιώργος Παρτσαλάκης σύμφωνα με το Zarpanews, είχε την ευκαιρία να βρεθεί ξανά με συγγενείς και φίλους στα όμορφα Χανιά, περνώντας μερικές ... Περισσότερα To άρθρο Στα Χανιά περνά τις διακοπές του ο Γιώργος Παρτσαλάκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:58 16/08/2022

Γ. Παρτσαλάκης: «Σταματώ οριστικά από ηθοποιός. Πάω Κρήτη να περάσω όσα χρόνια μου μένουν»

diaforetiko.gr
Γ. Παρτσαλάκης: «Σταματώ οριστικά από ηθοποιός. Πάω Κρήτη να περάσω όσα χρόνια μου μένουν» Ο Γιώργος Παρτσαλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη «The night out» και εξομολογήθηκε την απόφασή του, να επιστρέψει στην Κρήτη, όταν ολοκληρωθεί η σειρά «Η γη της ελιάς». «Είναι τρυφερός σαν πατέρας βοηθάει πολύ. Η πιο δύσκολη στιγμή με τον πατέρα μου […]
09:20 08/08/2022

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παρτσαλάκη – Δυσάρεστα νέα για την υγεία του

eleftherostypos.gr
Χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες με την εξάπλωση του κορωνοϊού, με τα κρούσματα καθημερινά στην χώρα μας να είναι δυστυχώς χιλιάδες, τα οποία ολοένα και αυξάνονται. Μέσα σε αυτά είναι και ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν συμμετείχε στη σειρά “Η Γη της Ελιάς” δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια […] Το άρθρο Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παρτσαλάκη – Δυσάρεστα νέα για την υγεία του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:58 22/07/2022

Στα «δίχτυα» του κορονοϊού ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Newsbeast.gr
Πολλά είναι καθημερινά τα κρούσματα του κορονοϊού τα οποία καταγράφονται. Ένα από τα θετικά κρούσματα του ιού είναι και ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης ο οποίος έπεσε στα… δίχτυα του κορονοϊού. Ο ηθοποιός που κάνει γυρίσματα για τον επόμενο κύκλο της «Γης της ελιάς» ανακοίνωσε με σχετική του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι είναι θετικός στον κορονοϊό. Αφού δημοσίευσε το θετικό τεστ του σχολίασε: «Εγώ σε έχω κορώνα στο κεφάλι μου !!!».
21:50 21/07/2022

Η απάντηση του Κούλλη Νικολάου στη φάρσα του Γιώργου Παρτσαλάκη: «Μην καταστραφείς για μια γκόμενα»

govastileto.gr
  Καλεσμένος στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη ήταν ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο οποίος στο πλαίσιο του παιχνιδιού «θάρρος ή αλήθεια», έκανε μια...
11:44 15/04/2022

Γιώργος Παρτσαλάκης: «Πάγωσε» τον Κούλη Νικολάου με τη φάρσα του

zappit.gr
Τις δοκιμασίες του Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη κλήθηκε να περάσει ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Η κάρτα έδειξε θάρρος και […] The post Γιώργος Παρτσαλάκης: «Πάγωσε» τον Κούλη Νικολάου με τη φάρσα του appeared first on Zappit.
01:46 15/04/2022

Night Out: Ο Γιώργος Παρτσαλάκης γίνεται βενζινάς και τρώει μπέργκερ

youfly.com
Ο Γιώργος Παρτσαλάκης έρχεται σε ένα ξεκαρδιστικό Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη! Σε ποιες δοκιμασίες θα τον δούμε; The post Night Out: Ο Γιώργος Παρτσαλάκης γίνεται βενζινάς και τρώει μπέργκερ appeared first on Youfly.
15:04 14/04/2022

Night Out: Ο Γιώργος Παρτσαλάκης χειριστής… εκσκαφέα

in.gr
Την Πέμπτη 14 Απριλίου, στη 01:10 στο MEGA, το «Night Out» βγαίνει ξανά στους δρόμους και βάζει τις πιο απίθανες προκλήσεις στους καλεσμένους του.
14:38 12/04/2022

Γιώργος Παρτσαλάκης: Η Γη της Ελιάς, η τηλεόραση… κρεατομηχανή και η λατρεία για την Κρήτη

dete.gr
Καλεσμένος στην παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν ο Γιώργος Παρτσαλάκης σήμερα (30/1). Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος υποδύεται τον Λυκούργο στην επιτυχημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς», μίλησε για τα γυρίσματα που κατά κύριο λόγο γίνονται στην Κύπρο τα οποία είναι ιδιαίτερα απαιτητικά, και συγχρόνως έδωσε και τα συγχαρητήριά του στον Κούλλη Νικολάου και […]
18:34 30/01/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load