#Άγιος Σπυρίδωνας

Σταμάτης Σπανουδάκης: Ο Άγιος Σπυρίδωνας με βοήθησε να σηκωθώ από την αναπηρική καρέκλα

newsitamea.gr
Ο Σταμάτης Σπανουδάκης αποκάλυψε πρόσφατα ότι ο Άγιος Σπυρίδωνας του έδωσε τη δύναμη να ξανασταθεί στα πόδια του, καθώς αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα που τον είχαν αναγκάσει να χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο. Ο καταξιωμένος τραγουδιστής μοιράστηκε την εμπειρία του μέσω ενός συγκινητικού κειμένου στο Facebook. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Σπανουδάκης...
22:09 07/01/2024

Γιατί ο Άγιος Σπυρίδωνας είναι ο πολιούχος άγιος του Πειραιά

olympia.gr
Το έτος 1735 ιδρύθηκε το Μοναστήρι του Αγίου Σπυρίδωνα, εκεί ακριβώς που είναι η σημερινή ομώνυμη εκκλησία, πάνω σχεδόν στα ερείπια του αρχαίου ναού της Αφροδίτης. Το μοναστήρι αυτό ήταν οχυρωμένο με γερούς τοίχους, απόρθητες επάλξεις και αρκετές πολεμίστρες. Η είσοδός του ήταν θολωτή, με διπλές και γερές πόρτες, το δε διάκενο που μεσολαβούσε ανάμεσα […] Γιατί ο Άγιος Σπυρίδωνας είναι ο πολιούχος άγιος του Πειραιά - olympia
16:28 12/12/2023

Περιοδεία Τσίπρα σήμερα στην Κεφαλονιά

ieidiseis.gr
Την κεντρική αγορά του Αργοστολίου και το Ληξούρι θα επισκεφθεί σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Κεφαλονιά.Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Αλέξης Τσίπρας. Μετά την Καλλιθέα, χθες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει σήμερα περιοδεία στην Κεφαλονιά, όπου βρίσκεται από χθες. Ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί στις 10:30πμ την κεντρική αγορά του Αργοστολίου (Λιθόστρωτο, Άγιος Σπυρίδωνας), ενώ δύο ώρες αργότερα, στις 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Ληξούρι (κεντρική Πλατεία).
08:34 13/04/2023

Πικέρμι: Πωλείται οικόπεδο εντός σχεδίου στη Διώνη με απεριόριστη θέα στον Ευβοϊκό

irafina.gr
ΠΩΛΕΙΤΑΙ στο ΠΙΚΈΡΜΙ – ΔΙΩΝΗ, εντός σχεδίου οικόπεδο επικλινές, με απεριόριστη θέα στον Ευβοϊκό, περιφραγμένο, 500 τ.μ., σ/δ 0,5 – χτίζει 250 τ.μ., στη θέση Άγιος Σπυρίδωνας. Τιμή 155.000 €. Πληροφορίες : ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΡΤΖΙΑΝΗ 6973557322
14:52 20/03/2023

Σπανουδάκης: «Ο Άγιος Σπυρίδωνας με βοήθησε να σηκωθώ από την αναπηρική καρέκλα»

empisteutiko.gr
Ο Άγιος Σπυρίδωνας βοήθησε τον Σταμάτη Σπανουδάκη να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Το συγκλονιστικό γεγονός συνέβη πριν από λίγο καιρό και το εξομολογήθηκε ο ίδιος ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook. Ο Σταμάτης Σπανουδάκης το καλοκαίρι αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, τα οποία μάλιστα τον είχαν αναγκάσει να κινείται με […] The post Σπανουδάκης: «Ο Άγιος Σπυρίδωνας με βοήθησε να σηκωθώ από την αναπηρική καρέκλα» appeared first on Empisteutiko.gr.
21:02 03/01/2023

Αφιέρωμα στον Άγιο Σπυρίδωνα από τον Ι.Ν. Αγίου Νείλου Πειραιώς

ekklisiaonline.gr
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Με την χάρη του Θεού, η μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος εορτάζεται πανηγυρικά στην πόλη του Πειραιά, καθώς ο Άγιος Σπυρίδωνας τιμάται ως πολιούχος της. Το άρθρο Αφιέρωμα στον Άγιο Σπυρίδωνα από τον Ι.Ν. Αγίου Νείλου Πειραιώς εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:40 14/12/2022

Άγιος Σπυρίδων: Η εξομολόγηση του Σταμάτη Σπανουδάκη για τα όσα συγκλονιστικά βίωσε

ekklisiaonline.gr
Ο Άγιος Σπυρίδωνας βοήθησε τον Σταμάτη Σπανουδάκη να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Το συγκλονιστικό γεγονός, εξομολογήθηκε ο ίδιος ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook. Το άρθρο Άγιος Σπυρίδων: Η εξομολόγηση του Σταμάτη Σπανουδάκη για τα όσα συγκλονιστικά βίωσε εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:56 12/12/2022

Άγιος Σπυρίδωνας- Σεισμός ΤΩΡΑ: Ασθενής σεισμική δόνηση ταρακούνησε την αυγή τη Λεμεσό

ekklisiaonline.gr
Σύμφωνα με το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης, η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 5.33, και ήταν μεγέθους 2.8 βαθμών στην Κλίμακα Ρίχτερ. Το άρθρο Άγιος Σπυρίδωνας- Σεισμός ΤΩΡΑ: Ασθενής σεισμική δόνηση ταρακούνησε την αυγή τη Λεμεσό εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:52 12/12/2022

Άγιος Σπυρίδωνας 12 Δεκεμβρίου: Το έθιμο της «τηγανίτας του Αγιού»

ekklisiaonline.gr
Το έθιμο της τηγανίτας στην Κέρκυρα, χάνεται στα βάθη των αιώνων, όμως η γεύση παραμένει αναλλοίωτη, με τους επισκέπτες του νησιού να δηλώνουν «πως είναι οι καλύτεροι λουκουμάδες που έχουν γευτεί ποτέ τους». Το άρθρο Άγιος Σπυρίδωνας 12 Δεκεμβρίου: Το έθιμο της «τηγανίτας του Αγιού» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:32 12/12/2022

Σήμερα γιορτάζει ο Άγιος Σπυρίδωνας - Μεγάλη μέρα για την Ορθοδοξία

NewsBomb
Σημαντική προσωπικότητα της Χριστιανοσύνης, ιδιαίτερα συνδεδεμένος με την πόλη και το νησί της Κέρκυρας, της οποίας είναι προστάτης Άγιος.Περισσότερα...
06:36 12/12/2022

ΒΓΗΚΕ ο Άγιος Σπυρίδωνας! Χρόνια Πολλά Κέρκυρα

ekklisiaonline.gr
Ο Άγιος Σπυρίδων γεννήθηκε το 270 μ.Χ. στο τώρα κατεχόμενο χωριό Άσσια (Άσκια) της Κύπρου (και όχι στην Τριμυθούντα - σημερινή Τρεμετουσιά - όπως γράφουν πολλοί) από οικογένεια βοσκών, που ήταν κάπως εύπορη. Αν και μορφώθηκε αρκετά δεν άλλαξε επάγγελμα. Συνέχισε και αυτός να είναι βοσκός. Το άρθρο ΒΓΗΚΕ ο Άγιος Σπυρίδωνας! Χρόνια Πολλά Κέρκυρα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
03:58 12/12/2022

12 Δεκεμβρίου – Γιορτή Σήμερα: Άγιος Σπυρίδων ο Θαυματουργός, επίσκοπος Τριμυθούντος Κύπρου

ekklisiaonline.gr
ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ - ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ : 12 Δεκεμβρίου- Μεγάλη γιορτή- Γιορτάζει ο Άγιος Σπυρίδωνας. Ο Άγιος Σπυρίδων γεννήθηκε το 270 μ.Χ. στο τώρα κατεχόμενο χωριό Άσσια (Άσκια) της Κύπρου (και όχι στην Τριμυθούντα - σημερινή Τρεμετουσιά - όπως γράφουν πολλοί) από οικογένεια βοσκών, που ήταν κάπως εύπορη. Αν και μορφώθηκε αρκετά δεν άλλαξε επάγγελμα. Συνέχισε και αυτός να είναι βοσκός. Το άρθρο 12 Δεκεμβρίου – Γιορτή Σήμερα: Άγιος Σπυρίδων ο Θαυματουργός, επίσκοπος Τριμυθούντος Κύπρου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
00:06 12/12/2022

Άγιοι Ισίδωροι ΤΩΡΑ: Αφήνουν κεριά στον π Δημήτριο- Γιορτάζει ο Άγιος Σπυρίδωνας αλλά η Εκκλησία ΟΧΙ

ekklisiaonline.gr
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ: Κλειστή η Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων ακόμη και σήμερα στη μεγάλη γιορτή του Αγίου Σπυρίδωνα. Πιστοί έρχονται και αφήνουν κεριά στο εικονοστάσι έξω από την κλειστή πύλη για τον παπα Δημήτρη τους. Το άρθρο Άγιοι Ισίδωροι ΤΩΡΑ: Αφήνουν κεριά στον π Δημήτριο- Γιορτάζει ο Άγιος Σπυρίδωνας αλλά η Εκκλησία ΟΧΙ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:04 11/12/2022

Θαύμα: Μόλις αντίκρισαν την Εικόνα του Αγίου Σπυρίδωνος είπαν: Να αυτός ήταν ο Γέροντας που μας είπε να φέρουμε εδώ τα ψάρια!

ekklisiaonline.gr
Ο Άγιος Σπυρίδωνας, τον οποίον τιμούμαι στις 12 Δεκεμβρίου, είχε κάνει Θαύμα στο Άγιο Όρος και στον Άγιο Γέροντα Παΐσιο… Το άρθρο Θαύμα: Μόλις αντίκρισαν την Εικόνα του Αγίου Σπυρίδωνος είπαν: Να αυτός ήταν ο Γέροντας που μας είπε να φέρουμε εδώ τα ψάρια! εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:04 11/12/2022

Εορτολόγιο σήμερα 12 Δεκεμβρίου γιορτή- Η Ορθοδοξία γιορτάζει: Άγιος Σπυρίδωνας

ekklisiaonline.gr
Ο Άγιος Σπυρίδων γεννήθηκε το 270 μ.Χ. στο τώρα κατεχόμενο χωριό Άσσια (Άσκια) της Κύπρου (και όχι στην Τριμυθούντα - σημερινή Τρεμετουσιά - όπως γράφουν πολλοί) από οικογένεια βοσκών, που ήταν κάπως εύπορη. Αν και μορφώθηκε αρκετά δεν άλλαξε επάγγελμα. Συνέχισε και αυτός να είναι βοσκός. Το άρθρο Εορτολόγιο σήμερα 12 Δεκεμβρίου γιορτή- Η Ορθοδοξία γιορτάζει: Άγιος Σπυρίδωνας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:36 11/12/2022

ΚΕΡΚΥΡΑ: Στην Θύρα ο Άγιος Σπυρίδωνας (ΦΩΤΟ)

ekklisiaonline.gr
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με την συμμετοχή πλήθους πιστών ξεκίνησε η τριήμερος πανήγυρις του Αγίου Σπυρίδωνος στην Κέρκυρα, όπου φυλάσσεται το άφθαρτο σκήνωμά μου. Το άρθρο ΚΕΡΚΥΡΑ: Στην Θύρα ο Άγιος Σπυρίδωνας (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:18 11/12/2022

Άγιος Σπυρίδωνας γιορτή: Παρακλητικός Κανόνας Αγίου Σπυρίδωνος

ekklisiaonline.gr
Μετά το ευλογητόν, το Κύριε εισάκουσον. Είτα το, θεός Κύριος, και το τροπάριον. Το άρθρο Άγιος Σπυρίδωνας γιορτή: Παρακλητικός Κανόνας Αγίου Σπυρίδωνος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:50 11/12/2022

Άγιος Σπυρίδωνας: Ο βίος του Αγίου που γιορτάζει στις 12 Δεκεμβρίου

ekklisiaonline.gr
Ο εν Αγίοις Πατήρ ημών Σπυρίδων, επίσκοπος Τριμυθούντος ο Θαυματουργός, έζησε τον 4ο αιώνα στην Κύπρο. Ήταν βοσκός στο επάγγελμα, έγγαμος και πατέρας μίας κόρης, της Ειρήνης. Το άρθρο Άγιος Σπυρίδωνας: Ο βίος του Αγίου που γιορτάζει στις 12 Δεκεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:02 11/12/2022

Άγιος Σπυρίδωνας Πειραιώς – Ιστορικό μιας καταστροφής και μιας ανέγερσης

ekklisiaonline.gr
Η σημερινή εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος, έχει ανεγερθεί στον τόπο που άλλοτε βρίσκονταν η ομώνυμη Μονή, της οποίας όμως η ιστορία είναι επί της ουσίας ελλιπής. Το άρθρο Άγιος Σπυρίδωνας Πειραιώς – Ιστορικό μιας καταστροφής και μιας ανέγερσης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:34 11/12/2022

Άγιος Σπυρίδωνας – ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓΙΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ Live: ΚΥΡΙΑΚΗ 11 Δεκεμβρίου, Γιορτή Σήμερα

ekklisiaonline.gr
ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΑ ΛΟΥΚΑ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 07.30 - Κυριακής με την παραβολή του μεγάλου δείπνου κατά την εορτή της Κυριακής των Αγίων Προπατόρων. Το άρθρο Άγιος Σπυρίδωνας – ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓΙΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ Live: ΚΥΡΙΑΚΗ 11 Δεκεμβρίου, Γιορτή Σήμερα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
06:56 11/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load