#Battle of the Couples

Παναγιώτης Βασιλάκος: «Μετά το Battle of the couples δέχτηκα πόλεμο από παρουσιαστές και από κανάλια» (video)

patrasevents.gr
«Μου έρχονται συνέχεια νέες ιδέες, αλλά δεν ξέρω ποια ιδέα μου να κάνω πιλότο και να την παρουσιάσω»
00:16 02/03/2022

Παναγιώτης Βασιλάκος: Μετά το Bachelor είχα προτάσεις για τηλεόραση, αλλά δεν μου ταίριαζαν

Newsit
«Μετά το Battle of the couples δέχτηκα πόλεμο από παρουσιαστές και από κανάλια», λέει ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, ενώ τόνισε πως μετά το Battle of the couples δέχτηκε πόλεμο από κανάλια και παρουσιαστές. «Μετά το Bachelor είχα προτάσεις για τηλεόραση, αλλά δεν ... Περισσότερα To άρθρο Παναγιώτης Βασιλάκος: Μετά το Bachelor είχα προτάσεις για τηλεόραση, αλλά δεν μου ταίριαζαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:12 28/02/2022

Αιχμές από Παναγιώτη Βασιλάκο: «Δέχτηκα πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο»

okmag.gr
Τον Παναγιώτη Βασιλάκο, τον πρώτο Έλληνα Bachelor συνάντησαν οι δημοσιογράφο σε έξοδό του σε γνωστό εστιατόριο. Ο παρουσιαστής του Battle of the couples και πρώην Bachelor μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε μετά τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. «Είχα προτάσεις αλλά δεν μου ταίριαζαν», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια άφησε αιχμές για τον πόλεμο που […] The post Αιχμές από Παναγιώτη Βασιλάκο: «Δέχτηκα πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο» appeared first on OK.
10:58 28/02/2022

Παναγιώτης Βασιλάκος: «Μετά το Battle of the couples δέχτηκα πόλεμο από παρουσιαστές και από κανάλια»

zappit.gr
Στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, ενώ τόνισε πως μετά το Battle of […] The post Παναγιώτης Βασιλάκος: «Μετά το Battle of the couples δέχτηκα πόλεμο από παρουσιαστές και από κανάλια» appeared first on Zappit.
09:50 28/02/2022

ALPHA: Τελειώνει τα χαμηλής ποιότητας «Battle of the Couples» και «Τhe Bachelor» 

fosonline.gr
Τελειώνουν από τον ALPHA τα χαμηλής ποιότητας «Battle of the Couples» και «Τhe Bachelor» 
22:36 08/12/2021

Σάσα Σταμάτη: Επιστρέφει στην τηλεόραση – ο πρωτότυπος τρόπος που το ανακοίνωσε

ieidiseis.gr
Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν περίμενε το κανάλι να ανακοινώσει την επιστροφή της στην TV.Η Σάσα Σταμάτη είναι ένα πρόσωπο που αφήνει το στίγμα της στα «μαγαζιά» όπου περνάει. Μετά από το πρόωρο τέλος του περσινού της εγχειρήματος «Battle of the couples» λοιπόν, κατά τους οποίους σημείωσε σημαντικές επιτυχίες ως δημοσιογράφος, υπογράφοντας συνεντεύξεις που συζητήθηκαν, η Σάσα επιστρέφει στην τηλεόραση στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη. Την είδηση ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον ολοκαίνουργιο λογαριασμό της στο Instagram. Η παρουσιάστρια, η οποία, απ’ ό,τι φαίνεται, βαρέθηκε να περιμένει για τις επίσημες ανακοινώσεις, δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον Νίκο Κοκλώνη και έγραψε στη λεζάν
14:34 15/09/2021

«MEGA Καλημέρα» – Τι είπε ο Αντώνης Ρέμος για δεύτερο παιδί, τι σχολίασε η Έλενα Παπαρίζου για τον Mad Clip

in.gr
Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» συνάντησε και τη Σάσα Σταμάτη, η οποία αποκάλυψε ότι το Battle of the couples το έκανε για τα χρήματα
09:46 06/09/2021

Σάκης Kατσούλης – Μαριάλενα Ρουμελιώτη: Το κοινό βίντεο με τους νικητές του Battle Of the Couples

okmag.gr
Ο νικητής του φετινού Survivor, Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συναντήθηκαν με το ζευγάρι που νίκησε στο φετινό reality του Alpha, The Battle of the Couples.  Οι νικητές του reality ζευγαριών του Alpha, Άγγελος και Μαριάννα, βρέθηκαν στον τελικό και πήραν το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Τα δύο ζευγάρια, όπως μπορεί να δει κανείς στο instagram του […] The post Σάκης Kατσούλης – Μαριάλενα Ρουμελιώτη: Το κοινό βίντεο με τους νικητές του Battle Of the Couples appeared first on OK.
13:30 29/08/2021

Σάκης και Μαριαλένα μαζί με ζευγάρι του «Battle of the Couples» στη Μύκονο (Βίντεο)

Παραπολιτικά
Στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου βρέθηκαν οι πρώην παίκτες του Survivor Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη μαζί με τους νικητές του «Battle of the Couples».
13:16 23/08/2021

Σάκης Κατσούλης: Στη Μύκονο με οδοντογλυφίδα στο στόμα χορεύει ζεϊμπέκικο.

koolnews.gr
Στη Μύκονο για πρώτη φορά στη ζωή του βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Σάκης Κατσούλης μαζί με τους νικητές από το άλλο Reality battle of the couples. Ο άντρας του ζευγαριού που κέρδισε το botc ασχολείται με την παραγωγή αστείων και χαζών βίντεο μέσω του Instagram και των Tik tok οπότε έχοντας την εμπειρία η […] The post Σάκης Κατσούλης: Στη Μύκονο με οδοντογλυφίδα στο στόμα χορεύει ζεϊμπέκικο. appeared first on Koolnews.gr.
00:20 04/08/2021

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο okmag.gr: H αυτοκριτική για το Bachelor, η προσωπική του ζωή και η παραδοχή για το Battle of the couples

okmag.gr
Ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρίσκεται στην Αμοργό έχοντας στόχο να ξεκουραστεί και να αποφορτιστεί από μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν για εκείνον. Λίγες ημέρες νωρίτερα, το okmag.gr και ο Νίκος Γεωργιάδης τον συνάντησαν στο γυμναστήριο της αδερφής του, Χριστίνας, στο Χαΐδάρι. Ο πρώτος Έλληνας Bachelor μας έδειξε ένα μέρος από την προπόνηση που ακολουθεί ενώ μίλησε για […] The post Ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο okmag.gr: H αυτοκριτική για το Bachelor, η προσωπική του ζωή και η παραδοχή για το Battle of the couples appeared first on OK.
13:10 02/08/2021

θα επέστρεφε η Σάσα Σταμάτη στο Πρωινό;

zappit.gr
Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη μίλησε η Σάσα Σταμάτη και απάντησε για το Battle of the Couples, τα επόμενα επαγγελματικά […] The post θα επέστρεφε η Σάσα Σταμάτη στο Πρωινό; appeared first on Zappit.
16:08 05/07/2021

Σάσα Σταμάτη: «Δεν έχω τηλεοπτικές προτάσεις» (Video)

topontiki.gr
Μετά από αρκετό καιρό απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα, τη φετινή χρονιά την είδαμε στο "Battle of the couples" του Alpha.
11:10 29/06/2021

Battle of the Couples: Η απίθανη φάρσα της Σάσας Σταμάτη που δεν είδαμε ποτέ

in.gr
Μια απίθανη φάρσα σκάρωσε η Σάσα Σταμάτη που αφορούσε το ζευγάρι που κέρδισε τελικά στο Battle of the Couples
08:40 23/04/2021

Battle of the couples: Η απίθανη φάρσα της Σάσας Σταμάτη -που δεν είδαμε ποτέ- στο ζευγάρι που κέρδισε

spoilers
Μια απίθανη φάρσα σκάρωσε η Σάσα Σταμάτη που αφορούσε το ζευγάρι που κέρδισε τελικά στο Battle of the couples, τον Άγγελο Κατσιλιανό και τη Μαριάννα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Battle of the couples: Η απίθανη φάρσα της Σάσας Σταμάτη -που δεν είδαμε ποτέ- στο ζευγάρι που κέρδισε
17:26 22/04/2021

Ράδιο Αρβύλα: Ο Κανάκης ψάχνει δουλειά για τον Παναγιώτη Βασιλάκο – «Ρεσεψιονίστ σε σπα»

in.gr
Απίστευτες ατάκες ακούστηκαν στο Ράδιο Αρβύλα με αφορμή το πρόωρο τέλος του Battle of the Couples και του ντεμπούτου του Βασιλάκου στην παρουσίαση.
23:35 20/04/2021

Ράδιο Αρβύλα: Ο Βασιλάκος έμεινε χωρίς δουλειά και ο Κανάκης «παλεύει» να τον αποκαταστήσει

queen.gr
Ράδιο Αρβύλα: Η παρέα του Open σχολίασε το πρόωρο τέλος του Battle of the Couples…
22:06 20/04/2021

To μήνυμα του Παναγιώτη Βασιλάκου μετά το τέλος του Battle of the Couples

tlife.gr
Αυλαία έριξε την περασμένη Κυριακή το Battle of the Couples με νικητές τον  Άγγελο και τη Μαριάννα που To άρθρο To μήνυμα του Παναγιώτη Βασιλάκου μετά το τέλος του Battle of the Couples δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:05 20/04/2021

Σάσα Σταμάτη: Απίστευτη βουτιά στην πισίνα του Battle of the Couples

in.gr
Το pool party για την πρόταση γάμου του Ριχάρδου στην Άντζελα, έφερε ένα ευχάριστο κλίμα στο Battle of the Couples
07:42 16/04/2021

Battle of The Couples: «Λύγισαν» με την οικογενειακή ιστορία της Άντζελας

in.gr
Η άγνωστη ιστορία της Άντζελας έκανε τη Σάσα Σταμάτη να βουρκώσει από συγκίνηση μπροστά στα ζευγάρια του Battle of The Couples
07:15 16/04/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load