#Manchester United

F1: Ο Lewis Hamilton προσβλέπει σε συμφωνία για την αγορά της Manchester United 

sportime.gr
F1 Manchester United : Ο Lewis Hamilton παρακολουθεί απο κοντά ως «part-boss» τον Sir Jim Ratcliffe και προσβλέπει σε συμφωνία με τη Manchester United  Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.
07:46 26/12/2023

Γράφει ιστορία ως η πρώτη γυναίκα ρέφερι στην Premier League - Ποια είναι η Rebecca Welch

ieidiseis.gr
Η Rebecca Welch έγινε η πρώτη γυναίκα που διαιτητεύει επαγγελματικό αγώνα στην Αγγλία και συγκεκριμένα αγώνα της Premier League.Η Rebecca Welch έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα που διορίστηκε τέταρτος διαιτητής σε αγώνα της Premier League. Η 39χρονη θα βρεθεί στη γραμμή του Craven Cottage το Σάββατο, καθώς η Fulham θα αντιμετωπίσει τη Manchester United. Η πρωτοπόρος έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα που σφύριξε επαγγελματικό παιχνίδι στην Αγγλία, αφού διηύθυνε την αναμέτρηση της League Two μεταξύ της Port Vale και της Harrogate το 2021. Η Welch έγινε η πρώτη γυναίκα διαιτητής που επέβλεψε φέτος έναν αγώνα του FA Cup, πριν διευθύνει μια αναμέτρηση της Championship μεταξύ της
23:46 02/11/2023

Dragons’ Den: Πρώην άσσος της Manchester United στον επόμενο κύκλο

youfly.com
Ποιος ανακοίνωσε μέσα από τα social media πως θα βρίσκεται ανάμεσα στους επενδυτές του ριάλιτι επιχειρηματικότητας; The post Dragons’ Den: Πρώην άσσος της Manchester United στον επόμενο κύκλο appeared first on Youfly.
20:58 27/06/2023

Βρετανία: Παρατείνεται το θρίλερ με την πώληση της Manchester United

in.gr
Δεν έλαβε τις βελτιωμένες προσφορές που ανέμενε η οικογένεια Γκλέιζερ
19:32 23/03/2023

Ο συνδικαλισμός χτυπάει την πόρτα του Elon Musk

Newsauto.gr
Εργαζόμενοι στην Tesla έστειλαν μήνυμα στον Elon Musk ότι ετοιμάζουν Ένωση Εργαζομένων. Μετά την εξαγορά του Twitter και την έντονη φημολογία για την απόκτηση των μετοχών της Manchester United ο Elon Musk έχει βρεθεί για μια ακόμα φορά στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Μπορεί όμως τα πράγματα να πηγαίνουν καλά στις αγοραπωλησίες του και να ασχολείται […] The post Ο συνδικαλισμός χτυπάει την πόρτα του Elon Musk appeared first on NewsAuto.gr.
09:48 17/02/2023

Ο Elon Musk αγοράζει τη Manchester United;

Newsauto.gr
Πληροφορίες από τη Μεγάλη Βρετανία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ιδιοκτήτη της Tesla. Μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά της Manchester United είχαν τη δυνατότητα να υποβάλλουν στους νυν ιδιοκτήτες της, τους Αμερικανούς Joel και Avram Glazer την οικονομική τους πρόταση. Η οποία λογικά θα πρέπει να υπερβαίνει τα 5 δις ευρώ […] The post Ο Elon Musk αγοράζει τη Manchester United; appeared first on NewsAuto.gr.
14:56 14/02/2023

Ronaldo: Ο παίκτης της Manchester United είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος Instagrammer για το 2022!

gossip-tv.gr
Ο Cristiano Ronaldo, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την NetCredit είναι ο Instagrammer με το μεγαλύτερο κέρδος από την διάσημη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για το 2022. Περισσότερα...
05:22 19/12/2022

O Ronaldo παρουσιάζει μια νέα συλλογή ρολογιών

Newsauto.gr
Ο Cristiano Ronaldo παρουσίασε τη νέα συλλογή ρολογιών της Jacob & Co, η οποία περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά ρολόγια και όλα έχουν την εικόνα του επάνω τους. Το timing είναι αρκετά ενδιαφέρον, μια και η αποκάλυψη της νέας αυτής συλλογής ρολογιών, έρχεται αμέσως μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Manchester United. O Πορτογάλος mega […] The post O Ronaldo παρουσιάζει μια νέα συλλογή ρολογιών appeared first on NewsAuto.gr.
22:06 03/12/2022

Tim Cook: Θα εξαγοράσει η Apple τη Manchester United;

secnews.gr
Σύμφωνα με δημοσίευμα από tabloid εφημερίδα στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Apple και συγκεκριμένα ο Διευθύνων Σύμβουλος, Tim Cook, ενδιαφέρεται να αγοράσει (η εταιρεία) τη Manchester United, μια από τις πιο γνωστές επιτυχημένες ποδοσφαιρικές ομάδες του Ηνωμένου Βασιλείου. Η ομάδα έχει το παρατσούκλι Red Devils, ενώ είναι επίσης γνωστή και ως Man United, Man Utd, Man […] The post Tim Cook: Θα εξαγοράσει η Apple τη Manchester United; appeared first on SecNews.gr.
15:30 25/11/2022

Cristiano Ronaldo leaves Manchester United with immediate effect

ProtoThema.gr
It is understood Ronaldo will not receive a pay-off from the club.
23:06 22/11/2022

Christiano Ronaldo: Τέλος και επίσημα από τη Manchester United – «Διαζύγιο» με άμεση εφαρμογή

neolaia.gr
Και επίσημα τίτλοι τέλους για τον Christiano Ronaldo από την Manchester United - Δείτε τη σχετική ανακοίνωση
20:40 22/11/2022

Cristiano Ronaldo: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης του

instyle.gr
Ο Cristiano Ronaldo ευχήθηκε χρόνια πολλά στην αγαπημένη του κόρη που έχει τα γενέθλιά της. Η Alana Martina γίνεται 5 ετών και ο επιθετικός της Manchester United, ανάρτησε μία φωτογραφία που έχει στην αγκαλιά του την μικρούλα και έγραψε στη λεζάντα «Χρόνια πολλά αγάπη μου». Μέσα σε λίγες ώρες η φωτογραφία ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια […] The post Cristiano Ronaldo: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης του appeared first on InStyle.
23:52 12/11/2022

CNN Business> Γιατί η Manchester United υποφέρει στο γήπεδό ενώ κάνει πρωταθλητισμό στην Wall Street

kourdistoportocali.com
Γράφει ο Paul R. La Monica The post CNN Business> Γιατί η Manchester United υποφέρει στο γήπεδό ενώ κάνει πρωταθλητισμό στην Wall Street appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
09:50 16/09/2022

Ανακοίνωσε Πάρντιου ο Άρης!

filathlos.gr
Ανακοίνωσε Πάρντιου ο Άρης! 14/09/2022 Την τεχνική ηγεσία του Άρη αναλαμβάνει και επίσημα ο Άλαν Πάρντιου! Οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 61χρονο προπονητή και πλέον αλλάζουν σελίδα στον πάγκο τους. Ο Άγγλος τεχνικός αναμένεται να πιάσει δουλειά άμεσα και την Κυριακή να κοουτσάρει την ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου θα είναι ένα τρομερά δυνατό τεστ για τον ίδιο και τους «κίτρινους». Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Alan Scott Pardew, όπως είναι το πλήρες όνομά του. Ο Alan Pardew, που γεννήθηκε στις 18 Ιουλίο
17:04 14/09/2022

Elon Musk: Τρολάρει στο Twitter – «Θα αγοράσω τη Manchester United»

neolaia.gr
Elon Musk: Ακόμη ένα τρολάρισμα του γνωστού δισεκατομμυριούχου για την εξαγορά της Manchester United.
13:00 17/08/2022

«Αγοράζω τη Manchester United»: Ο Έλον Μασκ αστειεύεται αλλά οι οπαδοί που εγκρίνουν

naftemporiki.gr
Δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμη με το Twitter, ωστόσο, ο Έλον Μασκ εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την... Manchester United. 
08:46 17/08/2022

Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ: Αυτό που είδαμε ήταν ντροπή – Οι ιδιοκτήτες είναι οι κύριοι υπεύθυνοι

Newsbeast.gr
Καζάνι που βράζει παραμένει ο αγγλικός σύλλογος, με την επίσημη σελίδα των φιλάθλων της στο Twitter, να εκδίδει ανακοίνωση για τη χθεσινή αναμέτρηση με την Μπρέντφορντ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταπεινώθηκε από την Μπρέντφορντ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Premier League, με 4-0 και πέρα από τις δηλώσεις του Τεν Χαγκ ότι πρέπει η ομάδα να αναλάβει την ευθύνη, το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι ιδιοκτήτες του κλαμπ, σύμφωνα με τους οπαδούς. Το γκρουπ των τελευταίων, το «Manchester United Supporters Trust» (M.U.S.T) εξέδωσε αργά χθες το βράδυ (13/08) ανακοίνωση, φανερώνοντας την απογοήτευση που επικρατεί στις τάξεις τους, το γεγονός ότι πρέπει οι ιδιοκτήτες του συλλόγου να αναλάβουν
17:00 14/08/2022

Ανακοινώθηκε ο Έρικσεν (vid)

thessports.gr
Κάτοικος Μάντσεστερ έγινε και επίσημα ο Κρίστιαν Έρικσεν. Μετά από μισό χρόνο στη Μπρέντφορντ ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι και επίσημα παίκτης της Γιουνάιτεντ. Ο Δανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε ως ελεύθερος στους «κόκκινους διαβόλους» για τα επόμενα τρία χρόνια μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Christian Eriksen is a RED! ✍️????#MUFC || @ChrisEriksen8 — Manchester United (@ManUtd) July […]
20:30 15/07/2022

«Δαγκάνες» στους τροχούς της Rolls του Ronaldo

Newsauto.gr
Λίγες μέρες μετά την «περιπέτεια» με τη ζημιά στη Bugatti του, ο Ronaldo καλείται να «αντιμετωπίσει» και το πρόβλημα με την ακινητοποιημένη Rolls Royce Cullinan. Η συλλογή αυτοκινήτων του CR7, είναι μεγάλη και τώρα έρχεται στο προσκήνιο για προφανώς λάθος λόγους… Το τελευταίο «πρόβλημα» που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο star της Manchester United, έχει […] The post «Δαγκάνες» στους τροχούς της Rolls του Ronaldo appeared first on NewsAuto.gr.
16:36 07/07/2022

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ξεκινάει βασικός στο Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Newsit
Επιστροφή στη… δράση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία που «χτύπησε» την οικογένεια του. Περισσότερα σε λίγο…   🚨 The #ARSMUN team news has landed! Here’s your #MUFC starting XI 👇 — Manchester United (@ManUtd) April 23, 2022 To άρθρο Κριστιάνο Ρονάλντο: Ξεκινάει βασικός στο Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:40 23/04/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load