Ανακοίνωσε Πάρντιου ο Άρης!

17:04 - 14/09/2022

Ανακοίνωσε Πάρντιου ο Άρης! 14/09/2022 Την τεχνική ηγεσία του Άρη αναλαμβάνει και επίσημα ο Άλαν Πάρντιου! Οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 61χρονο προπονητή και πλέον αλλάζουν σελίδα στον πάγκο τους. Ο Άγγλος τεχνικός αναμένεται να πιάσει δουλειά άμεσα και την Κυριακή να κοουτσάρει την ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου θα είναι ένα τρομερά δυνατό τεστ για τον ίδιο και τους «κίτρινους». Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Alan Scott Pardew, όπως είναι το πλήρες όνομά του. Ο Alan Pardew, που γεννήθηκε στις 18 Ιουλίο

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε Πάολο Φερνάντες

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Πάολο Φερνάντες. Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού μέσου μέχρι το 2027. Ο Πάολο Φερνάντες θα συνεχίσει να αγωνίζεται ως δανεικός στον Βόλο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2022 και από 1 Ιανουαρίου του 2023 θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: ... Περισσότερα To άρθρο Η ΑΕΚ ανακοίνωσε Πάολο Φερνάντες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ανακοίνωσε τον Έντουιν Ροντριγκεζ ο Άρης

Λίγες ώρες έπειτα από την ανακοίνωση πρόσληψης του Άλαν Πάρντιου, στην τεχνική της ηγεσία, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε και την απόκτηση του Έντουιν Ροντρίγκεζ...

Διαβάστε το στο Zougla

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Φερνάντες

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και τυπικά πλέον ο Πάολο Φερνάντες, με την Ένωση να ανακοινώνει με τη σειρά της, μετά τον Βόλο, την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Ανακοίνωσε τον Φερνάντες στην ΑΕΚ ο Βόλος

Διαβάστε την ανακοίνωση του Βόλου

Διαβάστε το στο aek365.com

Ανακοίνωσε Φερνάντες στην ΑΕΚ ο Βόλος

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Πάολο Φερνάντες, καθώς ο Βόλος ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τους «κιτρινόμαυρους», σημειώνοντας παράλληλα ότι ο Ισπανός επιτελικός χαφ θα είναι στο ρόστερ της ομάδας της Μαγνησίας μέχρι τον Ιανουάριο. Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα τη συμφωνία της με την ομάδα της Μαγνησίας, ενημερώνοντας ότι ο […] The post Ανακοίνωσε Φερνάντες στην ΑΕΚ ο Βόλος first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»