#Τιτανικός

Κέιτ Γουίνσλετ: Στα 49 χωρίς καμία πλαστική – Γιατί δεν κάνει τίποτα στο πρόσωπό της; Γιατί πήρε αυτή την απόφαση

koolnews.gr
Η Κέιτ Γουίνσλετ αποτελεί μια από τις πιο αναγνωρίσιμες και αγαπημένες ηθοποιούς του Hollywood. Γεννημένη στο Reading της Αγγλίας το 1975, ξεκίνησε την καριέρα της σε νεαρή ηλικία, εμφανιζόμενη σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Η breakthrough στιγμή της ήρθε το 1997 με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία “Τιτανικός”, η οποία έγινε μια από τις πιο επιτυχημένες […] The post Κέιτ Γουίνσλετ: Στα 49 χωρίς καμία πλαστική – Γιατί δεν κάνει τίποτα στο πρόσωπό της; Γιατί πήρε αυτή την απόφαση appeared first on Koolnews.gr.
10:58 22/04/2024

Τιτανικός: Βίντεο με κάθε λεπτομέρεια για το πως σχεδιάστηκε

lykavitos.gr
Στις 15 Απριλίου του 1912 ο Τιτανικός βυθίστηκε στο Βόρειο Ατλαντικό και το ενδιαφέρον για το πλοίο και ότι συνέβη είναι διαχρονικό.
05:17 19/04/2024

Σαν σήμερα…  το 1912 βυθίστηκε ο Τιτανικός 

Skai.gr
Τα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα, 15 Απριλίου, στην Ελλάδα και τον κόσμο
11:37 15/04/2024

Σαν σήμερα πριν 112 χρόνια το θρυλικό ναυάγιο του Τιτανικού – Οι αθέατες πλευρές του και οι θεωρίες συνωμοσίας

irafina.gr
Σαν σήμερα, 112 χρόνια πριν, ο «Τιτανικός» κατέληξε στον πάτο του Βόρειου Ατλαντικού Ωκεανού και αποτέλεσε το διασημότερο ναυάγιο της ιστορίας. Το ημερολόγιο έγραφε 15 Απριλίου 1912, όταν το επιβατηγό υπερωκεάνιο -το θαύμα της ναυπηγικής για την εποχή του- μετά από σύγκρουση με ένα παγόβουνο, κατά το παρθενικό ταξίδι του από το Σαουθάμπτον προς τη […]
12:46 14/04/2024

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 10/4/2024

Newsbeast.gr
Ο Τιτανικός θεωρείται το μοναδικό υπερωκεάνιο που βυθίστηκε ποτέ από ένα παγόβουνο. Λέγεται, μάλιστα ότι ο Τιτανικός θα μπορούσε να είχε σωθεί αν δεν υπήρχε καθυστέρηση 30 δευτερολέπτων στην εντολή αλλαγής πορείας μετά τον εντοπισμό του παγόβουνου.
01:00 10/04/2024

Τιτανικός: Η “πόρτα” που κράτησε ζωντανή τη Ρόουζ πωλήθηκε για 718 χιλιάδες δολάρια

monopoli.gr
Ένα κομμάτι από την αμφιλεγόμενη σκηνή της ταινίας του 1997 "Τιτανικός" πουλήθηκε από τον οίκο Heritage Auctions έναντι 718.750 δολαρίων.
12:53 28/03/2024

Τιτανικός: Πάνω από 700.000 δολάρια πουλήθηκε η πολυσυζητημένη πόρτα της ταινίας

lykavitos.gr
Σε αστρονομική τιμή πουλήθηκε η πολυσυζητημένη πόρτα του της ταινίας «Τιτανικός». Πρόκειται για την πόρτα που έσωσε τη «Ρόουζ» αλλά όχι τον «Τζακ».
05:17 28/03/2024

Τιτανικός: Η αστρονομική τιμή που πουλήθηκε η πόρτα που έσωσε την Ρόουζ και όχι τον Τζακ

zappit.gr
Σύμφωνα με τον BBC, ένας τυχερός απέκτησε την θρυλική πόρτα που έσωσε την Κέιτ Γουίνσλετ αλλά όχι τον Λεονάρντο ντι […] The post Τιτανικός: Η αστρονομική τιμή που πουλήθηκε η πόρτα που έσωσε την Ρόουζ και όχι τον Τζακ appeared first on Zappit.
15:00 27/03/2024

Τιτανικός: Πουλήθηκε σε δημοπρασία η «σανίδα» που έσωσε την Κέιτ Γούινσλετ – Το αστρονομικό ποσό

empisteutiko.gr
Το κομμάτι ξύλου που έσωσε την Κέιτ Γουίνσλετ στο φινάλε του Τιτανικού, μετά το θρυλικό ναυάγιο πωλήθηκε σε δημοπρασία για 718.750 δολάρια, ξεπερνώντας κατά πολύ ένα άλλο κινηματογραφικό….κειμήλιο, το μαστίγιο του Iντιάνα Τζόουνς Μια πλάκα ξύλου αξιοσημείωτη στην ιστορία του κινηματογράφου μόλις πουλήθηκε για σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια. Η Heritage Auctions ανακοίνωσε τη Δευτέρα (25/3) ότι η […] The post Τιτανικός: Πουλήθηκε σε δημοπρασία η «σανίδα» που έσωσε την Κέιτ Γούινσλετ – Το αστρονομικό ποσό appeared first on Empisteutiko.gr.
19:58 26/03/2024

Αστρονομικό ποσό για την πόρτα του Τιτανικού

instyle.gr
Στο σφυρί βγήκε η πόρτα από την ταινία “Τιτανικός” του 1997, στην οποία γαντζώθηκαν οι πρωταγωνιστές, Kate Winslet και Leonardo DiCaprio. Μάλιστα, το εμβληματικό αντικείμενο συγκέντρωσε το αστρονομικό ποσό των 718.750 δολαρίων. Η ξύλινη πόρτα ήταν στο επίκεντρο της συγκλονιστικής σκηνής της ταινίας, στην οποία ο Jack Dawson (DiCaprio) και η Rose DeWitt Bukater (Winslet) […] The post Αστρονομικό ποσό για την πόρτα του Τιτανικού appeared first on InStyle.
14:46 26/03/2024

Η «Μις Αβύθιστη» Βάιολετ Τζέσοπ: H γυναίκα που επέζησε από τρία ναυάγια, ανάμεσά τους κι ο Τιτανικός, σώζοντας ζωές

Newsit
Άλλοι την είπαν «καταραμένη» κι άλλοι «Μις Αβύθιστη». Το σίγουρο είναι ένα: η Βάιολετ Τζέσοπ είχε την τύχη με το μέρος της αφού κατάφερε να επιζήσει όχι από ένα και δύο αλλά από τρία ναυάγια.  Η Βάιολετ Τζέσοπ είναι η γυναίκα που επιβίωσε από τα ναυάγια και των τριών υπερπολυτελών υπερωκεάνιων της εταιρίας White Star ... Περισσότερα To άρθρο Η «Μις Αβύθιστη» Βάιολετ Τζέσοπ: H γυναίκα που επέζησε από τρία ναυάγια, ανάμεσά τους κι ο Τιτανικός, σώζοντας ζωές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 03/03/2024

Αν ο «Τιτανικός» γυριζόταν σήμερα: ΒΙΝΤΕΟ-έπος

el.gr
Και πιο συγκεκριμένα μία από τις εμβληματικότερες σκηνές του: Το άρθρο Αν ο «Τιτανικός» γυριζόταν σήμερα: ΒΙΝΤΕΟ-έπος εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
15:09 06/02/2024

Οι τρελές σπατάλες των δισεκατοµµυριούχων: Η ελίτ του κόσµου δεν διστάζει να αγοράσει εξωφρενικά ακριβά πράγµατα, για να επιδείξει τον πλούτο της

Παραπολιτικά
Ένας ταριχευµένος καρχαρίας τίγρης για τον Στιβ Κοέν, ένα νησί στη Χαβάη για τον Λάρι Ελισον, χειρόγραφο του Ντα Βίντσι για τον Μπιλ Γκέιτς και ο «Τιτανικός 2» για τον Κλάιβ Πάλµερ
08:00 28/12/2023

Τιτανικός: Το εντυπωσιακό «behind the scenes» από την στιγμή του ναυαγίου- ΒΙΝΤΕΟ

thebest.gr
Η ταινία « Τιτανικός» είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο επιτυχημένες αισθηματικές ταινίες όλων των εποχών.
09:00 21/11/2023

Τιτανικός: Eταιρεία σχεδιάζει νέα αποστολή στο ναυάγιο – Αντιδρούν οι ΗΠΑ

lamianow.gr
Η αμερικανική κυβέρνηση προσπαθεί να σταματήσει μια προγραμματισμένη αποστολή για την ανάκτηση αντικειμένων ιστορικού ενδιαφέροντος από τον βυθισμένο Τιτανικό, επικαλούμενη ομοσπονδιακό νόμο και διεθνή συμφωνία που χαρακτηρίζουν το ναυάγιο ως «ιερό τάφο». Η αποστολή οργανώνεται από την RMS Titanic με έδρα τη Τζόρτζια, η οποία κατέχει τα δικαιώματα διάσωσης του πιο διάσημου ναυαγίου στον κόσμο. Η εταιρεία εκθέτει αντικείμενα που […] The post Τιτανικός: Eταιρεία σχεδιάζει νέα αποστολή στο ναυάγιο – Αντιδρούν οι ΗΠΑ appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
21:37 30/08/2023

Υποβρύχιο Titan: Διάσημος σκηνοθέτης ετοιμάζει σειρά για την τραγωδία - Οι πιθανοί πρωταγωνιστές

thebest.gr
Μία δραματική σειρά γύρω από την τραγωδία του υποβρυχίου Titan που βυθίστηκε στον Ατλαντικό και καταστράφηκε ολοσχερώς μετά από ενδόρρηξη, καλείται όπως όλα δείχνουν να δημιουργήσει ο σκηνοθέτης της οσκαρικής ταινίας «Τιτανικός», Τζέιμς Κάμερον.
08:00 30/07/2023

Νέα αποκάλυψη για το υποβρύχιο Titan: Ασκούμενοι φοιτητές σχεδίασαν τα ηλεκτρικά κυκλώματα

ieidiseis.gr
Νέες αποκαλύψεις για το μοιραίο υποβρύχιο της OceanGate, το Titan.Το μοιραίο υποβρύχιο της OceanGate, το Titan, είναι πλέον γνωστό πως αντιμετώπιζε ζητήματα ασφαλείας. Ωστόσο, μετά το τραγικό ταξίδι στο ναυάγιο του Τιτανικού έρχονται νέες αποκαλύψεις. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και ένας από τους νεκρούς επιβάτες, ο Στόκτον Ρας, φαίνεται πως χρησιμοποίησε ασκούμενους φοιτητές για να σχεδιάσει το ηλεκτρικό σύστημα που χρησιμοποιήθηκε στο υποβρύχιο. Ο Ρας είχε προσλάβει ασκούμενους από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, οι οποίοι «έπιναν Kool-Aid» και καυχιόνταν για το πώς ένα τηλεχειριστήριο PlayStation χρησιμοποιήθηκε για τη λειτουργία του Titan, αποκάλ
23:46 03/07/2023

Τιτανικός: Πως πέρασαν τις τελευταίες τους ώρες οι επιβάτες του υποβρυχίου «Titan»

lamiafm1.gr
Μέσα στο σκοτάδι πέρασαν τις τελευταίες τους ώρες οι επιβάτες του υποβρυχίου Titan, το οποίο διαλύθηκε μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από τον Τιτανικό. Σύμφωνα με τη σύζυγο του Πακιστανού δισεκατομμυριούχου Σαχζάντα Νταγούντ, που χάθηκε μαζί με το 19χρονο γιο του Σουλεμάν, οι επιβάτες του Titan καταδυόμενοι προς το ναυάγιο του Τιτανικού είχαν κλειστά φώτα και άκουγαν […] The post Τιτανικός: Πως πέρασαν τις τελευταίες τους ώρες οι επιβάτες του υποβρυχίου «Titan» appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
11:53 03/07/2023

Προφητική προειδοποίηση για το Titan: «Aβύθιστος ήταν και ο Τιτανικός» - «Αβάσιμες κραυγές» απαντούσε ο ιδρυτής της OceanGate

Skai.gr
«Αβάσιμες κραυγές» τα ερωτήματα για την ασφάλεια του Titan έλεγε ο νεκρός CEO της OceanGate Expeditions Στόκτον Ρας – Τον υπερασπίζεται συνεργάτης του
20:37 23/06/2023

Τιτανικός: Τι ακριβώς έπαθαν οι πέντε άνθρωποι; Γιατί δεν θα βρεθεί ποτέ τίποτα; Ουτε καν το υποβρύχιο;

koolnews.gr
Από τη στιγμή που οι πέντε άνθρωποι που επέβαιναν στο υποβρύχιο ΤΙΤΑΝ και είχαν στόχο να επισκεφθούν το ναυάγιο του Τιτανικού σε βάθος περίπου 4.000 μέτρα είναι νεκροί, η μοναδική ανακούφιση που μπορούν να έχουν οι συγγενείς τους είναι ότι δεν κατάλαβαν τίποτα και είχαν ένα θάνατο ακαριαίο χωρίς πόνο. Το υποβρύχιο εξαιτίας κόπωσης του […] The post Τιτανικός: Τι ακριβώς έπαθαν οι πέντε άνθρωποι; Γιατί δεν θα βρεθεί ποτέ τίποτα; Ουτε καν το υποβρύχιο; appeared first on Koolnews.gr.
19:58 23/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load