#Moskva

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής την Κυριακή 07 Μαΐου

eleftherostypos.gr
Μην χάσετε τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής και τις μοναδικές προσφορές της εφημερίδας. Κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας την Κυριακή 2 Απριλίου!  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Το πάθημα του ¨Moskva¨ μάθημα για το Αιγαίο Τουρκικές φρεγάτες O.H.PERRY Πόσο απειλούν τον ελληνικό στόλο; Ειδικές δυνάμεις: Το ερώτημα των ελικοπτέρων Συστήματα AACMI για την Αεροπορία: Προμήθεια κρίσιμης ανάγκης Βόρεια Κορέα: Αεροπορία Ο […] Το άρθρο Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής την Κυριακή 07 Μαΐου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:34 02/05/2023

Ουκρανία: Στη δημοσιότητα η εκτόξευση των Neptune που βύθισαν το Moskva [vid]

onalert.gr
Υπενθυμίζεται πως από την πρώτη στιγμή, πριν καν οι Ρώσοι παραδεχθούν τη βύθιση του Moskva, οι Ουκρανοί είχαν αναφέρει πως πέτυχαν το ρωσικό εμβληματικό πλοίο με πυραύλους Neptune. The post Ουκρανία: Στη δημοσιότητα η εκτόξευση των Neptune που βύθισαν το Moskva [vid] appeared first on OnAlert.
11:18 15/04/2023

Οι Ουκρανοί τρολάρουν τους Ρώσους για το Moskva

pagenews.gr
Οι Ουκρανοί τρολάρουν τους Ρώσους για το Moskva – «Σας περιμένουμε για καταδύσεις»
05:42 15/04/2023

Οι Ουκρανοί τρολάρουν τους Ρώσους για το Moskva – «Σας περιμένουμε για καταδύσεις στο νέο υποθαλάσσιο μουσείο»

in.gr
Ένας 44χρονος Ρώσος πατέρας που έχασε τον γιο του ορκίστηκε δικαίωση για όσους χάθηκαν στο «Moskva».
19:14 14/04/2023

Ουκρανία: «Να κάνουμε τη Μαύρη Θάλασσα μια θάλασσα του ΝΑΤΟ»

Newsit
Σε μια δήλωση για την Μαύρη Θάλασσα που δεν θα αρέσει καθόλου στην Ρωσία, προχώρησε ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών, Ντμίτρο Κουλέμπα, στην επέτειο βύθισης της ναυαρχίδας του ρωσικού στόλου, του Moskva. «Είναι καιρός να δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο δίκτυο ασφαλείας για όλα τα έθνη της περιοχής που απειλούνται» και να κάνουμε τη Μαύρη Θάλασσα «αυτό που ... Περισσότερα To άρθρο Ουκρανία: «Να κάνουμε τη Μαύρη Θάλασσα μια θάλασσα του ΝΑΤΟ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:28 13/04/2023

Moskva: Ένας χρόνος από την βύθιση του ρωσικού καταδρομικού – Οι Neptune, ο ρόλος των ΗΠΑ και η ταπεινωμένη Μόσχα

onalert.gr
Σύμφωνα με την «Ukrainian Pravda», εκείνο που «πρόδωσε» την παρουσία του Moskva ήταν η κακοκαιρία που επικρατούσε πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα. The post Moskva: Ένας χρόνος από την βύθιση του ρωσικού καταδρομικού – Οι Neptune, ο ρόλος των ΗΠΑ και η ταπεινωμένη Μόσχα appeared first on OnAlert.
12:38 13/04/2023

The Times: Η Ουκρανία ετοιμάζεται να χτυπήσει με Harpoon ή Storm Shadows την Κριμαία

onalert.gr
Οι αντιπλοϊκοί πύραυλοι Harpoon έχουν ήδη δοθεί στην Ουκρανία από τη Δανία και χρησιμοποιήθηκαν για να βυθίσουν το Moskva, τη ναυαρχίδα του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας. The post The Times: Η Ουκρανία ετοιμάζεται να χτυπήσει με Harpoon ή Storm Shadows την Κριμαία appeared first on OnAlert.
11:50 10/02/2023

Moskva: «Έτσι βυθίστηκε η ρωσική ναυαρχίδα από τους ουκρανικούς Neptune»

onalert.gr
Σύμφωνα με την «Ukrainian Pravda», εκείνο που «πρόδωσε» την παρουσία του Moskva ήταν η κακοκαιρία που επικρατούσε πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα. The post Moskva: «Έτσι βυθίστηκε η ρωσική ναυαρχίδα από τους ουκρανικούς Neptune» appeared first on OnAlert.
14:34 13/12/2022

«Να γίνει η Σερβία μέλος της Ρωσικής Ομοσπονδίας»! Πρόταση βόμβα

militaire.gr
Η Σερβία θα μπορούσε μετά από δημοψήφισμα να ενταχθεί στη Ρωσική Ομοσπονδία, δήλωσε ο Αλεξέι Τσέπα, πρώτος αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Κρατικής Δούμας. Το δημοψήφισμα είναι απαραίτητο για «να μην πει κανείς αργότερα ότι επρόκειτο για κατοχή, αρπαγή και ανατροπή», είπε ο ρώσος βουλευτής, μιλώντας στον ρωσικό ραδιοφωνικό σταθμό govoritmoskva.ru. «Aυτή η απόφαση […] The post «Να γίνει η Σερβία μέλος της Ρωσικής Ομοσπονδίας»! Πρόταση βόμβα appeared first on Militaire.gr.
07:08 13/12/2022

Γραμματόσημο για την ανατίναξη της Γέφυρας στην Κριμαία εξέδωσε η Ουκρανία

protagon.gr
Η έκδοση αυτή, η οποία μνημονεύει την έκρηξη στο έργο-«καμάρι» του Πούτιν, έρχεται ως συνέχεια των γραμματοσήμων που κυκλοφόρησαν με αφορμή τη βύθιση ενός άλλου συμβόλου της ρωσικής στρατιωτικής ισχύος, της ναυαρχίδας Moskva The post Γραμματόσημο για την ανατίναξη της Γέφυρας στην Κριμαία εξέδωσε η Ουκρανία appeared first on Protagon.gr.
08:04 05/11/2022

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)

grtimes.gr
Η πυρκαγιά στη γέφυρα που συνδέει τη χερσόνησο της Κριμαίας με το δίκτυο μεταφορών και συγκοινωνιών της Ρωσίας οφειλόταν στην ανατίναξη οχήματος παγιδευμένου με εκρηκτικά, ανακοίνωσε η ρωσική αντιτρομοκρατική επιτροπή, σύμφωνα με πρακτορεία ειδήσεων της χώρας, προσθέτοντας πως το τμήμα της γέφυρας που χρησιμοποιείται από τα αυτοκίνητα έχει υποστεί ζημιά. «Στις 06:07 (σ.σ. τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) στο οδικό τμήμα της γέφυρας της Κριμαίας (...) σημειώθηκε έκρηξη οχήματος παγιδευμένου με εκρηκτικά, που προκάλεσε πυρκαγιά σε επτά βαγόνια τρένου που κατευθυνόταν προς την Κριμαία», ανέφερε η επιτροπή. ????In Kerch, an explosion on the Crimean bridge. According to eyewitnesses , the explosion occu
10:12 08/10/2022

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στρατιωτικό εξοπλισμό $16,6 δισ. «έχασαν» οι Ρώσοι από τις 24 Φεβρουαρίου

ProtoThema.gr
Σημαντικότερη απώλεια, σύμφωνα με τα στοιχεία του Forbes, είναι η καταστροφή του πλοίου Moskva, αξίας 750 εκατ. δολαρίων
18:40 24/08/2022

Ρωσία: Βύθιση του Moskva και πλήγματα στην Κριμαία «έφαγαν» τον Διοικητή του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας

Newsit
Ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας, που έχει την βάση του στην προσαρτηθείσα από την Ρωσία Κριμαία, απόκτησε νέον διοικητή, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο RIA επικαλούμενο πηγές, μετά τα πλήγματα που δέχθηκαν οι ρωσικές στρατιωτικές βάσεις στη χερσόνησο τις τελευταίες εννιά ημέρες. Εάν επιβεβαιωθεί η αλλαγή αυτή, η απομάκρυνση του προηγούμενου διοικητή Ιγκόρ Οσίποφ θα σηματοδοτήσει ... Περισσότερα To άρθρο Ρωσία: Βύθιση του Moskva και πλήγματα στην Κριμαία «έφαγαν» τον Διοικητή του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:36 17/08/2022

Ρωσία: Νέο πλήγμα για το Πολεμικό Ναυτικό – Ανατίναξαν με νάρκη δικό τους πλοίο

tovima
Την περίπτωση του Moskva θυμίζει το νέο περιστατικό με ρωσικό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα. Μόνο που αυτή τη φορά φαίνεται ότι ρωσική νάρκη ήταν η αιτία της καταστροφής.
19:34 02/07/2022

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο κυβερνήτης του Λουχάνσκ ισχυρίζεται ότι «σκοτώσαμε όλους τους μισθοφόρους Wagner πλην ενός»

ProtoThema.gr
Σύμφωνα με τους ουκρανικούς ισχυρισμούς το πυροβολικό τους πέτυχε ένα καίριο πλήγμα έναντι των διαβόητων μισθοφόρων - Εάν επιβεβεβαιωθούν οι πληροφορίες τότε θα πρόκειται για πιο πολύνεκρο χτύπημα κατά του ρωσικού στρατού, μετά και τη βύθιση του καταδρομικού «Moskva» στη θάλασσα του Αζόφ
22:46 10/06/2022

Moskva: Η Ρωσία επιβάλλει «σιωπητήριο» στους συγγενείς των θυμάτων, λέει η Ουκρανία

onalert.gr
Όπως αναφέρουν όμως οι υπηρεσίες πληροφοριών της Ουκρανίας, η ένταση μεταξύ των συγγενών των Ρώσων που χάθηκαν μαζί με το καταδρομικό Moskva συνεχίζει να αυξάνεται. The post Moskva: Η Ρωσία επιβάλλει «σιωπητήριο» στους συγγενείς των θυμάτων, λέει η Ουκρανία appeared first on OnAlert.
14:08 07/06/2022

"Moskva": Ξεσπούν οι γονείς των νεκρών του ρωσικού καταδρομικού - "Οι αξιωματικοί έφυγαν σαν αρουραίοι"

thetoc.gr
"Οι συνθήκες του θανάτου τους είναι φρικτές, τους πρόδωσαν και τους άφησαν να πεθάνουν", λέει ο πατέρας ενός 20χρονου ναύτη του Moskva που πνίγηκε
19:06 25/05/2022

«Επνιξαν τους ναύτες του Moskva μαζί με το καταδρομικό»

protagon.gr
Τόσο το πλήρωμα όσο και το ίδιο το καταδρομικό εγκαταλείφθηκαν προκειμένου να αποκρυβεί η αλήθεια για το τι συνέβη, κατήγγειλε πατέρας που έχασε το γιο του όταν βυθίστηκε η ναυαρχίδα του ρωσικού στόλου The post «Επνιξαν τους ναύτες του Moskva μαζί με το καταδρομικό» appeared first on Protagon.gr.
17:40 25/05/2022

Moskva: Οι Ρώσοι απομάκρυναν κρυφά τους νεκρούς από τη ναυαρχίδα που βύθισαν οι Ουκρανοί

Newsit
Για «μυστική ρωσική επιχείρηση απομάκρυνσης των νεκρών από το Moskva, τη ναυαρχίδα του ρωσικού πολεμικού ναυτικού που βούλιαξαν οι Ουκρανοί», γράφει η Daily Mail. Στη μακάβρια επιχείρηση που ξεκίνησε τέλη Απριλίου, έλαβαν μέρος επτά πλοία. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, που επικαλείται ουκρανικές πηγές, οι Ρώσοι «πήραν τα πτώματα (σ.σ. από το Moskva), ... Περισσότερα To άρθρο Moskva: Οι Ρώσοι απομάκρυναν κρυφά τους νεκρούς από τη ναυαρχίδα που βύθισαν οι Ουκρανοί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:26 25/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load