#Νεφέλη Ορφανού

Ελεονώρα Μελέτη για Νεφέλη Ορφανού: «Οι πεποιθήσεις της πραγματικά ανήκουν στον μεσαίωνα»

tlife.gr
Αντιδράσεις προκάλεσαν στο πλατό της εκπομπής Mega Καλημέρα οι δηλώσεις της Νεφέλης Ορφανού. Η γνωστή ηθοποιός, To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη για Νεφέλη Ορφανού: «Οι πεποιθήσεις της πραγματικά ανήκουν στον μεσαίωνα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 27/09/2023

Νεφέλη Ορφανού: «Δεν καταλαβαίνω πώς μία γυναίκα μπορεί να ερωτευτεί μία άλλη»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε η Νεφέλη Ορφανού. Η ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, […] The post Νεφέλη Ορφανού: «Δεν καταλαβαίνω πώς μία γυναίκα μπορεί να ερωτευτεί μία άλλη» appeared first on Zappit.
11:00 22/06/2023

Ορφανού για Φιλιππίδη: «Οταν μου ήρθαν όλα δύσκολα, ήρθε και πέταξε τον μισθό του στα πόδια μου»

tanea.gr
«Ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ έντονος από όλες τις πλευρές» σχολίασε η Νεφέλη Ορφανού
19:42 20/01/2023

Νεφέλη Ορφανού: «Όταν βρέθηκα σε δύσκολη κατάσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης μου πέταξε τον μισθό του στα πόδια μου»

zappit.gr
Σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό, η Νεφέλη Ορφανού μίλησε τόσο για τον Πέτρο Φιλιππίδη όσο και για τον Γιώργο […] The post Νεφέλη Ορφανού: «Όταν βρέθηκα σε δύσκολη κατάσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης μου πέταξε τον μισθό του στα πόδια μου» appeared first on Zappit.
14:08 20/01/2023

Σπύρος Μπιμπίλας για Νεφέλη Ορφανού: Το ότι δεν βιάστηκε εκείνη, δεν σημαίνει ότι δεν βιάστηκαν άλλοι

ProtoThema.gr
«Θα συμβούλευα τους ρεπόρτερ να μην πηγαίνουν για δηλώσεις σε αρκετά μεγαλύτερους ανθρώπους για να μην παίρνουν και τέτοιου είδους απαντήσεις» είπε μεταξύ άλλων
13:22 08/11/2022

Σπύρος Μπιμπίλας: Κατακεραυνώνει τη Νεφέλη Ορφανού – «Καλό είναι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας να μη μιλάνε»

tlife.gr
Με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη της Νεφέλης Ορφανού στην οποία υποστήριξε τον Πέτρο Φιλιππίδη και εξέφρασε To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: Κατακεραυνώνει τη Νεφέλη Ορφανού – «Καλό είναι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας να μη μιλάνε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:18 08/11/2022

Αδιανόητες δηλώσεις Ορφανού – «Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό;»

in.gr
Ο Νεφέλη Ορφανού δήλωσε ότι έχει τις καλύτερες εντυπώσεις για Φιλιππίδη και Λιγνάδη
17:58 07/11/2022

Νεφέλη Ορφανού για Λιγνάδη και Φιλιππίδη: «Εμένα γιατί δεν με βίασαν;» (vid)

neolaia.gr
Η Νεφέλη Ορφανού, μίλησε στην εκπομπή "Πρωινό μας" για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.
17:04 07/11/2022

«Τι φράση είναι αυτή;»- Οι δηλώσεις της Νεφέλης Ορφανού εξόργισαν

thebest.gr
Στο «Πρωινό μας» σήμερα στάθηκαν στα όσα είπε η Νεφέλη Ορφανού για τον Πέτρο Φιλιππίδη.
15:38 07/11/2022

Διχάζει η Νεφέλη Ορφανού: «Για Φιλιππίδη και Λιγνάδη έχω τις καλύτερες εντυπώσεις»

okmag.gr
Για τις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε η Νεφέλη Ορφανού και δίχασε με τα λεγόμενά της. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως στο παρελθόν ο Πέτρος Φιλιππίδης την είχε βοηθήσει οικονομικά και αυτό δεν το ξεχνά και αποκάλυψε πως τόσο για εκείνον όσο και για τον Δημήτρη Λιγνάδη έχει τι καλύτερες εντυπώσεις. […] The post Διχάζει η Νεφέλη Ορφανού: «Για Φιλιππίδη και Λιγνάδη έχω τις καλύτερες εντυπώσεις» appeared first on OK.
13:50 07/11/2022

Νεφέλη Ορφανού: Ήμουν σε ηλικία που θα μπορούσαν να με περάσουν από την κρεβατοκάμαρα, γιατί δεν έγινε;

Newsit
«Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό;», λέει η Νεφέλη Ορφανού. Η Νεφέλη Ορφανού έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και τη Σοφία Ραφτοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το Ρετιρέ, την Κατερίνα Γιουλάκη, αλλά και τους Φιλιππίδη και Λιγνάδη. «Δεν ξέρω αν έχω κάνει επιτυχίες. Έχω κάνει πολλά πράγματα και τα έκανα όλα μαζί. Έχω υπάρξει πάρα ... Περισσότερα To άρθρο Νεφέλη Ορφανού: Ήμουν σε ηλικία που θα μπορούσαν να με περάσουν από την κρεβατοκάμαρα, γιατί δεν έγινε; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:30 07/11/2022

Φαίη Σκορδά: Το «καρφί» για εκπομπές – «Φιλοξενούνται ακραίες συνεντεύξεις για να βγουν και ακραίες κουβέντες μετά»

tlife.gr
Τα όσα είπε η Νεφέλη Ορφανού στο «Πρωινό μας» σχολίασε η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες To άρθρο Φαίη Σκορδά: Το «καρφί» για εκπομπές – «Φιλοξενούνται ακραίες συνεντεύξεις για να βγουν και ακραίες κουβέντες μετά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:30 07/11/2022

Νεφέλη Ορφανού: Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό; Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από τους Φιλιππίδη – Λιγνάδη

thecaller.gr
Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και τη Σοφία Ραφτοπούλου παραχώρησε η ηθοποιός Νεφέλη Ορφανού.Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και τη Σοφία Ραφτοπούλου παραχώρησε η ηθοποιός Νεφέλη Ορφανού.«Δεν ξέρω αν έχω κάνει επιτυχίες. Έχω κάνει πολλά πράγματα και τα έκανα όλα μαζί. Έχω υπάρξει πάρα πολύ τυχερή στην προσωπική μου ζωή. Δεν ξέρω πως έτυχε, είμαι στριμμένη συνήθως. Στο Ρετιρέ σταματούσε η κυκλοφορία. Στο Σύνταγμα φρέναρε ένας και ζητούσε αυτόγραφο, […]
12:24 07/11/2022

Εξοργισμένοι στο «Πρωινό μας» με τη Νεφέλη Ορφανού: «Τι φράση είναι αυτή; Τι; Έχω τρελαθεί τώρα»

zappit.gr
Στα όσα είπε η Νεφέλη Ορφανού για τον Πέτρο Φιλιππίδη στάθηκαν στο «Πρωινό μας». Οι δηλώσεις της γνωστής ηθοποιού δεν […] The post Εξοργισμένοι στο «Πρωινό μας» με τη Νεφέλη Ορφανού: «Τι φράση είναι αυτή; Τι; Έχω τρελαθεί τώρα» appeared first on Zappit.
12:18 07/11/2022

Νεφέλη Ορφανού για Κατερίνα Γιουλάκη: «Είναι σε δύσκολη θέση γιατί σταμάτησε να έχει τη ζήτηση που είχε»

zappit.gr
Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και τη Σοφία Ραφτοπούλου έδωσε η Νεφέλη Ορφανού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το Ρετιρέ, την […] The post Νεφέλη Ορφανού για Κατερίνα Γιουλάκη: «Είναι σε δύσκολη θέση γιατί σταμάτησε να έχει τη ζήτηση που είχε» appeared first on Zappit.
11:28 07/11/2022

Νεφέλη Ορφανού: «Κόντεψα να καώ τότε μέσα στο σπίτι, ήταν τραγικό»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τον Αλέξανδρο Ρούτα έδωσε η Νεφέλη Ορφανού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, […] The post Νεφέλη Ορφανού: «Κόντεψα να καώ τότε μέσα στο σπίτι, ήταν τραγικό» appeared first on Zappit.
15:24 28/10/2022

Νεφέλη Ορφανού: Δεν συμπαθούσα τον Γιάννη Δαλιανίδη γιατί ήταν συνυφασμένος με ελληνικές ταινίες του συρμού

Newsit
“Τελικά υπήρχε ένας μικρός ρολάκος και λέει να της τον δώσω; Από την τρίτη ημέρα που πήρα το αυτοκίνητο για να πάω κάπου, ακούω μπιπ μπιπ και σταματούσε η κυκλοφορία” ανέφερε η Νεφέλη Ορφανού. Για τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το Ρετιρέ και πως η ίδια κατάφερε να πάρει το ρόλο της μίλησε η Νεφέλη ... Περισσότερα To άρθρο Νεφέλη Ορφανού: Δεν συμπαθούσα τον Γιάννη Δαλιανίδη γιατί ήταν συνυφασμένος με ελληνικές ταινίες του συρμού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:34 25/05/2022

Νεφέλη Ορφανού: Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύντροφό της που έχει φύγει από τη ζωή – «Είχε εξάρτηση με μένα»

tlife.gr
Η Νεφέλη Ορφανού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και προχώρησε σε μια σπάνια To άρθρο Νεφέλη Ορφανού: Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύντροφό της που έχει φύγει από τη ζωή – «Είχε εξάρτηση με μένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:40 25/05/2022

Νεφέλη Ορφανού: «Όταν έπαιζα στο «Ρετιρέ» σταματούσε η κυκλοφορία»

zappit.gr
Την Νέφελη Ορφανού υποδέχθηκαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο Στούντιο 4 και μίλησε μεταξύ άλλων για τη […] The post Νεφέλη Ορφανού: «Όταν έπαιζα στο «Ρετιρέ» σταματούσε η κυκλοφορία» appeared first on Zappit.
19:06 25/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load