#Έλενα Φερεντίνου

Η Έλενα Φερεντίνου είχε γενέθλια και η Άννα Βίσση με την Αννίτα Πάνια ήταν εκεί για τη «νυν»

queen.gr
Ο Νίκος Καρβέλας έχει καταφέρει ίσως και το ακατόρθωτο κι αυτό δεν είναι άλλο από το να κάνουν πολύ καλή παρέα οι πρώην σύντροφοί του με τη νυν. Περισσότερα...
16:09 12/02/2024

«Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» λέει η Έλενα Φερεντίνου στον Νίκο Καρβέλα με τα ωραιότερα posts

queen.gr
Ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου είναι ένα από τα πιο ροκ και αντισυμβατικά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον 18 μηνών γιο τους.Περισσότερα...
14:09 15/10/2023

Νίκος Καρβέλας: Στο γήπεδο με πράσινα γυαλιά μαζί με την Έλενα Φερεντίνου

okmag.gr
Η κάμερα εντόπισε στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» το ζευγάρι. Ο Νίκος Καρβέλας με τη σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ. Με απλά t-shirts και τα αγαπημένα τους αξεσουάρ, τα γυαλιά ηλίου, το ζευγάρι απαθανατίστηκε στις κερκίδες. Ο Νίκος Καρβέλας και η σύντροφός του, Έλενα […] The post Νίκος Καρβέλας: Στο γήπεδο με πράσινα γυαλιά μαζί με την Έλενα Φερεντίνου appeared first on OK! Magazine.
10:58 10/08/2023

Έλενα Φερεντίνου: Η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου τους

instyle.gr
H Έλενα Φερεντίνου ανήρτησε για πρώτη φορά φωτογραφία με τον γιο, που έχουν αποκτήσει με τον Νίκο Καρβέλα. Ο μικρούλης γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2022 και είναι το τρίτο παιδί του συνθέτη, καθώς έχει αποκτήσει την κόρη του Σοφία με την Άννα Βίσση και τον γιο του Ανδρέα με την Αννίτα Πάνια. Η Έλενα Φερεντίνου […] The post Έλενα Φερεντίνου: Η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου τους appeared first on InStyle.
13:46 03/06/2023

Αννίτα Πάνια έγινε 53 χρονών: Η σπάνια κοινή φωτογραφία με τον Καρβέλα και το γιο τους

pagenews.gr
Η παρουσιάστρια έσβησε τα κεράκια της τούρτας της έχοντας στο πλευρό το γιο της, Ανδρέα αλλά και τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Καρβέλα ο οποίος συνοδευόταν από τη σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου.
15:05 26/04/2023

Έλενα Φερεντίνου – Νίκος Καρβέλας: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

instyle.gr
Ο αγαπημένος συνθέτης Νίκος Καρβέλας, που έχει σφραγίσει με τις επιτυχίες του το ελληνικό πεντάγραμμο, και η σύντροφός του, η γνωστή τραγουδίστρια Έλενα Φερεντίνου, γιόρτασαν στις 12 Απριλίου τα πρώτα γενέθλια του γιου τους. Το τρίτο κατά σειρά παιδί του Ν. Καρβέλα ήρθε στη ζωή στις 11 Απριλίου του 2022 και γέμισε ευτυχία το ροκ […] The post Έλενα Φερεντίνου – Νίκος Καρβέλας: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους appeared first on InStyle.
14:04 24/04/2023

Νίκος Καρβέλας – Έλενα Φερεντίνου: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

tlife.gr
Τα πρώτα γενέθλια του γιου τους γιόρτασαν στις 12 Απριλίου ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα To άρθρο Νίκος Καρβέλας – Έλενα Φερεντίνου: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:18 23/04/2023

Σε έξαλλη κατάσταση η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα, Έλενα Φερεντίνου: Το βίντεο του γιου της και το δημόσιο ξέσπασμα

Newside.gr
Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Νίκος Καρβέλας και η τραγουδίστρια Έλενα Φερεντίνου κρατούν χαμηλό προφίλ και ζουν την οικογενειακή ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν λίγο καιρό απέκτησαν τον γιό τους και είναι σε πελάγη ευτυχίας. Πατέρας για τρίτη φορά ο Νίκος Καρβέλας – Γέννησε η Έλενα Φερεντίνου Ωστόσο, η Έλενα Φερεντίνου επέλεξε να μοιραστεί […] The post Σε έξαλλη κατάσταση η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα, Έλενα Φερεντίνου: Το βίντεο του γιου της και το δημόσιο ξέσπασμα appeared first on NewSide.gr.
00:30 15/03/2023

Το ξέσπασμα της συντρόφου του Νίκου Καρβέλα: Μας δείχνει τον γιο τους να παίζει πιάνο – «Ποιοι ‘’άνθρωποι’’-λαμόγια κρατάνε την τύχη αυτών των παιδιών στα χέρια τους;»

thecaller.gr
Η Έλενα Φερεντίνου έδειξε για πρώτη φορά πόσο μεγάλωσε ο σχεδόν ενός έτους γιος της, καρπός του έρωτά της με τον Νίκο Καρβέλα.Η Έλενα Φερεντίνου έδειξε για πρώτη φορά πόσο μεγάλωσε ο σχεδόν ενός έτους γιος της, καρπός του έρωτά της με τον Νίκο Καρβέλα.Στο κείμενο με το οποίο συνόδευσε το βίντεο ξέσπασε και για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας με αφορμή το δυστύχημα στα Τέμπη. «Κοιτάζω τον γιο μου να κρατιέται από το πιάνο προσπαθώντας […]
08:58 14/03/2023

Έλενα Φερεντίνου για τον 11 μηνών γιο της: «Σε τι κόσμο έφερα αυτό το παιδί, σε ποια χώρα είχε την ατυχία να γεννηθεί;»

tlife.gr
Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν εδώ και 11 μήνες ο Νίκος Καρβέλας και η σύντροφός του, Έλενα To άρθρο Έλενα Φερεντίνου για τον 11 μηνών γιο της: «Σε τι κόσμο έφερα αυτό το παιδί, σε ποια χώρα είχε την ατυχία να γεννηθεί;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:18 13/03/2023

Νίκος Καρβέλας – Έλενα Φερεντίνου: Ο γιος τους έκανε τα πρώτα του βήματα! Video

okmag.gr
«Κοιτάζω τον γιο μου να κρατιέται από το πιάνο προσπαθώντας να παίξει και να κάνει τα πρώτα του βήματα» εξομολογείται η Έλενα Φερεντίνου κάτω από ένα βίντεο όπου διακρίνεται ο γιος της με τον Νίκο Καρβέλα μπροστά από το πιάνο. «Αντί να χαίρομαι όμως, αισθάνομαι ενοχές, φόβο και αναρωτιέμαι. Σε τι κόσμο έφερα αυτό το […] The post Νίκος Καρβέλας – Έλενα Φερεντίνου: Ο γιος τους έκανε τα πρώτα του βήματα! Video appeared first on OK! Magazine.
17:06 13/03/2023

Έλενα Φερεντίνου: Η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα γιόρτασε τα γενέθλιά της στο καμαρίνι της Άννας Βίσση – Βίντεο

tlife.gr
 Τα γενέθλιά της γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα και μητέρα της To άρθρο Έλενα Φερεντίνου: Η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα γιόρτασε τα γενέθλιά της στο καμαρίνι της Άννας Βίσση – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:04 17/02/2023

Νίκος Καρβέλας: Λιώνει καρδιές η φωτογραφία με τον 8 μηνών γιο του

instyle.gr
Ο Νίκος Καρβέλας έγινε πατέρας για τρίτη φορά τον περασμένο Απρίλιο. Όπως είναι γνωστό η σύντροφος του μουσικοσυνθέτη, Έλενα Φερεντίνου έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι. Ο Νίκος Καρβέλας έχει άλλα δύο παιδιά. Τη Σοφία από το γάμο του με την Άννα Βίσση και τον Ανδρέα από τον γάμο του με την Αννίτα Πάνια. Το ζευγάρι κρατά την […] The post Νίκος Καρβέλας: Λιώνει καρδιές η φωτογραφία με τον 8 μηνών γιο του appeared first on InStyle.
17:32 07/12/2022

Νίκος Καρβέλας – Έλενα Φερεντίνου: Η φωτογραφία στο Instagram με τον γιο τους να παίζει πιάνο

Newsbeast.gr
Μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ο λίγο μηνών γιος που έχει αποκτήσει με τον Νίκο Καρβέλα να παίζει πιάνο, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η τραγουδίστρια Έλενα Φερεντίνου. Στη φωτογραφία φαίνεται το τρίτο από τα παιδιά που έχει αποκτήσει ο Νίκος Καρβέλας να βρίσκεται στην αγκαλιά του πατέρα του και να αγγίζει με το χεράκι του τα πλήκτρα του πιάνου. Είναι η πρώτη φορά που οι γονείς αποφασίζουν να δείξουν το πρόσωπο του μικρού αγοριού. Στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία που ανέβασε η Έλενα Φερεντίνου γράφει: «Αγάπες της ζωής μου». Ο Νίκος Καρβέλας έχει ακόμη δύο παιδιά, τη Σοφία με την Άννα Βίσση και τον Ανδρέα με την Αννίτα Πάνια. Δείτε την ανάρτηση της Έλενας Φ
10:12 07/12/2022

Νίκος Καρβέλας – Έλενα Φερεντίνου: Δείχνουν για πρώτη φορά το πρόσωπο του 8 μηνών γιου τους – Φωτογραφία

tlife.gr
Ο Νίκος Καρβέλας πριν οκτώ μήνες περίπου έγινε για τρίτη φορά πατέρας με τη σύντροφό του, To άρθρο Νίκος Καρβέλας – Έλενα Φερεντίνου: Δείχνουν για πρώτη φορά το πρόσωπο του 8 μηνών γιου τους – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:00 07/12/2022

Σπάνιες φωτογραφίες: Η σχέση του Νίκου Καρβέλα το 2003 που λίγοι θυμούνται

eleftherostypos.gr
Εν έτη 2022 ο Νίκος Καρβέλας έχει καταφέρει να κάνει το αδύνατο δυνατό: Να είναι σωστός και επιτυχημένος επαγγελματίας αλλά και ο τέλειος οικογενειάρχης. Πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Απρίλιο η σύντροφός του Έλενα Φερεντίνου έφερε στον κόσμο το καρπό του έρωτά τους. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr  Ειδήσεις σήμερα Νίκος Κούρκουλος: Η τραγική ιστορία πίσω από […] Το άρθρο Σπάνιες φωτογραφίες: Η σχέση του Νίκου Καρβέλα το 2003 που λίγοι θυμούνται εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:16 05/12/2022

Ο Έλληνας Τζόνι Ντεπ: O Καρβέλας έκανε εμφάνιση με την κατά 40 χρόνια νεότερη σύντροφο του

diaforetiko.gr
Ο Έλληνας Τζόνι Ντεπ: O Καρβέλας έκανε εμφάνιση με την κατά 40 χρόνια νεότερη σύντροφο του Την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση από τη γέννηση του γιου τους, πραγματοποίησαν ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου. Το ζευγάρι, που κρατά σε χαμηλούς τόνους την προσωπική του ζωή, βρέθηκε στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας για την τελευταία συναυλία της περιοδείας που […]
15:16 18/09/2022

Nίκος Καρβέλας – Έλενα Φερεντίνου: Σπάνια εμφάνιση στη συναυλία της Άννας Βίσση

okmag.gr
Μια σπάνια κοινή εμφάνιση έκανε ο Νίκος Καρβέλας με τη σύντροφό του Έλενα Φερεντίνου. Το ζευγάρι που δεν συνηθίζει να κάνει δημόσιες εξόδους βρέθηκε το Σάββατο στη συναυλία της Άννας Βίσση στο Κατράκειο. The post Nίκος Καρβέλας – Έλενα Φερεντίνου: Σπάνια εμφάνιση στη συναυλία της Άννας Βίσση appeared first on OK.
10:06 18/09/2022

Έλενα Φερεντίνου: Η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα μοιράζεται την πρώτη φωτογραφία του γιου τους

instyle.gr
Η Έλενα Φερεντίνου με τον Νίκο Καρβέλα κρατούν χαμηλούς τόνους όσον αφορά στην προσωπική τους σχέση. Μάλιστα, η τραγουδίστρια έφερε πρόσφατα στη ζωή τον γιο τους. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Ferentinou (@elena_ferentinou) Ο μικρούλης είναι τεσσάρων μηνών ενώ η μαμά του ανεβάζει πρώτη φορά φωτογραφία μαζί […] The post Έλενα Φερεντίνου: Η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα μοιράζεται την πρώτη φωτογραφία του γιου τους appeared first on InStyle.
18:42 19/08/2022

Νίκος Καρβέλας: Ποζάρει δίπλα στην κόρη του, Σοφία με ιδιαίτερο αξεσουάρ

okmag.gr
Ένα σπάνιο στιγμιότυπο δημοσίευσε η Σοφία Καρβέλα, με τον πατέρα της Νίκο. Ο Έλληνας συνθέτης και δημιουργός Νίκος Καρβέλας που έγινε πατέρας για τρίτη φορά στα 70 του χρόνια τον περασμένο Απρίλη από τη σύντροφό του Έλενα Φερεντίνου αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, τις κοσμικές εμφανίσεις και ακόμα περισσότερο σε ό,τι αφορά στην ιδιωτική του […] The post Νίκος Καρβέλας: Ποζάρει δίπλα στην κόρη του, Σοφία με ιδιαίτερο αξεσουάρ appeared first on OK.
22:20 11/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load