#Scouser

Τσιμίκας - Σαλάχ: Επανενώθηκαν στις προπονήσεις στη Λίβερπουλ (Βίντεο)

Παραπολιτικά
«Ο ‘’Greek Scouser’’ και ο Βασιλιάς της Αιγύπτου επανενώνονται» σημειώνει το σχόλιο της Λίβερπουλ στα social media.
16:00 11/07/2023

Τσιμίκας: «Είμαι κι εγώ Scouser τώρα, με τη Λίβερπουλ εκπροσωπώ την Ελλάδα μας» (vid)

Gazzetta
Ο Κώστας Τσιμίκας δήλωσε... Scouser και μίλησε με περηφάνεια για την Ελλάδα σε συνέντευξή του στο ιαπωνικό Μέσο που συνεργάζεται με τη Λίβερπουλ, τονίζοντας την ανατριχίλα που νιώθει όταν φοράει το εθνόσημο ή τη φανέλα των Reds.
13:00 13/06/2023

Η τρομερή ατάκα του Τσιμίκα στον Πεπ Γκουαρδιόλα!

Gazzetta
Όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή του στο Gazzetta ο Κώστας Τσιμίκας, μετά τον περίφημο πανηγυρισμό του Πεπ Γκουαρδιόλα μπροστά του οι δυο τους μίλησαν και ο Greek Scouser της Λίβερπουλ του απάντησε με μια εκπληκτική ατάκα!
13:34 15/05/2023

Τσιμίκας στο Gazzetta: «Πριν το πέναλτι στον τελικό, ήταν σαν να πηγαίνω Λίβερπουλ - Αθήνα με τα πόδια!»

Gazzetta
Ο Κώστας Τσιμίκας έχει γενέθλια και το Gazzetta ταξίδεψε στο Λίβερπουλ, περνώντας τις πύλες του AXA training center και του Άνφιλντ, για μία ξεχωριστή συνέντευξη με τον Greek Scouser των Reds!
14:22 12/05/2023

Κώστας Τσιμίκας: Ο Greek Scouser που… έκλεψε την καρδιά των Reds!

Gazzetta
O Κώστας Τσιμίκας δεν έχασε ποτέ τη φιλοδοξία του, δεν έχασε ποτέ την πίστη στον εαυτό του και βρέθηκε εκεί που ανήκει, στους κορυφαίους! Πλέον, ενώνει τις δυνάμεις του με τη Novibet για καλό σκοπό.
12:02 28/02/2023

Τσιμίκας: Βασικός ο Greek Scouser για τη Λίβερπουλ στην έδρα της Μπρέντφορντ

Gazzetta
O Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ για την αναμέτρηση στην έδρα της Μπρέντφορντ, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Premier League.
18:38 02/01/2023

Το μήνυμα της Λίβερπουλ για τις 50 εμφανίσεις του Τσιμίκα με τα κόκκινα

Newsbeast.gr
Σημαντική ήταν η παρουσία του Κώστα Τσιμίκα στη νίκη της Λίβερπουλ επί της Λέστερ με 2-1, καθώς μπήκε στη θέση του Ρόμπερτσον στο 62’ κι έφτασε τις 50 συμμετοχές με τη φανέλα των «κόκκινων». «Ημέρα ορόσημο για τον Κώστα, καθώς την Παρασκευή πραγματοποίησε κόντρα στη Λέστερ την 50η εμφάνισή του με τους “κόκκινους”», έγραψε η Λίβερπουλ στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram. Ο Greek Scouser έχει απολογισμό 11 ασίστ σ’ αυτές τις 50 συμμετοχές.
14:52 31/12/2022

Τσιμίκας: «Στόχος μου είναι να γίνω από τους καλύτερους μπακ στον κόσμο»

fosonline.gr
Για το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή (σ.σ. «να παίξει στη Λίβερπουλ) που ο ίδιος πραγματοποίησε και τα όνειρα που δεν σταματούν ποτέ φορώντας αυτή τη φανέλα, μίλησε ο Κώστας Τσιμίκας σε μια απολογιστική συνέντευξη στο Athletic. Ο Greek Scouser στάθηκε στην εξαιρετική του σχέση με τον Σαλάχ και χαρακτήρισε μηχανή των γκολ τον Ντάργουιν Νούνιες.
11:26 21/12/2022

Τσιμίκας, ο «σερβιτόρος»: Οι φοβερές επιδόσεις του Greek Scouser και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε (pics, vid)

in.gr
Ο Κώστας Τσιμίκας έφτιαξε ακόμα ένα γκολ της Λίβερπουλ στη νίκη απέναντι στη Γουέστ Χαμ και βελτίωσε ακόμα περισσότερο τα νούμερα του. Η στατιστική κατηγορία των ασίστ και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε…
08:32 20/10/2022

Επικός Τσιμίκας: Οι «επιθέσεις» αγάπης του Greek Scouser στους συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ (vid)

in.gr
Με μερικές χαρακτηριστικές αγγλικές φράσεις ο Κώστας Τσιμίκας έδειξε την αγάπη που τρέφει για τους συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ.
11:50 01/10/2022

Επικό «δούλεμα» του Κλοπ στον Τσιμίκα για το νέο του κούρεμα: «Πόσα θες για να σου τα κόψω;»

tanea.gr
Ο Κώστας Τσιμίκας αποτελεί μια από τις πιο ευχάριστες παρουσίες των «κόκκινων» αποδυτηρίων, καθώς ουκ ολίγες φορές οι συμπαίκτες του έχουν μιλήσει για το φοβερό χαρακτήρα που διαθέτει ο Greek Scouser.
09:56 30/09/2022

Τσιμίκας: «Ελπίζω στο μέλλον να πανηγυρίσουμε και άλλα τρόπαια»

fosonline.gr
Ο διεθνής άσος της Λίβερπουλ Κώστας Τσιμίκας μίλησε για το παρατσούκλι «Greek Scouser» και για την περσινή σεζόν στο μεγάλο λιμάνι.  
17:28 21/09/2022

Κώστας Τσιμίκας: Πώς απέκτησε το παρατσούκλι του «Greek Scouser»

Gazzetta
Ο Κώστας Τσιμίκας αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το παρατσούκλι του «Greek Scouser» στη Λίβερπουλ και μίλησε για τις μέχρι τώρα πιο μαγικές στιγμές του με τους «reds».
14:26 21/09/2022

Αποκαλύψεις Τσιμίκα για το... παρατσούκλι του και το τραγούδι των οπαδών της Λίβερπουλ

filathlos.gr
Αποκαλύψεις Τσιμίκα για το... παρατσούκλι του και το τραγούδι των οπαδών της Λίβερπουλ 21/09/2022 Ο Κώστας Τσιμίκας αποκάλυψε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ ότι ένας γυμναστής έβγαλε το «Greek Scouser», που τον συνοδεύει ως... παρατσούκλι εδώ και αρκετούς μήνες. «Το άκουσα και μου άρεσε. Το έβαλα στο Instagram και... αυτόματα έγινε το όνομά μου», είπε ο αριστερός μπακ των «κόκκινων», προτού προσθέσει σχετικά με το τραγούδι των φιλάθλων της Λίβερπουλ από το «Gimme Gimme» των ABBA: «Νομίζω ότι το "Tsimi, Tsimi, Tsimi" είναι καλύτερο από το αυθεντικό τραγούδι. Ειλικρινά, είμαι πολύ χαρούμενος για όλο αυτό, που κάνει την παρουσία μου στην Λίβερπουλ ακό
12:40 21/09/2022

Η επιστροφή του Κώστα Τσιμίκα: «Έλαμψε» κόντρα στον Άγιαξ ο Greek Scouser

in.gr
Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν καταλυτικός απέναντι στον Άγιαξ και βοήθησε τη Λίβερπουλ να πάρει το «τρίποντο» και να… ανασάνει.
10:00 14/09/2022

Λίβερπουλ: Βασικός ο Τσιμίκας με τον Άγιαξ

filathlos.gr
Λίβερπουλ: Βασικός ο Τσιμίκας με τον Άγιαξ 12/09/2022 Βλέπει ενδεκάδα ο Κώστας Τσιμίκας. Με δεδομένο τον τραυματισμό του Άντι Ρόμπερτσον, ο Γιούργκεν Κλοπ προορίζει για βασικό τον Κώστα Τσιμίκα στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεδσα στη Λίβερπουλ και τον Άγιαξ. Ο Ρόμπερτσον αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο και αναμένεται για το προσεχές αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα να μείνει εκτός. Αυτό τοποθετεί αυτόματα τον Κώστα Τσιμίκα στην 11άδα της Λίβερπουλ, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Τρίτης απέναντι στον Άγιαξ στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο Greek Scouser θα παίξει απέναντι στον Αίαντα και πιθανό
16:38 12/09/2022

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή του Κώστα Τσιμίκα στην Αγγλία

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή του Κώστα Τσιμίκα στην Αγγλία 29/08/2022 Στην εκπομπή της Nova, «Monday Football Club» και στον Ντέμη Νικολαΐδη μίλησε ο Κώστας Τσιμίκας. Ο διεθνής Έλληνας αριστερός μπακ μίλησε... για όλους και για όλα. Mεταξύ άλλων o «Greek Scouser» αναφέρθηκε στα ποδοσφαιρικά του όνειρα, στη Λίβερπουλ της νέας σεζόν, στον Γιούργκεν Κλοπ, στον Μοχάμεντ Σαλάχ, στον στόχο του Champions League και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Τσιμίκα: Για την επιστροφή του στη δράση και την εικόνα της Λίβερπουλ στα πρώτα ματς: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα από τον τραυματισμό μου και έβγαλα δύο ασίστ. Μετά την περσινή σε
23:34 29/08/2022

Τσιμίκας: Δυο χρόνια παρουσίας στη Λίβερπουλ (vid)

Gazzetta
Ο Κώστας Τσιμίκας πριν από μια διετία υπέγραψε το συμβόλαιό του στη Λίβερπουλ και πλέον είναι ο αγαπημένος Greek Scouser όλων στην κόκκινη πλευρά του λιμανιού.
12:24 10/08/2022

Άσχημα νέα για Τσιμίκα πριν την πρεμιέρα της Premier League - Τι αποκάλυψε ο Κλοπ

filathlos.gr
Άσχημα νέα για Τσιμίκα πριν την πρεμιέρα της Premier League - Τι αποκάλυψε ο Κλοπ 05/08/2022 Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν υπολογίζει στον Κώστα Τσιμίκα για την πρεμιέρα της Λίβερπουλ στην Premier League τη φετινή σεζόν, καθώς όπως αποκάλυψε ο κόουτς των κόκκινων ο Έλληνας διεθνής στάθηκε άτυχος. Ο Greek Scouser τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Φούλαμ με τον Κλοπ να υποστηρίζει πως είναι πιθανό να επιστρέψει στις προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα. "Ο Κώστας ήταν άτυχος στην προπόνηση. Μπορεί να είναι έτοιμος να προπονηθεί την επόμενη εβδομάδα, κάτι που θα είναι χρήσιμο", δήλωσε ο Γερμανός κόουτς και πρόσθεσε: "Δε
13:36 05/08/2022

Τρομερή φωτογραφία του Τσιμίκα με... ασπίδα το Community Shield!

filathlos.gr
Τρομερή φωτογραφία του Τσιμίκα με... ασπίδα το Community Shield! 31/07/2022 Ο Κώστας Τσιμίκας πανηγύρισε την κατάκτηση του Community Shield με τη Λίβερπουλ, παρότι ήταν εκτός αποστολής για το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Έλληνας παίκτης κράτησε το τρόπαιο σαν ασπίδα και έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram: “Ο Μέγας Scouser, 3η σεζόν, 1ο επεισόδιο”. Το σχετικό ποστάρισμα:
10:32 31/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load