#Τόνυ Μαυρίδης

Η εξομολόγηση του Τόνυ Μαυρίδη στη σύζυγό του: «Είσαι το ίδιο μοναδική με εκείνο το βράδυ που σε παντρεύτηκα»

govastileto.gr
Επτά χρόνια γάμου γιορτάζουν ο Τόνυ Μαυρίδης και η Ευαγγελία Καραμπατζάκη, οι όποιοι είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το...
17:36 25/08/2022

Συγγνώμη από την Έλενα Παπαρίζου ζήτησε ο Τόνυ Μαυρίδης – Αθώοι και οι δύο με απόφαση δικαστηρίου

koolnews.gr
Αίσιο τέλος για τη δικαστική διαμάχη Έλενας Παπαρίζου-Τόνυ Μαυρίδη. Η δίκη, η οποία αφορούσε σε οικονομικό θέμα της εταιρίας παραγωγής που είχαν από κοινού στο παρελθόν, έληξε το πρωί της Τετάρτης 25/5, λίγο πριν τις 10:00, με την απόφαση του δικαστηρίου να τους αθωώνει και τους δύο. Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος Ελένη Ευσταθίου, σε ζωντανή […] The post Συγγνώμη από την Έλενα Παπαρίζου ζήτησε ο Τόνυ Μαυρίδης – Αθώοι και οι δύο με απόφαση δικαστηρίου appeared first on Koolnews.gr.
13:06 25/05/2022

Μαυρίδης – Παπαρίζου: Η συγγνώμη που έφερε το τέλος της δικαστικής διαμάχης

eleftherostypos.gr
Τέλος έλαβε η δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού, με τον Τόνυ Μαυρίδη να ζητεί συγγνώμη από την Έλενα Παπαρίζου. Όπως έγινε γνωστό ο Τόνυ Μαυρίδης ζήτησε συγνώμη από την Έλενα Παπαρίζου, κάνοντας λόγο για μια παρεξήγηση που πήρε διαστάσεις. Το ίδιο είπε και η τραγουδίστρια και δέχτηκε τη συγγνώμη του πρώην συντρόφου και συνεργάτη της. […] Το άρθρο Μαυρίδης – Παπαρίζου: Η συγγνώμη που έφερε το τέλος της δικαστικής διαμάχης εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:38 25/05/2022

Ξανά στα δικαστήρια Έλενα Παπαρίζου-Τόνυ Μαυρίδης: Οι μηνήσεις για κατάχρηση εξουσίας και συκοφαντική δυσφήμιση

koolnews.gr
Στα δικαστήρια της Ευελπίδων, στο κτίριο 13, συνεχίζεται σήμερα, Τετάρτη 25/5, η δικαστική διαμάχη Έλενας Παπαρίζου-Τόνυ Μαυρίδη, η οποία μετρά πάνω από μία δεκαετία. Ο Τόνυ Μαυρίδης έχει κάνει μήνυση στην 40χρονη τραγουδίστρια για κατάχρηση χρημάτων. Από την πλευρά της, η Έλενα Παπαρίζου τον έχει μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση, ισχυριζόμενη πως δεν έχει καταχραστεί τίποτα […] The post Ξανά στα δικαστήρια Έλενα Παπαρίζου-Τόνυ Μαυρίδης: Οι μηνήσεις για κατάχρηση εξουσίας και συκοφαντική δυσφήμιση appeared first on Koolnews.gr.
10:34 25/05/2022

Τόνυ Μαυρίδης: Ζήτησε συγνώμη από την Έλενα Παπαρίζου

Παραπολιτικά
Στο δικαστήριο ξανά Έλενα Παπαρίζου και Τόνυ Μαυρίδης - Το πρώην ζευγάρι έλυσε στη δικαιοσύνη τις διαφορές του – Αθώοι και οι δύο με απόφαση του δικαστηρίου
10:26 25/05/2022

Στο δικαστήριο ξανά Ελενα Παπαρίζου και Τόνυ Μαυρίδης

tanea.gr
Το πρώην ζευγάρι θα λύσει στη δικαιοσύνη τις διαφορές του
10:10 25/05/2022

Έλενα Παπαρίζου και Τόνυ Μαυρίδης ξανά αντιμέτωποι στα δικαστήρια

tlife.gr
Στο κτήριο 13 της Ευελπίδων συναντήθηκαν Έλενα Παπαρίζου και Τόνυ Μαυρίδης για τη δικαστική τους διαμάχη To άρθρο Έλενα Παπαρίζου και Τόνυ Μαυρίδης ξανά αντιμέτωποι στα δικαστήρια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:34 25/05/2022

Έλενα Παπαρίζου: Ξανά στα δικαστήρια της Ευελπίδων από νωρίς το πρωί

zappit.gr
Για μια ακόμα μέρα, το πρωί της Τετάρτης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης, Λίγα λεπτά πριν τις 9, […] The post Έλενα Παπαρίζου: Ξανά στα δικαστήρια της Ευελπίδων από νωρίς το πρωί appeared first on Zappit.
09:10 25/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load