#Γωγώ Μαστροκώστα

Μαστροκώστα - Δέλλας: Τα «χρόνια πολλά», η 15χρονη κόρη Βικτώρια και το υπέροχο σπίτι τους

astrology.gr
O Τραϊανός Δέλλας γιόρτασε τα γενέθλιά του και η Γωγώ Μαστροκώστα του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο. Οι υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες και το σπίτι τους.Περισσότερα...
16:28 01/02/2024

Γωγώ Μαστροκώστα: Ένα σπάνιο βίντεο με την 15χρονη κόρη της, Βικτώρια Δέλλα

govastileto.gr
Η Γωγώ Μαστροκώστα πριν λίγες ώρες δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα σπάνιο βίντεο μαζί με την 15χρονη κόρη της Βικτώρια Δέλλα. Τα τελευταία χρόνια, η Γωγώ Μαστροκώστα έχει επιλέξει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια ζει εδώ και αρκετά χρόνια με τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα και την κόρη τους […]
17:00 25/12/2023

Η Γωγώ Μαστροκώστα με την κόρη της σε σπάνιο βίντεο

instyle.gr
Μία ξεχωριστή ανάρτηση μαζί με την 15χρονη κόρη της έκανε η Γωγώ Μαστροκώστα το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων. Τα τελευταία χρόνια, η Γωγώ Μαστροκώστα έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια ζει με τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα και την κόρη τους Βικτώρια στη Θεσσαλονίκη. Σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις ενώ μετρημένες είναι […] The post Η Γωγώ Μαστροκώστα με την κόρη της σε σπάνιο βίντεο appeared first on InStyle.
13:46 25/12/2023

Έτοιμη για τα Χριστούγεννα η Γωγώ Μαστροκώστα – Το δέντρο που στόλισε

instyle.gr
Έτοιμη για τα Χριστούγεννα είναι η Γωγώ Μαστροκώστα καθώς στόλισε ήδη το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της. Μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί μία φωτογραφία με τους fans της, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η φωτογραφία που ανάρτησε στα stories της Η Γωγώ Μαστροκώστα για αρκετό καιρό είχε επιλέξει να απομακρυνθεί από τα φώτα της […] The post Έτοιμη για τα Χριστούγεννα η Γωγώ Μαστροκώστα – Το δέντρο που στόλισε appeared first on InStyle.
08:46 24/11/2023

Γωγώ Μαστροκώστα: Ποζάρει με μαύρο ολόσωμο μαγιό στην παραλία

govastileto.gr
Τα τελευταία χρόνια η Γωγώ Μαστροκώστα έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και κάνει σπάνιες εμφανίσεις. Μάλιστα, η ίδια απέφευγε να κάνει και αναρτήσεις στα social media. Ωστόσο, η Γωγώ Μαστροκώστα επέστρεψε δυναμικά στο Instagram μετά από 14 μήνες απουσίας και πλέον επικοινωνεί ξανά με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτό το διάστημα, η Γωγώ […]
20:00 21/08/2023

Γωγώ Μαστροκώστα: Από την Ίο στην Πάρο! Οι νέες φωτογραφίες μετά την επανεμφάνιση στα social media

tlife.gr
Η Γωγώ Μαστροκώστα επέστρεψε στα social media μετά από ένα διάστημα μεγάλης αποχής, κάνοντας τις πρώτες To άρθρο Γωγώ Μαστροκώστα: Από την Ίο στην Πάρο! Οι νέες φωτογραφίες μετά την επανεμφάνιση στα social media δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 03/08/2023

Γωγώ Μαστροκώστα: Ποζάρει στον φακό της κόρης της

instyle.gr
Η Γωγώ Μαστροκώστα απείχε για μεγάλο διάστημα από τα socail media. Πρόσφατα έκανε την επανεμφάνισή της δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τις διακοπές της στην Ίο, που συγκέντρωσε πολλά likes. Το μεσημέρι της Τρίτης, η Γωγώ Μαστροκώστα έκανε νέα ανάρτηση στο Instagram. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με […] The post Γωγώ Μαστροκώστα: Ποζάρει στον φακό της κόρης της appeared first on InStyle.
17:46 18/07/2023

Γωγώ Μαστροκώστα: Η φωτογραφία που την τράβηξε η 15χρονη κόρη της, Βικτώρια Δέλλα στις διακοπές τους

tlife.gr
Μια νέα ανάρτηση έκανε σήμερα 18/7 στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Γωγώ Μαστροκώστα. Η To άρθρο Γωγώ Μαστροκώστα: Η φωτογραφία που την τράβηξε η 15χρονη κόρη της, Βικτώρια Δέλλα στις διακοπές τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 18/07/2023

Γωγώ Μαστροκώστα – Τραϊανός Δέλλας: Η σπάνια φωτογραφία τους μετά από 14 μήνες απουσίας

instyle.gr
Μετά από 14 μήνες απουσίας από τα social media η Γωγώ Μαστροκώστα πόζαρε με τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα και τον φίλο τους Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Ο τραγουδιστής ανήρτησε το στιγμιότυπο σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στη λεζάντα έγραψε «Αγαπώ τους φίλους μου». Η Γωγώ Μαστροκώστα στη φωτογραφία είναι το ίδιο εντυπωσιακή […] The post Γωγώ Μαστροκώστα – Τραϊανός Δέλλας: Η σπάνια φωτογραφία τους μετά από 14 μήνες απουσίας appeared first on InStyle.
09:46 15/07/2023

Γωγώ Μαστροκώστα: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον Τραϊανό Δέλλα στα social media

okmag.gr
Η Γωγώ Μαστροκώστα, έπειτα από έναν περίπου χρόνο απουσίας από τα social media, έκανε την πρώτη της ανάρτηση πριν από μερικές ημέρες και οι followers της την υποδέχτηκαν με θέρμη. Η Γωγώ Μαστροκώστα κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις. Ο φωτογραφικός φακός την είχε εντοπίσει τελευταία φορά τον περασμένο Νοέμβριο στο κέντρο της Αθήνας μετά από γεύμα […] The post Γωγώ Μαστροκώστα: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον Τραϊανό Δέλλα στα social media appeared first on OK! Magazine.
00:58 15/07/2023

Γενέθλια για τον Τραϊανό Δέλλα: Η σπάνια εμφάνιση της Γωγώς Μαστροκώστα

tlife.gr
Ιδιαίτερα ημέρα ήταν χθες για τον Τραϊανό Δέλλα και τη Γωγώ Μαστροκώστα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε To άρθρο Γενέθλια για τον Τραϊανό Δέλλα: Η σπάνια εμφάνιση της Γωγώς Μαστροκώστα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:00 01/02/2023

Γωγώ Μαστροκώστα: Σπάνια εμφάνιση μαζί με τον Τραϊανό Δέλλα, στο κέντρο της Αθήνας

tlife.gr
Η Γωγώ Μαστροκώστα έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια και έχει σταματήσει To άρθρο Γωγώ Μαστροκώστα: Σπάνια εμφάνιση μαζί με τον Τραϊανό Δέλλα, στο κέντρο της Αθήνας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:28 03/12/2022

Γωγώ Μαστροκώστα: Οι τρυφερές ευχές της κόρης της, Βικτώριας για τα γενέθλιά της

tlife.gr
Γενέθλια έχει σήμερα η Γωγώ Μαστροκώστα και από το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές To άρθρο Γωγώ Μαστροκώστα: Οι τρυφερές ευχές της κόρης της, Βικτώριας για τα γενέθλιά της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:30 26/08/2022

Gilrs night out: Η Γωγώ Μαστροκώστα αγκαλιά με τη 14χρονη πανύψηλη κόρη της, Βικτώρια [εικόνα]

thetoc.gr
Αν και τα τελευταία χρόνια απέχει συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Γωγώ Μαστροκώστα δημοσίευσε μία πολύ γλυκιά και σπάνια φωτογραφία με τη μονάκριβη κόρη της.
15:46 21/08/2022

Τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία Οδό – «Τούμπαρε» ΙΧ στη μέση του δρόμου (ΦΩΤΟ)

grtimes.gr
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής στην Εγνατία οδό και πιο συγκεκριμένα στο ύψος του 8ου χλμ. Αλεξανδρούπολης - Μάκρης. Συγκεκριμένα, οδηγός αυτοκινήτου για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να «τουμπάρει» στη μέση του δρόμου. Άμεσα στο σημείο έφτασε η Τροχαία, ενώ από το συμβάν δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός σύμφωνα με το evros-news.gr. Πηγή: evros-news.gr  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Γωγώ Μαστροκώστα: Βραδινή έξοδος με την 14χρονη κόρη της, Βικτωρία (ΦΩΤΟ) Μπάσκετ: Ανακοίνωσε Νότε ο Άρης «Προμηθέας Δεσμώτης» στο Θέατρο Δάσους την Τετάρτη 31 Αυγούστου  Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά απέναντι από το 424 ΓΣΝΕ – Άμεση κινητοποίηση της ΠΥ (ΦΩΤ
18:36 19/08/2022

Γωγώ Μαστροκώστα: Βραδινή έξοδος με την 14χρονη κόρη της, Βικτωρία (ΦΩΤΟ)

grtimes.gr
Η Γωγώ Μαστροκώστα εδώ και αρκετά χρόνια απέχει συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μακριά από αυτά απολαμβάνει τα δικά της προσωπικά επαγγελματικά εγχειρήματα αλλά και την οικογενειακή της ζωή. Απολαμβάνει ιδιαίτερα και τον ρόλο της μαμάς. Η Γωγώ Μαστροκώστα απέκτησε τη Βικτώρια από τον γάμο της με τον Τραϊανό Δέλλα. Έχουν περάσει 14 χρόνια από τη στιγμή που την κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της και η κόρη της έχει μεγαλώσει πολύ. Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν που μάς έδειξε πόσο έχει μεγαλώσει η Βικτώρια Δέλλα, αναρτώντας πρόσφατα μία σπάνια και πολύ τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της.“Girls Night Out” έγραψε στο Instagram Story που μοιράστηκε με την κόρη της, η οποία φαίνεται να την κρατ
18:18 19/08/2022

Γωγώ Μαστοκώστα: Πώς επέστρεψε μετά τη νέα υποτροπή του καρκίνου [φωτο]

fimes.gr
Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι η Γωγώ Μαστροκώστα αντιμετώπιζε ένα σοβαρό θέμα υγείας. Η Γωγώ Μαστροκώστα το πάλεψε και τα κατάφερε. Γι’ αυτό και τη χάσαμε. Μετά από καιρό, η Γωγώ Μαστροκώστα επέστρεψε για χάρη του… Χάρη Σιανίδη. Ο Χάρης Σιανίδης έβαλε μια κοινή φωτογραφία τους απο τη θάλασσα της Κούβας πριν από 22 […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Γωγώ Μαστοκώστα: Πώς επέστρεψε μετά τη νέα υποτροπή του καρκίνου [φωτο].
15:16 12/06/2022

Γωγώ Μαστροκώστα: Καρκίνος, υποτροπή και τελευταίες εξελίξεις για την υγεία της [video]

fimes.gr
Τις τελευταίες μέρες έγινε γνωστό ότι η Γωγώ Μαστροκώστα μπήκε σε νέες περιπέτειες με την υγεία της. Η γυμνάστρια και επιχειρηματίας Γωγώ Μαστροκώστα πέρασε πολύ δύσκολα τις γιορτές. αφού χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο με υποτροπή του καρκίνου. Έίναι όμως έτοιμη να σταθεί και πάλι ξανά στα πόδια της. Η βαθειά πίστη της στον Θεό, […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Γωγώ Μαστροκώστα: Καρκίνος, υποτροπή και τελευταίες εξελίξεις για την υγεία της [video].
13:10 12/01/2022

Δύσκολες ώρες για την Γωγώ Μαστροκώστα

vita.gr
Η Γωγώ Μαστροκώστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε γνωστό θεραπευτήριο
19:12 11/01/2022

Νικήτρια και στη νέα περιπέτεια της υγείας της η Γωγώ Μαστροκώστα

dete.gr
Νικήτρια βγαίνει γι’ ακόμα μία φορά η Γωγώ Μαστροκώστα, μετά από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, με αποτέλεσμα να περάσει δύσκολες στιγμές μέσα στις γιορτές. Η γνωστή γυμνάστρια και επιχειρηματίας νοσηλεύτηκε σε γνωστό θεραπευτήριο, αντιμετωπίζοντας με θάρρος ακόμα μία δοκιμασία, όπως αναφέρει το nassos blog. Τόσο η βαθιά πίστη της στον Θεό, όσο και η […]
15:30 11/01/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load