#Δημήτρης Αλεξανδρής

Η ανίερη συμμαχία που φέρνει την καταστροφή στο Προξενιό της Ιουλίας και ένας αναμενόμενος γάμος

queen.gr
Ο Δημήτρης Αλεξανδρής είναι η νέα μεγάλη αδυναμία του κοινού στη σειρά το Προξενιό της Ιουλίας. Για όσα ήδη του συμβαίνουν ως πατέρας και για όσα θα του συμβούν και ως διοικητής της αστυνομίας. Περισσότερα...
13:17 29/02/2024

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Δεν θέλω να μεγαλώσω κι άλλο ως ηθοποιός»

zappit.gr
O Δημήτρης Αλεξανδρής παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Real life και την δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, […] The post Δημήτρης Αλεξανδρής: «Δεν θέλω να μεγαλώσω κι άλλο ως ηθοποιός» appeared first on Zappit.
01:00 05/02/2024

Προξενιό Ιουλίας – Spoiler Αλεξανδρή: «O Στασινόπουλος θα…»

youfly.com
Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» βρέθηκε ο Δημήτρης Αλεξανδρής ο οποίος μίλησε για τον Κωστή Στασινόπουλο, τον χαρακτήρα που υποδύεται στο «Προξενιό της Ιουλίας» και έχει κερδίσει το κοινό. The post Προξενιό Ιουλίας – Spoiler Αλεξανδρή: «O Στασινόπουλος θα…» appeared first on Youfly.
15:58 08/01/2024

Δημήτρης Αλεξανδρής – Το προξενιό της Ιουλίας: Αυτός είναι ο ρόλος του στη νέα σειρά του Alpha

tlife.gr
Έναν θετικό χαρακτήρα με καθαρότητα – όπως λέει ο ίδιος – ήθελε να ενσαρκώσει τη νέα To άρθρο Δημήτρης Αλεξανδρής – Το προξενιό της Ιουλίας: Αυτός είναι ο ρόλος του στη νέα σειρά του Alpha δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 15/08/2023

Το προξενιό της Ιουλίας: Αυτός είναι ο Κωστής Στασινόπουλος – Μάθε τα πάντα για το ρόλο του Δ. Αλεξανδρή

happytv.gr
Τον Κωστή Στασινόπουλο θα ενσαρκώσει ο Δημήτρης Αλεξανδρής στο «Προξενιό της Ιουλίας», που κάνει πρεμιέρα σε ένα μήνα περίπου στον Alpha. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Το προξενιό της Ιουλίας: Αυτός είναι ο Κωστής Στασινόπουλος – Μάθε τα πάντα για το ρόλο του Δ. Αλεξανδρή
22:37 14/08/2023

Σασμός: Το twitter υποκλίθηκε στον Αλεξανδρή – Το φινάλε του Β’ κύκλου βάφτηκε με αίμα [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Σασμός: Ο Σασμός έριξε αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με ένα ανατριχιαστικό επεισόδιο γεμάτο ανατροπές, εξομολογήσεις και πολλή συγκίνηση. Σε μία από τις πιο δραματικές σκηνές της σειράς, ο Παύλος (Στέλιος Μάινας) δίνει ραντεβού θανάτου με τον Ευθύμη (Δημήτρης Αλεξανδρής) και οι τίτλοι τέλους πέφτουν για τον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα, λαμβάνοντας τις θερμότερες κριτικές από […] Το άρθρο Σασμός: Το twitter υποκλίθηκε στον Αλεξανδρή – Το φινάλε του Β’ κύκλου βάφτηκε με αίμα [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
01:00 14/07/2023

Το προξενιό της Ιουλίας: Συγκινεί το γαμήλιο μοιρολόι στο trailer

happytv.gr
Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Βασίλης Κουκαλάνι, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Κωνσταντίνος Ζωγράφος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Ηλίας Βαλάσης, είναι οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς που έρχεται το Φθινόπωρο στον Alpha και έχει τίτλο «Το προξενιό της Ιουλίας». Για […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Το προξενιό της Ιουλίας: Συγκινεί το γαμήλιο μοιρολόι στο trailer
10:37 01/07/2023

Φωτιά: Σύσκεψη στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την αντιπυρική περίοδο

ieidiseis.gr
Η πρώτη σύσκεψη για την πυροπροστασία και την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο υπό τη νέα κυβέρνηση.Κυβερνητική σύσκεψη για την ενημέρωση αναφορικά με την πορεία της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας υπό τον Υπουργό Βασίλη Κικίλια. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θεόδωρος Σκυλακάκης, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογεώργης, ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος
16:46 30/06/2023

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Δεν με επηρεάζει η επιτυχία του Σασμού φέτος, εμείς είμαστε μια γενιά πολύ τυχερή»

Newside.gr
Ο Δημήτρης Αλεξανδρής έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην επιτυχία του «Σασμού», αλλά και στη σχέση του με τα social media. Ο ηθοποιός που συμμετέχει στη δραματική σειρά του Alpha βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν». Αρχικά, ανέφερε πως η επιτυχία της σειράς δεν τον επηρεάζει, αφού είναι μαθημένος σε αυτή, […] The post Δημήτρης Αλεξανδρής: «Δεν με επηρεάζει η επιτυχία του Σασμού φέτος, εμείς είμαστε μια γενιά πολύ τυχερή» appeared first on NewSide.gr.
14:00 04/06/2023

Τι συνδέει τη Ρέα του Φαρμάκη στο «Σασμό» με τον Θοδωρή στους «Παγιδευμένους»;

logiastarata.gr
Στη σειρά  ΣΑΣΜΟΣ  ο Ευθύμης Φαρμάκης που υποδύεται ο Δημήτρης Αλεξανδρής είναι ένας δυστυχισμένος άνθρωπος καθώς έχασε τη σύντροφό του σε καταδίωξη της αστυνομίας. Την ηρωίδα υποδύεται η ηθοποιός η Ιφιγένεια Καραμήτρου που μας «συστήθηκε» μέσα από τη σειρά «Έρωτας μετά». Στη σειρά τότε υποδυόταν την κόρη της Βάσως Λασκαράκη και αδελφή του Σταύρου Τσουμάνη που […] The post Τι συνδέει τη Ρέα του Φαρμάκη στο «Σασμό» με τον Θοδωρή στους «Παγιδευμένους»; appeared first on Λόγια-Σταράτα.
21:44 20/05/2023

Δημήτρης Αλεξανδρής: Τα social media είναι μία εξάρτηση επί της ουσίας αέρας

Newsit
“Δεν μου αρέσουν καθόλου, γι’ αυτό και απέχω” εξηγεί ο Δημήτρης Αλεξανδρής. Με αφορμή την επιτυχία που σημειώνει η σειρά Σασμός, ο Δημήτρης Αλεξανδρής βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» όπου και αναπόλησε τα όμορφα χρόνια με το σίριαλ «Λόγω Τιμής». «Δεν με επηρεάζει η επιτυχία του Σασμού φέτος. Εμείς ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Αλεξανδρής: Τα social media είναι μία εξάρτηση επί της ουσίας αέρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:40 17/05/2023

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Στο Λόγω Τιμής ζούσαμε πράγματα πολύ μεγαλύτερα από το σήμερα»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Δημήτρης Αλεξανδρής. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος […] The post Δημήτρης Αλεξανδρής: «Στο Λόγω Τιμής ζούσαμε πράγματα πολύ μεγαλύτερα από το σήμερα» appeared first on Zappit.
16:10 17/05/2023

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Εμείς ήμασταν μια γενιά πολύ τυχερή. Η επιτυχία ήρθε πολύ γρήγορα»

okmag.gr
O Δημήτρης Αλεξανδρής, μίλησε τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας του αλλά και για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πώς επηρεάζουν τα παιδιά του. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και ανέφερε: «Δεν μου αρέσουν καθόλου τα social media. Καταρχήν είμαι πολύ μεγάλος και χρειάζεται πολύ χρόνο για να ασχοληθείς σωστά, καταναλώνει […] The post Δημήτρης Αλεξανδρής: «Εμείς ήμασταν μια γενιά πολύ τυχερή. Η επιτυχία ήρθε πολύ γρήγορα» appeared first on OK! Magazine.
16:02 17/05/2023

Δημήτρης Αλεξανδρής για Σασμό: «Δεν έχει ξαναγραφτεί κάτι τέτοιο στην ελληνική τηλεόραση»

zappit.gr
Με αφορμή την τηλεοπτική του επιτυχία μέσα από τη σειρά Σασμός, ο Δημήτρης Αλεξανδρής παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης στην […] The post Δημήτρης Αλεξανδρής για Σασμό: «Δεν έχει ξαναγραφτεί κάτι τέτοιο στην ελληνική τηλεόραση» appeared first on Zappit.
16:00 14/05/2023

Σασμός: Το τέλος του Φαρμάκη έρχεται με…

youfly.com
Ο Δημήτρης Αλεξανδρής ξεκαθάρισε πως δε θα βρίσκεται στην 3η σεζόν, επομένως, το τέλος του Ευθύμη Φαρμάκη, πλησιάζει στη σειρά Σασμός... The post Σασμός: Το τέλος του Φαρμάκη έρχεται με… appeared first on Youfly.
11:24 13/05/2023

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Δεν θα είμαι στον Σασμό την επόμενη σεζόν»

zappit.gr
Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Χρυσός Δράκος» βρέθηκαν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Στις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Αλεξανδρής, […] The post Δημήτρης Αλεξανδρής: «Δεν θα είμαι στον Σασμό την επόμενη σεζόν» appeared first on Zappit.
09:24 05/05/2023

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Δεν έβλεπα τον Σασμό, δεν βλέπω τηλεόραση»

zappit.gr
Ο Δημήτρης Αλεξανδρής βρέθηκε καλεσμένος στο «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά […] The post Δημήτρης Αλεξανδρής: «Δεν έβλεπα τον Σασμό, δεν βλέπω τηλεόραση» appeared first on Zappit.
11:00 06/01/2023

Δημήτρης Αλεξανδρής: 8 πράγματα που ίσως να μην γνωρίζετε για εκείνον

okmag.gr
Ο Δημήτρης Αλεξανδρής τόλμησε φέτος να βρίσκεται σε μια καθημερινή σειρά, τον «Σασμό». Σε αυτή υποδύεται τον Ευθύμη Φαρμάκη. Επιπλέον υποδύεται και τον διευθυντή φυλακών στη σειρά της ΕΡΤ «Μια νύχτα του Αυγούστου». Ο ίδιος έχει κρατήσει όλα τα χρόνια χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή δίνοντας σπάνια συνεντεύξεις. 8 πράγματα που ίσως να μην […] The post Δημήτρης Αλεξανδρής: 8 πράγματα που ίσως να μην γνωρίζετε για εκείνον appeared first on OK.
07:30 28/11/2022

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Ο γιος μου γεννήθηκε για να με βοηθήσει σε μια πολύ δύσκολη περίοδο»

okmag.gr
Ο Δημήτρης Αλεξανδρής φέτος επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από δύο τηλεοπτικές δουλειές, το «Μια νύχτα του Αυγούστου» και τον «Σασμό». Δύο δουλειές που έχουν ξεχωρίσει στις καρδιές των τηλεθεατών. Ο ηθοποιός δεν έκρυψε ότι είχε ανησυχία για το πώς θα μπορούσε να αντεπελέξελθει στις απαιτήσεις μιας καθημερινής σειράς. Στην προσωπική του ζωή, ο Δημήτρης Αλεξανδρής […] The post Δημήτρης Αλεξανδρής: «Ο γιος μου γεννήθηκε για να με βοηθήσει σε μια πολύ δύσκολη περίοδο» appeared first on OK.
19:02 25/11/2022

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Ξανασυστήθηκα τηλεοπτικά μέσα από τον Σασμό»

zappit.gr
Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Δημήτρης Αλεξανδρής, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον […] The post Δημήτρης Αλεξανδρής: «Ξανασυστήθηκα τηλεοπτικά μέσα από τον Σασμό» appeared first on Zappit.
16:54 25/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load