#Δημοσκοπήσεις

Ο Τραμπ, η πορνοστάρ και η «συνωμοσία εξαπάτησης» στις εκλογές του 2016 στις- Καταπέλτης ο εισαγγελέας

in.gr
Τι υποστήριξε ο εισαγγελέας στην ποινική δίκη του Αμερικανού πρώην προέδρου - Δημοσκοπήσεις προμηνύουν την «βέβαιη πτώση» της δημοτικότητάς του, εάν καταδικαστεί - Ποιοι ψηφοφόροι δεν θα τον στηρίξουν
21:01 22/04/2024

Δημοσκοπήσεις: Μετεξεταστέα η κυβέρνηση σε αντιμετώπιση ακρίβειας, ασφάλεια, υγεία και ακόμη 9 τομείς

naftemporiki.gr
Αρνητικές επιδόσεις σε 12 τομείς διακυβέρνησης με μοναδική αλλά εντυπωσιακή εξαίρεση το χαρτοφυλάκιο της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη, καταγράφει η κυβέρνηση σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που επιβεβαιώνει τη δυσαρέσκεια της… Δημοσκοπήσεις: Μετεξεταστέα η κυβέρνηση σε αντιμετώπιση ακρίβειας, ασφάλεια, υγεία και ακόμη 9 τομείς - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
08:00 06/04/2024

Δημοσκοπήσεις: Σαρωτική υπεροχή της ΝΔ και του Μητσοτάκη έξι μήνες μετά τις εκλογές [γράφημα]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Εξι μήνες μετά τις εθνικές εκλογές, η Νέα Δημοκρατία παραμένει η κυρίαρχη δύναμη στον πολιτικό χάρτη της χώρας. Παρά το μεγάλο πρόβλημα της ακρίβειας αλλά και τις διαφωνίες για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διατηρεί την απόλυτη αποδοχή της κοινής γνώμης και μάλιστα εμφανίζεται χωρίς αντίπαλο στο ερώτημα της καταλληλότητας πρωθυπουργού. Από […] Το άρθρο Δημοσκοπήσεις: Σαρωτική υπεροχή της ΝΔ και του Μητσοτάκη έξι μήνες μετά τις εκλογές [γράφημα] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
18:00 04/02/2024

Δημοσκοπήσεις: Πολιτική κυριαρχία ΝΔ και Μητσοτάκη – Αντίπαλος η ακρίβεια

protagon.gr
Παρά τις απώλειες για το κυβερνών κόμμα που υποχωρεί κάτω από το 30%, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν ανήμπορα να καρπωθούν τα όποια οφέλη από την κυβερνητική φθορά Παγιώνεται δημοσκοπικά ως αξιωματική αντιπολίτευση το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη. Πρώτο και κύριο πρόβλημα η ακρίβεια. «Κίτρινη κάρτα» από τους πολίτες στην κυβέρνηση για την αντιμετώπισή της The post Δημοσκοπήσεις: Πολιτική κυριαρχία ΝΔ και Μητσοτάκη – Αντίπαλος η ακρίβεια appeared first on Protagon.gr.
10:09 26/01/2024

Πολωνία: Μαζική διαδήλωση στη Βαρσοβία, δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές- Δείτε βίντεο

Skai.gr
Δημοσκοπήσεις δείχνουν πως η κυβέρνηση του εθνικιστικού κόμματος Νόμος και Δικαιοσύνη (PiS) είναι πιθανό να κερδίσει τις εκλογές αλλά μπορεί να δυσκολευθεί να εξασφαλίσει πλειοψηφία εν μέσω δυσαρέσκειας για το αυξανόμενο κόστος διαβίωσης και ανησυχιών για τη διάβρωση των δημοκρατικών ελέγχων και ισορροπιών.
19:37 01/10/2023

Στους δρόμους της Βαρσοβίας ένα εκατομμύριο πολίτες στη διαδήλωση της φιλελεύθερης αντιπολίτευσης του Ντόναλντ Τουσκ

Newsit
Σχεδόν ένα εκατομμύριο πολίτες κατέβηκαν στους δρόμους της Βαρσοβίας σε μια διαδήλωση της αντιπολίτευσης, δύο εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές οι οποίες σύμφωνα με τη φιλελεύθερη Πολιτική Πλατφόρμα (PO) του Ντόναλντ Τουσκ μπορεί να καθορίσουν το μέλλον της Πολωνίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τη δημοκρατική της θέση. Δημοσκοπήσεις δείχνουν πως η κυβέρνηση του εθνικιστικού κόμματος ... Περισσότερα To άρθρο Στους δρόμους της Βαρσοβίας ένα εκατομμύριο πολίτες στη διαδήλωση της φιλελεύθερης αντιπολίτευσης του Ντόναλντ Τουσκ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 01/10/2023

Δημοσκοπήσεις Alco, Metron Analysis, Pulse: Σοκ για Κασσελάκη, Μητσοτάκη. Τι έδειξαν 3 νέα γκαλοπ

fimes.gr
Τρεις νέες δημοσκοπήσεις είδαν το φως της δημοσιότητας απόψε και ρίχνουν φως στο πολιτικό σκηνικό μετά την εκλογή Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ. Δημοσκόπηση Alco Διαφορά 17% μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η δημοσκόπηση της Alco για την τηλεόραση του Alpha, λίγες ημέρες μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, η ΝΔ λαμβάνει […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Δημοσκοπήσεις Alco, Metron Analysis, Pulse: Σοκ για Κασσελάκη, Μητσοτάκη. Τι έδειξαν 3 νέα γκαλοπ.
22:37 28/09/2023

Δημοσκοπήσεις Περιφέρεια Αττικής: Τι είδε ο Χαρδαλιάς και δεν το πίστευε

fimes.gr
Δεν πίστευε ο Χαρδαλιάς τα νούμερα της τελευταίας δημοσκόπησης για την Περιφέρεια Αττικής. Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι δημοσκοπήσεις ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην Περιφέρεια Αττικής προκύπτει ότι η υποψηφιότητα Χαρδαλιά «πληρώνει» πανάκριβα την κυβερνητική θολούρα των τελευταίων ημερών. Ωστόσο, η πιθανότητα στο τέλος να […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Δημοσκοπήσεις Περιφέρεια Αττικής: Τι είδε ο Χαρδαλιάς και δεν το πίστευε.
23:37 13/09/2023

Κώστας Μπακογιάννης για ΚΕΔΕ: Ενδιαφέρεται να ηγηθεί;

paraskhnio.gr
Στην εκπομπή «Δημοσκοπήσεις» του AtticaTV με τον Γιώργο Λαιμό, είχε παραχωρήσει συνέντευξη ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Ο κ. Μπακογιάννης είχε ερωτηθεί μεταξύ άλλων, αν υπάρχει ενδιαφέρον να ηγηθεί της ΚΕΔΕ στην επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που απαντά στο ερώτημα μετά τα δημοσιεύματα και την επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ. Ολόκληρη η Το άρθρο Κώστας Μπακογιάννης για ΚΕΔΕ: Ενδιαφέρεται να ηγηθεί; εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
22:28 14/08/2023

Εκλογές 2023 Δημοσκοπήσεις: Ραγδαίες αλλαγές τις τελευταίες μέρες, ετοιμάζονται για εκπλήξεις

fimes.gr
Σε κινούμενη άμμο οι δημοσκοπήσεις τις τελευταίες μέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, κυρίως ως προς τα μικρά κόμματα. Την σαφή υπεροχή της Νέας Δημοκρατίας καταγράφουν οι τέσσερις τελικές δημοσκοπήσεις των Marc, Metron Analysis, MRB και GPO που είδαν το φως της δημοσιότητας στην αυλαία της προεκλογικής περιόδου. Σύμφωνα με τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Εκλογές 2023 Δημοσκοπήσεις: Ραγδαίες αλλαγές τις τελευταίες μέρες, ετοιμάζονται για εκπλήξεις.
19:37 24/06/2023

Εκλογές 2023: 4 Δημοσκοπήσεις «δείχνουν» πρωτιά και αυτοδυναμία ΝΔ – Τα σενάρια των εδρών και το «θρίλερ» με τα μικρά κόμματα

paraskhnio.gr
Μετρώντας αντίστροφα για τις κάλπες της Κυριακής, οι δημοσκοπήσεις της Παρασκευής χαρίζουν «άρωμα αυτοδυναμίας» στη Νέα Δημοκρατία. 4 έρευνες για ισάριθμους τηλεοπτικούς σταθμούς δίνουν 160 (και πλέον) έδρες στην Πειραιώς, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο ακόμα και μίας «Βουλής-γίγας» με 9 κόμματα. Η μάχη της Κεντροαριστεράς έχει σαφή νικητή τον ΣΥΡΙΖΑ, που αν και ξεκάθαρα ηττημένος των Το άρθρο Εκλογές 2023: 4 Δημοσκοπήσεις «δείχνουν» πρωτιά και αυτοδυναμία ΝΔ – Τα σενάρια των εδρών και το «θρίλερ» με τα μικρά κόμματα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
22:28 23/06/2023

Εκλογές 2023 - Δημοσκοπήσεις: Παγιώνεται η κυριαρχία της ΝΔ με διαφορά έως και 24 μονάδες - Στόχευση Μητσοτάκη στους ψηφοφόρους της τελευταίας στιγμής

Παραπολιτικά
Τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δείχνουν ότι παγιώνεται η κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας στην κάλπη, με τον διακηρυγμένο στόχο της ασφαλούς αυτοδυναμίας να φαίνεται εφικτός.
07:00 20/06/2023

Τρεις Δημοσκοπήσεις δείχνουν αυτοδυναμία της ΝΔ – Τι αποκαλύπτουν οι μετρήσεις της Marc, της Metron Analysis και της Pulse

paraskhnio.gr
Μικρές αλλαγές σε σχέση με τις εκλογές της 21ης Μαΐου δίνουν Marc και  η Pulse σε δημοσκοπήσεις  που παρουσιάστηκαν  στα κεντρικά δελτία του ΑΝΤ1 και του Σκάι, αντίστοιχα, ενώ η Μetron Analysis, που παρουσίασε την έρευνά της στο κεντρικό δελτίο του Mega,  βλέπει οκτακομματική Βουλή με την είσοδο και του ΜεΡΑ25. Η ΝΔ προηγείται στην Το άρθρο Τρεις Δημοσκοπήσεις δείχνουν αυτοδυναμία της ΝΔ – Τι αποκαλύπτουν οι μετρήσεις της Marc, της Metron Analysis και της Pulse εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
23:28 13/06/2023

Δημοσκοπήσεις, εκλογές 25/6: Τι βλέπουν στα μη σταθμισμένα γκάλοπ και δεν τολμούν να δημοσιεύσουν

fimes.gr
Τι βλέπουν οι δημοσκόποι στα μη σταθμισμένα δείγματα των δημοσκοπήσεων για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου; Τρίβουν τα μάτια τους γνωστοί δημοσκόποι με αυτά που βλέπουν στα μη σταθμισμένα δείγματα των δημοσκοπήσεων για τις εκλογές 2023. Ο Ζαχαρίας Ζούπης ήταν ο μοναδικός που στις προηγούμενες εκλογές εκτιμούσε ότι η ΝΔ θα κερδίσει με 15% διαφορά. […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Δημοσκοπήσεις, εκλογές 25/6: Τι βλέπουν στα μη σταθμισμένα γκάλοπ και δεν τολμούν να δημοσιεύσουν.
23:37 11/06/2023

Δημοσκοπήσεις: Πολλές τρέχουν, λίγες δημοσιεύονται. Τι δείχνουν για εκλογές 25/6 [video]

fimes.gr
Πολλές κυλιόμενες δημοσκοπήσεις τρέχουν κόμματα και κανάλια, κάποιες μόνο από τις οποίες δημοσιεύονται. Τι δείχνουν; Άνετη αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας με την ψαλίδα από τον ΣΥΡΙΖΑ να υπερβαίνει τις 20 μονάδες προβλέπουν οι μετεκλογικές δημοσκοπήσεις και ταυτόχρονα προεξοφλούν επτακομματική Βουλή με είσοδο της Πλεύσης Ελευθερίας και της Νίκης και αδυναμία του ΜέΡΑ25 να υπερβεί το […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Δημοσκοπήσεις: Πολλές τρέχουν, λίγες δημοσιεύονται. Τι δείχνουν για εκλογές 25/6 [video].
20:37 03/06/2023

Δημοσκοπήσεις εκλογές 25/6: Βόμβες GPO, Metron Analysis. Ανατροπή σκηνικού, τρίβουν τα μάτια τους

fimes.gr
Δύο νέες δημοσκοπήσεις έρχονται να επιβεβαιώσουν τις σαρωτικές αλλαγές που επέφεραν οι κάλπες της 21ης Μαΐου, προεξοφλώντας και τις διαθέσεις της κοινής γνώμης για τις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου. Σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουνίου, δημοσιεύθηκαν δύο νέες πανελλαδικές δημοσκοπήσεις: Της Metron Analysis (για το Mega) και της GPO (για τα «Παραπολιτικά»).  Είναι ενδεικτικό ότι […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Δημοσκοπήσεις εκλογές 25/6: Βόμβες GPO, Metron Analysis. Ανατροπή σκηνικού, τρίβουν τα μάτια τους.
02:37 02/06/2023

Εκλογές: Ανοίγουν στις 7 το πρωί οι κάλπες – Υποχρεωτική η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος

pagenews.gr
Ο κύβος ερρίφθη... Δημοσκοπήσεις, εκτιμήσεις πολιτικών, συζητήσεις στις καφετέριες, διχογνωμία για τις προβλέψεις, όλα μπαίνουν στο περιθώριο, καθώς το βράδυ της Κυριακής θα «μιλήσει» η ετυμηγορία του ελληνικού λαού. 
22:38 20/05/2023

Εκλογικές γκάφες: Δημοσκοπήσεις και εφημερίδες που «έβγαλαν» τους… δικούς τους νικητές

in.gr
Εφημερίδες και εταιρείες που έχρισαν τους δικούς του νικητές καταλήγοντας να μη γλιτώσουν τον διασυρμό
18:12 20/05/2023

Εκλογές 2023 - Δημοσκοπήσεις: Από 5 έως 7,3 η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν από την κάλπη

Cnn.gr
Ενώ ο χρόνος κυλά αντίστροφα για τις εκλογές 2023 την προσεχή Κυριακή (21/5), και ενώ τα κόμματα ακονίζουν τα «ξίφη» τους για τη μεγάλη μάχη, οι δημοσκοπήσεις της Παρασκευής ήρθαν…Περισσότερα...
23:00 19/05/2023

Εκλογές 2023: Δημοσκοπήσεις ANT1, ACTION 24 και OPEN – Ποια είναι η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ και ποια κόμματα «καταρρέουν»

paraskhnio.gr
Λίγες μόλις ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες ο ΑΝΤ1 φιλοξενεί στο “φινάλε” της προεκλογικής περιόδου μεγάλη δημοσκόπηση της MARC. Την Παρασκευή 19 Μαΐου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ο Νίκος Χατζηνικολάου, φιλοξένησε την τελευταία δημοσκόπηση του ΑΝΤ1 και της MARC, πριν από την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής. Τα ερωτήματα που τέθηκαν ήταν Το άρθρο Εκλογές 2023: Δημοσκοπήσεις ANT1, ACTION 24 και OPEN – Ποια είναι η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ και ποια κόμματα «καταρρέουν» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
20:10 19/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load