#Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα 9 συλληφθέντες της επίθεσης σε ΛΟΑΤΚΙ άτομα

lykavitos.gr
Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασαν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής 9 εκ των 21 συλληφθέντων της ομοφοβικής επίθεσης σε δύο ΛΟΑΤΚΙ άτομα στην πλατεία Αριστοτέλους το βράδυ του Σαββάτου.
14:17 10/03/2024

Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια – Δεν εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Θεσσαλονίκη: «Συναγερμός» σήμανε το πρωί της Τετάρτης (6/3) στην ΕΛ.ΑΣ. μετά από κλήση για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος κάλεσε, λίγο μετά τις 10 το πρωί, σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης και ανέφερε πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στα δικαστήρια και σε δύο ώρες θα εκραγεί αν δεν εκκενωθεί το […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια – Δεν εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:00 06/03/2024

Λάρισα: Έριξαν χειροβομβίδα σε λάθος σπίτι – Ποιος ήταν ο πραγματικός στόχος τους

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά Σε… λάθος σπίτι σύμφωνα πάντα με την αστυνομική έρευνα φαίνεται πως πέταξαν οι άγνωστοι δράστες τη χειροβομβίδα, στην Λάρισα. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε – σύμφωνα με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. – όταν στο πλαίσιο έρευνας της Αντιτρομοκρατικής, με αφορμή την αποστολή παγιδευμένου με εκρηκτική ύλη φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε ότι στην περίπτωση της Λάρισας, […] Το άρθρο Λάρισα: Έριξαν χειροβομβίδα σε λάθος σπίτι – Ποιος ήταν ο πραγματικός στόχος τους εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:01 29/02/2024

Δημοσιογράφος μπήκε χωρίς έλεγχο στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

logiastarata.gr
Λίγες μόλις ώρες μετά την εξουδετέρωση εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος είχε τοποθετηθεί μέσα σε φάκελο, με παραλήπτρια την πρόεδρο των Εφετών στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, θα περίμενε κανείς τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια. Κι όμως… Δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού Status fm 107,7 πέρασε ανενόχλητος μέσα στο κτήριο των δικαστηρίων, λίγο πριν από τις 7 το […] The post Δημοσιογράφος μπήκε χωρίς έλεγχο στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης appeared first on Λόγια-Σταράτα.
17:00 13/02/2024

Άρειος Πάγος: Ηλεκτρονικός έλεγχος αλληλογραφίας σε όλα τα δικαστήρια

fosonline.gr
Εξελίξεις στον δικαστικό κλάδο μετά τον φάκελο που περιείχε βόμβα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
11:46 13/02/2024

Δεν ήταν φάρσα! Βόμβα περιείχε ο φάκελος στο Δικαστικό Μέγαρο

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Επικίνδυνο εκρηκτικό μηχανισμό περιείχε ο ύποπτος φάκελος που απεστάλη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το thestival.gr, ο φάκελος προοριζόταν για την πρόεδρο Εφετών Θεσσαλονίκης ενώ μόλις έγινε αντιληπτό το ύποπτο περιεχόμενο, ενημερώθηκαν άμεσα οι Αρχές και τα Δικαστήρια εκκενώθηκαν. Το άρθρο Δεν ήταν φάρσα! Βόμβα περιείχε ο φάκελος στο Δικαστικό Μέγαρο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:00 12/02/2024

Ξεκινά σε δεύτερο βαθμό η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου για revenge porn – Τι ζητά το θύμα από τη δικαιοσύνη

irafina.gr
Στο Εφετείο Θεσσαλονίκης αναβιώνει σήμερα Τρίτη (14/11) σε δεύτερο βαθμό η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου για revenge porn. Όπως δήλωσε, σύμφωνα με το thesstoday.gr, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης η συνήγορος της γυναίκας που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, Σταυρούλα Αντιγόνη Πριλή, «αναμένουμε σήμερα να δούμε τις εξελίξεις γιατί έχουν ασκηθεί δυο διαφορετικές εφέσεις. Αναμένουμε […]
10:46 14/11/2023

Τον σκότωσε ο ντελιβεράς επειδή του έκανε παρατήρηση: Νεκρός 50χρονος στη Θεσσαλονίκη από μπουνιές στο κεφάλι – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea.gr
Ένας 27χρονος διανομέας θα οδηγηθεί σήμερα, Τετάρτη, το πρωί, στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, επειδή κατηγορείται ότι έριξε μπουνιά σε 50χρονο, τη Δευτέρα, το μεσημέρι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και “έφυγε” από τη ζωή, την επόμενη ημέρα. Στον εισαγγελέα ο 27χρονος διανομέας Εις βάρος του 27χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική...
16:09 09/08/2023

Νέα προθεσμία στον 45χρονο για τη δολοφονία σε βενζινάδικο της Θεσσαλονίκης

paraskhnio.gr
Νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο πήρε από την 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο 45χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία του 50χρονου συμπατριώτη του, έξω από βενζινάδικο, στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ο κατηγορούμενος μετήχθη το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου ήταν προγραμματισμένο να απολογηθεί σήμερα. Δια του συνηγόρου του ζήτησε Το άρθρο Νέα προθεσμία στον 45χρονο για τη δολοφονία σε βενζινάδικο της Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
10:28 18/07/2023

Άρης: «Μέρα-ορόσημο αναφορικά με την απόδοση δικαιοσύνης για τη δολοφονία ενός 19χρονου παιδιού»

fosonline.gr
Ο Άρης με ανακοίνωσή του καλεί τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί την Τετάρτη (12/7) στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
15:46 11/07/2023

Δίκη Άλκη Καμπανού: Οπαδοί επιτέθηκαν σε συγγενείς κατηγορούμενου

neolaia.gr
Συνθήματα και φωνές εξαπέλυσαν φίλοι του «ΆΡΗ» κατά την έξοδο τους από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης
14:46 06/07/2023

Θεσσαλονίκη: Δυσοσμία, βρόμικα νερά και κυκλοφοριακό κομφούζιο έξω από τα Δικαστήρια – Τι συνέβη

eleftherostypos.gr
Θεσσαλονίκη: Πλημμύρες σε καταστήματα της περιοχής, κυκλοφοριακό κομφούζιο αλλά και μεγάλα προβλήματα σε πεζούς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να διασχίσουν την κεντρική οδό 26ης Οκτωβρίου, μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, προκάλεσαν μεγάλες ποσότητες νερού που έρρεαν ανεξέλεγκτα από κεντρικό αγωγό ύδρευσης της ΕΥΑΘ, στον οποίο σημειώθηκε βλάβη. Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Δυσοσμία, βρόμικα νερά και κυκλοφοριακό κομφούζιο έξω από τα Δικαστήρια – Τι συνέβη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:28 05/05/2023

Ποτάμι από λύματα ο δρόμος μπροστά στα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη – Δυσοσμία και κυκλοφοριακό κομφούζιο

Newsbeast.gr
Χείμαρρος λυμάτων διασχίζει εδώ και ώρα την οδό 26ης Οκτωβρίου, μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο σε διερχόμενα αυτοκίνητα, αλλά και πεζούς που δεν μπορούν να διασχίσουν την κεντρική οδό. Στο σημείο σπεύδει, όπως αναφέρθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ συνεργείο του δήμου Θεσσαλονίκης με κλιμάκιο της ΕΥΑΘ, ενώ σύμφωνα με τους κατοίκους «η δυσοσμία έχει “πνίξει” την περιοχή».
10:28 05/05/2023

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη στον 15χρονο που κατηγορείται για τον βιασμό του 12χρονου

Newsit
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος του 15χρονου Ρομά που κατηγορείται για βιασμό του 12χρονου το απόγευμα της Πέμπτηςστη Θεσσαλονίκη.  Ο 15χρονος οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και πέρασε από εισαγγελέα και ανακριτή. Εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη για το κακούργημα του βιασμού ανηλίκου και για γενετήσια πράξη ενώπιον ... Περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη στον 15χρονο που κατηγορείται για τον βιασμό του 12χρονου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:30 01/04/2023

Επεισοδιακή καταδίωξη από το Κιλκίς στη Θεσσαλονίκη με πέντε περιπολικά

Newsbeast.gr
Μια επεισοδιακή καταδίωξη ξεκίνησε στο Κιλκίς και ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου πέντε περιπολικά καταδίωξαν ένα όχημα, το οποίο τράκαρε στη προσπάθεια των επιβατών του να ξεφύγουν από τις αρχές. Όπως αναφέρει το grtimes.gr, η καταδίωξη ολοκληρώθηκε απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στην οδό Παλαιού Σταθμού. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ο οδηγός του ΙΧ φέρεται πως πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς εκτός και εντός Θεσσαλονίκης, με περισσότερα από 5 περιπολικά της Αστυνομίας αλλά και αστυνομικούς της ΟΠΚΕ να το καταδιώκουν. Ωστόσο, μόλις οι δυο αλλοδαποί έφτασαν στην δυτική πλευρά της πόλης, ώστε να κινηθούν προς το κέντρο της, συγκρούστηκαν με άλ
16:38 14/03/2023

«Στείλε όταν φτάσεις…»

tovima
Θα σας μεταφέρω δύο εικόνες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης,. Η πρώτη έχει να κάνει με την ουρά νέων ανθρώπων δεκάδων μέτρων που είχε σχηματισθεί από νωρίς το πρωί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου ο Ερυθρός Σταυρός πραγματοποίησε αιμοδοσία για τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος. Αλλά η εικόνα που πραγματικά σε λυγίζει από συγκίνηση είναι […]
07:02 03/03/2023

Κούγιας για δίκη Άλκη: «Δυστυχώς προβλέπω ότι οι κατηγορούμενοι θα μείνουν ελεύθεροι» (vid)

thessports.gr
«Συμπληρώνεται το 18μηνο σε έξι ακριβώς μήνες. Οπότε η δίκη αυτή προβλέπεται να διαρκέσει αρκετά. Δυστυχώς, προβλέπω ότι οι κατηγορούμενοι θα μείνουν ελεύθεροι». Αυτή ήταν μια από τις φράσεις του Αλέξη Κούγια, δικηγόρου της οικογένειας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, σε δηλώσεις του έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης σε δημοσιογράφους, στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας της εκδίκασης της […] The post Κούγιας για δίκη Άλκη: «Δυστυχώς προβλέπω ότι οι κατηγορούμενοι θα μείνουν ελεύθεροι» (vid) first appeared on ThesSports.
10:44 23/01/2023

Άλκης Καμπανός: «Κάτω το κεφάλι φονιάδες» - Ένταση και συνθήματα κατά των 12 κατηγορούμενων

filathlos.gr
Άλκης Καμπανός: «Κάτω το κεφάλι φονιάδες» - Ένταση και συνθήματα κατά των 12 κατηγορούμενων 18/01/2023 Για τις 23 Ιανουαρίου διακόπηκε η δίκη των 12 κατηγορούμενων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Κατά την αποχώρησή τους από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, άτομα που βρίσκονταν έξω από το δικαστήριο φώναζαν συνθήματα, ενώ για λίγη ώρα υπήρξε και ένταση. Στο σημείο βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ διμοιρίες της ομάδας ΟΠΚΕ βρίσκονταν στην πίσω πόρτα του κτιρίου, από όπου αποχώρησαν οι κατηγορούμενοι. Μάλιστα, κάποια άτομα προσπάθησαν να τους προσεγγίσουν στην κλούβα των ΜΑΤ, φωνάζοντας "κάτω το κεφάλι ρε" και "δολοφόνοι, ισόβια".
12:58 18/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load