#Δολοφονίες

Το «ανέκδοτο ΕΥΠ» στην χώρα που γίνεται η «Κολομβία των Βαλκανίων»-Κ.Πικραμένος

militaire.gr
Οι μυστικές υπηρεσίες όλων των χωρών, ακόμη και των πιο «δυνατών» περνούν κρίσεις, πέφτουν σε γκάφες ή καλούνται να αντιμετωπίσουν φιάσκο και αποκαλύψεις που τις εκθέτουν… Σε όλες τις χώρες αναδιοργανώνονται, μαθαίνουν από τα λάθη ,εκσυγχρονίζονται. Σε όλες εκτός από την Ελλάδα, όπου η ΕΥΠ εξακολουθεί να είναι ένα «ανέκδοτο», που όμως έχει απέναντι του την τουρκική ΜΙΤ! Ο Κώστας Πικραμένος, διευθυντής Ερευνών της CP Consulting, εταιρείας εκπόνησης στρατηγικών μελετών, εμπειρογνώμων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για θέματα Τουρκίας, Υπηρεσιών Πληροφοριών και Πολιτικού Ισλάμ, μιλά για το ανέκδοτο ΕΥΠ και όσα στοιχεία καταθέτει ,προκαλούν μόνο ανησυχία. Μπορούμε να αποκτήσουμε κανονική υπηρεσία πληροφ
06:00 07/02/2024

5 το πρωί: Δολοφονίες με drones ετοίμαζε η Greek Mafia – Θετικά μηνύματα ΣΥΡΙΖΑ από Σπέτσες – Οργιάζουν οι φήμες για Μίντλετον

tovima
Χτυπήματα από αέρος ήταν έτοιμη να επιστρατεύσει η Greek Mafia στον πόλεμο επικράτησης της νύχτας, όπως αποκαλύπτει το ΒΗΜΑ της Κυριακής, τα συμβόλαια θανάτου και ο τζίρος της εγκληματικής δραστηριότητας των Ελλήνων «νονών»
06:00 22/01/2024

«Σασμός»: Ο Αστέρης και η Αργυρώ παντρεύονται

okmag.gr
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον «Σασμό» με τους τηλεθεατές να ανυπομονούν για τη συνέχεια που θα ακολουθήσει. Δολοφονίες, τσακωμοί αλλά και έρωτες είναι αυτά που κυριαρχούν στην αγαπημένη σειρά του Alpha. Στο σημερινό επεισόδιο, ο «Αστέρης» και η «Αργυρώ» ανακοίνωσαν στις οικογένειές τους ότι θα παντρευτούν και ότι σύντομα θα ορίσουν ημερομηνία. Ο γάμος και […] The post «Σασμός»: Ο Αστέρης και η Αργυρώ παντρεύονται appeared first on OK! Magazine.
22:58 05/10/2023

Δολοφονίες μεταναστών στα σύνορα της Σαουδικής Αραβίας

eleftherostypos.gr
Τους τελευταίους μήνες πυκνώνουν οι αναφορές για βιαιότητες στον μεταναστευτικό δρόμο γνωστό ως «Ανατολικός Δρόμος» ή «Δρόμος της Υεμένης, που εκτείνεται από το Κέρας της Αφρικής ως τον Κόλπο του Αντεν μέσω της Υεμένης και της Σαουδικής Αραβίας. Την περασμένη χρονιά, ειδικοί του ΟΗΕ είχαν κάνει λόγο για «ανησυχητικές καταγγελίες» Για μαζικές δολοφονίες Αιθιόπων μεταναστών, […] Το άρθρο Δολοφονίες μεταναστών στα σύνορα της Σαουδικής Αραβίας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:00 22/08/2023

Η μεγάλη διαδήλωση

eleftheriaonline.gr
Του Γιάννη Α. Μπίρη Η κατοχή της Ελλάδας στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο ξεκίνησε τον Απρίλιο του 1941 με την εισβολή των γερμανικών στρατευμάτων στην ελληνική επικράτεια. Πίσω τους στις 20 Απριλίου ακολουθούσαν οι Βούλγαροι που μπήκαν και κατέλαβαν την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Σύνορό τους ήταν ο Στρυμόνας. Μια μόνο ζώνη στον Έβρο, την κράτησαν οι Γερμανοί. Η βουλγαρική κατοχή ήταν εξίσου σκληρή με αυτή των Γερμανών και των Ιταλών συμμάχων τους. Δολοφονίες, βιασμοί, εξανδραποδισμοί μπήκαν στην καθημερινότητα των υπόδουλων Ελλήνων. Η Αθήνα κατακτήθηκε από τους Γερμανούς στις 27 Απριλίου 1941. Μέχρι τα τέλη του Μαΐου είχε κατακτηθεί ολόκληρη η Ελλάδα. Η κατοχή ήταν σκληρή με βιαιότητες και θηρι
19:46 23/07/2023

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Η Ομολογία του Αλέξη για όλες τις Δολοφονίες, η Αποκάλυψη της Μαρίνας και η Ιουλία Εξοργισμένη Ενατίνον της Μαργαρίτας

logiastarata.gr
Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς του MEGA Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ  Άκρως δραματικές σκηνές εκτυλίσσονται στην Αρεόπολη μετά τον απροσδόκητο χαμό της Μυρτάλης και όλο το χωριό με πόνο καρδιάς πηγαίνει στο νεκροταφείο για το στερνό αντίο στην άτυχη κοπέλα. Λίγο αργότερα, ο Αλέξης βάζει τέλος και στη δική του ζωή, ενώ η […] The post Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Η Ομολογία του Αλέξη για όλες τις Δολοφονίες, η Αποκάλυψη της Μαρίνας και η Ιουλία Εξοργισμένη Ενατίνον της Μαργαρίτας appeared first on Λόγια-Σταράτα.
23:02 19/05/2023

Παραλία: Δολοφονίες, εξαφανίσεις, Δικτατορία – Η νέα σειρά της ΕΡΤ

youfly.com
Τι θα δούμε στη νέα σειρά της ΕΡΤ, με πρωταγωνίστρια την Δανάη Μιχαλάκη; The post Παραλία: Δολοφονίες, εξαφανίσεις, Δικτατορία – Η νέα σειρά της ΕΡΤ appeared first on Youfly.
19:02 08/05/2023

Στην Κανονική Ελλάδα του Κυριάκου: Εχουμε ατιμωρησία βιαστών 15χρονης στην Κρήτη, σφαίρες και φίμωτρο σε κακούς δημοσιογράφους

olympia.gr
Γραφει ο Γιαννης Ντάσκας Τα 4 χρόνια ήταν και είναι αρκετά για να ανοίξουν οι βασικοί άξονες της κανονικότητας. Ιδού λοιπόν μερικά απο τα βασικά χαρακτηριστικά της 4ετίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ιδιαίτερη πατρίδα του,στην υπόλοιπη Ελλάφα,στην κυβέρνησή του: 1)Βιασμοί-ατιμωρησία 2)Δολοφονίες δημοσιογράφων για “να το βουλώσουν μια και καλή” 3)οι αμοιβές των “καλών δικαστών” Συνεχίστε […] Στην Κανονική Ελλάδα του Κυριάκου: Εχουμε ατιμωρησία βιαστών 15χρονης στην Κρήτη, σφαίρες και φίμωτρο σε κακούς δημοσιογράφους - olympia
21:06 03/05/2023

Αποκλειστικό της «Political»! «Εκτελεστές» για χάρη του προέδρου! Αυτός είναι ο κομματικός στρατός του ΣΥΡΙΖΑ!

paraskhnio.gr
Τα προφίλ των τζιχαντιστών του Τσίπρα στο twitter – Δολοφονίες χαρακτήρων, fake news, κατάρες, απειλές Ο στρατός των τρολ που λειτουργούν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο δεν είναι κάτι καινούργιο. Γεννήθηκε την εποχή των Αγανακτισμένων και των πλατειών δήθεν ως ένα αντιμνημονιακό κίνημα, το οποίο βεβαίως λειτούργησε στο έπακρο την κομματική προπαγάνδα, προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ Το άρθρο Αποκλειστικό της «Political»! «Εκτελεστές» για χάρη του προέδρου! Αυτός είναι ο κομματικός στρατός του ΣΥΡΙΖΑ! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
12:46 25/04/2023

Η βία και οι δύσκολες λύσεις

eleftherostypos.gr
Βία. Υπερβολική δόση σε κάθε μορφή. Καταιγισμός αποτρόπαιων εγκλημάτων. Δολοφονίες. Γυναικοκτονίες. Βιασμοί και ασέλγειες με θύματα, κυρίως, ανήλικες και ανήλικους. Ξύλο. Πολύ ξύλο. Χουλιγκανισμός στα γήπεδα, στους δρόμους, στα σχολεία. Για οπαδικές διαφορές. Για μικροληστείες. Για διαφορές συμμοριών. Για bullying. ΤΙ ακριβώς συμβαίνει; Η εικόνα είναι θολή. Πιθανότατα και στο παρελθόν γίνονταν τέτοια εγκλήματα. Πιθανότατα […] Το άρθρο Η βία και οι δύσκολες λύσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:56 13/04/2023

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Δύο ακόμα Δολοφονίες! Ποιοι Πέφτουν Νεκροί και ποιος Πάει στη Φυλακή!

logiastarata.gr
Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ θα είναι συγκλονιστικές αφού θα έχουμε νέους φόνους και ένας αγαπημένος πρωταγωνιστής θα βρεθεί στη φυλακή! Ο Χρήστος δέχεται απειλές από τους μπράβους της νύχτας που πωλούν προστασία στα μαγαζιά αλλά εκείνος δεν ενδίδει στις απαιτήσεις τους. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να του σπάσουν […] The post Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Δύο ακόμα Δολοφονίες! Ποιοι Πέφτουν Νεκροί και ποιος Πάει στη Φυλακή! appeared first on Λόγια-Σταράτα.
22:32 26/01/2023

Οικιακή βοηθός – Δολοφονίες ηλικιωμένων: Τι έδειξε η έρευνα για όσα ισχυρίστηκε η 45χρονη

logiastarata.gr
Mε την λήψη κατάθεσης από γιατρό που δραστηριοποιείται στις δημοτικές ενότητες Αρχαγγέλου και Καλυθιών και έχει υπογράψει συμπτωματικά τα πιστοποιητικά θανάτου των δύο γυναικών που «ομολόγησε» ότι δολοφόνησε στο παρελθόν η 45χρονη οικιακή βοηθός, ολοκληρώνεται η κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου. Αναμένεται πριν την υποβολή της δικογραφίας να υποβληθούν και να […] The post Οικιακή βοηθός – Δολοφονίες ηλικιωμένων: Τι έδειξε η έρευνα για όσα ισχυρίστηκε η 45χρονη appeared first on Λόγια-Σταράτα.
14:02 29/11/2022

Σασμός – Αποκάλυψη: Αυτό είναι νυφικό που θα φορέσει η Αργυρώ – Παντρεύεται τον Αστέρη

eleftherostypos.gr
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην σειρά Σασμός. Από την ημέρα που η Αργυρώ επέστρεψε στην Κρήτη, η ζωή της παίρνει και πάλι άσχημη τροπή. Δολοφονίες, τσακωμοί και όχι μόνο υπάρχουν καθημερινά στην οικογένεια της, λόγω της βεντέτας με τους Σταματάκηδες. Ωστόσο, δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τον Αστέρη, τον άνδρα που αγάπησε […] Το άρθρο Σασμός – Αποκάλυψη: Αυτό είναι νυφικό που θα φορέσει η Αργυρώ – Παντρεύεται τον Αστέρη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:12 02/11/2022

Με το «Βήμα της Κυριακής»: Πολιτικές Δολοφονίες στην Ελλάδα

in.gr
Από τον Ιωάννη Καποδίστρια και τον Γεώργιο Α’ μέχρι τον Γρηγόρη Λαμπράκη, τον Παύλο Μπακογιάννη και τον Παύλο Φύσσα.
11:46 27/10/2022

Την Κυριακή με ΤΟ ΒΗΜΑ: «Oμήρου Ιλιάδα», Πολιτικές Δολοφονίες & BHMAGAZINO

vita.gr
"Ομήρου Ιλιάδα": Το σπουδαίο έπος με το ΒΗΜΑ αυτήν την Κυριακή. Μαζί, οι "Πολιτικές Δολοφονίες στην Ελλάδα" & το BHMAGAZINO.
13:46 24/10/2022

Στα ύψη η εγκληματικότητα: Δολοφονίες, βιασμοί, κλοπές, ξυλοδαρμοί με το σκηνικό ανομίας να αυξάνεται συνεχώς

olympia.gr
Δολοφονίες, βιασμοί, κλοπές, ξυλοδαρμοί και ένα γενικότερο σκηνικό ανομίας το οποίο αυξάνεται συνεχώς. Αυτά συμβαίνουν καθημερινά στη χώρα μας, η οποία έχει μετατραπεί σε «Κολομβία των Βαλκανίων», αλλά για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη… πέρα βρέχει. Σημασία έχει η επικοινωνία και όχι η ουσία. Και το σόου που στήθηκε σήμερα στην στην πρώην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής […] Στα ύψη η εγκληματικότητα: Δολοφονίες, βιασμοί, κλοπές, ξυλοδαρμοί με το σκηνικό ανομίας να αυξάνεται συνεχώς - olympia
12:18 19/10/2022

11 γυναικοκτονίες που σόκαραν την Ελλάδα: ο τραγικός απολογισμός

Newside.gr
Έντεκα γυναικοκτονίες μόνο μέσα στο 2021. Δολοφονίες γυναικών από το χέρι του συντρόφου τους, του συζύγου τους, εγκλήματα που συντάραξαν τη χώρα, προκαλώντας αντιδράσεις και έντονη ανησυχία και έφεραν στο προσκήνιο τη συζήτηση για το πώς θα σταματήσουμε επιτέλους τις γυναικοκτονίες. Τελευταίο χρονικά έγκλημα αυτό της γυναικοκτονίας της 32χρονης Δώρας στη Ρόδο χθες το μεσημέρι. […] The post 11 γυναικοκτονίες που σόκαραν την Ελλάδα: ο τραγικός απολογισμός appeared first on NewSide.gr.
16:36 13/10/2022

Μαρτυρίες Τ/κ για Αμμόχωστο – «Δολοφονίες αμάχων Ε/κ ως μέτρο εκδίκησης»

ekklisiaonline.gr
Η Αμμόχωστος δεν συμπεριλαμβανόταν στα αρχικά τουρκικά σχέδια κατάληψης, αναφέρουν στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) Τουρκοκύπριοι οι οποίοι μοιράζονται για πρώτη φορά τις αναμνήσεις και τις εμπειρίες τους σχετικά με τα όσα συνέβησαν τον τραγικό δεκαπενταύγουστο στην Αμμόχωστο. Παράλληλα, αφηγούνται δημόσια, επίσης για πρώτη φορά, συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τις δολοφονίες αμάχων Ελληνοκυπρίων ως μέτρο εκδίκησης. Η έρευνα του ΚΥΠΕ ρίχνει φως στη σφαγή άμαχου πληθυσμού που ακολούθησε την δεύτερη τουρκική εισβολή καθώς και στον τρόπο με τον οποίο οι τουρκικές δυνάμεις εισέβαλλαν στην Αμμόχωστο και στο Βαρώσι. Ακόμη, φέρνει στο προσκήνιο πληροφορίες σχετικά με τη λεηλασία της περίκλειστης
10:30 19/08/2022

Άγριες Μέλισσες: Δολοφονίες, πάθη και αποκαλύψεις – Οι σκηνές που συγκλόνισαν το τηλεοπτικό κοινό

tlife.gr
Οι Άγριες Μέλισσες, μετά από τρία χρόνια, κάνουν το οριστικό τους φινάλε απόψε στο πρόγραμμα του To άρθρο Άγριες Μέλισσες: Δολοφονίες, πάθη και αποκαλύψεις – Οι σκηνές που συγκλόνισαν το τηλεοπτικό κοινό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:58 07/07/2022

Οθ. Παπαδόπουλος: Η Ρ. Πισπιρίγκου θα εξαφάνιζε το πανάκι της Ίριδας εάν ήταν ένοχη (VIDEO)

grtimes.gr
Ο Όθωνας Παπαδόπουλος, δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, μίλησε στο Mega για το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη - Καλογρηά που αποκάλυψε πως οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας οφείλονται σε ασφυξία. «Η αλήθεια είναι ότι δεν αποτελεί αιφνιδιασμό, ήταν κάτι που λίγο πολύ ήταν μεταξύ των σοβαρών πιθανοτήτων. Εμείς δεν έχουμε στα χέρια μας αυτό το πόρισμα, διότι δεν έχει ακόμα ασκηθεί ποινική δίωξη για την πράξη. Δεν έχουμε κάποια ιδιότητα υπόπτου ή κατηγορούμενου σε αυτή την υπόθεση», δήλωσε αρχικά ο δικηγόρος της 33χρονης, ο οποίος τόνισε πως η ενημέρωσή του έρχεται από τα τηλεοπτικά μέσα. Με τη λύση του μυστηρίου του θανάτου της Ίριδας να βρίσκεται στο ματωμένο πανάκι της, ο κος Παπαδόπο
18:12 20/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load