#Δυστύχημα

Θ. Παπαθανάσης: Δέσμευση της κυβέρνησης για διαλεύκανση των αιτιών του δυστυχήματος στα Τέμπη

agrinionews.gr
«Η πραγματικότητα είναι ότι ένα χρόνο τώρα ελλείψει πραγματικής αντιπολιτευτικής πολιτικής και αυτό σας το καταλογίζουν οι πολίτες, όχι εμείς, κάποιοι κάνετε καριέρα πάνω στα θύματα του δυστυχήματος» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης, κατά την συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή. Ο κ. Παπαθανάσης, αναλύοντας ζητήματα που αφορούν τη διαφάνεια στην δικαιοσύνη, την εφαρμογή του Κράτους Δικαίου και την διαδικασία διερεύνησης της τραγωδίας στα Τέμπη. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε: «Από αυτή την διαδικασία θα βγούμε ισχυρότεροι, διότι μας δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαριστούν όλα και κυρίως να ειπωθούν αλήθειες». Επίσης, μίλησε για την «προσήλωσή της Κυβέρνησης στους θεσμούς του Κράτο
17:46 27/03/2024

Δυστύχημα στα Τέμπη: Με ποιες εκδηλώσεις τιμάται η μνήμη των 57 θυμάτων

Newsique.gr
Σαν σήμερα πριν από ένα έτος ο χρόνος σταμάτησε στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη όπου 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Οι εκδηλώσεις με τις οποίες τιμάται η μνήμη τους: Τετάρτη 28-2-2024: 24ωρη γενική απεργία Με κεντρικό σύνθημα «οι ζωές μας πάνω από τα κέρδη τους-αυξήσεις μισθών, για να ζούμε με αξιοπρέπεια» η ΑΔΕΔΥ […] Το άρθρο Δυστύχημα στα Τέμπη: Με ποιες εκδηλώσεις τιμάται η μνήμη των 57 θυμάτων εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
16:58 28/02/2024

Δυστύχημα στα Τέμπη: Οι καμπάνες σε όλη τη χώρα θα ηχήσουν πένθιμα 57 φορές

empisteutiko.gr
Eπειτα από σχετικό αίτημα της προέδρου του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, Μαρίας Καρυστιανού θα ηχήσουν οι καμπάνες σήμερα στις 10:00 Σε όλες τις εκκλησίες της χώρας θα ηχήσουν σήμερα στις 10:00 οι καμπάνες στη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν άδικα τη ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών. Οι καμπάνες θα ηχήσουν 57 φορές, όσοι και οι νεκροί της τραγωδίας με την συγκεκριμένη κίνηση […] The post Δυστύχημα στα Τέμπη: Οι καμπάνες σε όλη τη χώρα θα ηχήσουν πένθιμα 57 φορές appeared first on Empisteutiko.gr.
09:58 28/02/2024

Εξαφάνιση στην Κυψέλη: Δυστύχημα δείχνει η σορός της Σταυρούλας – Οι εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ

in.gr
Κορυφώνεται η αγωνία για Σταυρούλα που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη
20:00 22/02/2024

Εύβοια: Εργατικό δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν τραυματία

myvolos.net
Newsroom 09.02.2024 • 18:40 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Δυστύχημα έλαβε χώρα την Παρασκευή σε εργοστάσιο στην Εύβοια, με αποτέλεσμα ένας 50χρονος εργαζόμενος να χάσει τη ζωή του και ένας ακόμα να τραυματιστεί σοβαρά. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι στο Βασιλικό, όταν οι δύο άνδρες, κατά τη διάρκεια εργασιών, έπεσαν από μεγάλο ύψος. […]
19:46 09/02/2024

Δυστύχημα στα Τέμπη: Απορρίφθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για τη σύμβαση 717

empisteutiko.gr
Μετά από 15 ώρες συνεδρίασης, απορρίφθηκαν από την ολομέλεια της Βουλής οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της σύμβασης «717» στο πλαίσιο της διερεύνησης του δυστυχήματος για τα Τέμπη. Η σύμβαση 717 έχει βρεθεί στο μικροσκόπιο μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς αφορούσε την σηματοδότηση και την τηλεδιοίκηση του σιδηροδρομικού […] The post Δυστύχημα στα Τέμπη: Απορρίφθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για τη σύμβαση 717 appeared first on Empisteutiko.gr.
12:58 25/11/2023

Δυστύχημα στη Λιβύη: Εντολή της Εισαγγελίας για έρευνα των συνθηκών του τροχαίου

onalert.gr
Εντολή για την διερεύνηση των συνθηκών του τροχαίου της ελληνικής αποστολής στην Λιβύη , έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών στην Αστυνομία. The post Δυστύχημα στη Λιβύη: Εντολή της Εισαγγελίας για έρευνα των συνθηκών του τροχαίου appeared first on OnAlert.
19:28 19/09/2023

Δυστύχημα στη Λιβύη: Ο Χάφταρ είχε εγγυηθεί την ασφάλεια της ελληνικής αποστολής – Το χρονικό του τροχαίου

onalert.gr
Οι αρχές στην ανατολική Λιβύη, που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του στρατηγού Χαλιφά Χάφταρ είχαν εγγυηθεί την ασφάλεια της ελληνικής αποστολής. The post Δυστύχημα στη Λιβύη: Ο Χάφταρ είχε εγγυηθεί την ασφάλεια της ελληνικής αποστολής – Το χρονικό του τροχαίου appeared first on OnAlert.
22:28 18/09/2023

Δυστύχημα στη Λιβύη: Ο Α/ΓΕΕΘΑ Φλώρος μετέβη στο 401 ΓΣΝΑ και στο 251 ΓΝΑ και ενημερώθηκε για τους τραυματίες

onalert.gr
Ο Α/ΓΕΕΘΑ Φλώρος πραγματοποίησε επίσκεψη διάρκειας περίπου μίας ώρας τόσο στο 401 ΓΣΝΑ όσο και στο 251 ΓΝΑ προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση των τραυματιών. The post Δυστύχημα στη Λιβύη: Ο Α/ΓΕΕΘΑ Φλώρος μετέβη στο 401 ΓΣΝΑ και στο 251 ΓΝΑ και ενημερώθηκε για τους τραυματίες appeared first on OnAlert.
14:28 18/09/2023

Δυστύχημα στη Λιβύη: 13 οι τραυματίες εκ των οποίων οι δύο χειρουργούνται – Οι ιδιότητες των θυμάτων της ελληνικής αποστολής [vid]

onalert.gr
Οι άλλοι δύο νεκροί ήταν πολίτες που είχαν αναλάβει εθελοντικά ρόλο διερμηνέων, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του δυστυχήματος στη Λιβύη. The post Δυστύχημα στη Λιβύη: 13 οι τραυματίες εκ των οποίων οι δύο χειρουργούνται – Οι ιδιότητες των θυμάτων της ελληνικής αποστολής [vid] appeared first on OnAlert.
12:28 18/09/2023

Δυστύχημα στη Λιβύη: Πέντε οι νεκροί της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής – Επαναπατρίζονται οι σοροί [vid]

onalert.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πέντε είναι οι νεκροί της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής που είχε αναπυχθεί στη Λιβύη. The post Δυστύχημα στη Λιβύη: Πέντε οι νεκροί της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής – Επαναπατρίζονται οι σοροί [vid] appeared first on OnAlert.
08:28 18/09/2023

Δυστύχημα στη Λιβύη: Συγκεχυμένες πληροφορίες για τα θύματα – Το C-130 επιστρέφει τα ξημερώματα

onalert.gr
Θολή εξακολουθεί να είναι η εικόνα για τον ακριβή αριθμό των θυμάτων από το τροχαίο δυστύχημα της 16μελους ελληνικής αποστολής στη Λιβύη. The post Δυστύχημα στη Λιβύη: Συγκεχυμένες πληροφορίες για τα θύματα – Το C-130 επιστρέφει τα ξημερώματα appeared first on OnAlert.
02:28 18/09/2023

Ουκρανία: Δυστύχημα με δύο ελικόπτερα, 6 στρατιώτες νεκροί

militaire.gr
Έξι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε ένα δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν δύο ουκρανικά ελικόπτερα, ανέφεραν σήμερα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο Ukrainska Pravda, το δυστύχημα συνέβη την Τρίτη κοντά στην πόλη Κραματόρσκ, στην περιοχή του Ντονέτσκ, κοντά στη γραμμή του μετώπου. Ενεπλάκησαν σε αυτό δύο ελικόπτερα του τύπου Mi-8, που χρησιμοποιούνται ευρέως από τον ουκρανικό στρατό. Δεν δόθηκαν περισσότερες διευκρινίσεις για το τι ακριβώς συνέβη. Ένας εκπρόσωπος της πολεμικής αεροπορίας, ο Γιεβχέν Ρακίτα, επιβεβαίωσε τον θάνατο των έξι στρατιωτών μιλώντας στο δημόσιο μμε Suspilne, αλλά χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες του δυστυχήματος. The post
01:00 31/08/2023

Από τον πρόεδρο του Παναμά στον Πριγκόζιν – Αινιγματικοί θάνατοι

slpress.gr
«Σχεδόν τίποτα που βγαίνει από τη Ρωσία αυτές τις μέρες είναι αξιόπιστο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ευρωπαϊκής διπλωματίας για τον θάνατο του αρχηγού της Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν, σε αεροπορικό δυστύχημα. Δυστύχημα που, αναπόφευκτα, έδωσε “τροφή” σε πλήθος σεναρίων, με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου να διαψεύδει κατηγορηματικά ότι δόθηκε εντολή από τον πρόεδρο Πούτιν για την […] The post Από τον πρόεδρο του Παναμά στον Πριγκόζιν – Αινιγματικοί θάνατοι appeared first on slpress.gr.
15:28 26/08/2023

Δυστύχημα στα Τέμπη: Καταθέτουν μήνυση οι συγγενείς των θυμάτων

lamianow.gr
Μήνυση καταθέτουν οι συγγενείς των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσαν σήμερα το μεσημέρι εκπρόσωποι των συγγενών των θυμάτων τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Ο δικηγόρος κ. Αντ. Ψαρόπουλος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία της Λάρισας στρέφεται κατά παντός υπευθύνου για τις εκτεταμένες παρεμβάσεις που έγιναν στον τόπο […] The post Δυστύχημα στα Τέμπη: Καταθέτουν μήνυση οι συγγενείς των θυμάτων appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
13:37 10/08/2023

Γαλλία: Δυστύχημα σε υδάτινο πάρκο – Νεκρός ο πατέρας και σοβαρά τραυματισμένο το τρίχρονο παιδί του

aek1924.gr
Ο άνεμος έπνεε χθες με ταχύτητα 55 χιλιομέτρων την ώρα στην περιοχή του πάρκου – Πώς έγινε το δυστύχημα Ενας 35χρονος πατέρας έχασε χθες την ζωή του στην Γαλλία και το τρίχρονο παιδί του τραυματίσθηκε σοβαρά, κατά το δυστύχημα σε φουσκωτό παιγνίδι που το πήρε ο αέρας σε υδάτινο πάρκο ψυχαγωγίας στο Βαρ. Χθες στο […] The post Γαλλία: Δυστύχημα σε υδάτινο πάρκο – Νεκρός ο πατέρας και σοβαρά τραυματισμένο το τρίχρονο παιδί του appeared first on AEK1924.gr.
14:37 31/07/2023

Μέχρι ποια ηλικία θα πρέπει κάποιος να οδηγεί;

Newsauto.gr
Θεωρητικά, ο νόμος προβλέπει ένα συγκεκριμένο όριο ηλικίας λήξης της άδειας οδήγησης και μια συγκεκριμένη διαδικασία ανανέωσής της. Πρακτικά όμως μέχρι πότε θα πρέπει ένας υπερήλικας να οδηγεί; «Δυστύχημα στη Λεωφόρο Μαραθώνος με 88χρονη που εμβόλισε δύο ΙΧ και είχε ως συνέπεια έναν νεκρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, πέρασε με κόκκινο». «94χρονος οδηγός στην προσπάθεια χειρισμών […] The post Μέχρι ποια ηλικία θα πρέπει κάποιος να οδηγεί; appeared first on NewsAuto.gr.
14:00 20/07/2023

Δυστύχημα στα Τέμπη: Ξυλοκόπησαν κατηγορούμενο στέλεχος του ΟΣΕ, αφότου αφέθηκε ελεύθερος

empisteutiko.gr
Επεισόδιο σε βάρος του διευθυντή της Διεύθυνσης Ηλεκτρομηχανικών Συστημάτων και ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ στον οποίο είχε ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για την υπόθεση του δυστυχήματος των Τεμπών, δημιουργήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο της Λάρισας. Έχοντας ολοκληρώσει την απολογία του στον ανακριτή και μένοντας ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από […] The post Δυστύχημα στα Τέμπη: Ξυλοκόπησαν κατηγορούμενο στέλεχος του ΟΣΕ, αφότου αφέθηκε ελεύθερος appeared first on Empisteutiko.gr.
22:58 18/07/2023

Δυστύχημα με ερευνητές σε ηλιακό όχημα (+ video)

Newsauto.gr
Τα πειράματα ενέχουν και κινδύνους, όπως αποδείχτηκε πρόσφατα με τον πιο τραγικό τρόπο σε δοκιμές για όχημα με ηλιακά πάνελς. Η Ευρωπαϊκή Ένωση παρέχει κονδύλια για την έρευνα και εξέλιξη συστημάτων που αφορούν στα εναλλακτικά καύσιμα αλλά και στις after market λύσεις για την ηλεκτροκίνηση. Ένα από τα προγράμματα που σχετίζονται με τον δεύτερο τομέα […] The post Δυστύχημα με ερευνητές σε ηλιακό όχημα (+ video) appeared first on NewsAuto.gr.
18:00 03/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load