#Εθελοντές Μακράς Θητείας

ΥΕΘΑ: Τι απάντησε για τις κρατήσεις στις μικτές αποδοχές των ΕΜΘ

onalert.gr
Ο ΥΕΘΑ απάντησε σε ερώτηση με θέμα «Επιστροφή πρόσθετης κράτησης υπέρ του ΕΦΚΑ ύψους 2% επί των μικτών αποδοχών στους Εθελοντές Μακράς Θητείας (ΕΜΘ)». The post ΥΕΘΑ: Τι απάντησε για τις κρατήσεις στις μικτές αποδοχές των ΕΜΘ appeared first on OnAlert.
21:02 06/02/2023

Θέσεις στο Σώμα Μονίμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού

ergasiakanea.eu
Προκήρυξη για την πλήρωση θέσεων στο Σώμα Μονίμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ) προέλευσης Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) για κάλυψη από Εθελοντές Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) και Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ.ΟΠ), κατόπιν μετάταξης, έτους 2022, εξέδωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Αιτήσεις συμμετοχής στην διαδικασία επιλογής υποβάλλονται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022.... The post Θέσεις στο Σώμα Μονίμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού first appeared on Εργασιακά Νέα.
19:34 13/07/2022

Προσλήψεις στο Πολεμικό Ναυτικό

lykavitos.gr
Προκηρύσσονται, για το έτος 2020, επτά (7) κενές οργανικές θέσεις Μονίμων Υπαξιωματικών του ΠΝ προέλευσης ΣΜΥΝ, που θα καλυφθούν από Εθελοντές Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) ή Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ.ΟΠ) του ΠΝ, κατόχων τίτλων σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης, με μετάταξη στο Σώμα Μονίμων Υπαξιωματικών του ΠΝ προέλευσης ΣΜΥΝ. Δικαίωμα υποβολής αίτησης μετάταξης έχουν άντρες και γυναίκες Εθελοντές Μακράς […] The post Προσλήψεις στο Πολεμικό Ναυτικό first appeared on Lykavitos.gr.
12:01 24/09/2020

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για θέσεις στο Σώμα Μονίμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού

agriniopress.gr
AgrinioPress ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για θέσεις στο Σώμα Μονίμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού Το ΑΣΕΠ εξέδωσε προκήρυξη για θέσεις στο Σώμα Μονίμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ) προέλευσης ΣΜΥΝ για κάλυψη από Εθελοντές Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) και Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ.ΟΠ), κατόπιν μετάταξης, έτους 2020 Σύμφωνα με την πρόκηρυξη του ΑΣΕΠ προκηρύσσονται, για το έτος 2020, επτά (7) κενές οργανικές θέσεις Μονίμων Υπαξιωματικών του ΠΝ προέλευσης ΣΜΥΝ, που θα … ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για θέσεις στο Σώμα Μονίμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού AgrinioPress
12:35 22/09/2020

Προκήρυξη θέσεων για προσλήψεις στο Πολεμικό Ναυτικό

ergasiakanea.eu
Σύμφωνα με την πρόκηρυξη του ΑΣΕΠ προκηρύσσονται, για το έτος 2020, επτά (7) κενές οργανικές θέσεις Μονίμων Υπαξιωματικών του ΠΝ προέλευσης ΣΜΥΝ, που θα καλυφθούν από Εθελοντές Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) ή Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ. ΟΠ) του ΠΝ, κατόχων τίτλων σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης, με μετάταξη στο Σώμα Μονίμων Υπαξιωματικών του ΠΝ... Προκήρυξη θέσεων για προσλήψεις στο Πολεμικό Ναυτικό
12:29 22/09/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load