#Επίδομα Θέρμανσης

Υδραυλικοί, κουρείς και όσοι ελεύθεροι επαγγελματίες δηλώνουν έσοδα… ψίχουλα στο «στόχαστρο» του υπουργείου Οικονομικών

agrinionews.gr
Τρόπους για να περιορίσουν το…«προνόμιο» των ελευθέρων επαγγελματιών να «αυξομειώνουν» τα κέρδη τους, ώστε να μην φορολογούνται «κατά το δοκούν », αλλά και να μην καθίστανται μαζικά δικαιούχοι κοινωνικών παροχών ή βοηθημάτων που προορίζονται για τους πραγματικά πτωχούς (τέκνων, βρεφονηπιακοί, έκτακτα επιδόματα «pass» κλπ), αναζητούν στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών (ΥΠΕΘΟ). Στόχος είναι, είτε με ελέγχους ή κίνητρα για αποκάλυψη φορολογητέας ύλης, είτε μέσω αναμόρφωσης των κριτηρίων για παροχή επιδομάτων, να αναγκαστούν χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες «υψηλού ρίσκου» να δηλώνουν τα πραγματικά τους εισοδήματα. Η αρχή ήδη έγινε για το νέο Επίδομα Θέρμανσης που θα δοθεί φέτος:
12:46 28/09/2023

Επίδομα Θέρμανσης: Σπεύσατε για αγορές, αν θέλετε να πληρωθείτε Φεβρουάριο

naftemporiki.gr
Μόλις 6 ημέρες απομένουν για όσους έχουν υποβάλλει αίτηση στην πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης αλλά ακόμα δεν έχουν προχωρήσει σε αγορές. Η επόμενη πληρωμή έχει προγραμματιστεί για το τέλος… Επίδομα Θέρμανσης: Σπεύσατε για αγορές, αν θέλετε να πληρωθείτε Φεβρουάριο - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
07:02 25/01/2023

TIME OUT για Επίδομα Θέρμανσης: ΟΠΕΚΕΠΕ – Συντάξεις Ιανουαρίου 2023

ekklisiaonline.gr
Αντίστοιχα, όσοι μπορούν και τεχνικά να εγκαταλείψουν το φυσικό αέριο και επιλέξουν το πετρέλαιο θέρμανσης ως πηγή θέρμανσης, τότε αυτοί θα έχουν διπλό επίδομα. Για αυτούς το επίδομα θα είναι από 200 έως και 1.600 ευρώ εφόσον τηρούν όλα τα κριτήρια. Ωστόσο, τα εισοδηματικά κριτήρια θα παραμείνουν όπως και πέρυσι. Το άρθρο TIME OUT για Επίδομα Θέρμανσης: ΟΠΕΚΕΠΕ – Συντάξεις Ιανουαρίου 2023 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:26 06/12/2022

Επίδομα Θέρμανσης: Διευρύνθηκαν τα εισοδηματικά κριτήρια

ekklisiaonline.gr
Μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου θα παραμείνει ανοιχτή πλατφόρμα MyΘέρμανση, μέσα από την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για το επιδόμα θέρμανσης, ενώ οι δικαιούχοι θα λάβουν την πρώτη δόση έως τις 21/12 Το άρθρο Επίδομα Θέρμανσης: Διευρύνθηκαν τα εισοδηματικά κριτήρια εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:02 05/12/2022

ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ: Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα, ευλογιά Πιθήκων, fuel pass – ΚΕΑ Επίδομα Θέρμανσης

ekklisiaonline.gr
Καιρός: Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες και είναι πιθανό να σχηματιστούν ομίχλες. Το άρθρο ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ: Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα, ευλογιά Πιθήκων, fuel pass – ΚΕΑ Επίδομα Θέρμανσης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:48 18/11/2022

Επίδομα Θέρμανσης: Πως γίνεται η υποβολή της αίτησης

ekklisiaonline.gr
Διευκρινίζεται ότι οι καταναλωτές πετρελαίου θέρμανσης δεν απαιτείται να υποβάλουν παραστατικά αγοράς, διότι η διασταύρωση αυτών γίνεται αυτόματα. Το άρθρο Επίδομα Θέρμανσης: Πως γίνεται η υποβολή της αίτησης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
08:22 17/11/2022

ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ: Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα, ευλογιά των Πιθήκων- FUEL PASS Επίδομα Θέρμανσης

ekklisiaonline.gr
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, ενισχυόμενοι από το μεσημέρι στο Ιόνιο σε 5 με 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και στο βόρειο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Το άρθρο ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ: Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα, ευλογιά των Πιθήκων- FUEL PASS Επίδομα Θέρμανσης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:32 13/11/2022

Επίδομα Θέρμανσης: Όλη η απόφαση

tilegrafimanews.gr
Σχεδόν ένα μήνα προθεσμία θα έχουν 1,3 εκατομμύρια δικαιούχοι για να «κλειδώσουν» το νέο επίδομα θέρμανσης. Τις επόμενες μέρες θα ανοίξει η πλατφόρμα MyΘερμανση της ΑΑΔΕ, αλλά μέχρι 9 Δεκεμβρίου πρέπει να υποβάλουν όλοι αιτήσεις συμμετοχής. Με βάση την απόφαση χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης προβλέπεται: • Πρώτη πληρωμή έως 21 Δεκεμβρίου • Προκαταβολή αλλά μόνον για όσους πήραν και πέρυσι επίδομα (επειδή –θεωρητικά- οι νέοι δικαιούχοι που προστέθηκαν φέτος έχουν τουλάχιστον 10% υψηλότερα εισοδήματα από τους περσινούς) • Πλαφόν στα λίτρα πετρελαίου θέρμανσης: τα όρια ποσοτήτων που επιδοτούνται, θα υπολογίζεται πως αγοράστηκαν με 1,4 ευρώ το λίτρο, που είναι σήμερα ο μέσος όρος παν
11:06 05/11/2022

Σοκ: Νεκρός στα 47 του ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Ιγκόρ Σιπνιέφκσι

eleftherostypos.gr
Σε ηλικία 47 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Πολωνός άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, του ΟΦΗ, της Καβάλας και της Καλλιθέας. Ειδήσεις σήμερα Επίδομα Θέρμανσης: Σε ΦΕΚ η απόφαση – Οι δικαιούχοι, τα κριτήρια και οι εξαιρέσεις Σεπόλια: Αυτοί είναι οι δύο νέοι συλληφθέντες – Υψηλά αμειβόμενοι στις δουλειές τους – Αναζητούνται ακόμα δύο Yπολογιστής […] Το άρθρο Σοκ: Νεκρός στα 47 του ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Ιγκόρ Σιπνιέφκσι εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:18 04/11/2022

Επίδομα Θέρμανσης: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι – Ποιοι θα λάβουν διπλό επίδομα

ekklisiaonline.gr
Με δύο κατηγορίες εισοδηματικών ορίων θα χορηγηθεί εφέτος το επίδομα θέρμανσης. Το άρθρο Επίδομα Θέρμανσης: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι – Ποιοι θα λάβουν διπλό επίδομα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:02 02/11/2022

Ευχάριστα νέα για χιλιάδες νοικοκυριά: Θα πάρουν 1η φορά διπλό Επίδομα Θέρμανσης – Πώς θα το υπολογίσετε

newsitamea.gr
Διπλά κερδισμένοι είτε όσοι επιστρέφουν στο πετρέλαιο θέρμανσης είτε όσοι χρησιμοποιούν ήδη αλλά θα κάνουν πρώτη φορά αίτηση για επίδομα. Σύμφωνα με το σχέδιο του οικονομικού επιτελείου όσοι έως πέρυσι είχαν ζεσταθεί με ηλεκτρικό ρεύμα ή φυσικό αέριο ή άλλη πηγή και φέτος θα προμηθευτούν για πρώτη φορά πετρέλαιο θέρμανσης... The post Ευχάριστα νέα για χιλιάδες νοικοκυριά: Θα πάρουν 1η φορά διπλό Επίδομα Θέρμανσης – Πώς θα το υπολογίσετε appeared first on Newsitamea.gr.
10:02 12/10/2022

ΝΕΑ LIVE: ΟΑΕΔ Επίδομα Θέρμανσης, Προσλήψεις – ΑΣΕΠ 6Κ/2022, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ekklisiaonline.gr
Για την κατανομή των θέσεων, στον εν λόγω διαγωνισμό γίνεται δεκτό οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας. Το άρθρο ΝΕΑ LIVE: ΟΑΕΔ Επίδομα Θέρμανσης, Προσλήψεις – ΑΣΕΠ 6Κ/2022, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:36 13/09/2022

Επίδομα Θέρμανσης 350 ευρώ: Αιτήσεις για Ειδικό εποχικό επίδομα παιδιού α21 – Συντάξεις Οκτωβρίου

ekklisiaonline.gr
Σημειώνεται πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση τους ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr με τους κωδικούς TAXISnet, ακολουθώντας τα εξής βήματα: «Εργασία και ασφάλιση», επιλέγετε «Ανεργία» και τέλος επιλέγετε «Ειδικό εποχικό βοήθημα ΔΥΠΑ». Το άρθρο Επίδομα Θέρμανσης 350 ευρώ: Αιτήσεις για Ειδικό εποχικό επίδομα παιδιού α21 – Συντάξεις Οκτωβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:48 12/09/2022

Συμπληρωματικό προϋπολογισμό για επιπλέον στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων προανήγγειλε ο Σταϊκούρας

paraskhnio.gr
Τι είπε ο Υπουργός Οικονομικών για Fuel Pass 3 και Επίδομα Θέρμανσης Την κατάθεση συμπληρωματικού προϋπολογισμού, καθώς η οικονομία κινείται ικανοποιητικά, για την επιπλέον στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων, προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Ο υπουργός δεν θέλησε να προσδιορίσει το ύψος του συμπληρωματικού προϋπολογισμού (σ.σ. οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 2 δισ. ευρώ). Είπε, Το άρθρο Συμπληρωματικό προϋπολογισμό για επιπλέον στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων προανήγγειλε ο Σταϊκούρας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
11:22 04/08/2022

ΛΙΣΤΑ ΑΑΔΕ: ΟΑΕΔ Επίδομα Θέρμανσης- Επικουρικές Συντάξεις Απριλίου 2022

ekklisiaonline.gr
ΠΛΗΡΩΜΕΣ : Οι φορολογικοί κάτοικοι αλλοδαπής, οι οποίοι υποχρεούνται να υποβάλουν δήλωση φορολογίας εισοδήματος στην Ελλάδα, καθώς και ο/η σύζυγος αυτών ή το μέρος συμφώνου συμβίωσης με αυτούς. Το άρθρο ΛΙΣΤΑ ΑΑΔΕ: ΟΑΕΔ Επίδομα Θέρμανσης- Επικουρικές Συντάξεις Απριλίου 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:10 06/03/2022

ΑΑΔΕ Φορολοταρία: ΟΑΕΔ ΕΦΚΑ Επίδομα Θέρμανσης- ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού ΚΕΑ

ekklisiaonline.gr
Σημειώνεται πως πολίτες με ετήσιο, ατομικό, πραγματικό καθαρό εισόδημα, φορολογούμενο και απαλλασσόμενο της υποβληθείσας δήλωσης φορολογίας εισοδήματος που είναι η τελευταία για την οποία έχει παρέλθει η προθεσμία υποβολής, μικρότερο των 1.000 ευρώ καθώς και μη υπόχρεοι σε υποβολή δήλωσης φορολογίας εισοδήματος, απολαμβάνουν διπλάσιους λαχνούς για κάθε ευρώ που καταναλώνουν . Το άρθρο ΑΑΔΕ Φορολοταρία: ΟΑΕΔ ΕΦΚΑ Επίδομα Θέρμανσης- ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού ΚΕΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:48 01/03/2022

Αλλαγές online: ΟΑΕΔ Επίδομα Ανεργίας – Επίδομα Θέρμανσης 2022

ekklisiaonline.gr
Στην πράξη, αυτό θα σημαίνει ότι εφόσον ο άνεργος είναι εγγεγραμμένος στους καταλόγους του ΟΑΕΔ και λαμβάνει επίδομα, θα πρέπει να είναι και άμεσα διαθέσιμος για να συμμετάσχει σε προγράμματα κατάρτισης. Στόχος είναι να συνδεθεί το επίδομα με την επαγγελματική κατάρτιση του ανέργου ώστε να ενταχθεί ταχύτερα και πάλι στην αγορά εργασίας και να αμβλυνθεί το φαινόμενο της «ισόβιας ανεργίας». Το άρθρο Αλλαγές online: ΟΑΕΔ Επίδομα Ανεργίας – Επίδομα Θέρμανσης 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:34 25/02/2022

Επίδομα Θέρμανσης- ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Συντάξεις Μαρτίου, Απριλίου ika.gr, nat.gr, oaee.gr

ekklisiaonline.gr
Για τα υπόλοιπα καύσιμα, εκτός του πετρελαίου θέρμανσης, υποβάλλεται επιπρόσθετα ο αριθμός της απόδειξης αγοράς ειδών καυσίμων ή κατανάλωσης θερμικής ενέργειας μέσω τηλεθέρμανσης το ποσό/αξία της συναλλαγής, ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου και η επωνυμία της επιχείρησης – πωλήτριας των ειδών καυσίμων θέρμανσης ή της θερμικής ενέργειας. Το άρθρο Επίδομα Θέρμανσης- ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Συντάξεις Μαρτίου, Απριλίου ika.gr, nat.gr, oaee.gr εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:02 23/02/2022

Αιτήσεις και δικαιούχοι: 534 ευρώ Επίδομα Θέρμανσης- ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού α21

ekklisiaonline.gr
Για τα υπόλοιπα καύσιμα, εκτός του πετρελαίου θέρμανσης, υποβάλλεται επιπρόσθετα ο αριθμός της απόδειξης αγοράς ειδών καυσίμων ή κατανάλωσης θερμικής ενέργειας μέσω τηλεθέρμανσης το ποσό/αξία της συναλλαγής, ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου και η επωνυμία της επιχείρησης – πωλήτριας των ειδών καυσίμων θέρμανσης ή της θερμικής ενέργειας. Το άρθρο Αιτήσεις και δικαιούχοι: 534 ευρώ Επίδομα Θέρμανσης- ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού α21 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:14 15/02/2022

Παράταση προθεσμίας για Εξοικονομώ και Επίδομα Θέρμανσης – Τρεις ακόμη ρυθμίσεις από την κυβέρνηση

topontiki.gr
Παρατάσεις σε πέντε προγράμματα και ρυθμίσεις ανακοίνωσε ο Γιάννης Οικονόμου.
14:40 31/01/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load