#Ευγενία Μανωλίδου

Mε crop top η κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου – Η Θεοδώρα τράβηξε τα βλέμματα

Newside.gr
Το Σαββατοκύριακο η γνωστή μουσικός, Ευγενία Μανωλίδου, και ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, πραγματοποίησαν μία οικογενειακή έξοδο στην επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια της Ελληνικής Αγωγής. Τα βλέμματα τράβηξε η 25χρονη Θεοδώρα, η οποία φωτογραφήθηκε με τη μητέρα της, Ευγενία Μανωλίδου, και τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον μικρό της αδελφό, Περσέα Γεωργιάδη. Η νεαρή [...] Το άρθρο Mε crop top η κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου – Η Θεοδώρα τράβηξε τα βλέμματα εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
11:00 19/04/2024

30 χρόνια Ελληνική Αγωγή και παρουσίαση βιβλίου Άδωνι Γεωργιάδη

Newsbeast.gr
Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου, διοργανώνουν, το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel, μια Επετειακή Εκδήλωση με τίτλο: «30 Χρόνια Ελληνική Αγωγή». Σκοπός τους, να μοιραστούν με τους φίλους τους, τους σπουδαστές της Σχολής και τον κόσμο που θα βρεθεί κοντά τους, αναμνήσεις, χαρές αλλά και δυσκολίες που οδήγησαν την «Ελληνική Αγωγή» από την ίδρυσή της, στην ξεχωριστή θέση που κατέχει σήμερα. «Απλά Μαθήματα Ιστορίας» Με αφορμή αυτή την Επετειακή Εκδήλωση, ο Άδωνις Γεωργιάδης, θα παρουσιάσει και το νέο του βιβλίο με τίτλο «Απλά Μαθήματα Ιστορίας», από τα Προϊστορικά Χρόνια έως τον Πελοποννησιακό Πόλεμο. Είναι γνωστή η μεγάλη αγάπη του συγγραφέα γ
18:00 09/04/2024

Ελένη Τσολάκη για Ευγενία Μανωλίδου: «Ήταν ισοπεδωτικό, απαξιωτικό και στα όρια του απάνθρωπου»

tlife.gr
Η Ελένη Τσολάκη θέλησε να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή της «Πρωινό ΣουΣου» τη χθεσινή συνέντευξη To άρθρο Ελένη Τσολάκη για Ευγενία Μανωλίδου: «Ήταν ισοπεδωτικό, απαξιωτικό και στα όρια του απάνθρωπου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 22/03/2024

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο έρωτας με την Ευγενία Μανωλίδου, οι δυσκολίες και η πολιτική

mononews.gr
«Την ερωτεύτηκα στο πρώτο δευτερόλεπτο», αποκάλυψε ο κ. Γεωργιάδης
09:28 22/03/2024

Ευγενία Μανωλίδου: Ο Άδωνις μου είπε «πρέπει να πεις κάτι, νομίζουν ότι σε δέρνω»

Newsit
Τις δυο φορές που η οικογενειακή τους ζωή κλονίστηκε «θυμήθηκαν» η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν το βράδυ της Πέμπτης (21.03.2024) βρέθηκαν καλεσμένοι του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω. Η μια φορά όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγορήθηκε για την υπόθεση της Novartis και η δεύτερη όταν διακινήθηκε η φήμη ότι η Ευγενία Μανωλίδου ... Περισσότερα To άρθρο Ευγενία Μανωλίδου: Ο Άδωνις μου είπε «πρέπει να πεις κάτι, νομίζουν ότι σε δέρνω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
03:00 22/03/2024

Ξέσπασε η Ευγενία Μανωλίδου: «Ήταν άγριο, άδικο και θα μπορούσε να κάνει κακό στην οικογένεια μας»

zappit.gr
H Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης συνάντησαν τον Νίκο Χατζηνικολάου, το βράδυ της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο για το «Ενώπιος […] The post Ξέσπασε η Ευγενία Μανωλίδου: «Ήταν άγριο, άδικο και θα μπορούσε να κάνει κακό στην οικογένεια μας» appeared first on Zappit.
01:00 22/03/2024

Ευγενία Μανωλίδου: Η τηλεόραση, η ζωή με τον Άδωνι και η αγάπη για τη μουσική

eleftherostypos.gr
Καλεσμένοι στο «Ενώπιος Ενωπίω», με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Η μαέστρος αναφέρθηκε στην απόφαση να εμπλακεί στο παρελθόν με την τηλεόραση, εξηγώντας γιατί θεωρεί εκείνη την περίοδο ως ένα διάλειμμα στη ζωή της. «Η βασική μου ενασχόληση με την τηλεόραση διήρκεσε τρία χρόνια. Μάλιστα […] Το άρθρο Ευγενία Μανωλίδου: Η τηλεόραση, η ζωή με τον Άδωνι και η αγάπη για τη μουσική εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
01:00 22/03/2024

Ευγενία Μανωλίδου για Άδωνι Γεωργιάδη: «Πρέπει να κάνεις πίσω, όταν ο άνθρωπος σου ασχολείται με τα κοινά»

tlife.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 26/2 η Ευγενία Μανωλίδου. Η σύζυγος του To άρθρο Ευγενία Μανωλίδου για Άδωνι Γεωργιάδη: «Πρέπει να κάνεις πίσω, όταν ο άνθρωπος σου ασχολείται με τα κοινά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 26/02/2024

Ευγενία Μανωλίδου: «Μωρό μου, σε λατρεύω» – Η έκπληξη και η κάρτα στον Άδωνι Γεωργιάδη

tlife.gr
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα 30/1 τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Υπουργός Υγείας το πρωί της Τρίτης To άρθρο Ευγενία Μανωλίδου: «Μωρό μου, σε λατρεύω» – Η έκπληξη και η κάρτα στον Άδωνι Γεωργιάδη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 30/01/2024

Ευγενία Μανωλίδου: Με τους γιους της, Περσέα και Αλκαίο στην ορκωμοσία του Άδωνι Γεωργιάδη μετά τον ανασχηματισμό

tlife.gr
Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί μετά τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης.  Το Υπουργείο Υγείας ανέλαβε ο To άρθρο Ευγενία Μανωλίδου: Με τους γιους της, Περσέα και Αλκαίο στην ορκωμοσία του Άδωνι Γεωργιάδη μετά τον ανασχηματισμό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 05/01/2024

Επέτειος γάμου για τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ευγενία Μανωλίδου: Η τρυφερή ανάρτηση στα social media

okmag.gr
14 χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και σήμερα γιορτάζουν την επέτειο του γάμου τους. Η Ευγενία Μανωλίδου θέλησε να ευχηθεί στον αγαπημένο της δημοσιεύοντας μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Δεκατέσσερα χρόνια γάμου, είκοσι ένα […] The post Επέτειος γάμου για τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ευγενία Μανωλίδου: Η τρυφερή ανάρτηση στα social media appeared first on OK! Magazine.
22:58 22/06/2023

Η Ευγενία Μανωλίδου «λιώνει» για τα 14 χρόνια γάμου με τον Άδωνι Γεωργιάδη

zappit.gr
Στην πιο τρυφερή της δημοσίευση επέλεξε η Ευγενία Μανωλίδου να προχωρήσει στα social media, το απόγευμα της Πέμπτης. Αφορμή για […] The post Η Ευγενία Μανωλίδου «λιώνει» για τα 14 χρόνια γάμου με τον Άδωνι Γεωργιάδη appeared first on Zappit.
22:00 22/06/2023

Άδωνις Γεωργιάδης – Ευγενία Μανωλίδου: Συγκινημένοι στην αποφοίτηση του γιου τους

thecaller.gr
Την αποφοίτηση του μεγαλύτερου γιου τους, Αθανασίου – Περσέα, γιόρτασαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου.  Την αποφοίτηση του μεγαλύτερου γιου τους, Αθανασίου – Περσέα, γιόρτασαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου.  «16 Σεπτεμβρίου 2005 γεννήθηκε ο πρώτος μου γιος, ο Αθανάσιος/Περσέας. Ειλικρινά το πόσο γρήγορα πέρασαν τα χρόνια και χθες τον καμαρώσαμε με την @ManolidouE και τα αδέλφια του να τελειώνει το Λύκειο είναι απίστευτο. Προφανώς τον λατρεύουμε, όπως […]
15:00 22/06/2023

Εκλογές 2023: Στην εφορευτική επιτροπή η Ευγενία Μανωλίδου – Η ανάρτηση του Αδωνη

eleftherostypos.gr
Μέλος της εφορευτικής επιτροπής σε εκλογικό κέντρο είναι η Ευγενία Μανωλίδου. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε τη σχετική ανάρτηση στο Twitter. «Μέσα σε όλες μου τις επισκέψεις σε Εκλογικά Τμήματα σήμερα, πήγα και στο Εκλογικό Τμήμα που στην Εφορευτική του Επιτροπή ορίστηκε από το Πρωτοδικείο και η σύζυγος μου η Ευγενία Μανωλίδου. Οι […] Το άρθρο Εκλογές 2023: Στην εφορευτική επιτροπή η Ευγενία Μανωλίδου – Η ανάρτηση του Αδωνη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:38 21/05/2023

Η Ευγενία Μανωλίδου μέλος εφορευτικής επιτροπής - Οι αναρτήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη με στιλ οικογενειακό

Newsit
Η Ευγενία Μανωλίδου είναι μέλος εφορευτικής επιτροπής στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Την είδηση για τη σύζυγό του γνωστοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης με μία ανάρτηση στο Twitter. «Μέσα σε όλες μου τις επισκέψεις σε Εκλογικά Τμήματα σήμερα (σ.σ. 21.05.2023), πήγα και στο Εκλογικό Τμήμα που στην Εφορευτική του Επιτροπή ορίστηκε από ... Περισσότερα To άρθρο Η Ευγενία Μανωλίδου μέλος εφορευτικής επιτροπής - Οι αναρτήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη με στιλ οικογενειακό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:38 21/05/2023

Ευγενία Μανωλίδου: Στο πλευρό του Άδωνι Γεωργιάδη εν μέσω προεκλογικού αγώνα

okmag.gr
Ο προεκλογικός αγώνας για τις εκλογές που πλησιάζουν (21/5) συνεχίζεται και η Ευγενία Μανωλίδου, όπως πάντα, βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της, Άδωνι Γεωργιάδη. Μάλιστα η ίδια μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις που παρευρίσκονται αλλά και την επικοινωνία τους με τους πολίτες. Η Ευγενία Μανωλίδου δείχνει έμπρακτα της αγάπη της […] The post Ευγενία Μανωλίδου: Στο πλευρό του Άδωνι Γεωργιάδη εν μέσω προεκλογικού αγώνα appeared first on OK! Magazine.
20:26 16/05/2023

Άδωνις Γεωργιάδης – Γιορτή της Μητέρας: Η συγκινητική ανάρτηση και οι ευχές προς την Ευγενία Μανωλίδου

lamianow.gr
Γιορτή της Μητέρας σήμερα και ο Άδωνις Γεωργιάδης με μια συγκινητική ανάρτησή του εύχεται «χρόνια πολλά» στην Ευγενία Μανωλίδου και τις μητέρες όλου του κόσμου. «Η μάνα είναι αναντικατάστατη» γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ανάρτησή του την οποία συνοδεύει με μια φωτογραφία του ίδιου σε παιδική ηλικία δίπλα στην μητέρα του η οποία «έφυγε από τη ζωή» πριν από 30 χρόνια, το 1993. «Σας […] The post Άδωνις Γεωργιάδης – Γιορτή της Μητέρας: Η συγκινητική ανάρτηση και οι ευχές προς την Ευγενία Μανωλίδου appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
10:42 14/05/2023

Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου σε κοινή συνέντευξη: Τα 14 χρόνια γάμου και η αντίδρασή τους σε σοκαριστικό δημοσίευμα

tlife.gr
Ο Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου παραχώρησαν μια σπάνια και άκρως προσωπική συνέντευξη στο περιοδικό YOY To άρθρο Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου σε κοινή συνέντευξη: Τα 14 χρόνια γάμου και η αντίδρασή τους σε σοκαριστικό δημοσίευμα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:20 03/05/2023

Ευγενία Μανωλίδου: Με statement σακάκι από ιταλικό οίκο μόδας – Πόσο κοστίζει

okmag.gr
Σε μια βόλτα της στην Αθήνα εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Ευγενία Μανωλίδου. Η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη έκανε μια ακόμη κομψή εμφάνιση. Η μουσικός και μαέστρος βρέθηκε στο κέντρο της πόλης και πόνταρε σε ένα all time classic σετ. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα κομψό κλασικό σακάκι σε ασπρόμαυρους τόνους με χρυσαφί κουμπιά και με […] The post Ευγενία Μανωλίδου: Με statement σακάκι από ιταλικό οίκο μόδας – Πόσο κοστίζει appeared first on OK! Magazine.
12:16 03/04/2023

Φαίη Σκορδά – Ευγενία Μανωλίδου: Mε το must πανωφόρι της μεταβατικής σεζόν

okmag.gr
Μέχρι να μπει η άνοιξη και να ζεστάνει για τα καλά ο καιρός, αναζητούμε ένα πανωφόρι που θα είανι κομψό αλλά καθόλου «βαρύ». Αυτή την εποχή αναζητάμε ρούχα πιο ελαφριά σε ανοιχτόχρωμους τόνους. Σε αυτή τη λογική κινούνται και οι δύο εμφανίσεις που επιλέξαμε. Πρόκειται για δύο μεταβατικά looks που παραδίδουν μαθήματα στυλ. College ύφος […] The post Φαίη Σκορδά – Ευγενία Μανωλίδου: Mε το must πανωφόρι της μεταβατικής σεζόν appeared first on OK! Magazine.
12:16 23/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load