#Εύη Φραγκάκη

Θ. Αθανασόπουλος (Cepal): Θα μπουν πολλοί επενδυτές στον κλάδο της διαχείρισης ακινήτων και περιουσιακών στοιχείων

mikrometoxos.gr
Στον μετασχηματισμό του κλάδου, με το παράδειγμα της πρόσφατης σύμπραξης των Cepal – Resolute Asset Management στη διαχείριση ακινήτων και περιουσιακών στοιχείων, με συντονίστρια την δημοσιογράφο του Action 24 Εύη Φραγκάκη, στελέχη των δύο εταιρειών ανέλυσαν τα οφέλη για την κτηματαγορά εποικοδομητικών συνεργειών από επιχειρήσεις με τη σχετική εμπειρία και τεχνογνωσία στο πλαισιου του του 24ου συνεδρίου της […] The post Θ. Αθανασόπουλος (Cepal): Θα μπουν πολλοί επενδυτές στον κλάδο της διαχείρισης ακινήτων και περιουσιακών στοιχείων appeared first on Mikrometoxos.gr.
21:09 25/10/2023

ACTION 24: Ο ζωντανός θρύλος της όπερας Placido Domingo, έδωσε συνέντευξη στην Εύη Φραγκάκη

ProtoThema.gr
Στην Εύη Φραγκάκη και το ACTION 24, παραχώρησε μια διαφορετική συνέντευξη ο ζωντανός θρύλος της όπερας Placido Domingo
18:00 13/07/2023

Εύη Φραγκάκη για Γιώργο Καραϊβάζ: «Πίναμε καφέ πριν τη δολοφονία του»

NewsBomb
Η Εύη Φραγκάκη μίλησε για τον Γιώργο ΚαραϊβάζΠερισσότερα...
15:00 30/06/2023

Εύη Φραγκάκη: «Μας έλεγαν θεατρίνες! Για πολλά χρόνια υπήρχε ένα απίθανο ταμπού»

okmag.gr
Η Εύη Φραγκάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και στην Αθηναΐδα Νέγκα και μίλησε για τις σεξιστικές συμπεριφορές που έχει δεχτεί. «Νομίζω χωρίς να είναι το νέο trend ότι καθορίζουμε τη μοίρα μας κτλ, θεωρώ πώς από ένα σημείο και μετά καθορίζεις εσύ τη ζωή σου. Δεν έχω δείξει διαφορετικού είδους “Εύη”, όταν υπάρχει μια […] The post Εύη Φραγκάκη: «Μας έλεγαν θεατρίνες! Για πολλά χρόνια υπήρχε ένα απίθανο ταμπού» appeared first on OK! Magazine.
14:30 25/02/2023

Εύη Φραγκάκη: Μου είπαν ότι δεν θα κάνω δελτία ειδήσεων όπως ήξερα και να μην ρωτάω πολλά

Newsit
«Παρουσιάστρια έβαλε άνωθεν δυνάμεις για να μην κάνω το δελτίο ειδήσεων», λέει η Εύη Φραγκάκη. Η Εύη Φραγκάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση, τον ανταγωνισμό που έχει βιώσει, τον γιο της, αλλά και τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Κοτταρίδη. ... Περισσότερα To άρθρο Εύη Φραγκάκη: Μου είπαν ότι δεν θα κάνω δελτία ειδήσεων όπως ήξερα και να μην ρωτάω πολλά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:38 23/02/2023

Εύη Φραγκάκη: «Παρουσιάστρια έβαλε άνωθεν δυνάμεις για να μην κάνω το δελτίο ειδήσεων»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε η Εύη Φραγκάκη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για την […] The post Εύη Φραγκάκη: «Παρουσιάστρια έβαλε άνωθεν δυνάμεις για να μην κάνω το δελτίο ειδήσεων» appeared first on Zappit.
09:02 23/02/2023

Εύη Φραγκάκη: Η επίσημη πρώτη στο νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων

zappit.gr
Σε έναν διαφορετικό ρόλο βρίσκεται η Εύη Φραγκάκη από το απόγευμα του Σαββάτου μέσα από το πρόγραμμα του Action 24. Η […] The post Εύη Φραγκάκη: Η επίσημη πρώτη στο νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων appeared first on Zappit.
19:08 28/01/2023

Η Εύη Φραγκάκη στο ACTION 24 με παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου

irafina.gr
Το ACTION 24 ενισχύει τη δημοσιογραφική του Ομάδα με την παρουσία της Εύης Φραγκάκη, η οποία αναλαμβάνει από το Σάββατο 28 Ιανουαρίου την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 19:00. Η Εύη Φραγκάκη είναι μια δημοσιογράφος με πολύχρονη και επιτυχημένη παρουσία στην ελληνική τηλεόραση. Με την παρουσία […]
23:02 27/01/2023

Η Εύη Φραγκάκη στο Action 24

zappit.gr
Το ACTION 24 ενισχύει τη δημοσιογραφική του Ομάδα με την παρουσία της Εύης Φραγκάκη, η οποία αναλαμβάνει από το Σάββατο […] The post Η Εύη Φραγκάκη στο Action 24 appeared first on Zappit.
12:26 27/01/2023

Εύη Φραγκάκη: Κλείδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Action 24

youfly.com
Η Εύη Φραγκάκη είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Action 24, το Σαββατοκύριακο! The post Εύη Φραγκάκη: Κλείδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Action 24 appeared first on Youfly.
17:58 23/01/2023

Δημήτρης Κοτταρίδης: Ο ερχομός της κόρης του στη ζωή, τα σχέδια γάμου και η σχέση με την πρώην σύζυγό του Εύη Φραγκάκη

tlife.gr
Τον Δημήτρη Κοτταρίδη συνάντησε η εκπομπή “Ηappy Day” και η Τίνα Μεσσαροπούλου και εκείνος μίλησε μεταξύ To άρθρο Δημήτρης Κοτταρίδης: Ο ερχομός της κόρης του στη ζωή, τα σχέδια γάμου και η σχέση με την πρώην σύζυγό του Εύη Φραγκάκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:00 18/01/2023

Η Εύη Φραγκάκη… «Έτσι Απλά» στον Λαμία FM-1 96,2 (συνέντευξη)

lamiafm1.gr
Την δημοσιογράφο και συγγραφέα Εύη Φραγκάκη, φιλοξενούσε σήμερα 7/12/2022 η εκπομπή «Έτσι Απλά» στον Λάμια FM1 96,2 και ο Γιώργος Πετρής. Συνομιλήσαμε μαζί της για την παρουσίαση του βιβλίου της με τίτλο “Γράμμα στη μαμά και τον μπαμπά που είναι ο αληθινός Αη Βασίλης” σημερα στο κτίριο του ΟΣΚ (Πάρκο του Λαού) Στυλίδα. Η Εύη […] The post Η Εύη Φραγκάκη… «Έτσι Απλά» στον Λαμία FM-1 96,2 (συνέντευξη) appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
20:26 07/12/2022

Η Εύη Φραγκάκη δημοσίευσε φωτογραφία με τον 13χρονο γιο της

mothersblog.gr
Του έχει μεγάλη αδυναμία και αυτό φαίνεται στη νέα φωτογραφία της.Περισσότερα...
07:58 22/08/2022

Εύη Φραγκάκη: Σε τρυφερή στιγμή με τον γιο της

instyle.gr
Η δημοσιογράφος χαίρεται το καλοκαίρι και έχει μαζί της την καλύτερη παρέα. Μάλιστα ανέβασε μια γλυκιά φωτογραφία με την “παρέα” της, τον 13χρονο γιο της Σταύρο και τους συνόδευε… ένα μπολ με τηγανιτές πατάτες. Στη φωτογραφία που ανέβασε με την κομψή Εύη να δοκιμάζει την πατάτα και τον γιο της να πίνει τον χυμό του […] The post Εύη Φραγκάκη: Σε τρυφερή στιγμή με τον γιο της appeared first on InStyle.
12:22 19/08/2022

Εύη Φραγκάκη: Επίσημη εμφάνιση με τον σύντροφό της και τον γιο της

okmag.gr
Το νέο της βιβλίο με τίτλο «Γράμμα στη μαμά και τον μπαμπά που είναι ο αληθινός Άη Βασίλης» παρουσίασε η Εύη Φραγκάκη το απόγευμα της Πέμπτης. Η δημοσιογράφος είχε σε αυτή τη σημαντική της στιγμή όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα στο πλευρό της. Δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο σύντροφός της, Γιώργος Φιλόπουλος και ο […] The post Εύη Φραγκάκη: Επίσημη εμφάνιση με τον σύντροφό της και τον γιο της appeared first on OK.
15:00 10/12/2021

Εύη Φραγκάκη: Mε τον σύντροφο και τον γιο της στην Σπιναλόνγκα

okmag.gr
Η Εύη Φραγκάκη έκανε μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα μαζί με τον σύντροφό της Γιώργο Φιλιππόπουλο και τον γιο της Σταύρο. Η γνωστή δημοσιογράφος εδώ και περίπου δύο χρόνια έχει σχέση με τον Γιώργο Φιλιππόπουλο και είναι πολύ ευτυχισμένη. Το ζευγάρι δεν κάνει συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις όμως αυτή τη φορά η Εύη Φραγκάκη μοιράστηκε […] The post Εύη Φραγκάκη: Mε τον σύντροφο και τον γιο της στην Σπιναλόνγκα appeared first on OK.
12:32 31/10/2021

Εύη Φραγκάκη: ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με το Happy Day – Που θα την δούμε προσεχώς

spoilers
Δημοσιεύθηκε: 4 Αυγούστου 2021 15:45 Η δημοσιογράφος Έυη Φραγκάκη, αποκάλυψε στην Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή Καλοκαίρι #not πως δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή Happy Day... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Εύη Φραγκάκη: ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με το Happy Day – Που θα την δούμε προσεχώς
15:52 04/08/2021

Τέλος η Εύη Φραγκάκη από την ζωντανή εκπομπή Happy Day

spoilers
Το ανακοίνωσε η ίδια Στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι not» φιλοξενήθηκε σήμερα η Εύη Φραγκάκη, η οποία βρίσκεται στην Κρήτη τις τελευταίες ημέρες, όπου απολαμβάνει τις... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τέλος η Εύη Φραγκάκη από την ζωντανή εκπομπή Happy Day
15:38 03/08/2021

Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Happy Day

zappit.gr
Με σύνδεση μέσω Skype βγήκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι not» η Εύη Φραγκάκη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια […] The post Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Happy Day appeared first on Zappit.
13:42 03/08/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load