#Ευλογιά

Τι είναι η «Ευλογιά της Αλάσκας» – Ο ιός που έχει προκαλέσει ανησυχία στους επιστήμονες αλλά…

el.gr
Πιθανότατα, και πριν το 2015, όταν καταγράφηκε για πρώτη φορά, υπήρχαν κρούσματα, τα οποία ήταν απλώς υποκλινικά ή ήπια κλινικά και, τελικά, δε διαγνώστηκαν. Το άρθρο Τι είναι η «Ευλογιά της Αλάσκας» – Ο ιός που έχει προκαλέσει ανησυχία στους επιστήμονες αλλά… εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
09:09 14/02/2024

Ευλογιά σε πρόβατα: “Οι κτηνοτρόφοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα κοπάδια τους” – ΒΙΝΤΕΟ

lamianow.gr
Ευλογιά σε πρόβατα εντοπίστηκε σε μονάδα στην Δημοτική Ενότητα Μαλεσίνας, του Δήμου Λοκρών… Από τις αρμόδιες κτηνιατρικές υπηρεσίες έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση του νοσήματος. Ο πρόεδρος των κτηνοτρόφων Αθανάσιος Ασπρουλάκης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σημειώνοντας ότι πρέπει τα μέλη να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά με τα κοπάδια τους, να μην τα φέρνουν από Τουρκία και άλλες χώρες, χωρίς να τα έχουν ελέγξει. Δείτε το video από τον Lamia Polis 87,7: https://youtu.be/YzIC6_1C2vU The post Ευλογιά σε πρόβατα: “Οι κτηνοτρόφοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα κοπάδια τους” – ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
17:37 11/12/2023

Ευλογιά των Προβάτων: Κρούσμα στη Φθιώτιδα – Συναγερμός στους κτηνοτρόφους

paraskhnio.gr
Κατόπιν ενημέρωσης από την αρμόδια κτηνιατρική αρχή, διατυπώθηκε υποψία παρουσίας Ευλογιάς των Προβάτων σε εκτροφή προβάτων στην Δημοτική Ενότητα Μαλεσίνας του Δήμου Λοκρών της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Στη συνέχεια έγινε αποστολή δειγμάτων, διενεργήθηκαν εργαστηριακές εξετάσεις στη Διεύθυνση Κτηνιατρικού Κέντρου Αθηνών (εθνικό εργαστήριο αναφοράς για τη νόσο) και κατόπιν ολοκλήρωσης αυτών την Παρασκευή, εκδόθηκαν τα αποτελέσματα τα οποία ήταν θετικά. Από τις αρμόδιες Το άρθρο Ευλογιά των Προβάτων: Κρούσμα στη Φθιώτιδα – Συναγερμός στους κτηνοτρόφους εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
00:28 09/12/2023

Ευλογιά των πιθήκων: Έφτασαν τα 88 τα κρούσματα στην Ελλάδα, αναφέρει το ECDC

Newsit
Αλλά οκτώ νέα κρούσματα της ευλογιάς των πιθήκων εντοπίστηκαν τον τελευταίο μήνα σε έξι ευρωπαϊκές χώρες ανάμεσά τους και η Ελλάδα. Η νόσος mpox (ή ευλογιά των πιθήκων, όπως ήταν η παλαιότερη ονομασία της) δίνει αν και σποραδικά κρούσματα στην Ευρώπη, με την Ελλάδα να μην αποτελεί εξαίρεση σύμφωνα το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου & Προλήψεως ... Περισσότερα To άρθρο Ευλογιά των πιθήκων: Έφτασαν τα 88 τα κρούσματα στην Ελλάδα, αναφέρει το ECDC δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:34 05/05/2023

Ευλογιά των πιθήκων: Πιθανή αύξηση κρουσμάτων τους επόμενους μήνες σύμφωνα με το ECDC – Τι μέτρα προτείνει

eleftherostypos.gr
Πιθανή έξαρση ευλογιάς των πιθήκων προσπαθεί να … προλάβει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων (ECDC) συστήνοντας μέτρα για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Η ευλογιά των πιθήκων είχε απασχολήσει τις υγειονομικές αρχές πριν λίγους μήνες, είχε ακολουθήσει μια περίοδος σχετικής ύφεσης, ωστόσο οι ειδικοί ανησυχούν για αναζωπύρωση, συνδεόμενη με ταξίδια, φεστιβάλ και καλοκαιρινές διακοπές. Είναι […] Το άρθρο Ευλογιά των πιθήκων: Πιθανή αύξηση κρουσμάτων τους επόμενους μήνες σύμφωνα με το ECDC – Τι μέτρα προτείνει εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:26 17/04/2023

Ελληνική τράπεζα, ΕΜΥ Καιρός, κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα, fuel pass – Ευλογιά των Πιθήκων

ekklisiaonline.gr
Καιρός: Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το βράδυ οι νεφώσεις θα αυξηθούν. Το άρθρο Ελληνική τράπεζα, ΕΜΥ Καιρός, κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα, fuel pass – Ευλογιά των Πιθήκων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:26 02/12/2022

Κίνηση στους δρόμους LIVE: ΕΜΥ Καιρός κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- Ευλογιά των Πιθήκων

ekklisiaonline.gr
Συγκεκριμένα στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού η κίνηση ξεκινά από τη Λυκόβρυση μέχρι το ύψος της Δυρραχίου ενώ στην άνοδο του Κηφισού η κίνηση ξεκινά από το Περιστέρι και συνεχίζεται μέχρι το ύψος της Καλυφτάκη. Το άρθρο Κίνηση στους δρόμους LIVE: ΕΜΥ Καιρός κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- Ευλογιά των Πιθήκων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
09:16 01/12/2022

Η Ευλογιά των πιθήκων αλλιώς...

patrasevents.gr
Η παρούσα ονομασία της ασθένειας είναι ρατσιστική και στιγματίζει
06:26 30/11/2022

Ο απίστευτος λόγος που ο ΠΟΥ αλλάζει πλέον ονομασία στην “Ευλογιά των πιθήκων”!

el.gr
Στην εποχή της πολιτικής ορθότητας... Το άρθρο Ο απίστευτος λόγος που ο ΠΟΥ αλλάζει πλέον ονομασία στην “Ευλογιά των πιθήκων”! εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
15:10 28/11/2022

Εορταστικό «καλάθι του νοικοκυριού», ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ, Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα – Ευλογιά Πιθήκων

ekklisiaonline.gr
Ο κ. Γεωργιάδης προειδοποίησε μάλιστα τις αλυσίδες που ενδεχομένως αυξήσουν τις τιμές, λέγοντας ότι θα κάνει την ... ανάποδη διαφήμιση. «Αυτή την εβδομάδα όλες οι αλυσίδες μείωσαν τις τιμές. Όλες οι αλυσίδες βάλανε πλάτη. Οι τιμές που είδαμε αυτή την εβδομάδα μας δίνουν μεγάλη χαρά» κατέληξε ο υπουργός. Το άρθρο Εορταστικό «καλάθι του νοικοκυριού», ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ, Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα – Ευλογιά Πιθήκων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:08 17/11/2022

ΕΟΔΥ- Ευλογιά των πιθήκων: Tρία κρούσματα σε ένα μήνα στην Ελλάδα – Όλοι άνδρες, ο μικρότερος 16 ετών

iatropedia.gr
Ύφεση καταγράφεται στη δραστηριότητα της νόσου της ευλογιάς των πιθήκων στην Ελλάδα, με μόλις τρία νέα κρούσματα σε έναν μήνα. Ο συνολικός αριθμός των εργαστηριακά επιβεβαιωμένων κρουσμάτων από την έναρξη της καταγραφής ανέρχεται σε 82. Είναι όλοι άνδρες, ενώ μεταξύ αυτών και ανήλικοι 16 ετών. The post ΕΟΔΥ- Ευλογιά των πιθήκων: Tρία κρούσματα σε ένα μήνα στην Ελλάδα – Όλοι άνδρες, ο μικρότερος 16 ετών appeared first on Iatropedia.
13:58 10/11/2022

ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ: Έκτακτο δελτίο καιρού, κακοκαιρία, κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- Ευλογιά Πιθήκων

ekklisiaonline.gr
Πελοπόννησο, την κεντρική Στερεά, την ανατολική Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία και. Το άρθρο ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ: Έκτακτο δελτίο καιρού, κακοκαιρία, κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- Ευλογιά Πιθήκων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:28 04/11/2022

ΕΜΥ Καιρός, Σάκης Αρναούτογλου: Πατρών Πύργου κίνηση, κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- Ευλογιά Πιθήκων

ekklisiaonline.gr
Για την εβδομάδα μέχρι τις 22 Νοεμβρίου φαίνεται να υπάρχει μεταβολή του καιρού προς κακοκαιρία - για την εβδομάδα έως 27 Νοεμβρίου φαίνεται να συνεχίζεται ο άστατος καιρός. Το άρθρο ΕΜΥ Καιρός, Σάκης Αρναούτογλου: Πατρών Πύργου κίνηση, κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- Ευλογιά Πιθήκων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:56 01/11/2022

Αλλαγή ώρας χειμερινή 2022: ΕΜΥ Καιρός, κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- Ευλογιά πιθήκων fuel pass

ekklisiaonline.gr
Η Επιτροπή διεξήγαγε επίσης δημόσια διαβούλευση, κατά την οποία ελήφθησαν περίπου 4,6 εκατομμύρια απαντήσεις, εκ των οποίων το 84 % ήταν υπέρ του τερματισμού των εξαμηνιαίων αλλαγών της ώρας, ενώ το 16 % υποστήριζε τη διατήρησή τους. Εκπονήθηκε έκθεση σχετικά με τα αποτελέσματα της διαβούλευσης». Το άρθρο Αλλαγή ώρας χειμερινή 2022: ΕΜΥ Καιρός, κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- Ευλογιά πιθήκων fuel pass εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:46 29/10/2022

ΕΜΥ Καιρός 28η Οκτωβρίου: Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα, Ευλογιά των Πιθήκων- FUEL PASS

ekklisiaonline.gr
Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου αναμένονται φαινόμενα μικρής εντάσεως στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και την Κρήτη, ενώ προβλέπεται πτώση της θερμοκρασίας κατά 6 με 7 βαθμούς, καθώς θα επανέλθει σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Το άρθρο ΕΜΥ Καιρός 28η Οκτωβρίου: Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα, Ευλογιά των Πιθήκων- FUEL PASS εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:14 24/10/2022

ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ, Απαγορευτικό απόπλου πλοίων, εμβολιασμός covid, κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- Ευλογιά Πιθήκων

ekklisiaonline.gr
Καιρός: Στη Θεσσαλία γενικά αίθριος. Στις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα ανατολικά και τα νότια τις πρωινές ώρες 6 με 7 μποφόρ. Το άρθρο ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ, Απαγορευτικό απόπλου πλοίων, εμβολιασμός covid, κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- Ευλογιά Πιθήκων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:38 19/10/2022

Τηλεθέαση Σαββάτου, ΕΜΥ Καιρός κακοκαιρία, κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- Ευλογιά Πιθήκων fuel pass

ekklisiaonline.gr
Καιρός: Στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και βαθμιαία αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Το άρθρο Τηλεθέαση Σαββάτου, ΕΜΥ Καιρός κακοκαιρία, κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- Ευλογιά Πιθήκων fuel pass εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:50 16/10/2022

Τιμή πετρελαίου θέρμανσης, ΕΜΥ Καιρός έκτακτο δελτίο, κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- Ευλογιά Πιθήκων

ekklisiaonline.gr
Η τιμή του φυσικού αερίου μετά και την έκπτωση της ΔΕΠΑ (90 ευρώ η μεγαβατώρα) διαμορφώνεται στο 1,10 ευρώ η θερμική μεγαβατώρα και πριν από την έκπτωση των ΕΛΠΕ ήταν κατά περίπου 18% φθηνότερη από την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης. Το άρθρο Τιμή πετρελαίου θέρμανσης, ΕΜΥ Καιρός έκτακτο δελτίο, κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- Ευλογιά Πιθήκων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:50 15/10/2022

Ιός της ευλογιάς των πιθήκων: Στα 82 συνολικά τα κρούσματα

neolaia.gr
Ιός της Ευλογιάς των πιθήκων: Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.
17:48 13/10/2022

Ευλογιά των πιθήκων: Κανένα κρούσμα στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα – Γίνεται μηνιαία η ενημέρωση

Newsit
Τα στοιχεία για την Ευλογιά των πιθήκων και συγκεκριμένα τα κρούσματα που έχουν καταγραφεί μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου στη χώρα μας, έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΟΔΥ το μεσημέρι της Πέμπτης και… αυτή τη φορά ήταν μηδενικά! Μάλιστα, ο μηδενικός πλέον, αριθμός, των νέων κρουσμάτων, οδήγησε τον ΕΟΔΥ να μην κάνει πια εβδομαδιαία ενημέρωση αλλά… ... Περισσότερα To άρθρο Ευλογιά των πιθήκων: Κανένα κρούσμα στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα – Γίνεται μηνιαία η ενημέρωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:44 13/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load