#Θάνος Τζήμερος

Απίστευτη γκάφα με εξιτήριο για ασθενή που πέθανε στο νοσοκομείο της Λάρισας - «Να το έχει μαζί του»

Newsit
Το εξιτήριο από το νοσοκομείο στη Λάρισα, κάνει το γύρο του διαδικτύου και γίνεται viral. Το θέμα αποκαλύπτει ο Θάνος Τζήμερος… Το λάθος που έγινε στο νοσοκομείο στη Λάρισα, έμελλε να γίνει θέμα συζήτησης και στο διαδίκτυο. Το επίμαχο έγγραφο δημοσιοποιήθηκε και ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητο. Οι γιατροί κάνουν λόγο για βελτίωση της υγείας ... Περισσότερα To άρθρο Απίστευτη γκάφα με εξιτήριο για ασθενή που πέθανε στο νοσοκομείο της Λάρισας - «Να το έχει μαζί του» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:00 03/02/2024

Ποιος είναι ο Θάνος Τζήμερος που προκαλεί με τις δηλώσεις του;

govastileto.gr
Τις τελευταίες μέρες το όνομα του Θάνου Τζήμερου ήταν ίσως αυτό που συζητήθηκε περισσότερο από άλλα. Κι ο λόγος τα σεξιστικά σχόλια που έκανε στο Twitter πρώτα για τη Σοφία Ζαχαράκη, την πρώτη υπουργό του νέου υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και στη συνέχεια για τη Τζώρτζια Κεφαλά από τους Μπλε που μπήκε στη Βουλή […]
18:00 06/07/2023

Κατερίνα Καινούργιου – Θάνος Τζήμερος: Χαμός on air! «Ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη, ανήθικο για μένα»

tlife.gr
Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε τον Θάνο Τζήμερο στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για να συζητήσουν τους λόγους To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου – Θάνος Τζήμερος: Χαμός on air! «Ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη, ανήθικο για μένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 06/07/2023

Θάνος Τζήμερος: «Αδειάζει» την Τζώρτζια Κεφαλά σε νέο μήνυμα – «Ουδεμία επικοινωνία είχα»

tlife.gr
Μετά την εις βάρος της ανάρτηση, ο Θάνος Τζήμερος φέρεται να επικοινώνησε και ιδιωτικά μέσω μηνυμάτων To άρθρο Θάνος Τζήμερος: «Αδειάζει» την Τζώρτζια Κεφαλά σε νέο μήνυμα – «Ουδεμία επικοινωνία είχα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 04/07/2023

Φαίη Σκορδά κατά Τζήμερου: Πρέπει να είσαι πολύ φθηνός άνθρωπος

Newsbeast.gr
Την ανάρτηση που έκανε ο Θάνος Τζήμερος για τη Τζώρτζια Κεφαλά σχολίασαν σήμερα η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στο «Πρωινό μας». «Η ευπρέπεια ενός ανθρώπου, η καλλιέργεια και το πνεύμα έχει να κάνει και με το τι φιλτράρουμε και λέμε, πόσω μάλλον δημόσια και όχι σε μια παρέα. Όλοι μας κάνουμε κάποιες σκέψεις, που ίσως να μην είναι σωστές. Εκεί έχεις το πνεύμα, την καλλιέργεια να σταματήσεις τον εαυτό σου, να βάλεις μια φραγή και να πεις “έχει ουσία για να συνεχίσω να ασχολούμαι με αυτό το θέμα;”. Εκεί λοιπόν φαίνεται το δικό σου πνεύμα. Το τι λες δημόσια χαρακτηρίζει εσένα και το τι άνθρωπος είσαι», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά. «Πρέπει να είσαι πολύ φθηνός άνθρωπος για να μιλήσεις για μ
12:00 04/07/2023

Τζώρτζια Κεφαλά: Το αν τα κίτρινα ξυρισμένα μαλλιά, το ντεκολτέ ή τα γυαλιά προσθέτουν ή αφαιρούν σοβαρότητα το αφήνω στα υπέροχα μυαλά σας

Newsbeast.gr
Ο Θάνος Τζήμερος επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας (3/7) με νέα προκλητική και σεξιστική «επίθεση» και μετά την «άτεκνη» και «αστεφάνωτη» Σοφία Ζαχαράκη στο στόχαστρο του ιδρυτή και πρώην προέδρου του κόμματος «Δημιουργία, ξανά!» βρέθηκε η Τζώρτζια Κεφαλά. Η νεοεκλεχθείσα βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας είχε έτοιμη, όμως, την απάντηση στο χυδαίο σχόλιό του για την ενδυματολογική της επιλογή στην ορκωμοσία της Βουλής, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (3/7). «Γιατί βγάζει το μισό β… ζί απ’ έξω;»,«Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή» έγραψε μεταξύ άλλων στις αν
03:00 04/07/2023

Ο Τζήμερος άφησε την Ζαχαράκη και έπιασε την Τζώρτζια Κεφαλά: Χυδαίο σχόλιο για την εμφάνιση της στην Βουλή

Gazzetta
Μετά το σάλο που προκλήθηκε από το σεξιστικό tweet για την Σοφία Ζαχαράκη, ο Θάνος Τζήμερος επέστρεψε και αυτή τη φορά σχολίασε την εμφάνιση της Τζώρτζιας Κεφαλά
23:00 03/07/2023

Προκαλεί ο Θάνος Τζήμερος για Τζώρτζια Κεφαλά: «Γιατί βγάζει το μισό β…ζί απ’ έξω;»

zappit.gr
Στο προσκήνιο για τα προκλητικά του σχόλια έρχεται και πάλι ο Θάνος Τζήμερος. Ο γνωστός πολιτικός, λίγες μόλις ημέρες μετά […] The post Προκαλεί ο Θάνος Τζήμερος για Τζώρτζια Κεφαλά: «Γιατί βγάζει το μισό β…ζί απ’ έξω;» appeared first on Zappit.
22:00 03/07/2023

Σάλος με Τζώρτζια Κεφαλά, Μπιμπίλα στη Βουλή: «Έβγαλε το βυζί έξω, ντύθηκε για Δελφινάριο» [φωτο]

fimes.gr
Αίσθηση προκαλούν για άλλη μια φορά οι αναρτήσεις που έκανε ο Θάνος Τζήμερος, ο οποίος αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρο την Τζώρτζια Κεφαλά, με αφορμή τις ενδυματολογικές επιλογές της στην ορκωμοσία της νέας Βουλής. Η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και τραγουδίστρια του συγκροτήματος “Μπλε” επέλεξε ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, και φωτογραφήθηκε μαζί με […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Σάλος με Τζώρτζια Κεφαλά, Μπιμπίλα στη Βουλή: «Έβγαλε το βυζί έξω, ντύθηκε για Δελφινάριο» [φωτο].
21:37 03/07/2023

Γιώργος Λιάγκας – Αδιανόητος χαμός στον αέρα του ΑΝΤ1, εξερράγη ο Θάνος Τζήμερος: «Αφήστε να τελειώσω γα…το μια φορά»

zappit.gr
Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής Πρωινό τον Θάνο Τζήμερο, προκειμένου να μιλήσουν για την ανάρτηση που […] The post Γιώργος Λιάγκας – Αδιανόητος χαμός στον αέρα του ΑΝΤ1, εξερράγη ο Θάνος Τζήμερος: «Αφήστε να τελειώσω γα…το μια φορά» appeared first on Zappit.
11:00 29/06/2023

Τέλος για γνωστό Ελληνικό κόμμα: Γιατί δεν κατεβαίνει στις εκλογές στις 25/6. Όνομα

fimes.gr
Δεν θα υπάρχει ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Ιουνίου. Ανακοίνωση εξέδωσε το κόμμα Εθνική Δημιουργία του οποίου ηγούταν ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση το κόμμα δεν θα βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές των πολιτών για τις εκλογές στις 25 Ιουνίου. Έτσι μετά την απόσυρση του Θάνου Τζήμερου από το πολιτικό σκηνικό […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Τέλος για γνωστό Ελληνικό κόμμα: Γιατί δεν κατεβαίνει στις εκλογές στις 25/6. Όνομα.
09:18 28/05/2023

Δεν κατεβαίνει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου η «Εθνική Δημιουργία» των Τζήμερου – Κρανιδιώτη

thecaller.gr
Η «Εθνική Δημιουργία», το κόμμα, του οποίου ηγούταν ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης δεν θα κατέλθει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα το Σάββατο (27/05).Η «Εθνική Δημιουργία», το κόμμα, του οποίου ηγούταν ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης δεν θα κατέλθει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα το Σάββατο (27/05).Έτσι μετά την απόσυρση του Θάνου Τζήμερου από το πολιτικό σκηνικό και την «κεφαλή» του κόμματος, φαίνεται ότι μπαίνουν τίτλοι τέλους (τουλάχιστον προς το παρόν) και στον […]
20:14 27/05/2023

Θάνος Τζήμερος> Ο μέσος Νεοέλληνας έχει εθιστεί στο μοντέλο του κράτους-πατερούλη. Διακατέχεται από Σύνδρομο Στοκχόλμης

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Θάνος Τζήμερος> Ο μέσος Νεοέλληνας έχει εθιστεί στο μοντέλο του κράτους-πατερούλη. Διακατέχεται από Σύνδρομο Στοκχόλμης appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
14:02 22/05/2023

Εκλογές 2023: Ο Θάνος Τζήμερος αποχωρεί από την πολιτική

neolaia.gr
Εκλογές 2023: Λόγω των αποτελεσμάτων ο Θάνος Τζήμερος εγκαταλείπει τον στίβο της πολιτικής δράσης.
10:36 22/05/2023

Οι εκλογές στερούν από την πολιτική το τεράστιο κεφάλαιο «Θάνος Τζήμερος»

in.gr
Αντίο στην πολιτική είπε ο Θάνος Τζήμερος, μετά το 0,8% που έλαβε.
00:46 22/05/2023

Αποχωρεί από την πολιτική ο Τζήμερος – «Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν – Καλή τύχη»

lamiafm1.gr
Την αποχώρησή του από την πολιτική ανακοίνωσε ο Θάνος Τζήμερος, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών 2023. Όπως τονίζει, «κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν». «Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ’ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής […] The post Αποχωρεί από την πολιτική ο Τζήμερος – «Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν – Καλή τύχη» appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
00:42 22/05/2023

Θάνος Τζήμερος: Τίτλοι τέλους για την πολιτική του σταδιοδρομία – Τι ανακοίνωσε

tromaktiko.gr
Την αποχώρησή του από την πολιτική ανακοίνωσε ο Θάνος Τζήμερος. «Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας. Πριν από λίγο υπέβαλα την παραίτησή μου από πρόεδρος της Δημιουργίας ξανά» έγραψε ο Θάνος […] The post Θάνος Τζήμερος: Τίτλοι τέλους για την πολιτική του σταδιοδρομία – Τι ανακοίνωσε appeared first on Tromaktiko.gr.
00:22 22/05/2023

Τέλος η πολιτική για τον Θάνο Τζήμερο

naftemporiki.gr
Ο Θάνος Τζήμερος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πολιτική. «Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄… Τέλος η πολιτική για τον Θάνο Τζήμερο - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
23:58 21/05/2023

Εκλογές 2023-Τζήμερος: Τέλος εποχής από τον πρόεδρο της «Δημιουργίας Ξανά» – Αποχωρεί από την πολιτική

eleftherostypos.gr
Εκλογές 2023-Τζήμερος: Την αποχώρησή του από την πολιτική ανακοίνωσε ο Θάνος Τζήμερος. «Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας. Πριν από λίγο υπέβαλα την παραίτησή μου από πρόεδρος της Δημιουργίας ξανά» […] Το άρθρο Εκλογές 2023-Τζήμερος: Τέλος εποχής από τον πρόεδρο της «Δημιουργίας Ξανά» – Αποχωρεί από την πολιτική εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
23:54 21/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load