#Κανάλι της Βουλής

Δείτε ζωντανά την ορκομωσία των βουλευτών – Το δώρο του Κώστα Τασούλα στους 300

paraskhnio.gr
Δείτε ζωντανά την ορκομωσία των βουλευτών από το Κανάλι της Βουλής. Ο πρόεδρος της Βουλής προσέφερε μια σειρά πολιτικών και ιστορικών βιβλίων στα 300 μέλη της Εθνικής Αντιπροσωπείας. Τα βιβλία βρίσκονταν στα έδρανα των βουλευτών.   Το άρθρο Δείτε ζωντανά την ορκομωσία των βουλευτών – Το δώρο του Κώστα Τασούλα στους 300 εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
17:50 28/05/2023

Mπαμπινιώτης και Φλέσσα συνεχίζουν τις εκπομπές τους στο Κανάλι της Βουλής

youfly.com
Ξεκίνησε ο τρίτος κύκλος της δημοφιλούς γλωσσικής εκπομπής «Σέ προσκυνῶ, γλώσσα» με τον καθηγητή κ. Γεώργιο Μπαμπινιώτη και την δημοσιογράφο Βίκυ Φλέσσα. The post Mπαμπινιώτης και Φλέσσα συνεχίζουν τις εκπομπές τους στο Κανάλι της Βουλής appeared first on Youfly.
22:32 11/01/2023

Ντοκιμαντέρ: “Αναστάσιος – Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, 50 Χρόνια Αρχιερωσύνης” στο Κανάλι της Βουλής

ekklisiaonline.gr
Το ντοκιμαντέρ με θέμα: “Αναστάσιος – Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, 50 Χρόνια Αρχιερωσύνης (1972 – Σήμερα)” θα προβληθεί την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023, ανήμερα της εορτής των Θεοφανείων, στις 17:00 το απόγευμα, από το κανάλι της Βουλής. Το άρθρο Ντοκιμαντέρ: “Αναστάσιος – Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, 50 Χρόνια Αρχιερωσύνης” στο Κανάλι της Βουλής εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:50 04/01/2023

Σκάνδαλο υποκλοπών: Βίαιη προσαγωγή όσων αρνηθούν να καταθέσουν στην Επιτροπή

eretikos.gr
Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επανέλαβε ότι πρέπει να είναι δημόσια η επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και να μεταδοθεί από το Κανάλι της Βουλής.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
18:12 24/11/2022

Κανάλι της Βουλής: Αφιέρωμα στο Εθνικό Θέατρο με εννέα παραστάσεις

youfly.com
Ένα μοναδικό αφιέρωμα θα προσφέρει το κανάλι της Βουλής με την μετάδοση εννέα σημαντικών θεατρικών παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου. Αναλυτικά το πρόγραμμα. The post Κανάλι της Βουλής: Αφιέρωμα στο Εθνικό Θέατρο με εννέα παραστάσεις appeared first on Youfly.
08:32 16/11/2022

Στο Κανάλι της Βουλής ο Λιούτας για όλη την πολιτική επικαιρότητα

trikalavoice.gr
Στο Κανάλι της Βουλής και στην πρωινή εκπομπή του καναλιού, «Πρωινή Επισκόπηση», φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας, ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας. Ο Λάμπρος Πέγκος και η Λουκία Γκάτσου, παρουσιαστές της καθημερινής εκπομπής, έθεσαν στον κ. Λιούτα ερωτήματα πάνω στη συνολική πολιτική επικαιρότητα   Ο Θανάσης Λιούτας, απαντώντας, τόνισε ότι την απάντηση στον ακραίο λαϊκισμό, […]
15:04 26/09/2022

Ο βουλευτής Αχαΐας Κώστας Μάρκου στην εκπομπή "Τι λέει ο νόμος"

thebest.gr
Προσκεκλημένος στην εκπομπή  "Τι λέει ο νόμος" την οποία παρουσιάζει η δημοσιογράφος Αλεξία Κουλούρη στο Κανάλι της Βουλής.
14:04 24/07/2022

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο των ΗΠΑ θα μεταδώσει το Κανάλι της Βουλής

inkomotini.news
Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο των ΗΠΑ θα μεταδώσει το Κανάλι της Βουλής.
22:06 19/05/2022

Σκάνδαλο! Από το Κανάλι της Βουλής μετέδωσαν το μήνυμα των ναζί!

olympia.gr
Εξευτέλισαν την Ελλάδα, την ιστορία μας, την δημοκρατία, το αίμα των νεκρών μας! Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις για την μετάδοση των μηνυμάτων του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ από την ελληνική Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbreak , το βίντεο μεταδόθηκε από το Κανάλι της Βουλής, το οποίο το είχε πάρει από την ουκρανική […] Σκάνδαλο! Από το Κανάλι της Βουλής μετέδωσαν το μήνυμα των ναζί! - olympia
15:54 07/04/2022

Οι εισηγητές των κομμάτων στο Ν/Σ για τον ΕΦΚΑ, απόψε στο Κανάλι της Βουλής

inkomotini.news
Οι εισηγητές των κομμάτων στο Ν/Σ για τον ΕΦΚΑ, απόψε στο Κανάλι της Βουλής.
18:22 24/02/2022

Τα Μαθήματα Ιστορίας με την Μαρία Ευθυμίου επιστρέφουν

youfly.com
Τα «Μικρά Μαθήματα για Έναν Μεγάλο Κόσμο», με την καθηγήτρια ιστορίας Μαρία Ευθυμίου επιστρέφουν στο Κανάλι της Βουλής των Ελλήνων. The post Τα Μαθήματα Ιστορίας με την Μαρία Ευθυμίου επιστρέφουν appeared first on Youfly.
21:32 16/02/2022

[VID] Η νεανική ταινία “Ένας για όλους”, στο Κανάλι της Βουλής

inkomotini.news
Ένας αναπληρωτής δάσκαλος ανα­λαμβάνει την τελευταία τάξη ενός δημοτικού σχολείου σε μια μικρή πόλη στην οποία δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά. Όταν του ζητείται να προετοιμάσει το έδαφος για την επανένταξη ενός μαθητή που απουσίαζε λόγω σοβα­ρής ασθένειας, βρίσκεται ενώπιον μιας δυσάρεστης έκπληξης: κανείς από τους συμμαθητές του δεν τον θέλει πίσω.
20:30 12/02/2022

“Ο νεαρός Πικάσο”, απόψε στο Κανάλι της Βουλής (Ντοκιμαντέρ)

inkomotini.news
Άγνωστες πτυχές της προσωπικής ζωής του Πάμπλο Πικάσο, ενός από τους μεγαλύτερους καλλιτέ­χνες όλων των εποχών.
15:00 12/02/2022

Διαφωνεί ο Μπαλάφας με τα «δικά μας παιδιά» της Τασίας Χριστοδουλοπούλου εάν ξαναγίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

Newsbeast.gr
Αντιδράσεις καταγράφονται σε τμήμα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τη δήλωση τη πρώην βουλευτού Τασίας Χριστοδουλοπούλου, που σύμφωνα με το ηχητικό απόσπασμα το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας, ζήτησε «να μπούμε με δικούς μας ανθρώπους σε όλους τους θεσμούς του κράτους», στη Δημόσια Διοίκηση και τη Δικαιοσύνη, όταν αναλάβει εκ νέου την εξουσία η Αριστερά, στα πρότυπα των «πρασινοφρουρών» του ΠΑΣΟΚ, στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Μιλώντας στο Κανάλι της Βουλής, ο πρώην βουλευτής του κόμματος Γιάννης Μπαλάφας εναντιώθηκε σε αυτή τη λογική, λέγοντας πως: Εγώ δεν θέλω να είμαι σε μια είσοδο εν είδει τελωνειακού υπαλλήλου και να ελέγχω την ταυτότητα ή την οδοντοστοιχία καθενός φίλου, συντρόφου,
16:52 07/02/2022

Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στη Θράκη από το Κανάλι της Βουλής την Κυριακή 23 Ιανουαρίου

inkomotini.news
Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στη Θράκη από το Κανάλι της Βουλής την Κυριακή 23 Ιανουαρίου.
10:34 22/01/2022

“Ο Αλής πριν τον Πασά” & “Πέρα από τον μπερντέ”: Φοιτητικά ντοκιμαντέρ στο Κανάλι της Βουλής

inkomotini.news
Αρχίζει στο Κανάλι της Βουλής η μετάδοση της νέας συγκομιδής φοι­τητικών ντοκιμαντέρ της σειράς «Φοιτητιβίσματα» που παράγονται στο πλαίσιο του διαπανεπιστημιακού προγράμματος ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ.
09:46 22/01/2022

Πανδημία και Ψυχική Υγεία: Απόψε στο Κανάλι της Βουλής

inkomotini.news
Πανδημία και Ψυχική Υγεία: Απόψε στο Κανάλι της Βουλής.
16:06 20/01/2022

“Πώς ο Τσάρλι Τσάπλιν έγινε ο Αλήτης”, από το Κανάλι της Βουλής

inkomotini.news
Το ωριαίο ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (ARTE) του 2013, "Πώς ο Τσάρλι Τσάπλιν έγινε ο Αλήτης (How Chaplin became the Tramp)", ξαναζωντανεύει την ιστορία της επιτυχίας του Τσάπλιν και εξετάζει τη γέννηση ενός ινδάλματος του οποίου το προφίλ ενσαρκώνει ό,τι πιο λαμπερό, συγκινητικό και εφευρετικό στον κινηματογράφο.
20:50 07/01/2022

Μπαμπινιώτης – Φλέσσα: Από το Κανάλι της Βουλής τώρα και στο ΡΙΚ

youfly.com
Και στο ΡΙΚ, παράλληλα με το Κανάλι της Βουλής, θα προβάλλεται η εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιώργος Μπαμπινιώτης με την Βίκυ Φλέσσα. Πότε κάνει πρεμιέρα; Δείτε αναλυτικά εδώ. The post Μπαμπινιώτης – Φλέσσα: Από το Κανάλι της Βουλής τώρα και στο ΡΙΚ appeared first on Youfly.
16:36 27/12/2021

«Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη & οι Καλικάντζαροι» στο Κανάλι της Βουλής

topontiki.gr
«Ο Μαγικός Κόσμος του Καραγκιόζη» της Οικογένειας Σπυρόπουλου  επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση για να μας χαρίσει στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς σ΄ ένα εορταστικό επεισόδιο από το Κανάλι της Βουλής ανήμερα […]
13:08 20/12/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load