#Κατερίνα Τσάβαλου

Ξεσπάει η Κατερίνα Τσάβαλου: «Η Ελεονώρα Μελέτη έχει δεχτεί φαιδρή επίθεση για αυτό που επέλεξε, αν είναι δυνατόν»

tlife.gr
Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε την Μαρία Κορινθίου και την Κατερίνα Τσάβαλου στην AXDW To άρθρο Ξεσπάει η Κατερίνα Τσάβαλου: «Η Ελεονώρα Μελέτη έχει δεχτεί φαιδρή επίθεση για αυτό που επέλεξε, αν είναι δυνατόν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 22/04/2024

Ελένη Μενεγάκη: «Δεν ξέρω πως είναι να γνωρίζεις ότι δεν είναι δικό σου παιδί και να το προσφέρεις σε αυτούς που ανήκει»

thecaller.gr
Την αντίθεσή της εξέφρασε η Κατερίνα Τσάβαλου για τις παρένθετες μητέρες σε συνέντευξή της στην «Ελένη» ενώ και η ίδια η Ελένη Μενεγάκη τοποθετήθηκε για το θέμα.Την αντίθεσή της εξέφρασε η Κατερίνα Τσάβαλου για τις παρένθετες μητέρες σε συνέντευξή της στην «Ελένη» ενώ και η ίδια η Ελένη Μενεγάκη τοποθετήθηκε για το θέμα.«Την πρώτη φορά που έμεινε στο μυαλό ο όρος παρένθετη ήταν πριν 20 χρόνια. Είχα ακούσει και είχα φέρει και τον γιατρό να το συζητήσουμε και να το καταλάβουμε… […]
15:00 26/01/2024

Συγκλονίζει η Κατερίνα Τσάβαλου: «Μου λείπει, ήταν 26 χρόνων κι έφυγε από καρκίνο στο νωτιαίο μυελό»

thecaller.gr
Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Κατερίνα Τσάβαλου. Η ηθοποιός μίλησε για την κόρη της, τόνισε πως ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα, ενώ αναφέρθηκε και στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της. Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Κατερίνα Τσάβαλου. Η ηθοποιός μίλησε για την κόρη της, τόνισε πως ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα, ενώ αναφέρθηκε και στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της. Έχεις μία κόρη, τη Μαρία-Μελίνα, που είναι έξι χρόνων. Πώς είναι οι σχέσεις σας; Είναι η καλύτερη […]
10:00 24/01/2024

Κατερίνα Τσάβαλου: Η αποκάλυψη για τις αισθητικές επεμβάσεις

govastileto.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε η Κατερίνα Τσάβαλου, η οποία μίλησε για τον ηλικιακό ρατσισμό που βιώνουν οι γυναίκες ηθοποιοί στον χώρο της υποκριτικής αλλά και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού. «Στην υποκριτική πιστεύω ότι υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός. Αλλιώς είναι ένας άντρας 50 χρονών που παίζει τον 50χρονο και αλλιώς μια γυναίκα, είναι πιο […]
21:00 30/11/2023

Κατερίνα Τσάβαλου: «Η κόρη μου με είδε φέτος στο θέατρο και μου έλεγε “μαμά, αυτός γιατί σε έπιανε;”»

tlife.gr
Για την μητρότητα αλλά και τις έντονες συνεργασίες της μίλησε η Κατερίνα Τσάβαλου στο «Πάμε Δανάη» To άρθρο Κατερίνα Τσάβαλου: «Η κόρη μου με είδε φέτος στο θέατρο και μου έλεγε “μαμά, αυτός γιατί σε έπιανε;”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 10/11/2023

Κατερίνα Τσάβαλου: «Συνέχεια δέχομαι ερωτήσεις που με φέρνουν σε δύσκολη θέση»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Γιώργο Κρικοριάν μίλησε η Κατερίνα Τσάβαλου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη ζωή, τον σύζυγό της […] The post Κατερίνα Τσάβαλου: «Συνέχεια δέχομαι ερωτήσεις που με φέρνουν σε δύσκολη θέση» appeared first on Zappit.
13:00 10/11/2023

Κατερίνα Τσάβαλου: Η κακοποιητική συμπεριφορά και οι κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή

govastileto.gr
Η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε στο «Πρωινό ΣουΣού» για την πορεία της στην υποκριτική και τις έντονες στιγμές της ζωής της. Σε ερώτηση για το εάν έχει δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά σε κάποια από τις συνεργασίες της, η Κατερίνα Τσάβαλου παραδέχτηκε πως στο παρελθόν έχει βιώσει έντονες στιγμές ξεσπώντας με κρίσεις πανικού. «Στην τηλεόραση δεν το έχω αντιμετωπίσει, […]
21:00 25/10/2023

Κατερίνα Τσάβαλου: «Δέχθηκα άσχημη συμπεριφορά, δεν μπορούσα να φύγω από τη δουλειά»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και τη Τζένη Θεωνά έδωσε η Κατερίνα Τσαβάλου. Η ηθοποιός μίλησε για το πώς είναι σαν […] The post Κατερίνα Τσάβαλου: «Δέχθηκα άσχημη συμπεριφορά, δεν μπορούσα να φύγω από τη δουλειά» appeared first on Zappit.
22:00 08/10/2023

Κατερίνα Τσάβαλου: Πιστεύω πάρα πολύ και άναψα ένα κεράκι στην ψυχούλα αυτή

ekklisiaonline.gr
Κατερίνα Τσαβάλου: Η αφοπλιστική συνέντευξη. Το άρθρο Κατερίνα Τσάβαλου: Πιστεύω πάρα πολύ και άναψα ένα κεράκι στην ψυχούλα αυτή εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:00 27/02/2023

Συγκινημένη η Ασπασία Κοκόση: «Μεγάλη θλίψη, δεν θέλω να μιλάω για αυτά δημόσια»

zappit.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκαν η Ασπασία Κοκόση, ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Κατερίνα Τσάβαλου. Οι ηθοποιοί, που […] The post Συγκινημένη η Ασπασία Κοκόση: «Μεγάλη θλίψη, δεν θέλω να μιλάω για αυτά δημόσια» appeared first on Zappit.
12:48 27/02/2023

Κατερίνα Τσάβαλου – Η πίεση που υπέστη για να κάνει στοματικό έρωτα

empisteutiko.gr
Κάποτε στην ελληνική τηλεόραση υπήρχαν αυτές οι σκηνές…τώρα έχουν γίνει όλα συντηρητικά. Πάμε, λοιπόν, στη… Πάτα εδώ για τη συνέχεια The post Κατερίνα Τσάβαλου – Η πίεση που υπέστη για να κάνει στοματικό έρωτα appeared first on Empisteutiko.gr.
16:32 30/01/2023

Κατερίνα Τσάβαλου: «Ζω από αυτή τη δουλειά, δεν την κάνω από χόμπι»

tlife.gr
Σύμφωνη με τις δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για το γεγονός πως πολλοί θεωρούν πως όταν μια To άρθρο Κατερίνα Τσάβαλου: «Ζω από αυτή τη δουλειά, δεν την κάνω από χόμπι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:24 17/01/2023

Κατερίνα Τσάβαλου: «Είχε συμβεί όταν ήμουν μικρή, πάγωσα, σηκώθηκα κι έφυγα»

zappit.gr
Η Κατερίνα Τσάβαλου, σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό μας και την Κατερίνα Νινιού, μίλησε και για τη σεξουαλική παρενόχληση […] The post Κατερίνα Τσάβαλου: «Είχε συμβεί όταν ήμουν μικρή, πάγωσα, σηκώθηκα κι έφυγα» appeared first on Zappit.
14:46 05/01/2023

Στο σπίτι της πάντα έφηβης Κατερίνα Τσάβαλου στη Falirofornia τον πρώτο λόγο έχουν τα Playmobil

queen.gr
5 χρόνια γάμου και μητρότητας γιορτάζει η ηθοποιός που με την οικογένειά της έχουν φτιάξει το δικό τους παραμυθένιο σπίτι. Περισσότερα...
11:08 29/12/2022

Κατερίνα Τσάβαλου: Έχω παίξει στο θέατρο μετά από απώλεια φίλης και με κρίσεις πανικού»

govastileto.gr
Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» μίλησε η Κατερίνα Τσάβαλου. Η ηθοποιός αποκάλυψε την ένοχη απόλαυσή της, τον έρωτα που είχε κάποτε με τον Αντώνη Καφετζόπουλο, ενώ μίλησε και για την οικογένειά της. «Έχω μια ένοχη απόλαυση, το τηλεμάρκετινγκ. Μου αρέσει να βλέπω και να ψωνίζω. Έχω πάρει πολύ ωραία πράγματα, για την κουζίνα […]
00:06 28/12/2022

Κατερίνα Τσάβαλου: «Πολύ πετυχημένη παράσταση, πολύ άσχημο το κλίμα»

zappit.gr
Η Κατερίνα Τσάβαλου μοιράστηκε μικρά και μεγάλα της μυστικά στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν». Η γνωστή […] The post Κατερίνα Τσάβαλου: «Πολύ πετυχημένη παράσταση, πολύ άσχημο το κλίμα» appeared first on Zappit.
22:52 27/12/2022

Κατερίνα Τσάβαλου: Με ποιον διάσημο ηθοποιό ήταν ερωτευμένη

instyle.gr
Η Κατερίνα Τσάβαλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησε για τον εφηβικό της έρωτα με γνωστό ηθοποιό. «Ως έφηβη ήμουν ερωτευμένη με τον Αντώνη Καφετζόπουλο» αποκάλυψε η γλυκιά ηθοποιός, η οποία αναφέρθηκε και στην οικογένειά της, που όπως είπε, τη γεμίζει ευτυχία. «Είμαι η κλασική χαζομαμά. Αν η κόρη μου θέλει […] The post Κατερίνα Τσάβαλου: Με ποιον διάσημο ηθοποιό ήταν ερωτευμένη appeared first on InStyle.
21:10 27/12/2022

Κατερίνα Τσάβαλου: “Πάθαινα κρίσεις πανικού στην σκηνή”

dete.gr
Η Κατερίνα Τσάβαλου μοιράστηκε με τους τηλεθεατές πληροφορίες που δεν γνωρίζαμε για εκείνην μέσα από την κάμερα της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν”. “Έχω μια ένοχη απόλαυση, μου αρέσει το τηλεμάρκετινγκ! Είναι αγχώδης, ψυχαναγκαστική και δοτική. Όταν ήμουν μικρή ήμουν παρά πολύ ερωτευμένη με τον Αντώνη Καφετζόπουλο. Του το έχω πει και γελούσαμε” δήλωσε […]
16:12 27/12/2022

Κατερίνα Τσάβαλου: Έχω μια ένοχη απόλαυση, το τηλεμάρκετινγκ, μου αρέσει να βλέπω και να ψωνίζω!

thecaller.gr
Η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αναφέρθηκε στη ζωή της, αλλά και στην… ένοχη απόλαυσή της, όπως τη χαρακτήρισε, κάνοντας παράλληλα και μια αποκάλυψη για τον εφηβικό έρωτα με τον Αντώνη Καφετζόπουλο!Η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αναφέρθηκε στη ζωή της, αλλά και στην… ένοχη απόλαυσή της, όπως τη χαρακτήρισε, κάνοντας παράλληλα και μια αποκάλυψη για τον εφηβικό έρωτα με τον Αντώνη Καφετζόπουλο!«Έχω μια ένοχη απόλαυση, το τηλεμάρκετινγκ. Μου αρέσει να βλέπω και να ψωνίζω. Έχω πάρει […]
16:02 27/12/2022

Κατερίνα Τσάβαλου: «Ως έφηβη ήμουν ερωτευμένη με τον Αντώνη Καφετζόπουλο»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» μίλησε η Κατερίνα Τσάβαλου. Η ηθοποιός αποκάλυψε την ένοχη απόλαυσή της, τον έρωτα […] The post Κατερίνα Τσάβαλου: «Ως έφηβη ήμουν ερωτευμένη με τον Αντώνη Καφετζόπουλο» appeared first on Zappit.
14:34 27/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load