#Κόμης Δράκουλας

Ήταν ο Κόμης Δράκουλας χοροτοφάγος; Η απόλυτη ανατροπή μετά από 500 χρόνια

eleftherostypos.gr
Μπορεί ο κόμης Δράκουλας να ήταν χορτοφάγος; Αυτό υποδεικνύει ανάλυση των ειδικών, που αναφέρει σε ρεπορτάζ της η «Daily Mail», και η οποία δημοσιεύθηκε και σε επιστημονικό περιοδικό. 500 χρόνια μετά το θάνατό του, οι επιστήμονες έλαβαν ορισμένα «βιομόρια» από τα γράμματα που έγραψε ο διαβόητος πολέμαρχος. Η ομάδα εξήγαγε αίμα, ιδρώτα, δακτυλικά αποτυπώματα και σάλιο από […] Το άρθρο Ήταν ο Κόμης Δράκουλας χοροτοφάγος; Η απόλυτη ανατροπή μετά από 500 χρόνια εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
23:00 04/09/2023

Κόμης Δράκουλας: Επιστήμονες βρήκαν δάκρυα αίματος σε αναλύσεις των επιστολών του Vlad The Impaler

thebest.gr
Νέα στοιχεία προκύπτουν για τη ζωή του Βλαντ Γ’, του Ρουμάνου βοεβόδα της Βλαχίας που έμεινε γνωστός στην ιστορία ως Κόμης Δράκουλας ή Βλαντ ο Παλουκωτής (Vlad The Impaler), καθώς φαίνεται ότι είχε δερματικές και αναπνευστικές παθήσεις που του προκαλούσαν δάκρυα αίματος! Ο θρύλος που ακολουθεί τον Κόμη Δράκουλα ανά τους αιώνες είναι ότι έπινε το αίμα παρθένων κοριτσιών για να παραμείνει νέος.
09:00 17/08/2023

Το κάστρο του Κόμη Δράκουλα στα Καρπάθια όρη υπάρχει και είναι εξαιρετικό

tomati.gr
Τελικά ο Κόμης Δράκουλας  υπήρξε ή ήταν ένας πλασματικός χαρακτήρας; Η ιστορία του Δράκουλα μπορεί στην [...] The post Το κάστρο του Κόμη Δράκουλα στα Καρπάθια όρη υπάρχει και είναι εξαιρετικό appeared first on Το Μάτι.
15:52 14/02/2023

Nicolas Cage: Ανατρεπτικός Κόμης Δράκουλας – Το τρέιλερ της νέας του ταινίας “Renfield”

instyle.gr
Έναν διαφορετικό… Δράκουλα ενσαρκώνει ο Nicolas Cage στην νέα ταινία που πρωταγωνιστεί. Ο διάσημος σταρ μεταμορφώνεται σε Κόμη Δράκουλα για τις ανάγκες της ταινίας «Renfield». Ήδη κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας και η μεταμόρφωση του Nicolas Cage είναι απίστευτη. Για πρώτη φορά ο Χολιγουντιανός ηθοποιός μεταμορφώνεται σε αιμοβόρο Δράκουλα, με αιχμηρά δόντια, μεγάλα νύχια, δέρμα […] The post Nicolas Cage: Ανατρεπτικός Κόμης Δράκουλας – Το τρέιλερ της νέας του ταινίας “Renfield” appeared first on InStyle.
23:20 06/01/2023

Ο Νίκολας Κέιτζ γίνεται ένας διαφορετικός Κόμης Δράκουλας για το «Renfield»

lykavitos.gr
Kόμης Δράκουλας. Τον έχουν υποδυθεί αρκετοί ηθοποιοί στην ιστορία του κινηματογράφου, ανάμεσα τους ο Ντουάιτ Φράι στον «Δράκουλα» του Μπέλα Λουγκόζι καθώς και ο Γκάρι Όλντμαν στην ταινία του Κόπολα το 1992.
10:46 28/12/2022

Ο Νίκολας Κέιτζ γίνεται… Κόμης Δράκουλας για την ταινία τρόμου «Renfield»

politik.gr
Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter», η ταινία επικεντρώνεται στον Renfield, το πρωτοπαλίκαρο του Δράκουλα, και στην τοξική και εξαρτημένη σχέση που έχει με τον βρικόλακα. Σε συνέντευξή του στους…
15:54 30/01/2022

Η μυστηριακή ομορφιά των Καρπαθίων

Zougla
Τα Καρπάθια Όρη στη Ρουμανία είναι γνωστά κυρίως όχι για την ομορφιά τους, αλλά για το γεγονός ότι εκεί υπήρξε, κατά τη λογοτεχνία αλλά και την ιστορία, ο Κόμης Δράκουλας…
07:06 24/10/2021

Πίτσα για την Ιταλία και Τσέρνομπιλ για την Ουκρανία: Κανάλι προκαλεί σάλο με το πώς παρουσίασε τις χώρες στην τελετή έναρξης

eleftherostypos.gr
Πίτσα για την Ιταλία, Κόμης Δράκουλας για τη Ρουμανία και Τσέρνομπιλ για την Ουκρανία: Αυτές τις εικόνες επέλεξε για να εκπροσωπήσει τις συγκεκριμένες χώρες έναν νοτιοκορεάτικο κανάλι, όταν μετέδωσε την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Το κανάλι MBC απολογήθηκε εκ των υστέρων για την…αναισθησία του, η οποία προκάλεσε... The post Πίτσα για την Ιταλία και Τσέρνομπιλ για την Ουκρανία: Κανάλι προκαλεί σάλο με το πώς παρουσίασε τις χώρες στην τελετή έναρξης appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
15:56 26/07/2021

Ο Κόμης Δράκουλας σε περιμένει στο κάστρο του για να ... σε εμβολιάσει

queen.gr
Με τη Ρουμανία να έχει ένα από τα υψηλότερα επίπεδα διστακτικότητας στα εμβόλια στην Ευρώπη,…
15:48 14/05/2021

Λόκι: Αυτή είναι η γάτα… Κόμης Δράκουλας που έχει τρελάνει το Instagram

el.gr
Μία γάτα - «βαμπίρ» έχει προκαλέσει τρέλα στο διαδίκτυο λόγω των… κοφτερών κυνόδoντών της! The post Λόκι: Αυτή είναι η γάτα… Κόμης Δράκουλας που έχει τρελάνει το Instagram appeared first on EL.
21:39 01/12/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load