#Κόστα Ρίκα

Βασικός ο Σαμόρα κόντρα στην Αργεντινή, είχε συμμετοχή στο γκολ της Κόστα Ρίκα (video)

pressaris.gr
Σημαντική στιγμή για τον Αλβάρο Σαμόρα… Ο επιθετικός του Άρη ήταν βασικό στη φιλική ήττα με 3-1 κόντρα στην πρωταθλήτρια κόσμου Αργεντινή, σε παιχνίδι που έγινε στο Λος Άντζελες τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ο Σαμόρα είχε μάλιστα με συμμετοχή στο γκολ του Ουγκάλντε στο 34′ για το 0-1, σουτάροντας πρώτος πριν έρθει ο συμπαίκτης του […] The post Βασικός ο Σαμόρα κόντρα στην Αργεντινή, είχε συμμετοχή στο γκολ της Κόστα Ρίκα (video) appeared first on pressaris.gr.
09:09 27/03/2024

Η Κόστα Ρίκα του Σαμόρα ολοκλήρωσε το παζλ του Κόπα Αμέρικα-Οι όμιλοι της διοργάνωσης

pressaris.gr
Μετά τον Καναδά, που νίκησε το Τρίνινταντ και Τομπάγκο, το παζλ του Κόπα Αμέρικα συμπληρώθηκε με την Κόστα Ρίκα που επικράτησε 3-1 της Ονδούρας. Πλέον ο χάρτης της διοργάνωσης, που θα γίνει από τις 20 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου στις ΗΠΑ, σε 14 διαφορετικές πόλεις, είναι ολοκληρωμένος. Αναλυτικά οι όμιλοι: 1ος Όμιλος: Αργεντινή, Περού, Χιλή, Καναδάς 2ος Όμιλος: Μεξικό, Ισημερινός, […] The post Η Κόστα Ρίκα του Σαμόρα ολοκλήρωσε το παζλ του Κόπα Αμέρικα-Οι όμιλοι της διοργάνωσης appeared first on pressaris.gr.
13:09 24/03/2024

Συμπληρώθηκαν οι όμιλοι για το Κόπα Αμέρικα – Στον όμιλο της Βραζιλίας η… τελευταία Κόστα Ρίκα

thessports.gr
Η Κόστα Ρίκα έγινε η 16η και τελευταία ομάδα που προκρίνεται στο Κόπα Αμέρικα. Μετά τον Καναδά, που νίκησε το Τρίνινταντ και Τομπάγκο, το παζλ του Κόπα Αμέρικα συμπληρώθηκε με την Κόστα Ρίκα που επικράτησε 3-1 της Ονδούρας. Πλέον ο χάρτης της διοργάνωσης, που θα γίνει από τις 20 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου στις […]
10:53 24/03/2024

Σαμόρα: “Τα κάνω όλα μόνος μου, τώρα ξέρω ποιο είναι το διεθνές επίπεδο”

pressaris.gr
Ο Άλβαρο Σαμόρα μιλώντας στην ισπανική έκδοση του ESPN αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Άρη αλλά και στην κλήση της εθνικής ομάδα της Κόστα Ρίκα. The post Σαμόρα: “Τα κάνω όλα μόνος μου, τώρα ξέρω ποιο είναι το διεθνές επίπεδο” appeared first on pressaris.gr.
09:09 18/03/2024

Στην Κόστα Ρίκα ο Σαμόρα για… Ονδούρα και Αργεντινή (pic)

thessports.gr
Στην πατρίδα του, την Κόστα Ρίκα βρίσκεται πλέον ο Άλβαρο Σαμόρα, ο οποίος θα συμμετάσχει στις επερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του. Ο μεσοεπιθετικός του Άρη είναι στην αποστολή για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν στις ΗΠΑ, κόντρα στην Ονδούρα, για τα play in στο Κόπα Αμέρικα, αλλά και απέναντι στην Αργεντινή, […]
10:53 15/03/2024

Εκτός Εθνικής λόγω τραυματισμού ο Μπένετ

pressaris.gr
Εκτός των κλήσεων της Εθνικής Κόστα Ρίκα βρέθηκε ο Τζούισον Μπένετ. The post Εκτός Εθνικής λόγω τραυματισμού ο Μπένετ appeared first on pressaris.gr.
18:09 13/03/2024

Στην αποστολή της Εθνικής Αργεντινής για την περιοδεία στις ΗΠΑ ο Μέσι

aek1924.gr
Ο Λιονέλ Σκαλόνι έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν τον Μάρτιο στις ΗΠΑ για τα δύο ματς της εθνικής Αργεντινής με Ελ Σαλβαδόρ και Κόστα Ρίκα, με τον Λιονέλ Μέσι να συμπεριλαβάνεται σε αυτήν. Μετά από την επικράτησή της με 1-0 επί της Βραζιλιας στο Ρίο ντε Τζανέιρο τον περασμένο Νοέμβριο, […] The post Στην αποστολή της Εθνικής Αργεντινής για την περιοδεία στις ΗΠΑ ο Μέσι appeared first on AEK1924.gr.
21:37 01/03/2024

Οι 26 εκλεκτοί του Ντοριβάλ Τζούνιορ που καλεί στην εθνική Βραζιλίας

Newsbeast.gr
Ο Ντοριβάλ Τζούνιορ είναι ο νέος προπονητής της εθνικής Βραζιλίας, αφού διαδέχθηκε τον Φερνάντο Ντινίζ και επέλεξε τους 26 παίκτες που ξεχώρισε και κάλεσε να πάρουν μέρος στους αγώνες. Οι ποδοσφαιριστές θα δοκιμαστούν στα φιλικά με την Αγγλία (23 Μαρτίου, στο Λονδίνο) και με την Ισπανία (26 του ίδιου μήνα, στη Μαδρίτη). Επίσης, εκτός από αυτά τα παιχνίδια με Αγγλία και Ισπανία, η ομάδα της Βραζιλίας θα παίξει φιλικά με το Μεξικό και τις ΗΠΑ τον Ιούνιο, λίγες ημέρες πριν από το Copa America. Η Βραζιλία κάνει το ντεμπούτο της στο τουρνουά στις 24 Ιουνίου, με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα ή την Ονδούρα (δεν έχει ακόμη καθοριστεί, παίζουν play-off). Ο δεύτερος αγώνας της φάσης των ομίλων θα είναι μ
21:00 01/03/2024

Στην προεπιλογή της Κόστα Ρίκα Σαμόρα-Μπένετ, εκτός ο Ματαρίτα

pressaris.gr
Η CONCACAF ανακοίνωσε τις προεπιλογές των εθνικών ομάδων για το τουρνουά που θα διεξαχθεί στα τέλη Μαρτίου. The post Στην προεπιλογή της Κόστα Ρίκα Σαμόρα-Μπένετ, εκτός ο Ματαρίτα appeared first on pressaris.gr.
18:09 28/02/2024

Στη Θεσσαλονίκη ο προπονητής της Κόστα Ρίκα για Σαμόρα και Μπένετ

pressaris.gr
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Κόστα Ρίκα Γκουστάβο Αλφάρο για να παρακολουθήσει δια ζώσης δυο ποδοσφαιριστές του Άρη, τους Σαμόρα και Μπένετ. Η Κόστα Ρίκα  στις 23 Μαρτίου θα αγωνιστεί στο Τέξας των ΗΠΑ  θα αντιμετωπίσει την Ονδούρα του Λούις Πάλμα με έπαθλο ένα εισιτήριο για το Κόπα Αμέρικα, που θα […] The post Στη Θεσσαλονίκη ο προπονητής της Κόστα Ρίκα για Σαμόρα και Μπένετ appeared first on pressaris.gr.
08:09 23/02/2024

Πατέρας Μπένετ: “Στον Άρη θα έχει την ευκαιρία να παίξει…”

pressaris.gr
Στην επιλογή να συνεχίσει την καριέρα του ο γιος του στο ελληνικό πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο πατέρας του Τζούισον Μπένετ σε δηλώσεις του στην Teletica, ιστοσελίδα της Κόστα Ρίκα.  Όπως είπε: «Ταξιδεύουμε από το Λονδίνο στην Ελλάδα και οι ιατρικές εξετάσεις είναι νωρίς τη Δευτέρα. Αν όλα πάνε καλά, θα υπογραφεί συμβόλαιο εξάμηνου δανεισμού. Αυτό που […] The post Πατέρας Μπένετ: “Στον Άρη θα έχει την ευκαιρία να παίξει…” appeared first on pressaris.gr.
13:09 28/01/2024

Πότε κλείνουν τα μεταγραφικά παράθυρα σε κάθε χώρα

filathlos.gr
Πότε κλείνουν τα μεταγραφικά παράθυρα σε κάθε χώρα 26/01/2024 Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της για αρκετές χώρες, αλλά όχι για όλες. Η Ελλάδα ρίχνει αυλαία την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, ενώ τα top-5 πρωταθλήματα θα κρατήσουν τις μεταγραφές για ακόμα μία ημέρα, με το παράθυρο να κλείνει την 1η Φεβρουαρίου. Οι χώρες που κλείνουν το παράθυρο στο τέλος του μήνα είναι περισσότερες από αυτές που το κλείνουν στην αρχή του επόμενου, όμως υπάρχουν και δεκάδες χώρες που... παρακούν αυτόν τον κανόνα. Η Πορτογαλία ολοκληρώνει τις μεταγραφές στις 2 Φεβρουαρίου, η Αυστρία και η Αυστραλία στις 6, η Τουρκία στις 9 και η Ρουμανία στις 12. Το πρωτάθλημ
22:46 26/01/2024

Ο Ματαρίτα, η Κόστα Ρίκα και το MLS

thessports.gr
Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο Ρόναλντ Ματαρίτα βρίσκεται εκτός αγωνιστικών πλάνων και δεν υπολογίζεται από τον Άκη Μάντζιο. Το ιδανικό για τον Άρη θα ήταν να μπορέσει να αποδεσμευθεί από το συμβόλαιό του. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κόστα Ρίκα, την χώρα καταγωγής του παίκτη, τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε ένα ενδιαφέρον από την […]
12:53 12/01/2024

Ο τεχνικός διευθυντής της Ρίο Άβε αποκαλύπτει το σχέδιο Μαρινάκη...

filathlos.gr
Ο τεχνικός διευθυντής της Ρίο Άβε αποκαλύπτει το σχέδιο Μαρινάκη... 27/12/2023 Ο Νούνο ντε Αλμέιδα είναι ο αθλητικός διευθυντής της Ρίο Άβε, την ιδιοκτησία της οποίας απέκτησε πριν από λίγες μέρες ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αυξάνοντας τον αριθμό των ομάδων που έχει στην κατοχή του στις τρεις (Ολυμπιακός, Νότιγχαμ Φόρεστ, Ρίο Άβε). Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής της Ρίο Άβε, σε συνέντευξή του στο Tribal Football εξήγησε την λογική πίσω από την είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ομάδα. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Αλμέιδα, η Ρίο Άβε είναι μία ομάδα χωρίς την «πίεση ενός μεγάλου συλλόγου». «Φυσικά, αν χάσουμε ένα παιχνίδι ξέρουμε ότι θα μας επικρίνουν στα social med
23:46 27/12/2023

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 7/12/2023

Newsbeast.gr
Ο αρακάς είναι ένα βασικό υλικό πίτσας στη Βραζιλία. Στην Κόστα Ρίκα επίσης έχουν μια συνήθεια να προσθέτουν καρύδα στην πίτσα τους! Η καρύδα αποτελεί την πρώτη επιλογή τους ενώ σαν δεύτερη έρχονται οι γαρίδες.
01:00 07/12/2023

Παίρνει τον Ζαμόρα από Άρη στην Καλαμάτα ο Πρασσάς – Αποκλειστικό

sportstonoto.gr
Ένα  “δικό” του ποδοσφαιριστή, τον 21χρονο  Αλβάρο Ζαμόρα του Άρη φέρνει τώρα  τον Γενάρη στην Καλαμάτα  ο Γιώργος Πρασσάς, σε συνεννόηση πάντα  με τον Θοδωρή Καρυπίδη, όπως αποκαλύπτει το Sportstonoto.gr. Θυμίζουμε πώς  ο πλάγιος επιθετικός, διεθνής στο Μουντιάλ του Κατάρ με την Εθνική ομάδα  της Κόστα Ρίκα  ήταν να πάει στη Μαύρη Θύελλα  τον Σεπτέμβριο, […]
23:46 01/12/2023

Κόστα Ρίκα: Οι πρώτες συλλήψεις στην ιστορία της για διακίνηση φαιντανύλης

in.gr
Οι συλλήψεις και ο εντοπισμός του εργαστηρίου φαιντανύλης «προκαλούν συναγερμό», διότι «επιβεβαιώνουν την παρουσία του ισχυρού οπιοειδούς στην Κόστα Ρίκα.
04:00 22/11/2023

Ήττα, συμμετοχή και… Θεσσαλονίκη για Σαμόρα

thessports.gr
Μία ακόμη ήττα, τη δεύτερη συνεχόμενη από τον Παναμά γνώρισε η Κόστα Ρίκα, η οποία ηττήθηκε με 3-1 από τον αντίπαλό της. Το ενδιαφέρον της… υπόθεσης έχει να κάνει με τον Άλβαρο Σαμόρα, ο οποίος πήρε ξανά χρόνο συμμετοχής, παίζοντας ως αλλαγή σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Κόστα Ρίκα, ο […] The post Ήττα, συμμετοχή και… Θεσσαλονίκη για Σαμόρα first appeared on ThesSports.
09:53 21/11/2023

Πέρασε ως αλλαγή ο Σαμόρα, ήττα (0-3) της Κόστα Ρίκα από τον Παναμά

pressaris.gr
Ο Αλβάρο Σαμόρα μπήκε ως αλλαγή στο 76ο λεπτό του αγώνα της Κόστα Ρίκα με τον Παναμά, για την προημιτελική φάση του πρωταθλήματος Εθνών Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής.  Η εθνική ομάδα της χώρας του ηττήθηκε εντός έδρας με 3-0, με τους Παναμέζους να προηγούνται ήδη με 2-0 στο ημίωρο τη αναμέτρησης και να σφραγίζουν τη […] The post Πέρασε ως αλλαγή ο Σαμόρα, ήττα (0-3) της Κόστα Ρίκα από τον Παναμά appeared first on pressaris.gr.
08:09 17/11/2023

Κεντρική Αμερική: Προετοιμάζεται για την τροπική καταιγίδα Πιλάρ που έχει σχηματιστεί στον Ειρηνικό

in.gr
Δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στο Ελ Σαλβαδόρ εξαιτίας των βροχοπτώσεων προτού καν καταφθάσει η καταιγίδα Πιλάρ, η οποία απειλεί Γουατεμάλα, Ονδούρα, Νικαράγουα, Κόστα Ρίκα και Ελ Σαλβαδόρ.
03:00 31/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load